-
Δεν καταλαβαίνω τι λες.
Εγώ απλά αναφέρθηκα στις ελλείψεις εξοπλισμού των εκδόσεων Vitara GL.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω τι λες.Εγώ απλά αναφέρθηκα στις ελλείψεις εξοπλισμού των εκδόσεων Vitara GL.
To vitara gl στην ελλαδα ειναι διαφορετικο σε εξοπλισμο απο αλλες ευρωπαικες χωρες? Τωρα ειμαι κατανοητος?
-
Κοιτώντας το suzuki.co.uk βλέπω άλλες εκδόσεις και με διαφορετικούς εξοπλισμούς.
Και από ότι βλέπω αυτά που προανέφερα παραπάνω τα διαθέτει και η ποιο φτηνή έκδοση.
http://www.suzuki.co.uk/cars/microsites ... ipment.pdf
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Κοιτώντας το suzuki.co.uk βλέπω άλλες εκδόσεις και με διαφορετικούς εξοπλισμούς.Και από ότι βλέπω αυτά που προανέφερα παραπάνω τα διαθέτει και η ποιο φτηνή έκδοση.
http://www.suzuki.co.uk/cars/microsites ... ipment.pdf
Δεν είναι καθόλου περίεργο να είναι διαφορετικό το επίπεδο εξοπλισμού σε κάθε χώρα.Αυτά τα κανονίζει ο εισαγωγέας.
-
Όπως επίσης δεν είναι καθόλου περίεργο που ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ στα 'μουλωχτά' σπρώχνει τους πελάτες προς την ακριβότερη έκδοση.
Φυσικά αυτό το κάνουν και άλλοι αντιπρόσωποι, αλλά εδώ μιλάμε για τον ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ.
Όσα χρόνια και αν περάσουν μυαλό δεν βάζουν.
-
Παρελαβα εδω και μια εβδομαδα, εχω κανει 150χλμ , ειμαι ενθουσιασμενος, ευχαριστημενος, εχει φοβερη κυληση στο δρομο. Πηγα και γυρισα χωρις να το καταλαβω . Ανυπομονω για μεγαλυτερο ταξιδι.
Ειναι πολυ καλυτερο απο τις προσδοκιες μου !!! Φοβερο !! -
Μπράβο καλοτάξιδο να είναι ευχομαι. Πήρες ένα κατά την άποψή μου εκπληκτικό αυτοκίνητο
-
Καλοτάξιδο,london!
Όταν μπορέσεις,γράψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με κατανάλωση,κρατήματα,φρένα -
Καλημέρα και από μένα παιδιά.....Είμαι και εγώ κάτοχος ενός VITARA DIESEL ALLGRIP GL+ απο τις 03/08 , έχω κάνει ήδη 2500χλμ , πήγα Χαλκιδική διακοπές και μόλις το ΣΚ ήρθα ΑΘΗΝΑ.... είμαι και εγώ ενθουσιασμένος, ευχαριστημένος, έχει φοβερή κύλιση στο δρόμο.Το οδήγησα σχεδόν σε όλες τις μορφές δρόμου και μπορώ να πω ότι είμαι πλήρως ικανοποιημένος....
Στην Εθνική το adaptive cruise control δεν παίζεται...!!!!Ξεκούραστα και άνετα....πραγματικά φανταστικό...!!!
Από θέμα κατανάλωσης ταξίδι πάνω κάτω 2 παιδιά και πεθερά με clima και μέσο όρο 130-140 Km....Χαλκιδική...βουνό θάλασσα και έγραψε 5,4Lit/100Km... -
Μπράβο distributor, πολύ καλά τα όσα λές.
Νομίζω πήρες την πιο VFM εκδοση.
Καλοταξιδο -
Ευχαριστώ φίλε μου....Όντως έχεις δίκιο η έκδοση που πήρα είναι πολύ τίμια όσο αφορά επίπεδο εξοπλισμού-τιμής-ποιότητας.....σε σύγκριση βεβαίως και με τον ανταγωνισμό.....Πριν πάρω την απόφαση να κλείσω το συγκεκριμένο μοντέλο - έκδοση ψάχτηκα πολύ και με άλλες εταιρίες....Πήγα λοιπόν και είδα από κοντά το CRV , ASX , QQ , KIA SPORTAGE , JEEP RENEGATE , OPEL MOKA έως και το SEAT LEON X-PERIENCE....!!!Το CRV 1,6 4X4 φανταστικό αυτοκίνητο αλλά και πολύ μακριά από την τσέπη μου 32Κ ....Το ASX τώρα δεν το είχε σε έκδοση Diesel 4x4 αλλά μόνο σε 2WD 1.8 με 2Κ διαφορά προς τα πάνω με το αντίστοιχο diesel 1,6 2WD του VITARA....Επίσης το SPORTAGE ο 1,7 diesel ήταν 2WD αλλά και δεν μπόρεσα να το δω απο κοντά γιατί απλά δεν το είχανε σε καμία έκθεση που πήγα
Το JEEP ο 1,6 120hp 4WD LIMITED φθάνει στα 29K με επίπεδο μάλιστα εξοπλισμού υποδεέστερο του 1,6 120hp 4WD GL+ του VITARA .Δεν μπορώ να πω....ωραίο design με πολύ ωραία προγράμματα χρηματοδότησης και service αλλά και αυτό πολύ μακριά από την τσέπη μου....
Το OPEL τώρα η έκδοση 1,6 diesel 4WD έχει έναν πολύ ωραίο κινητήρα και σαλόνι αλλά μου φάνηκε ότι είναι άλλη κατηγορία αυτοκίνητο...προσωπικά το τοποθετώ μαζί με το SX4 CROSS...χαμηλωμένο μπροστά .... πιο ασφάλτινο λιγότερο off road
αλλά και πολύ πιο ακριβό με τιμή μάλιστα στα 27Κ.
Η μόνιμη τετρακίνηση του SEAT μαζί με την ποιότητα και ομορφιά του εσωτερικά εξωτερικά μπορώ να πω ότι ήταν ελκυστικά....το απέρριψα όμως γιατί έκανε περισσότερο SENDAN στα μάτια μου με περισσότερες off road δυνατότητες+ότι στην έκδοση που ζητούσα ήταν και αυτό ψηλά.....
Άφησα τελευταίο το QQ γιατί ήταν στην τελική μου κρίση μεταξύ 2 το μεγάλο μου δίλημμα... Έκανα TD καί τον 1,5d αλλά καί τον 1,6 d στην έκδοση 4WD που ενδιαφερόμουν α άλλωστε.Μού έκαναν αρκετά καλή εντύπωση με καλύτερη φυσικά τον 1,6.
Το αμάξι εσωτερικά και εξωτερικά είναι φανταστικό....έχει πολύ ωραία κύλιση,χώρους με πολύ ωραία εργονομία και ποιότητα υλικών.Πήρα την προσφορά από τον Θεοχαράκη και πήγα να κάνω TD και να δώ και το VITARA.Ε λοιπόν ο 1,6 4WD 120PS του VITARA μου φάνηκε στην λειτουργία AUTO πιο ελαστικός από τον αντίστοιχο του QQ....δεν μιλάμε στο sport mode που πετάει...εξωτερικά το αμάξι μου αρέσε πολύ εμπρός και υποφερτά πίσω....Στο σαλόνι δε δεν είχες την αίσθηση τις πολυτέλειας του QQ αλλά δεν ήταν και τις πλάκας...Χώροι πίσω πολύ καλοί και χώρο αποσκευών 375λιτ που για τα δικά μου δεδομένα είναι ικανοποιητικός μιας και έχω φύγει απο το mode καροτσάκι Πήρα λοιπόν την προσφορά στα χέρια μου για την έκδοση GL+ με διχρωμία και έπαθα σοκ Μου έβγαινε 23,9Κ με το κλειδί στο χέρι.Στο QQ αντίστοιχα η έκδοση TECHNA HCI μου ερχότανε 32Κ Εντάξει η TECHNA έκδοση έχει παραπάνω ηλιοροφή,ΝAV,αισθητ.παρκαρ μπρος πίσω ,θερμ καθίσματα αλλά και λιγότερο έναν αερόσακο μαζί με κάποια άλλα!!!!
H διαφορά τιμής είναι τόσο χαοτική και εξοργιστική μαζί που με ανάγκασε εύκολα να πάω στο SUSUKI
Ο θεοχαράκης πρέπει να καταλάβει ότι το QQ δεν παίζει μόνο του πλέον στην αγορά........
Φυσικά όλα τα παραπάνω (εκτός τιμές) είναι γνώμη μου που ως γνωστό είναι πάντα υποκειμενική..... -
distributor
συμφωνω στα περισσότερα απο οσα λες.
Η συγκριση όμως μεταξυ της εκδοσης Τεκνα και της GL+ είναι λάθος. στο λέω γιατι και γω σε αυτα τα 2 ειχα καταληξει και αμφιταλαντευόμουν για αρκετό καιρό. Εν τέλει κατέληξα στο QQ λογω και της διαθεσιμότητας αλλά και της μεγαλης για μένα διαφορας του εσωτερικου και του χωρου του προρτ μπαγκαζ, αλλά και κάποιων άλλων λεπτομερειων που τελικά έπαιξαν τον ρόλο τους...
Παρόλα αυτα ομως να σου πω επειδή έναν ερωτα με το Vitara τον απέκτησα ότι η GL+ έχει αρκετά λιγότερα πράγματα απο την Τεκνα, όπως την Πανοραμική, τα αυτόματα Bi-Led φωτα, το εξυπνο κλειδί και την εκίνηση με button start/stop, το Navi, τις περιμετρικές κάμερες για προειδοποίηδη τυφλων σημείων και κινούμενων αντικειμένων, το αυτόματο παρκάρισμα, τα θερμενομενα καθίσματα, τον πλήρη έλεγχο των λειτουργων του πίνακα οργανων απο το τιμόνι κλπ
Η σύγκριση σου για μενα θα έπρεπε να γίνει με αυτην την εκδοση 1.6D 4x4 ACENTA CON η οποία βγαίνει αν θυμαμαι καλά γυρω στα 27Κ, άρα και πάλι έχουν μεγάλη διαφορα.
Γι αυτό το λογο και είπα ότι πήρες για μενα την πιο VFM εκδοση -
Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε.. .....η ACENTA CON είναι πιο κοντά αν και υστερεί λίγο στην έκδοση GL+
-
distributor
Ας πω και εγω για την εμπειρια μου για το αυτοκινητο , που εχει κλεισει 1 μηνα στα χερακια μου! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!
Εχω βενζινη, εκανα 1500 km μεχρι στγμης απροβληματιστα !
Φοβερη οδηγικη εμπειρια για εμενα , ανετο , απροβληματιστες προσπερασεις, ανηφορες, φορτωμενος με 3 ενηλικες και 1 παιδακι , μπαγαζια .... και δεν καταλαβαινε χριστο το αυτοκινητο, φοβερη κυλιση στο δρομο, ξεκουραστα εκανα ταξιδι που το ειχα κανει περισυ και μου ειχε βγει η ψυχη , φετος δεν καταλαβα για ποτε εφτασα ! Μεχρι στιγμης ολα καλα ( ειμαστε στα μελια !!) -
Τι είχες πριν.;;
Ολοι εκπληκτικά τα βρίσκετε ολα χωρις να λέτε με τι τα συγκρίνετε. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Τι είχες πριν.;;
Ολοι εκπληκτικά τα βρίσκετε ολα χωρις να λέτε με τι τα συγκρίνετε.Δεν ειχα crossover η τζιπ, δεν εχει σημασια πια γιατι εδω και 1 μηνα οδηγω το vitara και ολα τα αλλα μου φαινονται απλα παρελθων. Δεν νομιζω οτι θα σε καλυπτε το Vitara , εχω καταλαβει οτι εισαι τρελα ευχαριστημενος με το qq
να χαμε να λεγαμε ? -
Φίλε london εγώ έχω κάνει ήδη 2.800Κm αν και το παρέλαβα πιο μετά από σένα!!! Είμαι και εγώ τρελαμένος από την απόκριση του Diesel ιδικά στις ενδιάμεσες καταστάσεις Πχ στην ευθεία τις Μεταμόρφωσης προς την έξοδο που είναι και λιγάκι ανηφορίτσα με έκτη μέσα στα 90-100 Κm λόγο κίνησης πατάς το γκάζι μετά την αττική που αδειάζει η αριστερή λωρίδα και βλέπεις το αυτοκίνητο να ακούει αμέσως.Είμαι τόσο ευχαριστημένος με τον κινητήρα και την κατανάλωσή του που το έχω συνέχεια στο Auto και το sport mode δεν το βάζω Τιμόνι,φρένα,κιβώτιο,θέση οδήγησης φανταστικά!!!Το adaptive cruise control δε είναι απόλαυση στο ταξίδι Αυτό που θέλω να συνηθίσω και είχα πάθει σοκ στην αρχή μέσα στην Αθήνα ήταν το alarm της επερχόμενης σύγκρουσης με σταματημένο!!!Ο πωλητής δεν μπήκε κάν στην διαδικασία να μου εξηγήσει 1-2 λεπτομέριες όταν μου το παρέδωσε....Πάω και εγώ ανέμελος λιγάκι με παραπάνω ταχύτητα η με πιο αργοπορημένο φρένο σε αυτοκίνητα σταματημένα σε κόκκινο σηματοδότη και ξαφνικά κοκκινίζει το ταμπλό και ακούγετε ένας διαπεραστικός ήχος alarm....τι να σου πω τα έχασα γιατί νόμισα οτι μου έβγαλε βλάβη και πάτησα ενστικτωδώς φρένο πράγμα που ήταν ικανό να επανέλθει αμέσως το ταμπλό στο κανονικό του χρώμα και να σταματήσει ο ήχος ....Έλα ντε όμως που δεν είχα προλάβει να δω και να συνειδητοποιήσω την ένδειξη και νόμιζα ότι μου έβγαλε κάποια βλάβη για λίγο την οποία δεν την ήξερα..και επειδή είχα ταξίδι μπροστά μου όταν έφθασα σπίτι πήρα και άνοιξα το manual και το ξεσκόνισα όλο μέχρι να καταλάβω τι ήταν αυτή η κατάσταση Το start stop αν και δουλεύει τέλεια...δεν είμαι συνηθισμένος και το απενεργοποιώ...
Γενικά από το αυτοκίνητο είμαι ευχαριστημένος εώς τώρα.....αν και αντιμετώπισα κάποιες ατυχίες εκτός αυτοκινήτου...!!!Φίλε iceman7 άν και το έχω αναφέρει σε άλλο topic είμουν κάτοχος ενός LEON SPORT 16V 1.6 105PS 2004 ΜΟΝΤΕΛΟ
-
@london & DISTRIBUTOR
Παιδιά χαίρομαι που σας έχει ενθουσιάσει τόσο το νέο σας απόκτημα!
Οπτικά και μόνο και εμένα μου έχει κάνει καλή εντύπωση αν και πάλι δεν μπορώ να πω ότι με έχει εντυπωσιάσει η στιβαρότητα (όσο μπορείς να καταλάβεις ανοιγοκλείνοντας τις πόρτες) και ο χώρος αποσκευών!
Το βλέπω και περιεργάζομαι συνέχεια στην έκθεση του Σφακιανάκη κάθε φορά που πάω το qq στο εξουσιοδοτημένο νισσαν που είναι στις ίδιες εγκαταστάσεις, για όλο και κάποιο μερεμέτι ή ερώτηση ή προβληματάκι.
Μάλιστα ο αρχιμηχανικός μου έχει πει ευθαρσώς ότι τους κατόχους suzuki τους βλέπουμε στο πρώτο service... αντίθετα όλους τους κατόχους qq τους γνωρίζουμε από τον πρώτο μήνα, γιατί όλο και για κάτι θα έρθουν! -
Ο χρήστης DISTRIBUTOR έγραψε:
Φίλε london εγώ έχω κάνει ήδη 2.800Κm αν και το παρέλαβα πιο μετά από σένα!!! Ασε βρε φιλε με ραματα στο ποδι ημουν για 10 ημερες το κοιτουσα και δεν μπορουσα να το οδηγησω !!! Είμαι και εγώ τρελαμένος από την απόκριση του Diesel ιδικά στις ενδιάμεσες καταστάσεις Πχ στην ευθεία τις Μεταμόρφωσης προς την έξοδο που είναι και λιγάκι ανηφορίτσα με έκτη μέσα στα 90-100 Κm λόγο κίνησης πατάς το γκάζι μετά την αττική που αδειάζει η αριστερή λωρίδα και βλέπεις το αυτοκίνητο να ακούει αμέσως. εαν και εχω βενζινη συμφωνω ακριβως με αυτο που λες, παω με 130 και τραβαει και θες να τρεχεις και αλλο χωρις να το καταλαβεις....Τρελλα !! Είμαι τόσο ευχαριστημένος με τον κινητήρα και την κατανάλωσή του που το έχω συνέχεια στο Auto και το sport mode δεν το βάζω Τιμόνι,φρένα,κιβώτιο,θέση οδήγησης φανταστικά!!!ναι ετσι ειναι Το adaptive cruise control δε είναι απόλαυση στο ταξίδι να σου πω οτι δεν το δοκιμασα ??? Αυτό που θέλω να συνηθίσω και είχα πάθει σοκ στην αρχή μέσα στην Αθήνα ήταν το alarm της επερχόμενης σύγκρουσης με σταματημένο!!!Ο πωλητής δεν μπήκε κάν στην διαδικασία να μου εξηγήσει 1-2 λεπτομέριες όταν μου το παρέδωσε....Πάω και εγώ ανέμελος λιγάκι με παραπάνω ταχύτητα η με πιο αργοπορημένο φρένο σε αυτοκίνητα σταματημένα σε κόκκινο σηματοδότη και ξαφνικά κοκκινίζει το ταμπλό και ακούγετε ένας διαπεραστικός ήχος alarm....τι να σου πω τα έχασα γιατί νόμισα οτι μου έβγαλε βλάβη και πάτησα ενστικτωδώς φρένο πράγμα που ήταν ικανό να επανέλθει αμέσως το ταμπλό στο κανονικό του χρώμα και να σταματήσει ο ήχος ....Έλα ντε όμως που δεν είχα προλάβει να δω και να συνειδητοποιήσω την ένδειξη και νόμιζα ότι μου έβγαλε κάποια βλάβη για λίγο την οποία δεν την ήξερα..και επειδή είχα ταξίδι μπροστά μου όταν έφθασα σπίτι πήρα και άνοιξα το manual και το ξεσκόνισα όλο μέχρι να καταλάβω τι ήταν αυτή η κατάσταση Το start stop αν και δουλεύει τέλεια...δεν είμαι συνηθισμένος και το απενεργοποιώ.. και εγω το απενεργοποιω με το που μπαινω δεν με βολευει .
Γενικά από το αυτοκίνητο είμαι ευχαριστημένος εώς τώρα.....αν και αντιμετώπισα κάποιες ατυχίες εκτός αυτοκινήτου...!!! τι επαθες βρε φιλε μου ??hill hold εχεις δοκιμασει ? πως λειτουργει ??
Φίλε iceman7 άν και το έχω αναφέρει σε άλλο topic είμουν κάτοχος ενός LEON SPORT 16V 1.6 105PS 2004 ΜΟΝΤΕΛΟfile iceman ενα χιουνται accent παλιο οδηγουσα τιμιο αυτοκινητο !
DISTRIBUTOR'] Τι χρωμα το πηρες το vitara σου? εβαλες κανενα αξεσουαρ??
-
Φίλε London το hill hold δεν το δοκίμασα (δεν το σκέφτηκά κάν) αν και το πήγα το αυτοκίνητο σε χωματόδρομο σε βουνό με πυκνό δάσος με ανηφόρες κατηφόρες!!!
Όσο αφορά τώρα το adaptive cruise control βγές τώρα εθνική και βάλτο.....χάνεις
Τώρα οι ατυχίες που είχα με το αυτοκίνητο....μπορώ να πω ότι οφείλονται στο κακό μάτι
Φίλε μου το αυτοκίνητο μου το έχουν ακουμπήσει ήδη 3 φορές ....και η μία μάλιστα αρκετά σοβαρή......
Το πρώτο σημάδι έγινε 100 μέτρα από την παραλαβή του αυτοκινήτου .....μπορείς να το φανταστείς....
Όταν το πήρα μου είπε ο πωλητής ότι έχει ένα άγχος αν προλαβαίνω να πάω στο βενζινάδικο που ήταν δίπλα επειδή ήταν με τους ατμούς το αυτοκίνητο....Το παίρνω λοιπόν και πηγαίνω στο πρώτο βενζινάδικο που βρίσκω και με δικό μου λάθος λόγω συνήθειας από το παλιό πηγαίνω στην αντλία που την έχω στο δεξί μου χέρι ενώ η τάπα τις βενζίνης είναι στο αριστερό.....ανοίγω το καπάκι και βλέπω τον τύπο να έχει φέρει την μάνικα από το πίσω παρμπρίζ διαγώνια στην τάπα ίσα ίσα Τον ρωτάω αν φθάνει και μου λέει καθησυχαστικά ότι όλα είναι μια χαρά και καλορίζικο το αυτοκίνητο!!!Ύστερα από μια εβδομάδα στις διακοπές 900 Χιλ μακριά περνώντας από τα πλάγια στο αυτοκίνητο σε μια αντανάκλαση του φωτός παρατήρησα ένα βαθουλωματάκι(χωρίς να έχει φύγει χρώμα) ακριβώς πάνω διαγώνια από το πορτάκι τις τάπας πετρελαίου....Όπως καταλαβαίνεις στο πρώτο σου χτυπηματάκι σε ένα αυτοκίνητο καινούργιο σε πιάνει μια στεναχώρια Στην αρχή δεν πήγε το μυαλό μου στον βενζινά...φαντάστηκα ότι κάποιο πετραδάκι μου την είχε κάνει την ζημιά....επειδή όμως δεν είχε φύγει χρώμα στρόφαρα και συνειδητοποίησα οτι η ζημιά έχει γίνει από το προφυλακτήρα τις μάνικας στην προσπάθεια του να βάλει και να διατηρήσει το στόμιο τις στο ρεζερβουάρ!!!
Το δεύτερο χτύπημα και πιό σοβαρό έγινε την τελευταία μέρα που ήτανε να φύγω για Αθήνα.Επειδή θα φεύγαμε τα ξημερώματα τις επομένης πηγαίνω και του ρίχνω ένα πλύσιμο το απόγευμα και το παρκάρω μετά έξω ακριβώς από το σπίτι διαγώνια(όλα τα αυτοκίνητα λόγο άπλας και χώρου παρκάρονται διαγώνια σε εκείνο το σημείο) με το πορτμπαγκάζ του προς το πεζοδρόμιο....Το φορτώνω με όλα τα μπαγκάζια από βραδύς για να μην έχω τίποτε να βάζω τα ξημερώματα,βάζω τα παιδιά για ύπνο και έχω αράξει μαζί με την ΄σύζυγο στο μπαλκόνι κατά τις 22:00 ώρα και τα λέμε μέχρι να πάμε και εμείς για ύπνο....Ξαφνικά εκεί που τα λέγαμε συνειδητοποιώ με την άκρη του ματιού μου ένα αυτοκίνητο να κάνει όπισθεν.....λάθος Το μισό ήτανε στον δρόμο και το άλλο μισό ήτανε στην νοητή ευθεία με τα αυτοκίνητα που ήτανε παρκαρισμένα διαγώνια με το δικό μου πρώτο από αυτά....ίσα ίσα που πρόλαβα να βγάλω μια κραυγή πριν πέσει επάνω μου ....ακούω ένα μπαμ και βλέπω το αυτοκίνητο να τραντάζετε και να χτυπάει ο συναγερμός...Έμεινα στήλη άλατος Βλέπω αυτόν που με χτύπησε να βάζει πρώτη να πηγαίνει 3 μέτρα μπροστά να σταματάει για 1 sec και μετά να πατάει γκάζι και να φεύγει
Βάζω τις φωνές και πάω να πάρω τα κλειδιά του αυτοκινήτου να τον πάρω από πίσω...τα βρίσκω επιτέλους...αλλά η πόρτα ήτανε κλειδωμένη ψάχνω να βρω και τα κλειδιά τις εξώπορτας...όταν βγαίνω έξω βρίσκω την σύζυγο ήδη έξω (είχε πηδήσει το μπαλκόνι ) να μου λέει προς τα που πήγε και ότι είχε προλάβει και είχε πάρει μόνο τον αριθμό και όχι τα γράμματα τις πινακίδας του!!!
Κοιτάζω το αυτοκίνητο και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...Με είχε βρει στον μπροστινό προφυλακτήρα εκεί που είναι ο προβολέας αλογόνου ημέρας και τις ομίχλης ....είχε κάνει ένα τεράστιο βαθούλωμα αλλά ευτυχώς δεν είχαν σπάσει....
Μπαίνω στο αυτοκίνητο και μετά από μια μεγάλη βόλτα πηγαίνω στην τροχαία και το δηλώνω....η τροχαία σημείωσε τους αριθμούς και την μάρκα του δράστη(opel isignia)...το είχα παρατηρήσει για άλλους λόγους στην γειτονιά και μου είπανε ότι θα κάνουνε προσπάθειες να τον βρούνε....μου πήρανε τα στοιχεία τηλ και διεύθυνση και μου είπανε ότι θα με ειδοποιήσουνε μιας και εγώ θα έφευγα τα ξημερώματα...Φεύγοντας μου λέει ο αστυνομικός ότι θα έρθει μαζί μας μέχρι το αμάξι να δει και την ζημιά.Του τράβηξε μερικές φωτογραφίες ,όπως έκανα και εγώ με την ζημιά....μας χτύπησε φιλικά στην πλάτη και έφυγε...Εγώ όμως δεν μπορούσα να ησυχάσω....έβλεπα την ζημιά και τρελαινόμουν....τα παίρνω στο κρανίο και ανοίγω το καπό παρότι η σύζυγος γκρίνιαζε να πάμε σπίτι.....παίρνω ένα φακό και βλέπω ότι υπάρχει άνοιγμα να βάλω το χέρι......το βάζω λοιπόν και αφού βάζω δύναμη ακούω τρία κλάγκ και ως δια μαγείας ο πλαστικός προφυλακτήρας επανήλθε στην πρότερη μορφή του με μοναδική ζημία 2 μικρές τελείες που έχει φύγει το χρώμα και ένα ανεπαίσθητο γδαρσιματάκι
Το τρίτο έγινε εδώ στην Αθήνα ....κάποιος βλάκας δεν υπολόγισε καλά και καθώς πήγε να ξεπαρκάρει με βρήκε πίσω αριστερά στον πισινό προφυλακτήρα ανεπαίσθητα...
Μπροστά στο εγκεφαλικό του προηγούμενου αυτό μπορώ να πώ ότι δεν με στεναχώρησε και τόσο πολύ μιας και θεωρώ οτι ΤΡΙΤΩΣΕ ΤΟ ΚΑΚΟ!!!
Suzuki Vitara 2015