-
Πραγματικά πολύ αναλυτικά τα reviews και πάρα πολύ ωραίες οι φωτογραφίες.
-
Καλή Σαρακοστή!
Νομίζω πως φτιάχνεται σιγά σιγά μια ωραία 'βάση δεδομένων' και για κάποια νέα και εμπορικά μοντέλα όπως το Vitara τα οποία θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα για υποψήφιους κατόχους ή και για απλούς φίλους της αυτοκίνησης
Και μια ερώτηση επειδή δεν έχω άποψη: πώς είναι η Suzuki ως αντιπροσωπεία και οι dealers της; -
Καλή Σαρακοστή!
Νομίζω πως φτιάχνεται σιγά σιγά μια ωραία 'βάση δεδομένων' και για κάποια νέα και εμπορικά μοντέλα όπως το Vitara τα οποία θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα για υποψήφιους κατόχους ή και για απλούς φίλους της αυτοκίνησης
Και μια ερώτηση επειδή δεν έχω άποψη: πώς είναι η Suzuki ως αντιπροσωπεία και οι dealers της;Καλή Σαρακοστή επίσης!
Η δική μου επαφή ήταν τυπική, ως αγοραστή. Στην κεντρική μου έδωσαν το GLX για test drive χωρίς πολλές διατυπώσεις, χωρίς ιδιαίτερο περιορισμό στην ώρα και με άφησαν και μόνο μου. Οι γνώσεις τους για το αυτοκίνητο ήταν στο μέσο επίπεδο όλων των πωλητών, ήξεραν κινητήρες, ιπποδυνάμεις, εξοπλισμό κ.λ.π. Τα ίδια και στον dealer που το πήρα (αυτός ήξερε και δυο πράγματα παραπάνω -π.χ. στο infotainment - μιας και είχε ο ίδιος ένα στην κατοχή του).
Δεν έχω επαφή με συνεργεία κ.λ.π. (και ούτε ελπίζω να αποκτήσω πέραν των service). Θα σημειώσω όμως και δύο αρνητικά. Δεν πήρα κανένα δώρο κατά την αγορά (βέβαια ο dealer πήρε σαν ανταλλαγή το παλιό μου αυτοκίνητο και πήρα και ετοιμοπαράδοτο για να προλάβω την απόσυρση) και το επιτόκιο της Suzuki αν κάποιος βάλει δόσεις είναι πολύ τσουχτερό (9.5%). Γενικώς δεν είδα κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια να με 'δελεάσουν' και να 'σπρώξουν' το όχημα παρόλη την γενικότερη κατάσταση, 'δυστυχώς' για τους αγοραστές είναι πολύ νέο μοντέλο και φαίνεται να τα πηγαίνει καλά στις πωλήσεις.
Για τα λάστιχα που ρώτησε κάποιος παραπάνω, δεν ξέρω το ακριβές μοντέλο, είναι κάποια ασφάλτινα Continental σε διάσταση 215/55/17, θα τα δω και θα επανέλθω.
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Καλή Σαρακοστή!
Και μια ερώτηση επειδή δεν έχω άποψη: πώς είναι η Suzuki ως αντιπροσωπεία και οι dealers της;Η suzuki Κηφισού (του Σφακιανάκη...) δεν ήξερε και πολλά όταν το παράγγειλα, αν και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είχε κυκλοφορήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή... Προσπάθησαν όμως να μάθουν, δεν τα κατάφεραν ιδιαίτερα καλά, αλλά σημασία έχει η πρόθεση των πωλητών. Στο θέμα των αξεσουάρ πάντως άργησαν να μου τα φέρουν, αν και είχαν παραγγελθεί από τη πρώτη ημέρα και μάλιστα δεν πρόσθεσαν τον γρύλλο στη ρεζέρβα παρά μόνο μετά την άφιξη της... Σε αντίθεση με την παράδοση του αυτοκινήτου που έγινε ακριβώς την ημερομηνία (30 ημερολογιακές από παραγγελία) που είχαν πει.
Επικοινωνιακά πάντως ήταν οκ ενημερώνοντας για ημερομηνίες άφιξης.
Στην τοποθέτηση τους, αφού και αυτή γινόταν για 1η φορά, ήταν επιφυλακτικοί για τους χρόνους αν και τελικά τους πήρε πολύ λιγότερο. Στο συνεργείο δείχνουν πάντως πρόθεση να σε ακούσουν, ακόμη και να 'μάθουν' χούγια κτλ...
Στην κατάταξη θα τους έβαζα μέχρι τώρα πάνω από σαρακάκη, θεοχαράκη, toyota (κατά την παράδοση μίας 5άδας auris έπρεπε να τοποθετήσουν κάποια πλαστικά αλλά μόλις πήγε 16:00 τα παράτησαν με μόνο 2 έτοιμα και έχοντας στήσει τους ανθρώπους μου να περιμένουν...) αλλά κάτω από lancia όταν άλλαξε η αντιπροσωπεία...
Φυσικά πιθανότατα μετράει ότι η αγορά είναι μέσω leasing του ίδιο ομίλου όπου συνεργάζομαι για αρκετά αυτοκίνητα.
Βέβαια έχω ακούσει για ιστορίες μεγάλης καθυστέρησης παράδοσης λόγω του θέματος της απόσυρσης και πολύ μικρής έκπτωσης για τον λόγο αυτό. Οπως άκουσα και ιστορία επαρχιακού αντιπροσώπου που ΄τσέπωσε΄την προκαταβολή αλλά η εταιρεία παρέδοσε το αυτοκίνητο κανονικά, εκδιώχνοντας τον... -
Καλησπέρα μετα απο πολυ καιρο και εφόσον εκανα 22000 χιλ πριν το παω για το πρωτο σερβις είπα να γράψω και εγώ τα συμπερασματα μου!
Ειμαι απολυτα ευχαριστημένος απο το vitara καθως δεν μου έχει βγάλει το παραμικρό! Ενα χειμωνα με συνόδευε στα κυνηγιά μου με ότι και αν αυτό συνεπάγεται! Η μόνη φορά που είπα που είσαι jimny (αυτό είχα πριν) ήταν όταν πήγαινα Βένετο με 10 - 15 πόντους χιόνι και παγωμένο και σε ένα σημειο κόλλησα και μου έσβησε! το εβαλα μπροστά, βέβαια όταν σβίνει μπαίνει στο auto και πάλευα να το βγάλω χωρίς να το έχω πάρει είδηση!! Όταν 'αρχισα να βρίζω με τί κουβα έμπλεξα τότε είδα και το auto αμεσως στην θέση lock και βγήκα!
Υπάρχει θέμα σοβαρο με τα λάστιχα τα οποία για όσους θέλουν εξιρμήσεις θέλουν αλλαγή και επειδη έχω ψαχτει λίγο η λυση έιναι 16αρες ζάντες για περισσοτερες επιλογές!
Στην άσφαλτο απλά πετάει και ειδικά όταν πηγαινω Γιαννενα οι στρφές με το sport μετα την καλαμπάκα είναι απολαύση!
-
παιδια να ρωτησω κατι... υπαρχει η δυνατοτητα να βαλει καποιος τεμπελη ; Βασικα υπαρχει τεμπελης σε καποια εκδοση του αυτοκινητου ;
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
παιδια να ρωτησω κατι... υπαρχει η δυνατοτητα να βαλει καποιος τεμπελη ; Βασικα υπαρχει τεμπελης σε καποια εκδοση του αυτοκινητου ;Δεν υπάρχει σαν std, υπάρχει όμως σαν πρόσθετος εξοπλισμός ο οποίος τοποθετείται από την αντιπροσωπεία καθώς αντικαθιστά και αρκετά πλαστικά. (μεγάλο φάουλ όταν δίνεις τόσο χρήματα να μην έχει std...)
Πάντως υπάρχει, όπως και ρεζέρβα, σπόιλερ και ένας σκασμός μικροπράγματα...
Κόστος εργοστασιακού τεμπέλη, κάπου 200-230.
Μάλιστα πρόσφατα βρήκα και κάτι που τον κάνει πιο χρήσιμο:
Επειδή είναι μεγάλος και βαθύς, χάνονται μέσα τα ψιλοπράγματα. Βγήκε όμως σαν aftermarket ειδική θήκη που τα μαζεύει στο πάνω τμήμα του...
-
ωραια ωραια γιατι το εχει ενα συναδελφος και του λειπει σαν αξεσουαρ ο τεμπελης οποτε θα του πω να περασει μια βολτα απο την suzuki. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
-
Another video review...
Youtube Video -
Car and driver Ελληνικό
http://www.caranddriver.gr/article.asp?catid=33051&subid=2&pubid=7499624&page1=1#top -
το συγκεκριμενο vitara της δοκιμης ειναι και κουκλα...Απορω πως δεν ειδα το vitara...Θεωρω οτι ισως ειναι το πιο value for money SUV..Ευχαριστιεμαι στο φουλ την ιταλιδα μου,αλλα νομιζω θα επαιρνα 4κινητο φουλ εξτρα εκδοση με το ιδιο πετρελαιοκινητο μοτερ και ισως μου περισσευαν και κατι ψιλα..
-
Από μακριά για Nissan φαίνεται....
Η μάσκα αυτή είναι από κάποια συγκεκριμένη έκδοση ή κάτι after?From my SMO72HD via Tapatalk
-
Είναι από την έκδοση s. Κουκλί το vitara....
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
το συγκεκριμενο vitara της δοκιμης ειναι και κουκλα...Απορω πως δεν ειδα το vitara...Θεωρω οτι ισως ειναι το πιο value for money SUV..Ευχαριστιεμαι στο φουλ την ιταλιδα μου,αλλα νομιζω θα επαιρνα 4κινητο φουλ εξτρα εκδοση με το ιδιο πετρελαιοκινητο μοτερ και ισως μου περισσευαν και κατι ψιλα..
Επειδή είχα δει κι εγώ το 500Χ πριν καταλήξω στο Vitara, έχω πάντως να σου πω ότι ως προς το εσωτερικό, το 500Χ είναι πιο προσεγμένο και ως προς το design και ως προς τα υλικά.
-
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
Επειδή είχα δει κι εγώ το 500Χ πριν καταλήξω στο Vitara, έχω πάντως να σου πω ότι ως προς το εσωτερικό, το 500Χ είναι πιο προσεγμένο και ως προς το design και ως προς τα υλικά.
Συμφωνώ απόλυτα. Είχα δει και γω και τα δύο. Το vitara το είχα ερωτευτεί εξωτερικά, αλλά ένας από τους λόγους που τελικά δεν το πήρα ήταν το εσωτερικό του.
Αντιθέτως το 500Χ, ιδίως στις πιο πλούσιες εκδόσεις είχε πολύ όμορφο και προσεγμένο εσωτερικό!Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έτσι είναι...όλα καλά στο vitarάκι αλλά το εσωτερικό του με απογοήτευσε,ήταν ο βασικός λόγος που το αφαίρεσα από τις επιλογές μου όταν έψαχνα αμάξι.
-
Έτσι είναι...όλα καλά στο vitarάκι αλλά το εσωτερικό του με απογοήτευσε,ήταν ο βασικός λόγος που το αφαίρεσα από τις επιλογές μου όταν έψαχνα αμάξι.Ναι το design είναι πολύ καλύτερο στο 500 (ιταλικό είναι = φυσικό!). Στο vitara ψιλομετριάζεται η εικόνα στο S με τα καθίσματα, τα φιλέτα κλπ και τον εργοστασιακό τεμπέλη. Οχι όμως ότι συγκρίνεται... Πάντως είναι λειτουργικότατο και για εργοστασιακό το multimedia παραπάνω από αξιοπρεπές...
...**και το πρώτο fault: **Όπως είχα γράψει και στο review, ενώ δεν τρίζει κάτι στο ταμπλό, έτριζε το υποπόδιο! Σαν κάτι να τριβόταν, ειδικά όταν το πόδι πίεζε στη μύτη, ψηλά! Σήμερα είχε το menu Σφακιανάκη για επίλυση. Τους πήρε 5-10' (πρέπει να το είχαν ξαναδεί επομένως), ξεκούμπωσαν τη μοκέτα στα πάτωμα και την ξανακούμπωσαν. Ο τριγμός εξαφανίστηκε, η απάντηση τους ήταν ότι ένα κλιπ δεν ήταν στη θέση του... -
Έτσι είναι...όλα καλά στο vitarάκι αλλά το εσωτερικό του με απογοήτευσε,ήταν ο βασικός λόγος που το αφαίρεσα από τις επιλογές μου όταν έψαχνα αμάξι.Τι να πουμε και μεις με το duster;
-
Οντως θα μπορουσαν να εχουν κανει καλυτερη δουλεια στο εσωτερικο . Βεβαια δεν ξερω ποσο θα ανεβαζε την τιμη μια τετοια προσπαθεια .
Παντως συναδελφος που εχει το Vitara και μπηκε στο Renegade μολις το ειδε, μου ειπε οτι η διαφορα στην ποιοτητα του εσωτερικου δικαιολογει και την διαφορα στην τιμη .
-
Suzuki Vitara 2015