λοιπον να βαλω το input μου στην συζητηση, δεν κανω πολλα χιλμ, δεν το χρησιμοποιω στα χιονια, δεν κανω χρηση 4χ4.
Με αυτη την λογικη διαλεξα βενζινη και 4χ2 το Suzuki vitara gl+, ναι συμφωνω οτι καποια καλουδια που το 4χ4 εχει δεν τα δινουν σε αλλη εκδοση παρα μονο στου πετρελαιου, αλλα παντα υπαρχουν τα υπερ και τα κατα..... και φυσικα φτηνοτερη τιμη στην εκδοση μου. ( ειδη ειναι αρκετα τα καλουδια που εχει μεσα)
Latest posts made by london
-
RE: Suzuki Vitara 2015
-
Ο χρήστης shopoyk έγραψε:
Καλα αυτο με τη γατα και τον αγιασμο...ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ ε κ λ α ψ α!!!!
Να στε καλα παιδια!Για το φιλο που ρωτησε πιο πανω, ο ουγγρος μου ειπε πως το vitara μαζι με το scross ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει η suzuki στα χρονικα.
Lightweight οχηματα, με δυνατες μηχανες και τελευταιας λεξης τεχνολογία στην τετρακινηση.
Το μικρο βαρος,το δυνατο μοτερ και η εξελιγμενη τετρακινηση ειναι αυτη που θα σε βγαλει απο τα δυσκολα.
Αφηστε τα αλλα παιδια να αγοραζουν περιπτερα χωρίς τεντες.....η suzuki ειναι αλλου για αλλου!
Θυμαμαι αυτο: αν το προσεξεις και δεν το τρακαρεις δεξια αριστερα,θα σε βγαλει πολλα χρονια...αυτο θελω και εγω!Συγνωμη για το hijack του thread, scross-ακιας εδω!
ευχαριστω φιλε μου , εγω σε ρωτησα τη ειπε ο ουγγρος για το vitara, να σαι καλα
-
xa xa distributor μακεδονια θα σε ανεβασω, στις 31 δεκεμβριου , θα εισαι αναρπαστος jet θα πρεπει να νοικιασουμε για να σε εχουμε για ποδαρικο ! Δεν σε στελνουμε και στον υπολοιπο Συριζα ... να τους ξεκανεις και αυτους να ησηχασει το κεφαλι μας??
πλακα κανω.
Μολις γυρισα απ εξω, ....καλα μου κανει σηματα ενας τυπος, λεω τι επαθε αυτος ??? Με σταματαει , ηθελε να δει το αμαξι ! Του αρεσε πολυ και δεν ηξερε τι ειναι! Μολις ειδε Suzuki , δεν πιστευε οτι εβγαλε τοσο ωραιο αυτοκινητο η Suzuki. αντε εχουμε και θαυμαστες λεμε ! -
plutere φιλε μου , πραγματικα ειναι τουμπανο , το πηρα γυμνο για λιγες μερες, και μετα ειχα ραντεβου να μου τα περασουν οταν το πηρα ηταν σαν αλλο αυτοκινητο. σαν να ντυθηκε με τις μπαρες. δεν χρειαζεται τιποτα αλλο γιατι μετα θα γινει gupsy king μπαμπα μην τρεχεις κτλπ. αεροτομη εχει μαυρη απο την μαμα του.
-
Φιλε Distributor,
μου πονεσε η καρδια με αυτα που εγιναν!! παρε τον παπα τηε γειτονιας η του χωριου σου και κανε εναν αγιασμο στο αμαξακι σου !Σοβαρολογω ! Αμαν βρε αδερφε μου, και εγω θα πατιναρα εγγεφαλικα εαν μου γινονταν τετοια χουνερια ! Λοιπον το χρωματακι σου ειναι τελειο! Εγω εαν δεν ειχα γκα... λα με το μαυρο , αυτο που πηρες η ασπρο θα διαλεγα. ολα καλα
Εγω σαν extra εβαλα συναγερμο, τεμπελη, και τις ασημι μπαρες στις πορτες ( το πιο ωραιο extra κατα την αποψη μου, ντηθηκε ολο το αμαξι) και τα μπροστα ασημι δακρυα στα led. -
Ο χρήστης DISTRIBUTOR έγραψε:
Φίλε london εγώ έχω κάνει ήδη 2.800Κm αν και το παρέλαβα πιο μετά από σένα!!! Ασε βρε φιλε με ραματα στο ποδι ημουν για 10 ημερες το κοιτουσα και δεν μπορουσα να το οδηγησω !!! Είμαι και εγώ τρελαμένος από την απόκριση του Diesel ιδικά στις ενδιάμεσες καταστάσεις Πχ στην ευθεία τις Μεταμόρφωσης προς την έξοδο που είναι και λιγάκι ανηφορίτσα με έκτη μέσα στα 90-100 Κm λόγο κίνησης πατάς το γκάζι μετά την αττική που αδειάζει η αριστερή λωρίδα και βλέπεις το αυτοκίνητο να ακούει αμέσως. εαν και εχω βενζινη συμφωνω ακριβως με αυτο που λες, παω με 130 και τραβαει και θες να τρεχεις και αλλο χωρις να το καταλαβεις....Τρελλα !! Είμαι τόσο ευχαριστημένος με τον κινητήρα και την κατανάλωσή του που το έχω συνέχεια στο Auto και το sport mode δεν το βάζω Τιμόνι,φρένα,κιβώτιο,θέση οδήγησης φανταστικά!!!ναι ετσι ειναι Το adaptive cruise control δε είναι απόλαυση στο ταξίδι να σου πω οτι δεν το δοκιμασα ??? Αυτό που θέλω να συνηθίσω και είχα πάθει σοκ στην αρχή μέσα στην Αθήνα ήταν το alarm της επερχόμενης σύγκρουσης με σταματημένο!!!Ο πωλητής δεν μπήκε κάν στην διαδικασία να μου εξηγήσει 1-2 λεπτομέριες όταν μου το παρέδωσε....Πάω και εγώ ανέμελος λιγάκι με παραπάνω ταχύτητα η με πιο αργοπορημένο φρένο σε αυτοκίνητα σταματημένα σε κόκκινο σηματοδότη και ξαφνικά κοκκινίζει το ταμπλό και ακούγετε ένας διαπεραστικός ήχος alarm....τι να σου πω τα έχασα γιατί νόμισα οτι μου έβγαλε βλάβη και πάτησα ενστικτωδώς φρένο πράγμα που ήταν ικανό να επανέλθει αμέσως το ταμπλό στο κανονικό του χρώμα και να σταματήσει ο ήχος ....Έλα ντε όμως που δεν είχα προλάβει να δω και να συνειδητοποιήσω την ένδειξη και νόμιζα ότι μου έβγαλε κάποια βλάβη για λίγο την οποία δεν την ήξερα..και επειδή είχα ταξίδι μπροστά μου όταν έφθασα σπίτι πήρα και άνοιξα το manual και το ξεσκόνισα όλο μέχρι να καταλάβω τι ήταν αυτή η κατάσταση Το start stop αν και δουλεύει τέλεια...δεν είμαι συνηθισμένος και το απενεργοποιώ.. και εγω το απενεργοποιω με το που μπαινω δεν με βολευει .
Γενικά από το αυτοκίνητο είμαι ευχαριστημένος εώς τώρα.....αν και αντιμετώπισα κάποιες ατυχίες εκτός αυτοκινήτου...!!! τι επαθες βρε φιλε μου ??hill hold εχεις δοκιμασει ? πως λειτουργει ??
Φίλε iceman7 άν και το έχω αναφέρει σε άλλο topic είμουν κάτοχος ενός LEON SPORT 16V 1.6 105PS 2004 ΜΟΝΤΕΛΟfile iceman ενα χιουνται accent παλιο οδηγουσα τιμιο αυτοκινητο !
DISTRIBUTOR'] Τι χρωμα το πηρες το vitara σου? εβαλες κανενα αξεσουαρ??
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Τι είχες πριν.;;
Ολοι εκπληκτικά τα βρίσκετε ολα χωρις να λέτε με τι τα συγκρίνετε.Δεν ειχα crossover η τζιπ, δεν εχει σημασια πια γιατι εδω και 1 μηνα οδηγω το vitara και ολα τα αλλα μου φαινονται απλα παρελθων. Δεν νομιζω οτι θα σε καλυπτε το Vitara , εχω καταλαβει οτι εισαι τρελα ευχαριστημενος με το qq
να χαμε να λεγαμε ? -
RE: SUZUKI SX4 SCROSS
Ο χρήστης shopoyk έγραψε:
Ωπα ωπα....εσκασε μαγκες.
Λεπτοκαρυα Πιεριας,παρκαρω το εργαλειο μπροστα στην παραλια,παρεα με ενα τακιμι.
Οσοι γνωριζουν,καθομαστε στα καρεκλακια στην αμμουδια.
Κολαση απο κοσμο. Απεναντι,ενας ξενος 50-αρης με την οικογενεια του.
Μας πλησιαζει και με ρωταει: ευχαριστημενος με το s-cross? Απολυτα του απαντω.
Να μην τα πολυλογω,δουλευει στο esztergom της ουγαριας,στο εργοστασιο της suzuki.
Ναταμας, λεω απο μεσα μου,παικταρας αραξε να μιλησουμε.
Το προβλημα με το παραθυρο ειναι γνωστο,θελησαν να ελαφρυνουν τα παντα και ο μηχανισμος πιανει σε ενα σημειο απο δυο που πρεπει κανονικα.Σε κρυα κλιματα δεν υπαρχει θεμα, σε ζεστα οπως εδω ακουγονται τριγμοι. Τα καινουργια μοντελα δεν εχουν θεμα.Μου ειπε σε απταιστα αγγλικα: αν το προσεξεις,θα σε παει παααρα πολλα χρονια το αμαξι.Ειναι φτιαγμενο με την τελευταια λεξη σε τεχνολογια.
Οσον αφορα τη μηχανη,μου ειπε βαλε οτι πετρελαιο θελεις,δεν εχει αναγκη.
Δουλευουν 3 βαρδιες γιατι με το vitara γινεται χαμος απο παραγγελιες.
Τα πρωτα μοντελα ειχαν θεματα και με τη μπογια....τωρα ειναι ολα οκ.
Προβληματα δε βγαζει σε καποιο συγκεκριμενο εξαρτημα,γενικα μου ειπε ειναι πολυ αξιοπιστο.
Για το vitara μου ελεγε συνεχεια, σαν να μου ελεγε οτι επρεπε αυτο να παρω και οχι το scros χαχαχαχα.
Οι μηχανες ερχονται απο την Πολωνια,απο την FPT.Αυτα μαγκες...φοβερος τυπος....σαν ελληνας νταλικερης ηταν χαχαχα
φιλε μου μακεδονα , απο Βεροια ειμαι .
Επειδη εχω παρει το Suzuki Vitara απο περιεγεια τι σου ελεγε ο φιλος μας ?? -
distributor
Ας πω και εγω για την εμπειρια μου για το αυτοκινητο , που εχει κλεισει 1 μηνα στα χερακια μου! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!
Εχω βενζινη, εκανα 1500 km μεχρι στγμης απροβληματιστα !
Φοβερη οδηγικη εμπειρια για εμενα , ανετο , απροβληματιστες προσπερασεις, ανηφορες, φορτωμενος με 3 ενηλικες και 1 παιδακι , μπαγαζια .... και δεν καταλαβαινε χριστο το αυτοκινητο, φοβερη κυλιση στο δρομο, ξεκουραστα εκανα ταξιδι που το ειχα κανει περισυ και μου ειχε βγει η ψυχη , φετος δεν καταλαβα για ποτε εφτασα ! Μεχρι στιγμης ολα καλα ( ειμαστε στα μελια !!) -
RE: Αγορά πετρελαιοκίνητου crossover
καλοταξιδο φιλε μου λεωνιδα , να το χαρεις και να απολαυσεις βολτες.