-
Δίκιο έχεις. Εντυπωσιακό!
-
With a grain of salt γιατί πρέπει να είναι χαμένη στην μετάφραση η φάση.
235 Nm στις 2000 rpm είναι σχεδόν 65 άλογα. Βγάζει παρόμοια ροπή που λέει ο λόγος με 'κανονικά' υβριδικά ή και απλά ηλεκτρικά, από 48 V.
-
235 Nm στις 2000 rpm είναι σχεδόν 65 άλογα. Βγάζει παρόμοια ροπή που λέει ο λόγος με 'κανονικά' υβριδικά ή και απλά ηλεκτρικά, από 48 V.
Για να είμαι ειλικρινής αυτό σκέφτηκα! Υποπτεύομαι μαλιστα ότι κάποιος π@π@ρας μπέρδεψε τα κιλά της ροπής με τα νιουτόμετρα. Από εκεί και πέρα αρκεί ένα και μόνο site να γράψει μια λάθος είδηση και αυτή σίγουρα θα αναπαραχθεί σε άλλα 100 sites...
-
Ερωτηση: ο ηλεκτρικος κινητηρας λειτουργει στις ιδεις στροφες με τον θερμικο, γιατί;;;;; λογο isg ;;;;
-Για ψαξτο ρε συ superat να βρεις τα σωστα νουμερα, γενικα ειναι δυσκολο να βρεις τεχνικα χαρακτηριστικα των suzuki.
-καλα γενικα τα 48v εχουν να κανουν και με τα amps ...αν ειναι υψηλα ναι λειτουργει σαν κανονικο hybrid αλλα με λιγοτερο capacity απο υβριδικα με υψηλοτερα volts
-
Και εδω...
λοιπον εδω το εχει πιο σωστα (;) ...
βοηθα τον ΘΕΡΜΙΚΟ κινητηρα να αποδοσει 24 κιλα
''An integrated starter/generator and 48-to-12-volt converter help the internal combustion engine develop 235 Nm of torque from just 2,000 rpm.''
-
-
ΜΠΡΑΒΟ ρε συ...
Ξερεις να ψαχνεις...πες site αν μπορεις.
-
Εδω οποιος θελει να δει λεπτομερειες των συστηματων αυτων
http://schaeffler-events.com/symposium/lecture/h2/index.html
-
Πηγή;;;;;; Δωσε λιγο την πηγη απο οπου εβαλες την φωτο.
https://jalopnik.com/everything-you-need-to-know-about-the-upcoming-48-volt-1790364465
Εδω αναφερει πως τα συστηματα αυτα μπορουν κατα μεσο ορο να προσφερουν peak κοντα στα 13,5 κιλα ροπης (αν εχω υπολογησει σωστα τα νουμερα)
<em>...provides a “boost” of up to around 100 lb-ft of torque to the engine to improve acceleration performance (particularly after a start/stop event), sends calculated torque pulses to the engine to reduce vibration of start/stops, or reduces engine loads at other strategic times to maximize fuel economy....*
-
Δεν θυμάμαι. Από το site της continental automotive.
Μην αρχίσεις τώρα να μου γράφεις για την ροπή και την ισχύ κ.τ.λ. αν γίνεται ή όχι και τα διάφορα συστήματα.
-
Βρε super@t δεν εισαι εσυ το θεμα το θεμα ειναι να μαθουμε, για αυτο δεν συμμετεχεις αλλωστε στο forum;;;;
Tο υβριδικο συστημα ειναι το θεμα μας και επισης γιατι η φωτο που εβαλες αναφερει αυτα τα νουμερα, ιδια δηλαδη ροπη με ενα συστημα 12v.
Ηθελα να δω το συστημα που αναφερεται η φωτο που εβαλες.
Σκοπος ειναι να μαθουμε τι παιζει με τις ροπες αυτων των συστηματων.
Γενικα καθως το ψαχνω εχει πολυ ενδιαφεροντα πραγματα..υπαρχουν πολλα συστηματα 48v mild hybrid.
Πολλες αυτοκινητοβιομηχανιες και καταστευαστες εχουν φτασει πλεον στα ''νεας γενιας'' 48v mild hybrids, οπως τα αναφερουν.
-
Ελα το βρηκα
Edit κατι παιζει με το site
https://docplayer.net/20861161-48v-eco-hybrid-systems.html
Σελιδα 12
Εδω αναφερει 60 Nm ροπης ως ''Start torque'', για το Start stop ειναι αυτό;;;
-
Να μη πάρουμε αυτόματο 4x4 σα του γάτου, να προσμένουμε τις εξελίξεις; (όταν το πουλήσεις να ενημερώσεις)
Σήμερα πάντως γράφτηκε πως το 2021 αποσύρεται και το Jimny ως επιβατικό από Ευρώπη λόγω ρύπων, ενώ κάτι λένε για dieselgate...
-
Περιμενε....τα τελη γαρ.
Θα ξαναρθει λενε με αλλον κινητηρα...μαλλον πιθανολογω στο facelift του.
Τι dieselgate ...δεν το ακουσα αυτο.
-
Μεσα στις επομενες 10 μερες θα παραλαβω και εγω το vitara μου.Μετα απο αρκετο ψάξιμο κατέληξα να προβω στην αγορα του τωρα και να μην περιμενω το hybrid(με αντιπροσώπους που μιλησα μου ειπαν 1,500 με 2000 πανω στην τιμη-θα δειξει,σε λιγο θα γνωριζουμε).
Μια ερωτηση παιδια, τι να προσεξω για αρχη στον κινητηρα??θελει στρώσιμο??και εαν ναι για ποσα χιλιομετρα??
Υ.Γ οποίος θελει να αγορασει τωρα vitara το 4x4 να τρεξει...εχουν μείνει ελαχιστα αυτοκινητα σε ολη την ελλαδα
-
Αφου ολοι λενε οτι περιμενουν πτωση των τελων ταξινομησης
-
Αφου ολοι λενε οτι περιμενουν πτωση των τελων ταξινομησης
100-300€ στα μικρα/μεσαια
1000-3000 στα μεγαλυτερα/ακριβοτερα.
Εδω μπαινουν 2 παράγοντες. Λογω φόρων η Ελλάδα ειχε τις καλύτερες τιμές εργοστασίου, μάλλον σε όλη την Ευρώπη, και η αλλαγή που θα γίνει λόγω μεγαλυτερου βαρους μέτρησης ρύπων, κ σε συνδυασμό με τη νέα μέτρηση.
Αν δεν δούμε χειροπιαστά τις νέες τιμές νομίζω δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις.
Βάλε επίσης ότι θα είναι καινούργια αυτοκίνητα με νέους κινητήρες και εξοπλισμό, πρακτικά δεν έχουμε καμια ιδέα πόσο μπορεί να κοστίζουν. Πιστεύω και οι πωλητές βέβαια στην τύχη τα λένε για να πουλήσουν κανένα αυτοκίνητο τώρα!
-
Πφφφ για 300 ευρω μιλαμε;;
Τους τα κανω πουρ μπουαρ.
Να ρωτησω για τον φορο στον εξοπλισμο αναλογα και στην εργοστασιακη αξια, υπαρχει καποιο νεο;;; θα υπαρξει χαλαρωση;;;
-
Πφφφ για 300 ευρω μιλαμε;;
Τους τα κανω πουρ μπουαρ.
Να ρωτησω για τον φορο στον εξοπλισμο αναλογα και στην εργοστασιακη αξια, υπαρχει καποιο νεο;;; θα υπαρξει χαλαρωση;;;
Κατι θα βελτιωθεί, ειδικά στον εξοπλισμό, απλά είναι όλα τόσο ρευστά.. Έχω διαβάσει άπειρα πράγματα.. Απλά πιστεύω οι μειώσεις θα είναι μικρότερες από οτι πιστεύουν μερικοί.
-
Suzuki Vitara 2015