-
MEGANE IV
1.3 TCE 115 HP EXPRESSION 19440
1.3 TCE 140 HP EXPRESSION 20580
1.3 TCE 140 HP EXPRESSION EDC 21490
1.3 TCE 140 HP DYNAMIC 21630
1.3 TCE 140 HP DYNAMIC EDC 24130
1.3 TCE 140 HP INTENS 24260
1.3 TCE 140 HP INTENS EDC 26260
1.3 TCE 160 HP DYNAMIC 23370
1.3 TCE 160 HP DYNAMIC EDC 25280
1.5 DCI 115 HP EXPRESSION 21610
1.5 DCI 115 HP INTENS 25560
MEGANE IV SPORT TOURER
1.3 TCE 140 HP DYNAMIC 23880
1.3 TCE 160 HP DYNAMIC EDC 26550
MEGANE IV GRAND COUPE
1.3 TCE 140 HP EXPRESSION EDC 21490
1.3 TCE 140 HP EXECUTIVE EDC 25920
1.5 DCI 115 HP EXPRESSION 21610
1.5 DCI 115 HP EXPRESSION EDC 24060
MEGANE IV RS
1.8 TCE 280 HP RS EDC 41560
Οι τιμές με το νέο τέλος ταξινόμησης για τις εκδόσεις που έχουν απομείνει σε στοκ, καθότι αναμένεται η άφιξη του facelift.
-
Θεωρείς ότι το FL θα τσιμπήσει πάνω από 1000€+ ;
Τι κακό και αυτό πάλι στην Ελλάδα να έχουν μια μανία οι εισαγωγείς να γ@μ@νες τις εκδόσεις sw όλων των hatchback. Φτωχές εξοπλιστικά και σου φορτώνουν και το DCT. Ημαρτον θεέ μου. Είναι και μια κούκλα το sw του Mégane δίνει και καλουτσικους χώρους πίσω που στερείται το hatchback λόγο μικρότερου μεταξόνιου. Μπα κακό...
-
Νομίζω θα είναι στα παραπάνω επίπεδα.
Αφού το τέλος ταξινόμησης από πλευράς κράτους άλλαξε και όχι κάτι από Renault.
Μέχρι πριν αρχίσει το ξεστοκάρισμα είχε πολύ περισσότερες εκδόσεις το estate.
-
Το ξέρω. Είναι πραγματικά άδικο ειδικά για το Mégane το οποίο ουσιαστικά αν πονάει κάπου πολύ είναι οι χώροι για τους πίσω και το παρωχημένο εσωτερικό. Το τελευταίο βελτιώνει αρκετά το FL και το πρώτο εξαλείφει το estate αλλά που, ο Θ μόνο για το QQ νοιάζεται μου φαίνεται...
Ειδικά το 160ps στον Tce είναι πολύ ευχάριστο. Και σκέψου το έχω οδηγήσει μόνο σε QQ. Στο Mégane πρέπει ναναι απόλαυση.
-
Απλά να σημειώσω ότι στις παραπάνω τιμές καταλόγου, τρέχουν για το ξεστοκάρισμα μεγάλες προσφορές. Οπότε αυτό θα δημιουργεί διαφορά σε σχέση με το facelift που θα έρθει στη τελική τιμή.
-
Στις παραπάνω τιμές τα 140 άλογα είναι πιο φτηνά από τα 160;
Λοιπόν εγώ το megane τα πρώτα χρόνια δεν ήθελα ούτε να το βλέπω. Δε μου άρεσε καθόλου! Τον τελευταίο καιρό όμως όπου το πετυχαίνω, το χαζεύω, μου αρέσει πάρα πολύ!
Και γενικά με βλέπω να 'γαλλοποιούμαι' τον τελευταίο καιρό. Όλα σχεδόν τα αμάξια της PSA και της Renault μου φαίνονται πανέμορφα! Τι έχω γιατρέ μου; να το κοιτάξω;
-
Εσύ ειδικά από το civic μπορείς να οδηγήσεις PSA με M/T και θα σου περάσει άμεσα. Τουλάχιστον στην Renault κρατάνε λιγο τα προσχήματα λόγο του αγωνιστικού τους background και έχουν νορμάλ set-up αναρτήσεων. Στο PSA βάρκα, βαρκούλα, βαρκακι. Ειδικά η Citroen με υδραυλικά στοπ...
-
Χαχα, το γνωρίζω αυτό! Και μπορώ να συγχωρησω τα πάντα σε ένα αμάξι αλλά αν ο λεβιες-κιβώτιο δεν είναι ωραία, μου χαλάνε όλη την αίσθηση.
Αλλά όπως λέει και το εδώ πάνσοφο φόρουμ, σε γαλλικά παίρνουμε μόνο αυτόματο!
-
Αλλά όπως λέει και το εδώ πάνσοφο φόρουμ, σε γαλλικά παίρνουμε μόνο αυτόματο! αν έχουν γιαπωνέζικο κιβώτιο >:-)
-
-
Διαλέγουν όμως κάτι χρωματάρες στα promo....
Η χαλασμένη λαχανίδα στο Golf VIII και τώρα η ευκοίλια την επόμενη μέρα αφού έχεις πάει σε ταβέρνα και μαζί με την κουτσομούρα έφαγες τζατζίκι με παντζαροσαλάτα....
Πότε έρχεται στην Ελλάδα το fl ξέρουμε;
-
είδα ένα πορτοκάλι rs προχτές εδώ κοντά σε μένα, αμάν, τι θηρίο ανημερο είναι αυτό ρε. ένιωσα πολύ άβολα να με ακολουθούν 280 αλογατα.
-
είδα ένα πορτοκάλι rs προχτές εδώ κοντά σε μένα, αμάν, τι θηρίο ανημερο είναι αυτό ρε. ένιωσα πολύ άβολα να με ακολουθούν 280 αλογατα.
Γιαννενα? Τι πινακιδες, θυμασαι?
-
Μπορεί να μην είναι τίποτα το ιδιαίτερο τα mainstream οχήματα της Renault αλλά όταν βάλει το χεράκι του το τμήμα Renault sport αλλάζει το ανέκδοτο. Εκείνοι οι σατανάδες Clio Williams τι κηδείες είχανε κάνει...
-
βιομηχανική, νομίζω γιαννιωτικες αλλά δεν είμαι σιγουρος
-
Αν ειναι Γιαννιωτικο καπου θα το δω
-
Παιδιά καλημέρα. Σε megane iv 1.5 dci 2017, είχα και εγώ πρόβλημα με τα αμορτισέρ, Έκαναν 'χρουτς χρουτς¨σε χαμηλές ταχύτητες. Πήγα στην αντιπροσωπεία πριν κανά χρόνο και μου τα άλλαξαν εντός εγγύησης και όλα καλά, Εδώ και καμιά εβδομάδα όμως το ξανάκουσα σε μικρό βαθμό βέβαια. Να ξαναπάω να μου τα αλλάξουν? Ισχύει ακόμα η εγγύηση?
-
Φυσικά και να πας. Τι έχεις να χάσεις;
5 χρόνια δεν έχει εγγύηση το Megane? -
Φυσικά και να πας. Τι έχεις να χάσεις;
5 χρόνια δεν έχει εγγύηση το Megane?Ναί 5 χρόνια. Αλλά τα αμορτισέρ που μου άλλαξαν πριν ένα χρόνο μήπως δεν εμπίπτουν στην 5ετία?
-
Ακόμη και κάθε εργασία που γίνεται έχει 12 μήνες εγγύηση στα εξουσιοδοτημένα. Δεν θυμάμαι μήπως είναι και 24. Νομίζω όμως 12.
Αλλά εντός 5ετίας και με ελατωμματικό στο ελατωμματικό δεν νομίζω ότι θα έχεις κάποιο θέμα.
Renault Megane IV