-
Ο χρήστης 1kost12 έγραψε:
Επειδή και σε μένα με ενδιαφέρει το civic και μετά από ψάξιμο είδα ότι έχει ΠΟΛΛΑ υπέρ του civic. Ακόμη και αυτή η αεροτομή που έχει πίσω στον μέσο οδηγό λένε (έτσι διάβασα) περιορίζει το «θάμπωμα» από την μεγάλη σκάλα των φώτων κάποιου «έξυπνου» που τα έχει ξεχάσει…..)
Όλοι λένε ότι ο κινητήρας είναι κάτι πάρα πάνω από διαμάντι και γενικά η αξιοπιστία του φοβερή και απροβλημάτιστη….
Για το V40 το έχω οδηγήσει λίγο σε τεστ….. να ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ γιατι έχει υπερβολικά μικρό χώρο αποσκευών πάντα σε σχέση με το civic και για μένα λογω δουλειάς μου είναι σημαντικό ο μεγάλος χώρος!!!!!
Βέβαια εγώ περιμένω να έρθει το mondeo του 15 επειδή ΛΕΝΕ ότι είναι αρκετά προσεγμένο και δεν ξέρω όμως σε τι τιμή θα πάει…… (πάντα μιλάμε για 1600 πετρέλαιο, αν και το mondeo κάπου είδα ότι θα βγαίνει στα 1500 κυβικά). Θα δούμε!!!!!
Εδώ φίλε θα διαβάσεις πολλά…. Πάντως μη διστάζεις για το civic. Είναι σκυλί και δεν καταλάβει φυσιολογικές φθορές. Όσο για τον Σαρακάκη….εγώ άμα το πάρω θα πηγαίνω μέχρι την εγγύηση του στο επίσημο σέρβις και μετά όταν τελειώσει ΚΑΠΑΚΙ σε κάποιο άλλο συνεργείο για λόγου κόστους!!!!!!
Ακόμη και κάποιος γνωστός μου με συνέχεια Γερμανικά αμάξια έχει στην οικογένεια του., λέει χαρακτηριστικά παίρνεις Χοντα και ξενοιάζεις!!!!!! δεν σε προβληματίζει τίποτα!!!!Αμαν πια με την καραμέλα αξιοπιστίας... Ένα ταξίδι με το Σιβικ και στο καπάκι με ένα Μεγκάν πχ δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στο Μεγκάν λόγω ηχομόνωσης.
-
Επειδή και σε μένα με ενδιαφέρει το civic και μετά από ψάξιμο είδα ότι έχει ΠΟΛΛΑ υπέρ του civic. Ακόμη και αυτή η αεροτομή που έχει πίσω στον μέσο οδηγό λένε (έτσι διάβασα) περιορίζει το «θάμπωμα» από την μεγάλη σκάλα των φώτων κάποιου «έξυπνου» που τα έχει ξεχάσει…..)
Όλοι λένε ότι ο κινητήρας είναι κάτι πάρα πάνω από διαμάντι και γενικά η αξιοπιστία του φοβερή και απροβλημάτιστη….
Για το V40 το έχω οδηγήσει λίγο σε τεστ….. να ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ γιατι έχει υπερβολικά μικρό χώρο αποσκευών πάντα σε σχέση με το civic και για μένα λογω δουλειάς μου είναι σημαντικό ο μεγάλος χώρος!!!!!
Βέβαια εγώ περιμένω να έρθει το mondeo του 15 επειδή ΛΕΝΕ ότι είναι αρκετά προσεγμένο και δεν ξέρω όμως σε τι τιμή θα πάει…… (πάντα μιλάμε για 1600 πετρέλαιο, αν και το mondeo κάπου είδα ότι θα βγαίνει στα 1500 κυβικά). Θα δούμε!!!!!
Εδώ φίλε θα διαβάσεις πολλά…. Πάντως μη διστάζεις για το civic. Είναι σκυλί και δεν καταλάβει φυσιολογικές φθορές. Όσο για τον Σαρακάκη….εγώ άμα το πάρω θα πηγαίνω μέχρι την εγγύηση του στο επίσημο σέρβις και μετά όταν τελειώσει ΚΑΠΑΚΙ σε κάποιο άλλο συνεργείο για λόγου κόστους!!!!!!
Ακόμη και κάποιος γνωστός μου με συνέχεια Γερμανικά αμάξια έχει στην οικογένεια του., λέει χαρακτηριστικά παίρνεις Χοντα και ξενοιάζεις!!!!!! δεν σε προβληματίζει τίποτα!!!!Δεν παίζει αυτό το σενάριο φίλε μου. Απλά κάποια honda fan boys το έγραψαν σε διάφορα forum του εξωτερικού για να δικαιολογήσουν την επιλογή της honda. Το ότι κόβει αντίστοιχα την ορατότητα προς τα πίσω δεν ενοχλεί κανέναν. Για τα φώτα των πίσω υπάρχει ο ηλεκτροχρωματικός καθρέπτης.
Το mondeo είναι σε άλλη κατηγορία και κλάση και το 1.6 diesel ξεκινάει από 23.500 ευρώ με πλούσιο εξοπλισμό. Μάλλον θα φέρουν τον καινούριο 1.5 diesel που φοράει το f/l focus λίγο πιο μετά. Σαν αμάξι πρέπει να είναι πάρα πολύ καλό σύμφωνα με τα περισσότερα reviews. Νομίζω ότι οι dealers δέχονται παραγγελίες. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Ακόμη και κάποιος γνωστός μου με συνέχεια Γερμανικά αμάξια έχει στην οικογένεια του., λέει χαρακτηριστικά παίρνεις Χοντα και ξενοιάζεις!!!!!! δεν σε προβληματίζει τίποτα!!!!Αμαν πια με την καραμέλα αξιοπιστίας... Ένα ταξίδι με το Σιβικ και στο καπάκι με ένα Μεγκάν πχ δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στο Μεγκάν λόγω ηχομόνωσης.
Ποιο μεγκαν;;;;αυτο με τα 3αστερια στα crush;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ποιο μεγκαν;;;;αυτο με τα 3αστερια στα crush;;;Εξυπνάδες... Ένα αστέρι χάθηκε στο 1ο τεστ επειδή δεν είχε μια υπενθύμιση για ζώνες. Χαζομάρες δηλαδή. Μετά που έβαλαν το μπιπ-μπιπ πήγε ξαφνικά στα 4 και μιλώντας πάντα για την νέα αυστηρή μέτρηση. Όταν βγήκε είχε πάρει 5 αστέρια. Μια χαρά είναι το αυτοκίνητο! http://www.euroncap.com/results/renault/megane.aspx
-
Πάντα ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ, συγκρίνετε το γαλλικό μεγγάν με το civic και γενικά Γιαπωνέζικο;;;; είναι η μέρα με την νύχτα σε διαφορά, από αξιοπιστίας…. Πάρε ένα γαλλικό (φανταστικό όμορφο σε ντιζάιν και άνεση) και ένα Γιαπωνέζικο και να κάνουν τα ΙΔΙΑ χιλιόμετρα και σε 10 χρόνια θα δεις τι θα πάθει το Γαλλικό!!!! Ενώ το Γιαπωνέζικο άντε το πολύ καμία λάμπα θα καεί…… Δεν το λέω εγώ, σήκωσε ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ κάτω από το έδαφος και θα στο πει….. Δεν συγκρίνουμε πράγματα ΑΝΟΜΙΑ!!!!! Άλλωστε στο εμπόριο ότι πληρώνεις παίρνεις!!!!
Εγώ έχω επαγγελματικό ΤΟΥΟΤΑ. Τι να σας πω;;;; 23 χρονια και ΣΚΥΛΙ, δεν καταλαβαινει τιποτα!!!!!390.000 χιλιόμετρα και μόνο τα βασικά από φθορές!
Στο θέμα μας όμως, που ο φίλος μας ερωτάει….. Ναι ο Σαρακάκης έχει μια ακριβή τιμολόγηση υλικών, αλλά άμα κάνει υπομονή μέχρι την εγγύηση στα σέρβις του μετά θα πηγαίνει και στο «διπλανό» συνεργείο για θέμα κόστους.
Εγώ περιμένω το mondeo να το δω από κοντά, να το τεσταρω, να μάθω περισσότερα και να αποφασίσω ανάμεσα στα δυο αυτά
Θα δούμε… -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εξυπνάδες... Ένα αστέρι χάθηκε στο 1ο τεστ επειδή δεν είχε μια υπενθύμιση για ζώνες. Χαζομάρες δηλαδή. Μετά που έβαλαν το μπιπ-μπιπ πήγε ξαφνικά στα 4 και μιλώντας πάντα για την νέα αυστηρή μέτρηση. Όταν βγήκε είχε πάρει 5 αστέρια. Μια χαρά είναι το αυτοκίνητο! http://www.euroncap.com/results/renault/megane.aspx
εντάξει,τώρα μοιράζουμε αστέρια αφιλοκερδός..........
αν ήταν Ασιάτης κατασκευαστής;;;;; ου ου ου six six six -
Το πρόβλημα με το σαρακάκη είναι μόνο η τιμολόγηση των ανταλλακτικών ή έχει και άλλα θέματα;
Και η άλφα και η Volvo ακριβά ανταλλακτικά δεν έχουν;
Πάντως από ταρίφες ακούω τα χειρότερα για Σαρακάκη...
Σα μηχανή φαίνεται καλύτερη σε σχέση με τα άλλα δυο. Και το κόλπο με τα πίσω καθίσματα πολύ πρακτικό.
Σε εμφάνιση σε σχέση με άλφα υστερεί, αλλά οκ, δε μπορώ να πω οτι δε μου αρέσει.
Αν δεν ήταν το θέμα του Σαρακάκη, θα είχα καταλήξει... -
To Τζουλιέτα έχει πολλά ανταλακτικά από Φίατ, και είναι πιο προσιτά. Το Βόλβο vs Σαρακάκης μάλλον είναι ντέρμπι.
-
Πάντα ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ, συγκρίνετε το γαλλικό μεγγάν με το civic και γενικά Γιαπωνέζικο;;;; είναι η μέρα με την νύχτα σε διαφορά, από αξιοπιστίας…. Πάρε ένα γαλλικό (φανταστικό όμορφο σε ντιζάιν και άνεση) και ένα Γιαπωνέζικο και να κάνουν τα ΙΔΙΑ χιλιόμετρα και σε 10 χρόνια θα δεις τι θα πάθει το Γαλλικό!!!! Ενώ το Γιαπωνέζικο άντε το πολύ καμία λάμπα θα καεί…… Δεν το λέω εγώ, σήκωσε ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ κάτω από το έδαφος και θα στο πει….. Δεν συγκρίνουμε πράγματα ΑΝΟΜΙΑ!!!!! Άλλωστε στο εμπόριο ότι πληρώνεις παίρνεις!!!!
Εγώ έχω επαγγελματικό ΤΟΥΟΤΑ. Τι να σας πω;;;; 23 χρονια και ΣΚΥΛΙ, δεν καταλαβαινει τιποτα!!!!!390.000 χιλιόμετρα και μόνο τα βασικά από φθορές!
Στο θέμα μας όμως, που ο φίλος μας ερωτάει….. Ναι ο Σαρακάκης έχει μια ακριβή τιμολόγηση υλικών, αλλά άμα κάνει υπομονή μέχρι την εγγύηση στα σέρβις του μετά θα πηγαίνει και στο «διπλανό» συνεργείο για θέμα κόστους.
Εγώ περιμένω το mondeo να το δω από κοντά, να το τεσταρω, να μάθω περισσότερα και να αποφασίσω ανάμεσα στα δυο αυτά
Θα δούμε…Σωστά τα λές για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ (ισχύει και για τα πολιτικά, αλλά ήταν τόσο αδιάφορα στο δρόμο που δεν άξιζαν, για εμένα) τουότα πριν 23 χρόνια.
Πάρε και σήμερα hilux και τα λέμε σε 13 χρόνια.
Στο θέμα μας λοιπόν, το μεγκάν είναι εξαιρετικό και αυτά περί γαλλικών ξέχνα τα πια... Είμαι σίγουρος ότι τα ίδια λες και για τα ιταλικά. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Εξυπνάδες... Ένα αστέρι χάθηκε στο 1ο τεστ επειδή δεν είχε μια υπενθύμιση για ζώνες. Χαζομάρες δηλαδή. Μετά που έβαλαν το μπιπ-μπιπ πήγε ξαφνικά στα 4 και μιλώντας πάντα για την νέα αυστηρή μέτρηση. Όταν βγήκε είχε πάρει 5 αστέρια. Μια χαρά είναι το αυτοκίνητο! http://www.euroncap.com/results/renault/megane.aspx
εντάξει,τώρα μοιράζουμε αστέρια αφιλοκερδός..........
αν ήταν Ασιάτης κατασκευαστής;;;;; ου ου ου six six sixΠοιος θα έλεγε ου-666;
Επίσης είπα το προφανές, ότι έχασε ένα αστέρι επειδή δεν είχε ένα 'μπιπ' και όχι επειδή είναι δομικά επικίνδυνο. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
To Τζουλιέτα έχει πολλά ανταλακτικά από ΦίατΜπα...
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Φάνμποι και Τσάμ-Τσάμ βλέπει ο γιός στο Nickelodeon.....
Άιντα.....τα διαβάζεις όταν τα γράφεις ή όχι;
υγ....κάνει 'κρά' οτι είσαι vagίτης.....Που είδες άνθρωπε μου να αναφέρω το οτιδήποτε για vag?
Έχεις οδηγήσει .. μάλλον καλυτερα έχεις μπει μέσα σε αυτά τα αυτοκίνητα που αναφέρω? Αν όχι, μπες στο V40 και στη BMW και μετά πήγαινε και δώσε τα ίδια λεφτά για το honda. Θα μας τρελάνεις τελείως. Επίσης σε διαβεβαιώ, ούτε και σε αυτά τα 2 ακούγεται τίποτα, σταμάτα να γράφεις οτιναναι...
Επίσης κόψε το Nickelodeon από το γιο γιατί θα βγει γκαου το παιδάκι και είναι κρίμα!
Όσο γνωρίζεις από παιδιά ,γνωρίζεις και από αμάξια.... Διεγράφη υβριστικό σχόλιο. [Admin]
-
Τι λες άνθρωπε μου? Πας καλά? Τι επιθετικότητα είναι αυτή?!?
-
τον βλέπεις να παει καλα; συμφωνω και γω ΒΜW , V40 ένα σκαλι πάνω...απλα πολύ ακριβα
-
Μπα, σε παρόμοια τιμή με το civic παίρνεις v40 και άσο και με αρκετά καλό εξοπλισμό.
-
Ας κρατήσουμε ένα επίπεδο και δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε και να είμαστε επιθετικοί. Μια «παρέα» είμαστε και λέμε τις απόψεις μας…..
Πρέπει να τσακωνόμαστε;;;;;
Εγώ αναμεσα στα 3 αυτά φυσικά συγκλίνω στο civic για πάρα πολλούς λόγους που έχουμε πει και διαβάσει……
Επαναλαμβάνω φιλε στο v40 ΠΟΛΥ καλό αμάξι είναι αλλά έχει υπερβολικά μικρούς αποθηκευτικούς χωρους….. Προσεξε γιατί άμα θέλεις χώρους, θα βρεθείς προς δυσάρεστων εκπλήξεων!!!! -
Μα το έχω γράψει και σε άλλο thread, εγώ με το δικό μου εάν θέλω να πάω κανα μακρινό ταξίδι, στέλνω την οικογένεια και τα πράγματα με το αεροπλάνο και πάω και τους βρίσκω εκεί!
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Μα το έχω γράψει και σε άλλο thread, εγώ με το δικό μου εάν θέλω να πάω κανα μακρινό ταξίδι, στέλνω την οικογένεια και τα πράγματα με το αεροπλάνο και πάω και τους βρίσκω εκεί!Με αυτη την λογικη και ενα smart ειναι επαρκεστατο για μια 4μελη οικογενεια
Αλλωστε με την λογικη σου παντου υπαρχει ενα αεροδρομιο και τα εισητηρια ειναι τζαμπα,ε;;;; -
Πραγματικά απορώ, το ίδιο ακριβώς συνέβει και την άλλη φορά που το έγραψα, είναι τόσο δυσδιάκριτη η ειρωνία ? Δηλαδή είναι δυνατό να πιστέψει κάποιος ότι κάνω αυτό που έγραψα ?
Και για να μη παρεξηγηθώ η ειρωνία κολλάει, με το συμπαθειο κιολας, όταν διαβαζω για ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ μικρους χώρους. Δεν γράφει δηλαδή ο άλλος 'μικρότερους χώρους'. Έλεος δηλαδή εντάξει σε λίγο θα διαβάσουμε ότι το αμαξάκι χωράει απλά κανα backpack στο πορτμπαγκαζ ... Ημαρτον ...
-
Για τους αποθηκευτικούς χώρους ΟΛΑ είναι υποκειμενικό! Όμως αν συγκινούμε το v40 με το civic ΠΑΝΤΑ όσο αφορά τους χώρους του….σαφώς περισσότερο χώρο αποθηκευτικό έχει το civic ειδικά άμα ρίξουμε τα καθίσματα…. Για το άλλο αμάξι δεν ξέρω τους χώρους του….. Το v40 το είχα οδηγήσει για λίγο, μου άρεσε πολύ σαν αμάξι, αλλά το μεγάλο μείων του είναι οι χώροι του….
Αγορά Honda Civic 1.6 diesel ή μακριά από Honda;