-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλησπερα και σε εσας. Θα γραψω ακριβως τι γινεται μηπως εγω δεν εχω καταλαβει κατι ή κατι εχει αλλαξει στο οποιο πρεπει να προσαρμοστω.
Δηλαδη πατωντας αποσυνδεση μετακινουμαι στο 4troxoi.gr στο οποιο βγαινει το μηνυμα'Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση
Δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης σε αυτή τη σελίδα.'Αν τωρα πατησω σε αλλο tab ,4tforum.gr η σελιδα ανοιγει κανονικα και ειμαι ηδη συνδεδεμενος στο forum. Αρα δε βγηκα ποτε.
Ποιά έκδοση λειτουργικού συστήματος και ποιόν φυλλομετρητή (browser) χρησιμοποιείτε; Δοκιμάσατε να επανακινήσετε ή να κάνετε ανανέωση του παραθύρου του browser?
-
Ειμαι σε linux ωστοσο επειδη δεν ειναι ο προσωπικος μου υπολογιστης δε γνωριζω εκδοση.. με mozilla firefox.. και τα δυο τα εχω δοκιμασει..
-
Το θέμα σας έχει προωθηθεί στους τεχνικούς.
-
Απιθανα πραγματα.. Παταω την ιστοσελιδα του φορουμ και ως δια μαγειας βλεπω οτι ειμαι αποσυνδεδεμενος.. συνδεομαι ,παω να βγω, παλι τα ιδια..
-
Σας είναι εύκολο να δοκιμάσετε σε υπολογιστή με Windows? Διεξάγουμε σχετική μελέτη.
-
Θα το φροντισω.
-
Καλωσορίζουμε στην Συντονιστική Ομάδα τον νέο Mod lleonidas. Καλή αρχή και σιδεροκέφαλος.
-
Καλώς ήλθες** leonidas**
-
Ο χρήστης AEA4TF έγραψε:
Σας είναι εύκολο να δοκιμάσετε σε υπολογιστή με Windows? Διεξάγουμε σχετική μελέτη.Απο windows απ οτι αποδεικνυεται δεν εχω κανενα προβλημα, ωστοσο πρεπει να μπαινω απο linux..θα πρεπει να λυθει το θεμα γιατι δε μπορω να κανω ενα σωρο αλλαγες μονο και μονο για να μπαινω 4tforum..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σας είναι εύκολο να δοκιμάσετε σε υπολογιστή με Windows? Διεξάγουμε σχετική μελέτη.
Απο windows απ οτι αποδεικνυεται δεν εχω κανενα προβλημα, ωστοσο πρεπει να μπαινω απο linux..θα πρεπει να λυθει το θεμα γιατι δε μπορω να κανω ενα σωρο αλλαγες μονο και μονο για να μπαινω 4tforum..
Θα το προσπαθήσουμε.
Επίσης καλωσορίζουμε στην Συντονιστική Ομάδα τον νέο Mod kpsig!!! Καλή δύναμη και σε αυτόν!
-
Ευχαριστώ και τους δύο και από εδώ
Welcome kpsig! -
Καλώς ήλθες kpsig!
-
Ααα kpsig παντα γουσταρα να διαβαζω..
-
Συγχαρητήρια limited_one! Έγινες καθολικός συντονιστής, βλέπω!
-
Με το προβλημα μου υπαρχει καποια εξελιξη..? δε θελω να ειμαι συνεχεια online...
-
Ο χρήστης EviaForever έγραψε:
Συγχαρητήρια limited_one! Έγινες καθολικός συντονιστής, βλέπω!Σε ευχαριστώ eviaforever
@ nonos το τεχνικό τμήμα δεν έχει βρει ακόμη τι φταίει. Δεν σε ξεχάσαμε πάντως!!
-
Ειμαι σιγουρος οτι δε με ξεχασατε, αλλα εχει αρχισει λιγο να με κουραζει και ειχαν περασει αρκετες μερες.
-
Καλησπέρα,
Δοκιμάστε αν θέλετε να μπείτε κατευθείαν στο http://www.4troxoi.gr και να δείτε αν σας εμφανίζει συνδεδεμένο στο πάνω μέρος της σελίδας. Αν ναι, πατήστε το κουμπί της αποσύνδεσης ακριβώς δίπλα στο nickname σας. Με αυτόν τον τρόπο θα αποσυνδεθείτε και από την σελίδα του Περιοδικού και από το Forum. Σε κάποιες διανομές Linux εμφανίζεται το πρόβλημα της αποσύνδεσης μέσω του συνδέσμου του Forum, όχι όμως απευθείας από την σελίδα του Περιοδικού. Ψάχνουμε και τρόπο ώστε να γίνεται απευθείας.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ειμαι σιγουρος οτι δε με ξεχασατε, αλλα εχει αρχισει λιγο να με κουραζει και ειχαν περασει αρκετες μερες.και τι προβλημα υπαρχει πως σε δείχνει;
-
Ο χρήστης AEA4TF έγραψε:
Καλησπέρα,Δοκιμάστε αν θέλετε να μπείτε κατευθείαν στο http://www.4troxoi.gr και να δείτε αν σας εμφανίζει συνδεδεμένο στο πάνω μέρος της σελίδας. Αν ναι, πατήστε το κουμπί της αποσύνδεσης ακριβώς δίπλα στο nickname σας. Με αυτόν τον τρόπο θα αποσυνδεθείτε και από την σελίδα του Περιοδικού και από το Forum. Σε κάποιες διανομές Linux εμφανίζεται το πρόβλημα της αποσύνδεσης μέσω του συνδέσμου του Forum, όχι όμως απευθείας από την σελίδα του Περιοδικού. Ψάχνουμε και τρόπο ώστε να γίνεται απευθείας.
Δεν με εμφανιζε συνδεδεμενο τωρα που μπηκα στο 4troxoi.gr. Με εμφανιζει συνδεδεμενο που μπηκα απο το 4tforum.gr..
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]