Ευχαριστώ φίλε μου....Όντως έχεις δίκιο η έκδοση που πήρα είναι πολύ τίμια όσο αφορά επίπεδο εξοπλισμού-τιμής-ποιότητας.....σε σύγκριση βεβαίως και με τον ανταγωνισμό.....Πριν πάρω την απόφαση να κλείσω το συγκεκριμένο μοντέλο - έκδοση ψάχτηκα πολύ και με άλλες εταιρίες....Πήγα λοιπόν και είδα από κοντά το CRV , ASX , QQ , KIA SPORTAGE , JEEP RENEGATE , OPEL MOKA έως και το SEAT LEON X-PERIENCE....!!!Το CRV 1,6 4X4 φανταστικό αυτοκίνητο αλλά και πολύ μακριά από την τσέπη μου 32Κ ....Το ASX τώρα δεν το είχε σε έκδοση Diesel 4x4 αλλά μόνο σε 2WD 1.8 με 2Κ διαφορά προς τα πάνω με το αντίστοιχο diesel 1,6 2WD του VITARA....Επίσης το SPORTAGE ο 1,7 diesel ήταν 2WD αλλά και δεν μπόρεσα να το δω απο κοντά γιατί απλά δεν το είχανε σε καμία έκθεση που πήγα
Το JEEP ο 1,6 120hp 4WD LIMITED φθάνει στα 29K με επίπεδο μάλιστα εξοπλισμού υποδεέστερο του 1,6 120hp 4WD GL+ του VITARA .Δεν μπορώ να πω....ωραίο design με πολύ ωραία προγράμματα χρηματοδότησης και service αλλά και αυτό πολύ μακριά από την τσέπη μου....
Το OPEL τώρα η έκδοση 1,6 diesel 4WD έχει έναν πολύ ωραίο κινητήρα και σαλόνι αλλά μου φάνηκε ότι είναι άλλη κατηγορία αυτοκίνητο...προσωπικά το τοποθετώ μαζί με το SX4 CROSS...χαμηλωμένο μπροστά .... πιο ασφάλτινο λιγότερο off road
αλλά και πολύ πιο ακριβό με τιμή μάλιστα στα 27Κ.
Η μόνιμη τετρακίνηση του SEAT μαζί με την ποιότητα και ομορφιά του εσωτερικά εξωτερικά μπορώ να πω ότι ήταν ελκυστικά....το απέρριψα όμως γιατί έκανε περισσότερο SENDAN στα μάτια μου με περισσότερες off road δυνατότητες+ότι στην έκδοση που ζητούσα ήταν και αυτό ψηλά.....
Άφησα τελευταίο το QQ γιατί ήταν στην τελική μου κρίση μεταξύ 2 το μεγάλο μου δίλημμα... Έκανα TD καί τον 1,5d αλλά καί τον 1,6 d στην έκδοση 4WD που ενδιαφερόμουν α άλλωστε.Μού έκαναν αρκετά καλή εντύπωση με καλύτερη φυσικά τον 1,6.
Το αμάξι εσωτερικά και εξωτερικά είναι φανταστικό....έχει πολύ ωραία κύλιση,χώρους με πολύ ωραία εργονομία και ποιότητα υλικών.Πήρα την προσφορά από τον Θεοχαράκη και πήγα να κάνω TD και να δώ και το VITARA.Ε λοιπόν ο 1,6 4WD 120PS του VITARA μου φάνηκε στην λειτουργία AUTO πιο ελαστικός από τον αντίστοιχο του QQ....δεν μιλάμε στο sport mode που πετάει...εξωτερικά το αμάξι μου αρέσε πολύ εμπρός και υποφερτά πίσω....Στο σαλόνι δε δεν είχες την αίσθηση τις πολυτέλειας του QQ αλλά δεν ήταν και τις πλάκας...Χώροι πίσω πολύ καλοί και χώρο αποσκευών 375λιτ που για τα δικά μου δεδομένα είναι ικανοποιητικός μιας και έχω φύγει απο το mode καροτσάκι Πήρα λοιπόν την προσφορά στα χέρια μου για την έκδοση GL+ με διχρωμία και έπαθα σοκ Μου έβγαινε 23,9Κ με το κλειδί στο χέρι.Στο QQ αντίστοιχα η έκδοση TECHNA HCI μου ερχότανε 32Κ Εντάξει η TECHNA έκδοση έχει παραπάνω ηλιοροφή,ΝAV,αισθητ.παρκαρ μπρος πίσω ,θερμ καθίσματα αλλά και λιγότερο έναν αερόσακο μαζί με κάποια άλλα!!!!
H διαφορά τιμής είναι τόσο χαοτική και εξοργιστική μαζί που με ανάγκασε εύκολα να πάω στο SUSUKI
Ο θεοχαράκης πρέπει να καταλάβει ότι το QQ δεν παίζει μόνο του πλέον στην αγορά........
Φυσικά όλα τα παραπάνω (εκτός τιμές) είναι γνώμη μου που ως γνωστό είναι πάντα υποκειμενική.....