-
Είναι αλήθεια! Μπήκα στο σάιτ τους.
Χάνεις 10 άλογα, αλλά επίσης χάνεις 2.200€ για την εισαγωγική έκδοση! Όπως λέμε win - win situation; Ε, το αντίθετο!
Ο LPG έχει 14.4sec τα 0-100 (τραγικό κατά τη γνώμη μου, ένα αυτοκίνητο που διαφημίζεται σαν οικογενειακό αληθινό suv δεν θα πηγαίνει βήμα με οικογένεια και φορτωμένο).
Μήπως πάνε τη Lada για low cost, την Dacia για κανονική και Renault για premium;! (Πλάκα κάνω).
-
Σε εξοπλισμό δεν γνωρίζω αν έχουν αλλαγές.
Οι κινητήρες TCe100 και DCi 115 άλλαξαν σε προδιαγραφές ρύπων νομίζω.
-
Εγώ πάντως περιμένω με αγωνία το facelift... Και τις τιμές του φυσικά
-
Θλίψη με έπιασε πραγματικά μόλις είδα τις τιμές. Το αποκουμπι που λεγόταν Duster εξαφανίστηκε. Εκείνα τα 1.3 με τους 150 (και το 130) ίππους 4x4 κάτω από 20κ ήταν διαμαντακια. Όποιος πρόλαβε πρέπει να νιώθει πολύ τυχερός. Το ίδιο και τα πιο φθηνά με το υγραέριο δικινητα σε μεσαίες έκδοσεις τα τέλεια δεύτερα οικογενειακά πόλης και εξοχής , και επαρχίας κλπ. Φυσικά και με τον Dci για τους χιλιομετροφαγους.
Λογικά θέλουν να επανατοποθετηθούν τιμολογιακά για να μην φανεί τεράστια η διαφορά με το νέο Duster.
Πλέον τα C SUV ανεβαίνουν σκαλοπάτι σε όλες τις μάρκες και δεν θα υπάρχει κάποιο που να ξεκινά κάτω από 25.000.Απο την άλλη τα B έχουν ήδη ανέβει σκαλοπάτι και φλερτάρουν με τα 25.000 οι σχετικά καλά εξοπλισμένες εκδόσεις.
Οπότε θεωρώ πως η Dacia βλέπει την ευκαιρία με το επόμενο Duster να δώσει ένα λιγο μεγαλύτερο σχέδιο , πιο μοντέρνο και με πιο ποιοτικά υλικά , με τιμή έως τα 25.000 ώστε να αποτελεί ευκαιρία για έναν οικογενειάρχη σε σχέση με τα μοδάτα BSUV .
-
Επόμενο; Ακούγεται face lift για το 23, το επόμενο θα αργήσει. Αυξάνει τις τιμές τώρα για να είναι ακριβότερο το ΙΙΙ σε 5 χρόνια;!!;??
-
Επόμενο; Ακούγεται face lift για το 23, το επόμενο θα αργήσει. Αυξάνει τις τιμές τώρα για να είναι ακριβότερο το ΙΙΙ σε 5 χρόνια;!!;??
Α...καλά !!!
Τότε μιλάμε για αδιανόητη κίνηση!
Κάτι περίεργο τότε συμβαίνει από πολύ κεντρικά Γαλλία μεριά;
Είδα και στο clio πριν λίγο περίεργη τιμολόγηση του hybrid.
-
Dublin wrote:
Α...καλά !!
Τότε μιλάμε για αδιανόητη κίνηση!
Κάτι περίεργο τότε συμβαίνει από πολύ κεντρικά Γαλλία μεριά;
Είδα και στο clio πριν λίγο περίεργη τιμολόγηση του hybrid.
και στο απλό Clio δεν είδες αυξήσεις; έχουν ποστάρει τα παιδιά στο αντίστοιχο νήμα.
Και εγώ πιστεύω ότι από Γαλλία κάτι συμβαίνει, απλά δεν έχω καταλάβει το σκεπτικό, ίσως κάποια εναρμόνιση τιμών με Ελλάδα (είχαμε έκπτωση τόσα χρόνια, όσο και αν φαίνεται περίεργο).
Δεν ξέρω, με απογοητεύει το Duster, γιατί το είχα στο ραντάρ για κάποιους συγκεκριμένους λόγους (φθηνό 4Χ4 βασικά!).
-
Καλησπερα , να ρωτησω δηλαδη εγω που ενδιαφερομαι για suv με υγραεριο, δεν ειναι καλη η τιμη του prestige στα 17760; Δεν είμαι και σχετικος σε θεμα αυτοκινητου. Και κατι αλλο ασχετο αν γνωριζει καποιος γιατι ειμαι νεος σε αυτο και δεν εχω ρωτησει ακομη. Το αμαξι θα ειναι αμεα, μηπως ξερει καποιος ποσο ποσό αφερειται;
-
Καλησπερα , να ρωτησω δηλαδη εγω που ενδιαφερομαι για suv με υγραεριο, δεν ειναι καλη η τιμη του prestige στα 17760; Δεν είμαι και σχετικος σε θεμα αυτοκινητου. Και κατι αλλο ασχετο αν γνωριζει καποιος γιατι ειμαι νεος σε αυτο και δεν εχω ρωτησει ακομη. Το αμαξι θα ειναι αμεα, μηπως ξερει καποιος ποσο ποσό αφερειται;
Εμένα μιά χαρά με φαίνεται. Τόσο έδωσα εγώ για Clio LPG.
Αν αφαιρείται όλο το τέλος ταξινόμησης, πρέπει να είναι γύρω στα 600-700€ κάτω.
-
16.450 είχε, και 14.4 τα 0-100, δηλαδή μία 4μελής οικογένεια με τα πράγματά της πόσο θα επιβαρύνει τις επιδόσεις του αυτοκινήτου; μιλάμε για C suv εδώ, όχι για Β hatch, μιάμιση κατηγορία πάνω δηλαδή.
-
Δεν φαντάζομαι να το πάρει ο Ρικιάρντο να βάλει τα παιδιά του μέσα όταν κάνει, κάνας κακομοίρης που θέλει τζιπάκι ντε και καλά θα το πάρει, οπότε μην αγχώνεσαι για τα 13.8 που έχει το Duster LPG, θα την βρει την άκρη ο φτωχομπαμπάς, η οικονομία θα τον νοιάζει παραπάνω...
-
Δεν φαντάζομαι να το πάρει ο Ρικιάρντο να βάλει τα παιδιά του μέσα όταν κάνει, κάνας κακομοίρης που θέλει τζιπάκι ντε και καλά θα το πάρει, οπότε μην αγχώνεσαι για τα 13.8 που έχει το Duster LPG, θα την βρει την άκρη ο φτωχομπαμπάς, η οικονομία θα τον νοιάζει παραπάνω...
Όταν κοιτάς για C suv, συνήθως έχεις να καλύψεις ανάγκες σε χώρους (μεταφορά ανθρώπων/αποσκευών/φορτίου). Εγώ που είχα τέτοιες ανάγκες καλύφθηκα με B suv.
Το Stepway με τον ίδιο κινητήρα θα είναι αρκετά καταλληλότερο, σε νέα πλατφόρμα, με τεράστιες αλλαγές στο εσωτερικό, και λογικά μικρότερη ακόμα τιμή.
Ο καθένας παίρνει ότι θέλει φυσικά, δεν λέω στον άνθρωπο τι να πάρει, απλά του εφιστώ την προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να μην έχει σκεφτεί.
-
Που το βρηκες οτι εχει 14,4 δεύτερα για τα 0-100; Δεν το βρισκω ευκολα.
Το captur με τον 100 αρι χιλιαρι θελει 11,5-12,5
@Edit: Το βρηκα.... οντως 14,4 λεει το εργοστασιο!
....αρκετα....
-
Η Renault δίνει το Captur με τον 1.0 στα 13.3sec.
-
Αργουτσικα.... ξαναγυριζουμε σε εποχες 2000-2010.
Ετσι ηταν τα τοτε οικογενειακά
-
Copy paste από άλλο forum.. 'Σήμερα πήγα στην αντιπροσωπία της Λάρισας για να πάρω προσφορά για το duster prestige 1.5 diesel 4×4 και μου έδωσε μία τιμή....25170€ με το κλειδί στο χέρι!!! Έφυγα για scross 1.4 gl+ allgrip hybrid με 23000€ τελική τιμή!!!'
Φαντάζομαι με μεταλλικό και ταξινόμηση θα πήγε τόσο.. ότι ναναι
-
Εχουν αντιστοιχες αυξησεις και στο εξωτερικο;
Εντωμεταξυ οκ ειπαμε ναι στο duster ΑΛΛΑ μην ξεχνάμε πως πρόκειται για αυτοκινητο πανω στην B0 πλατφορμα της renault. Που η πλατφρομα ειναι εξελιξη αυτης του renault clio II
Δηλαδη να κανεις την θυσια σε πλατφρομα , να το δεχτω, αλλα να κερδισεις σε vfm....οχι και ετσι!
-
Έχετε υπ'όψην σας ότι υπάρχει πρόγραμμα για τον 1.0 TCe που τον πηγαίνει στα 122ps και του δίνει επίσης +35nm ροπής.
Είναι add-on 'εγκέφαλος' και μάλλον μπορεί να βγει πριν το service και να ξαναμπεί μετά.
https://www.cpa-chiptuning.ph/chiptuning-Dacia-Duster-II-1-0-TCe-100/motortuning_6755.htm -
Έχετε υπ'όψην σας ότι υπάρχει πρόγραμμα για τον 1.0 TCe που τον πηγαίνει στα 122ps και του δίνει επίσης +35nm ροπής.
Είναι add-on 'εγκέφαλος' και μάλλον μπορεί να βγει πριν το service και να ξαναμπεί μετά.
https://www.cpa-chiptuning.ph/chiptuning-Dacia-Duster-II-1-0-TCe-100/motortuning_6755.htmΑυτό ισχύει πρακτικά για όλα τα αυτοκίνητα βέβαια, δεν είναι καμία ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου κινητήρα και/ή μοντέλου.
Έχει πολλές εταιρίες που προσφέρουν ανάλογα προϊόντα, από 200€ - πολλά.
Πιτσιρικάδες λέγαμε 'το γκάζι είναι γλυκό, και πότε αρκετό'!
-
Και τι κανει αυτο το εγκεφαλακι δηλαδη;
Πρακτικα εννοω
Dacia Duster II