-
Σε πολιτισμένο κλίμα συζητάμε για τις αρετές τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα!
εδώ θα μεταφερθούν και τα of topic Στις υπόλοιπες Δ συζητήσεις
-
Σε πολιτισμένο κλίμα συζητάμε για τις αρετές τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα!
-
-
Βάλε και τα πιο οικονομικά μέσα: αμιγώς ηλεκτρικά και φυσικό αέριο.
Για κίνηση εντός πόλης χοντρικά υβρίδια=diesel>υγραέριο>βενζίνη
Για κίνηση εκτός πόλης χοντρικά diesel>υβρίδιο=υγραέριο>βενζίνηΕννοείται πως παίζει μεγάλο ρόλο μοντέλο κλπ. και το από πάνω είναι πολύ χοντρική προσέγγιση με πολλές εξαιρέσεις.
-
Καλησπερα ενδιαφερομαι γ αγορα αυτοκινητου!!τ θ λεγατε ντιζελ ή βενζινη
-
12 χρονών ή πολύ λέω ?
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
12 χρονών ή πολύ λέω ?Τ εννοεις;;
-
Εννοώ ότι η απάντηση στην ερώτηση σου είναι προφανώς diesel και για την ακρίβεια προφανώς το Audi Q7 V12 TDI ... α και προφανώς μεταχειρισμένο ... α και τώρα που το ξανασκέφτηκα ... μη το πάρεις αν δεν είναι μπλέ!
-
Ναι θα ηταν ενα καλο σεναριο αυτο αν υπηρχε τοσο μεγαλο κεφαλαιο!! Τ χρηματα που διαθετω ειναι μεχρι 12000 και ψαχνω ενα μεγαλο αυτοκινητο! Ρωταω ντιζελ ή βενζινη γιατι τα χιλιομετρα ουπ κανω δεν ειναι πολλα!! Και λογικα θα αργησω να κανω καποια αποσβεση!!
**Οι συντομεύσεις που χρησιμοποιείς ( θ, γτ, τ, Κ κτλ ) δεν επιτρέπονται. Κάνε επεξεργασία στο μήνυμα σου και διόρθωσε το. ** [mod] -
Αν τα χιλιόμετρα δεν είναι πολλά, τότε η βενζίνη είναι μονόδρομος. Δηλαδή αν το μήνα χρειάζεται να γεμίζεις με βενζίνη μία ή δύο φορές το πολύ, ποιος ο λόγος να αδειάσεις το πορτοφόλι; Πότε θα αποσβέσεις την οικονομία που σου παρέχει ο ντιζελοκινητήρας; Καλά για ηλεκτρικό ή υβριδικό δεν το συζητάω... Πεταμένα λεφτά. Εγώ πήγα σε ντίζελ γιατί κάνω κάπου 30000 χλμ το χρόνο. Αν έκανα τα μισά ή λιγότερα, το ερώτημα που θα με απασχολούσε στο αυτοκίνητο που θα έπαιρνα, θα ήταν το χρώμα...
-
edit [mod]
την παρατήρηση μου στο προηγούμενο post σου την διάβασες? -
Το διαβασα και το διορθωσα το προηγουμενο μηνυμα!!!
-
Ο χρήστης Isidoros_papa έγραψε:
edit [mod]
την παρατήρηση μου στο προηγούμενο post σου την διάβασες?Δεν φαινεται η αλλαγη στο κειμενο που εκανα;
-
Τι θα λέγατε για ένα σκοντα σουπερμπ 1.8 ;;θα άξιζε να το πάρω ή ν ψαξω κάτι αλλο;;
**Το post που διαγράφηκε είχε πολλές συντομεύσεις. Το ίδιο έκανες και σε αυτό το μήνυμα (ή ν ψαξω κάτι αλλο ) [mod] ** -
Τι εννοεις οταν λες συντομευσεις;;αφου δεν εχω βαλει!
-
Δεν υπάρχει λέξη 'ν' στην Ελληνική γλώσσα ... τουλάχιστον όχι την τελευταία φορά που το έλεγξα ... δεν ξέρω μπορεί και να έχουν αλλάξει τα πράγματα ...
-
Αμα σου πω οτι δεν το προσεξα καθολου!!!ειναι μια δυνηθεια που πρεπει να κοπει!!
-
Οσο αφορα το θεμα αυτοκινητου τι θ ελεγες;;αυτη τη στιγμη εχω ενα σεβρολε λασετι 1.6 του 05' και ειμαι ευχαριστημενος του εχω πεντε χρονια και εχω κανει 65000 και δεν μου εβγαλε καμια σοβαρη ζημια!!λες να καει παραπανω το σκοντα;;τα χιλιομετρα που κανω ειναι κυριως στην εθνικη οδο!!
-
Θεωρώ ότι η βενζίνη είναι το καύσιμο που δεν θα σε 'προδώσει' (μάλλον αδόκιμος όρος, αλλά τέτοια ώρα δεν μπορώ α σκεφτώ κάτι καλύτερο...). Εννοώ ότι είναι πλέον μιας αποδεκτής ποιότητας, υπάρχει τεράστια εμπειρία σε σχέση με τα θετικά, τα αρνητικά και τα σημεία που πονάει. Και το κυριότερο από αυτά είναι το κόστος χρήσης, χάρη και στο ξευτιλισμέον Ελληνικό Δημόσιο.
Το diesel μπορεί να είναι καλό υπο προυποθέσεις. Τα σύγχρονα πετρελαιοκινητα εμφανίζονται να έχουν πολλά 'ναι μεν αλλά...' Ξεκινώντας από τα καύσιμα και καταλήγοντας στον τρόπο οδήγησης. Αβεβαιο είναι και το κοστος συντήρησης μετά απο λίγα χρόνια χρήσης
Υγραεριο μόνο αν ο κινητήρας δεν είναι στη μαύρη λίστα... Αν είναι από μετατροπή, πάντα θα έχεις ένα παραπάνω κίνδυνο. Επίσης φαντάζομαι ότι κανένας δεν μπορεί να αποκλείσι την πιθανότατα ο επόμενος υπ Οικ να εξισώστι την φορολογία με αυτή της βενζίνης...
-
Υπάρχει μια ρήτρα που απαγορεύει να γίνει η εξίσωση του φόρου στο υγραέριο με τη βενζίνη ως το 2018. Μετά φυσικά κανείς δε μπορεί να ξέρει τι θα γίνει. Λογικά θα το κάνουνε για να μας τα πάρουν και από εκεί. Βέβαια με αυτούς που μας κυβερνούν δε θα μου έκανε εντύπωση αν και στο διάστημα πριν το 2018 παραβίαζαν τη ρήτρα. Άλλωστε η Ελλάδα πληρώνει ήδη πολλά πρόστιμα για διάφορες παραβάσεις, όπως πχ για παράνομες χωματερές κτλ..
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά