-
Υπάρχει ακόμα δασμους αλλά όχι στα vitara που φτιάχνονται στην Ουγγαρία
Μαλλον δεν άνοιξες το air-condition...
Οι μπάρες που είδες είναι η απόσταση που ρυθμιζεις στο acc
-
@ Οποιος γνωρίζει : Μου είπε φορτηγατζης ότι από Μάνδρα παίρνω τον δρόμο για Αγία Αικατερίνη και βγαίνω καρφί στον δρόμο για Αλεποχωρι! Άσφαλτος και βαρετός δρόμος χωρίς πολλά πολλά πάνω κάτω και στροφές! Λέτε να κάνει δουλειά?[ ](http://Κοινόχρηστη διαδρομή Από Αγίας Αικατερίνης προς ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ, ΣΩΤ., & ΣΙΑ Ο.Ε. μέσω Λεωφ. Κατανδρομών. 26 λεπτ. (19 χλμ.) 26 λεπτ. με την τρέχουσα κυκλοφορία Αποφυγή φέρι μποτ 1. Κατευθυνθείτε δυτικά στην Αγίας Αικατερίνης προς 25ης Μαρτίου 2. Στρίψτε δεξιά 3. Συνεχίστε ευθεία 4. Στροφή δεξιά στη(ν) Επαρ.Οδ. Μεγάρων-Αλεποχωριού 5. Άφιξη στην τοποθεσία: ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ, ΣΩΤ., & ΣΙΑ Ο.Ε. Για να δείτε την καλύτερη διαδρομή με βάση την τρέχουσα κυκλοφορία, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://maps.app.goo.gl/aexkQikm4UnED3hF8)
[https://maps.app.goo.gl/aexkQikm4UnED3hF8](http://Κοινόχρηστη διαδρομή Από Αγίας Αικατερίνης προς ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ, ΣΩΤ., & ΣΙΑ Ο.Ε. μέσω Λεωφ. Κατανδρομών. 26 λεπτ. (19 χλμ.) 26 λεπτ. με την τρέχουσα κυκλοφορία Αποφυγή φέρι μποτ 1. Κατευθυνθείτε δυτικά στην Αγίας Αικατερίνης προς 25ης Μαρτίου 2. Στρίψτε δεξιά 3. Συνεχίστε ευθεία 4. Στροφή δεξιά στη(ν) Επαρ.Οδ. Μεγάρων-Αλεποχωριού 5. Άφιξη στην τοποθεσία: ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ, ΣΩΤ., & ΣΙΑ Ο.Ε. Για να δείτε την καλύτερη διαδρομή με βάση την τρέχουσα κυκλοφορία, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://maps.app.goo.gl/aexkQikm4UnED3hF8)
-
Ρε γιεμ' διαβαζεις τι σου εγραψε ο πατερας? Η τελευταία επιλογη ειναι που λεω και για τη βολταρα στο καντηλι
Αλλα το θεμα ειναι μην εχουν βαλει μετα τα μεγαρα πριν το αλεποχωρι, απο την αλλη μερια ειναι πιο χλωμό
-
εννοείτε ότι σε διαβάζω για αυτό ρωτώ , απλά επειδή δε ξέρω που είναι αυτό το καντήλι μου φάνηκε άλλη διαδρομή , ούτε τα παλιά κοντέινερ και το στρατόπεδο βρίσκω... μαμώ τα γμαπς! Αν περάσω από εκεί δεν θα έχει τιποτα, είμαι σίγουρος ότι Κυριακή πρωί γενικά θα είναι λάσκα η φάση αλλά θέλω να είμαι σίγουρος . Με ένα 2χρονο και ένα 5χρονο πίσω δεν θέλω να πάρω τις βουνοστροφές και να εγκαινιάσω την καψούρα με ρουκέτες Πασχαλιάτικα ,Αυτό το δρομολόγιο που ανέβασα σε βγάζει τον δρόμο για Αλεποχώρι , οπότε καρφί για το άναμα της ψησταριάς.
-
Δουβλιιιίνεεεε!!!!
Καταφέραμε και πείσαμε τον φίλο σου να μην πάρει το Duster και δεν μπορώ να πείσω τον πεθερό μου. Σήμερα ήμουν σπίτι του, ξεφύλλιζα επιδεικτικά τα φυλλάδια (Duster, Vitara και SX4) που είχε στο σαλόνι, ώστε να αρχίσει η κουβέντα, αλλά αυτός τίποτα, Σφίγγα! Μετά του είπα για τα 14' που θέλει το LPG για το 0-100, απλώς μουρμούρισε ότι δεν το θέλει για *ράλι. *Του ανέφερα για γνωστό γνωστού (τον δικό σου ντε) που ήταν ψημένος για Duster αλλά τον στρέψαμε στο Vitara, τσιμουδιά!
Είδες; Κολλάνε στο κόστος κίνησης (τον είχα πρήξει με τα 5,5 ευρώ τού Ρουμάνου) και χάνουν τη γενική εικόνα. Αλλά αφού δεν τα έχει οδηγήσει, δεν τον κατηγορώ. Το ίδιο έκανα κι εγώ παλιότερα, που πρότεινα ανεπιφύλακτα τον χιλιάρη φυσικού αερίου, μέχρι που τον οδήγησα κι είδα τι φόλα είναι.
-
Άκου τι θα πεις Ζικο.
Στα duster η δεξαμενή είναι απ εξω και ετσι ειναι επιφοβη για διάβρωση και ως εκ τούτου υπαρχει κίνδυνος.
Απο την αλλη το stepway sandero εχει εσωτερικά την δεξαμενή και ετσι δεν έχει θέμα.
-
Α πουλάκι μου, εκεί το πήγαινες; Χαχαχα! Δε θέλω Ρουμάνο, θέλω Ούγγρο!
-
Χαχα! Δεν τους πειθώ βρε, ιδέες δίνω και τους βοηθώ να καταλάβουν τις ανάγκες τους περισσότερο, και καταλήγουμε σε 4-5 αυτοκίνητα, βγάζουν και οι ίδιοι 1-2, και καταλήγουμε τελικά σε 2-3.
Συνήθως όσοι δεν ξέρουν, και δεν ενδιαφέρονται, να μάθουν την αγορά δεν μπορούν/θέλουν να πάνε σε 5 αντιπροσωπείες και να δουν 50 αυτοκίνητα.
Να καταλάβεις η αναζήτηση ξεκίνησε με Nissan Juke του 2015 με 15.000€ και καταλήξαμε στο Vitara.
Ο φίλος μου τα οδήγησε και δεν πείστηκε ότι ο κινητήρας του Duster επαρκεί για τις ανάγκες του, επίσης του άρεσε περισσότερο σχεδιαστικά και εσωτερικά το Vitara, επίσης μέτρησε το 'Japan' και ότι θα χρησιμοποιεί και καθημερινά το αυτοκίνητο στην Αθήνα οπότε το μικρότερο μήκος τους βολεύει.
Ακόμη είναι 3μελης οικογένεια, οπότε και από χώρους είναι κομπλέ, και σε καμία τρομερή εξόρμηση (έχουν μωράκι ακόμη, οπότε αργούν οι μεγάλες περιπέτειες), θα βάζουν μπαγκαζιερα, που δεν την γλυτώνεις σχεδόν ποτέ, εκτός αν έχεις Berlingo.
-
Έχει κανείς κάποιο βύσμα να μας πει λεπτομέρειες για το facelift; Έχουν πει 2021 αλλά δε βρίσκω πληροφορίες. Αντίθετα για το Duster έχουν διαρεύσει και renders και άλλα.
Γάτε κάνε κανένα κουμάντο! Επιτέλους η κοπελιά έχει αρχίσει και ψήνεται
-
Έχει κανείς κάποιο βύσμα να μας πει λεπτομέρειες για το facelift; Έχουν πει 2021 αλλά δε βρίσκω πληροφορίες. Αντίθετα για το Duster έχουν διαρεύσει και renders και άλλα.
Γάτε κάνε κανένα κουμάντο! Επιτέλους η κοπελιά έχει αρχίσει και ψήνεται
ωρε το φέις λιφτι ειναι ετουτο. το αλλο θα ειναι νεο.
α, καπου επηρε το ματι μου οτι τετρα τζι ελ πλας 21 χαρτια μονον.
απο οτι εχω καταλαβει απο τους μικροτσουτσουνους σχιστοματηδες μαλλον θα ριξουν στην αγορα πρωτα το νεο γκραντ βιταρα που θα ειναι καποιο μουροχαβλο τογιοτοιδες αλλα με τετρα απο τη σουζ και μετα θα ακολουθησει καποιου ειδους ηλεκτρικο βιταρα τετρα
-
Μα πέρα από τους νέους κινητήρες λέγανε για αισθητικό και τεχνολογικό facelift μέσα στο 2021. Δηλαδή κάτι που θα γίνει από εδώ και πέρα. Η αλλαγή στους κινητήρες δεν αποτελεί facelift ουσιαστικά. Μόνο το μοτέρ άλλαξε. Όλο το υπόλοιπο είναι ίδιο! (άντε και τα φώτα)
-
το 2019 εγινε το φέις και λιφτ. πριν τα χιμπριντ. μετα αλλαξε το μοτερι. εχουν αλλα μασκοφωταμουρη, αλλη οθονη ταμπλο και κατι μαλακα πλαστικα
-
Στην σουζουκια πέρα από το scross αισθητικά το facelift νοείται μια μικρή αλλαγή σε ένα νίκελ.
-
-
Μπλιαχ!
-
October 2021;! Αυτό είναι πολύ σύντομα. Μάλλον γι' αυτό έχουν κατρακυλήσει οι τιμές.
Στην Αυστραλία πάντως λέει ότι ξεκινάει από 25.000AUS$, δεν το λες και φθηνό εκεί..
Το περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον και αυτό, αν είναι η ίδια πλατφόρμα πάντως θα είναι λίγο απογοητευτικό για όχημα του 2021-22.
-
Για το εντελώς καινούριο μοντέλο ίσως το ανακοινώσουν τον Οκτώβρη. Μέχρι να κυκλοφορήσει και ειδικά Ελλάδα καλά κρασά.
-
Χαλια μου θυμίζει το παρακατω.....
-
Η φωτογραφία είναι τυχαίο render... Περιμένετε να δούμε το πραγματικό! Μη κράζετε κατευθείαν!
-
Ναι ρε σεις, αφού λέει θα ναι ωραίο.
Suzuki Vitara 2015