-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Το κάνει χρόνια η VW με τις παραλλαγές του ίδιου μοντέλου σε Audi, VW, Seat και Skoda, και φαίνεται να δουλεύει καλά αυτό το σύστημα.Πιο μοντελο εννοεις?
Περα απο το μικρα Up, Citigo, Mii τα υπολοιπα εχουν διαφορετικα target groups.
Leon, Octavia, Golf και Α3 δεν τα κοιτανε οι ιδιοι.From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το κάνει χρόνια η VW με τις παραλλαγές του ίδιου μοντέλου σε Audi, VW, Seat και Skoda, και φαίνεται να δουλεύει καλά αυτό το σύστημα.
Πιο μοντελο εννοεις?
Περα απο το μικρα Up, Citigo, Mii τα υπολοιπα εχουν διαφορετικα target groups.
Leon, Octavia, Golf και Α3 δεν τα κοιτανε οι ιδιοι.From my SMO72HD via Tapatalk
Και τώρα η Renault θα χτυπήσει πιο νεανικό κοινό και η Nissan θα μείνει με τους συνταξιούχους....
-
Μαλλον το αντίθετο θα έλεγα. Το νεανικό κοινό θα επέλεγε ένα ογκωδέστερο του Qashqai?! Σύνδρομο συνταξιούχου τα αυτοκίνητα μεγάλων διαστάσεων.
-
Και εγώ το QQ σε σχεδίαση το θεωρώ πιο νεανικό από το Kadjar.
Στεφανε οι συνταξιούχοι επέλεγαν Nissan Tiida, όχι γενικά Nissan.
-
Ωραίο εργαλειάκι και θα βάλει χέρι στις μεγάλες πωλήσεις του Qashqai.Στο κομμάτι της αισθητικής πολλά πράγματα είναι υποκειμενικά γι'αυτό και πιστεύω πως η όποια μάχη θα δοθεί στον τομέα του εξοπλισμού,της ασφάλειας και της οδικής συμπεριφοράς.Να δούμε και πόσο θα τιμολογηθεί από το Θεοχαράκη ώστε να κρατηθούν ισορροπίες και φυσικά πότε θα μπει στην γκάμα ο 1600άρης diesel με τα 160 άλογα που πολλοί υποψήφιοι κάτοχοι λιγουρεύονται.
Πάντως στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες έχει ήδη φτάσει...εδώ ακόμα αναμονή.
Αυτή την ''Bose edition'' την πέτυχα αρκετές φορές στο youtube.
Youtube Video – [00:02..] -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και εγώ το QQ σε σχεδίαση το θεωρώ πιο νεανικό από το Kadjar.Στεφανε οι συνταξιούχοι επέλεγαν Nissan Tiida, όχι γενικά Nissan.
Μεγάλο κοινό συνταξιούχων έχει Νισσάν ακόμα και qq. Primera, almera sunny κλπ. Και η Τογιότα έχει Παπούα
-
Μιλώντας για τουλάχιστον μια 10ετια πίσω ναι. Ισχύει. Το σύνδρομο κούρσας.
Αναφερομουν σε πιο πρόσφατα που Micra, Note, QQ κλπ δεν τα λες και γεροντιστηκες επιλογές.Άσχετο με το θέμα αλλά εκείνο που σαν καινούριο ήταν το υπερυψωμένο όνειρο (για αρκετά χρόνια) των συνταξιούχων και ήταν και το πιο προσιτό ήταν το Terios. Κάθε άλλο από γεροντιστικο βέβαια σε δυνατότητες αλλά προσιτό και με look 'Τζιπ'. Ιδίως η φτηνή του έκδοση 1,3 με τους αβαφους προφυλακτήρες. Target group για το συγκεκριμένο τουλάχιστον 60+
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ακόμη τίποτα???
-
Λόγω των CC είχε πάει λίγο πίσω το λανσάρισμα του Kadjar Ελλάδα. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι από τη τελευταία πληροφόρηση που είχα πριν κανά μήνα, τις επόμενες 15-20 μέρες θα εμφανιστούν τα πρώτα εκθεσιακά και θα δοθούν τιμές στη δημοσιότητα, σχεδόν ίδιες με του Qashqai σε παρόμοια επίπεδα εξοπλισμού.
-
Λανσάρισμα στην Αυτοκίνηση.
-
Δωσε περισσότερες λεπτομέρειες...
-
Άρα οι αντιπρόσωποι ξέρουν και τι θα πάρουν. Ζήτημα ημερών πλέον!
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Όχι κάτι ιδιαίτερο θα έλεγα. Έχω την εντύπωση πως οι διαφορές με το QQ θα έπρεπε να ήταν περισσότερες. Τώρα το μόνο που αλλάζει είναι το μέγεθος (μήκος και χώρος αποσκευών) και η εμφάνιση.
-
To Kadjar της Αυτοκίνησης:
http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... stin-elada
-
Αν όντως η τιμή είναι αισθητά μειωμένη, σε σχέση με το QQ, τότε μπορεί να πουλήσει κάτι.
-
Συστεγασμενο με το QQ άνετα θα το προωθούν σαν φτηνότερο αλλά το ίδιο καλό ... Μια χαρά θα τα παει!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
To Kadjar της Αυτοκίνησης:http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... stin-elada
Αυτό μου φαίνεται σαφώς πιο ωραίο από όσα είχαν παρουσιαστεί αρχικά. Πάντως ανάμεσα σε αυτό κ το QQ ψηφίζω το δεύτερο δαγκωτό. Ιδίως σε σκούρο ασημί που το έχω δει είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ
-
Αισθητικά προτιμώ το QQ. To Kadjar μου βγάζει κάτι πιο 'οικογενειακό'.
Στα reviews το Ρενώ το έχουν και για πιο μαλακά στημένο που δεν μου αρέσει σαν αίσθηση. Πόσο παραπάνω ... άνετο!!!
-
Εμενα εξωτερικα μου αρεσει περισσοτερο το Kadjar (ειδικα πισω) αλλα εσωτερικα το Qashqai. Το Kadjar εχει πολυ λιτο, σχεδον, βαρετο ταμπλο. Παντως αν ισχυει αυτο που λενε οτι ειναι κατα 65% ιδιο αυτοκινητο, και το Kadjar ειναι πιο ευρυχωρο για τους πισω επιβατες, εχει μεγαλυτερο πορτμπαγκαζ, καλυτερο εξοπλισμο και ειναι και πιο φτηνο, δε βρισκω λογο να παει καποιος στο Qashqai.
-
Και τα δυο ειναι ομορφα. Εσωτερικα και εμενα με κερδιζει το QQ. Το Kadjar ομως πρεπει να εχει καλα καθισματα. Δλδ απο οσο μπορω να κρινω απο τις φωτογραφιες εχουν καλη πλευρικη στηριξη. Εμφανησιακα το Kadjar ειναι ποιο συμβατικο, δεν ξερω πως να το πω. Το QQ ειναι ποιο δυναμικο με τα μπροστινα φαναρια. Το Kadjar ειναι λιγο μακρυτερο;
Renault Kadjar