-
-
Ειναι αισθητη η διαφορα στο μηκος. Και εσωτερικα απο οτι φαινεται οι πισω εχουν περισσοτερο διαθεσιμο χωρο. Εσωτερικα ειναι ομορφοτερο το QQ. Εξωτερικα ενω το QQ ειναι ομορφο εμενα μου αρεσει και το Kadjar ισως λογο και μεγεθους του.
Αααχ αυτη η Σαρα, παλια ηταν σε ενα αλλο αγγλικο καναλι και πηγε να σκωθει απο το πισω καθισμα και ειχε κατεβει λιγο πισω το τζην και φανηκε η στρινκαρα της. Σωστη, σωστη -
Το QQ δείχνει πιο μαζεμένο και συμπαγές σαν σχήμα. Φλύαρο εξωτερικα το Kadjar και πιο γιαπωνέζικο απο το γιαπωνέζικο.
Στο προφίλ του μου θυμίζει το Cx7 σε πιο φουσκωμένο. Λογικό λόγω Acker...From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το QQ δείχνει πιο μαζεμένο και συμπαγές σαν σχήμα. Φλύαρο εξωτερικα το Kadjar και πιο γιαπωνέζικο απο το γιαπωνέζικο.
Στο προφίλ του μου θυμίζει το Cx7 σε πιο φουσκωμένο. Λογικό λόγω Acker...From my SMO72HD via Tapatalk
Ναι, συμπαγες. Την δινει αυτην την εικονα. Και για το προφιλ το κοιταξα τωρα. Εχουν ομοιοτητες με το Cx7. Δεν μπορω τοσο ευκολα να ξεχωρισω τα σημερινα αυτοκινητα αν βγαζουν αυτον τον Japan σχεδιασμο. Στο Kadjar για τα δικα μου δεδομενα ο ογκος δεν με ενοχλει. Ειναι αναλογα με το πως καθεται στο ματι καθενος. Βεβαια σε πωλησεις το QQ ενταξει εχει ξεφυγει.
-
Το χω ξαναγραψει.. αισθητικα τουλαχιστον μακραν το QQ.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το χω ξαναγραψει.. αισθητικα τουλαχιστον μακραν το QQ.ok, να βγουμε λιγο εκτος θεματος, λιγο, αν ειχες να διαλεξεις εμφανησιακα αναμεσα σε Kadjar και Cx7 προς τα που θα κοιτουσες Νονε; Εγω προς το Kadjar.
-
Φίλε Στηβ παρόλο που συμφωνώ τις περισσότερες φορές μαζί σου εντούτοις εδώ θα διαφωνήσουμε. Η ομορφιά του CX7 είναι πέρα από κάθε σύγκριση!
-
Ωωωωωωωω ναι το CX7 θα κέρδιζε και εμένα ...
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Φίλε Στηβ παρόλο που συμφωνώ τις περισσότερες φορές μαζί σου εντούτοις εδώ θα διαφωνήσουμε. Η ομορφιά του CX7 είναι πέρα από κάθε σύγκριση!Cx7 και...Cx5 να προσθέσω...!
-
Κύριοι συγγνώμη για την πικρία που βγάζω, αλλά μετά από την εμπειρία μου με το qq και το εντελώς άχαρο πάτημά του, το επόμενό μου αυτοκίνητο σίγουρα δεν θα είναι τζιποειδές. Έχω ένα δικίνητο 1.6 dci. Νόμιζα οτι επειδή έχει υψηλές πωλήσεις και παράδοση nissan, θα είχε αξιοπρεπή τουλάχιστον ποιότητα κύλησης. Δυστυχώς δεν έχω ευχαριστηθεί ούτε μια βόλτα μαζί του. Και προέρχομαι από corolla verso του 2003 που θεωρητικά είναι αυτοκίνητο με μικρότερο μεταξόνιο και μετατρόχιο. Στην πόλη το qq περπατάει χειρότερα από όποιο κοινό χαμηλό αυτοκίνητο έχω οδηγήσει. Μας έφαγαν τα περιοδικά με τις αναρτήσεις διπλού εμβόλου κ.λ.π. Το μόνο αρνητικό που έγραφαν τα περισσότερα περιοδικά ήταν πως το qq είναι κάπως αδιάφορο στην οδήγηση. Προσωπική μου άποψη πως είναι κακό και όχι αδιάφορο. Πέφτει σε ανωμαλίες και συμπεριφέρεται και ακούγεται σαν καρούτα. Απλά παραμένει χρυσή τομή σε αυστηρά χρηστικό επίπεδο. Εδώ να τονίςω πως όταν εξέφραςα σε μηχανικό την πρόθεςή μου να το πουλήσω άμεσα, με συμβούλεψε να μην το κάνω, διότι το πάτημά του υπερέχει σε σχέση ακόμα και με ακριβότερα suv. Αναρωτιέμαι μήπως κάποιος έχει οδηγήσει αντίστοιχο τζιποειδές σαν αυτά που αναφέρετε παραπάνω με αξιόλογη ποιότητα κύλησης που να αξίζει να αγοραστεί από ανθρώπους που δεν πάνε συνήθως εκτός δρόμου αλλά αρέσκονται στην αξιοπρεπή τουλάχιστον κύληση.
-
Μετά το qq μόνο η X1 θα μπορούσε να σου αλλάξει γνώμη για τα SUV.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Το χω ξαναγραψει.. αισθητικα τουλαχιστον μακραν το QQ.
ok, να βγουμε λιγο εκτος θεματος, λιγο, αν ειχες να διαλεξεις εμφανησιακα αναμεσα σε Kadjar και Cx7 προς τα που θα κοιτουσες Νονε; Εγω προς το Kadjar.
Cx-7 πανευκολα. Δε συγκρινονται κιολας για μενα...
-
Ο χρήστης pavoul έγραψε:
Κύριοι συγγνώμη για την πικρία που βγάζω, αλλά μετά από την εμπειρία μου με το qq και το εντελώς άχαρο πάτημά του, το επόμενό μου αυτοκίνητο σίγουρα δεν θα είναι τζιποειδές. Έχω ένα δικίνητο 1.6 dci. Νόμιζα οτι επειδή έχει υψηλές πωλήσεις και παράδοση nissan, θα είχε αξιοπρεπή τουλάχιστον ποιότητα κύλησης. Δυστυχώς δεν έχω ευχαριστηθεί ούτε μια βόλτα μαζί του. Και προέρχομαι από corolla verso του 2003 που θεωρητικά είναι αυτοκίνητο με μικρότερο μεταξόνιο και μετατρόχιο. Στην πόλη το qq περπατάει χειρότερα από όποιο κοινό χαμηλό αυτοκίνητο έχω οδηγήσει. Μας έφαγαν τα περιοδικά με τις αναρτήσεις διπλού εμβόλου κ.λ.π. Το μόνο αρνητικό που έγραφαν τα περισσότερα περιοδικά ήταν πως το qq είναι κάπως αδιάφορο στην οδήγηση. Προσωπική μου άποψη πως είναι κακό και όχι αδιάφορο. Πέφτει σε ανωμαλίες και συμπεριφέρεται και ακούγεται σαν καρούτα. Απλά παραμένει χρυσή τομή σε αυστηρά χρηστικό επίπεδο. Εδώ να τονίςω πως όταν εξέφραςα σε μηχανικό την πρόθεςή μου να το πουλήσω άμεσα, με συμβούλεψε να μην το κάνω, διότι το πάτημά του υπερέχει σε σχέση ακόμα και με ακριβότερα suv. Αναρωτιέμαι μήπως κάποιος έχει οδηγήσει αντίστοιχο τζιποειδές σαν αυτά που αναφέρετε παραπάνω με αξιόλογη ποιότητα κύλησης που να αξίζει να αγοραστεί από ανθρώπους που δεν πάνε συνήθως εκτός δρόμου αλλά αρέσκονται στην αξιοπρεπή τουλάχιστον κύληση.Σε αντιλαμβάνομαι πλήρως! Εγώ ξεφορτώθηκα το δικό μου λίγο καιρό μετά που το πήρα.! Ο μηχανικός σου σου λέει παπάτζες, οποιοδήποτε Χ της bmw είναι απείρως καλύτερο σε ποιότητα κύλισης-κατασκευής-συναρμογής και μόνωσης της καμπίνας από την αρπαχτή της nissan! Ελπίζω η renault να μην έκανε τα ίδια λάθη στο kadjar!
-
Ποια έκδοση έχετε αγοράσει; Προσωπικά είδα μεγάλες διαφορές ανάμεσα στο QQ 1.6 Techna που είχα οδηγήσει και το 1.5 Energy που επιλέξαμε τελικά. Το 1.6 Techna με τις 19άρες ζάντες μου φάνηκε ότι διάβαζε έντονα τις ανωμαλίες του οδοστρώματος και δε με άφηνε να χαλαρώσω, ότι έπρεπε να έχω συνέχεια την προσοχή μου στο τιμόνι.
Το 1.5 με τις 16άρες που έχουμε, το απολαμβάνω σε κάθε βόλτα.
-
Φίλε Στηβ παρόλο που συμφωνώ τις περισσότερες φορές μαζί σου εντούτοις εδώ θα διαφωνήσουμε. Η ομορφιά του CX7 είναι πέρα από κάθε σύγκριση!Να σου πω Σπυρο. Εχτες που το κοιτουσα το CX7 σε φωτογραφιες, ενταξει το εχω δει και απο κοντα, ομορφο αμαξι, δεν λεω οτι ειναι ασχημο. Συγκριτικα με το Kadjar λεω ποιο θα προτιμουσα, αλλα ok δεν υπαρχει θεμα, για την δικη σου επιλογη. Ειναι καθαρα υποκειμενικο το τι αρεσει σε καποιον. Δλδ δικαιωμα του και το δεχομαι, το σεβομαι. Το θεμα ειναι πως το εκφραζεις αν δεν σου αρεσει. Δλδ αν δω το μηχανακι ενος γνωστου μου και δεν μου καθεται στο ματι και του πω καλα ρε συ, τι κουβας ειναι αυτος που πηρες; Δεν βλεπεται δαυτο. Ε αν με μπινελικωσει θα χει το δικιο του. Εχτες που το κοιτουσα σε φωτογραφιες στο ιντερνετ το CX7, αυτο που μου εκανε εντυπωση βασικα ηταν πως περνανε τα χρονια Ειδα πως ηταν 2010 μοντελο. Και σκεφτηκα κοιτα ρε τι σχεδιασαν το 2010 που ακομη και σημερα το αμαξι για εμενα τουλαχιστον, σχεδιαστικα ειναι στο πνευμα της εποχης. Δεν φαινεται σχεδιαστικα παλιο δλδ.
Νονε το CX7 και εσυ ε; Τοσο αναποδα παω γμτ κερατο μου -
Μετά το qq μόνο η X1 θα μπορούσε να σου αλλάξει γνώμη για τα SUV.Υπερβολή! Το Q3 ακόμη και τώρα που κυκλοφόρησε το νέο Χ1 θεωρείται από αρκετούς κριτικούς ότι έχει - έστω και οριακά - καλύτερο πάτημα στο δρόμο από την Χ1. Το Kuga επίσης θεωρείται πάρα πολύ καλό, ενώ δεν έχω οδηγήσει την GLA! Το ποιο είναι λίγο ή περισσότερο καλύτερο λίγη σημασία έχει. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν επιλογές και στα SUV, πάντα βέβαια με τις παραχωρήσεις που όλοι γνωρίζουν έναντι των - πολύ καλών μόνο - πιο χαμηλών αυτοκινήτων.
Πάντως για να γράψω τη γνώμη μου για το πάτημα του QQ θα πω ότι ομολογώ ότι δεν μου φάνηκε το ίδιο καλό όπως μιας Χ1 (ούτε της παλιότερης ούτε της νέας...), αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα το έλεγα κακό, ούτε καν μέτριο...Ίσως παίζει ρόλο η έκδοση (Acenta είχα οδηγήσει...)
-
Να αρχίσω λέγοντας πως συγκρίνοντας το Q3 με την X1 το λιγότερο διαπράττεις ύβρη. Το ένα είναι premium crossover ενώ το άλλο είναι...εκτός του κάδρου της 'ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ' όσον αφορά τις διαστάσεις του. Επιπλέον βγάζει μάτι πως στοχεύει εκείνους που για κάποιο λόγο δεν μπορούν να πάρουν Q5. Η Χ1 έχει ξεχωριστή προσωπικότητα και με αρκετούς βαθμούς ανεξαρτησιας που ορίζουν τις διαφορές της από τα υπόλοιπα οχήματα της BMW. Το QQ για εμένα είναι πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά με πιο παρωχημένη συμπεριφορά ανάρτησης. Συνεπώς στον φίλο επιμένω (πάντα ευγενικά a mon avis) πως η Χ1 θα του άλλαζε την εντύπωση για τα suv.
-
Εμένα πάντως συνάδελφος που έχει την προηγουμενη Χ1 ως εταιρικό και οδήγησε μόλις πήρα το qq μου είπε ότι το qq του δίνει την εντύπωση ότι πατάει πιο καλά στον δρόμο και έχει καλύτερη ανταπόκριση... Επίσης επειδή τώρα αλλάζουν τα εταιρικά και θα τους δώσουν gla, μου είπε πως η gla του φάνηκε η μέρα με την νύχτα και από την παλιά x1 και από το qq....
Ξανά λέω, είναι η εκτίμηση του και όχι η άποψη μου μιας και εγω δεν έχω οδηγήσει την παλιά Χ1 -
Το οδήγησε σε στροφές;
-
Ναι το οδήγησε. Κοίτα δεν ξέρω αν είναι η πιο αντικειμενικη η άποψη του, γιατί γενικα δεν είναι καθόλου ικανοποίημενος με την προηγούμενη Χ1 και από ότι μου έλεγε του έχει βγάλει και προβλήματα. Πάντως δεν παύει να είναι μια άποψη...
Νissan Qashqai J11 [2014-__]