-
Ακριβώς αυτό...
Κάποιους δεν τους νοιάζει και τόσο ( απορώ πως γίνεται να δίνεις 25.000€ και να μη σε νοιάζει ) καποιοι ίσως είχαν πολύ παλιότερο αμάξι και είναι όπως και να χει ευχαριστημένοι και κάποιοι απλα τυχεροί και τους έκατσε καλό. Εγώ για να είμαι δίκαιος φταίει και το ότι είχα πολύ καλύτερο αυτοκίνητο πριν ( είχα όμως και άλλα 4 ΜΗ premium που ποτέ δεν ένιωσα έτσι χαλιά με αυτά ) εξού και το ότι έχω απογοητευτεί και από άλλα πράγματα όπως γενικά την ποιότητα υλικών που είναι αθλιοτατη ( φταίω γιατί το παρέβλεψε ) αλλά και γενικά σε κάποια θέματα οδηγικής συμπεριφορας που δεν με καλύπτει δυστυχώς...( Όχι δύναμης κτλ σε αυτό είχα συμβιβαστεί εξαρχής)
Ε το γεγονός ότι τρίζει σε τόσα σημεια - ειδικα ταμπλο - βάλε κ κάθισμα σπασμενο καθρέφτη χαλασμένο βάλε και ότι το πήγα δύο φορές στην αρχή για ισίωμα καπω και ισίωμα πόρτας αποσκευών......ε οκ ρε παιδιά δε μπορω συγγνώμη. Κάνω 80 χλμ τη μέρα minimum με κάτι που με δυσαρεστεί....
Αυτό κοστίζει πολύ ψυχολογικά...
Για αυτό κ ψαχνομαι.... -
Δώσε το να ησυχάσεις, γιατί θα σε τρώει συνέχεια.
-
Πίστεψέ με αν δεν ήταν τόσο μεγάλη χασουρα θα χε φύγει ήδη. Ο iceman μου το πε εδώ και καιρό αλλά βλέπεις μπαίνει και ο εγωισμός στην μέση δεν την έχω ξαναπατήσει έτσι άσε που εκτός του X1 δε με ξετρελαίνει κ τπτ άλλο. Δεν ξέρω καν τελικά γιατί πήρα Suvocrosover όπως θες πες το αφού μάλλον οι ' κούρσες ' για να το πω παλιακα με τραβάνε πιο πολύ και πατάνε κι όπως θέλω στο δρόμο...ούτε ' κουνήματα ' λόγω ύψους ούτε αστάθειες ούτε τίποτα.
Thanks πάντως -
Ο χρήστης Kostas_78 έγραψε:
Σκέφτομαι σοβαρά να το κάνω ανταλλαγη με ένα KIA SPORTAGE μοντέλο 2015
Έχει κανείς άποψη περί του συγκεκριμένου?Αυτό πάντως απέφυγε το.
Πολύ όμορφο εξωτερικά αλλά στα λοιπά δεν ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σκέφτομαι σοβαρά να το κάνω ανταλλαγη με ένα KIA SPORTAGE μοντέλο 2015
Έχει κανείς άποψη περί του συγκεκριμένου?Αυτό πάντως απέφυγε το.
Πολύ όμορφο εξωτερικά αλλά στα λοιπά δεν ...Ω ... κατάλαβα! Άλλο QQ δλδ?
Τι εννοείς...κακή ποιότητα κι αυτό ή έχει και μηχανικά θέματα? Τλχ εκεί το QQ στέκεται καλά ...για την ωρα -
Στεναχωρο μουντο εσωτερικό, σαν 1.6 και σαν 1.7d μέτριες επιδόσεις και υψηλή κατανάλωση, αρκετά μαλακό και οδηγικα αδιάφορο.
-
Ο χρήστης Kostas_78 έγραψε:
Πίστεψέ με αν δεν ήταν τόσο μεγάλη χασουρα θα χε φύγει ήδη. Ο iceman μου το πε εδώ και καιρό αλλά βλέπεις μπαίνει και ο εγωισμός στην μέση δεν την έχω ξαναπατήσει έτσι άσε που εκτός του X1 δε με ξετρελαίνει κ τπτ άλλο. Δεν ξέρω καν τελικά γιατί πήρα Suvocrosover όπως θες πες το αφού μάλλον οι ' κούρσες ' για να το πω παλιακα με τραβάνε πιο πολύ και πατάνε κι όπως θέλω στο δρόμο...ούτε ' κουνήματα ' λόγω ύψους ούτε αστάθειες ούτε τίποτα.
Thanks πάντωςΆργησες πολύ. Και εγώ άργησα αλλά το έδωσα πριν παρουσιαστεί το facelift.
Αν δεν σε τρέλαναν τελικά τα SUV πάρε μια οκταβια να ησυχάσεις. Με τα λεφτά που θα δωσεις και σήμερα ακόμα το qq κοντά στην τιμή την οκταβιας θα είσαι.
Είναι πολύ άρρωστο να σε τρελαίνει το αμάξι που αναγκαστικά κιολας οδηγείς καθηνερινα. Θα σε τρελάνει αν δεν το δωσεις. -
Για ανταλλαγή με κόβω ώστε όταν έρθει η ώρα να μην επωμιστω το ψυχολογικό κόστος της χασουρας χρημάτων στο πούλα- αγόραζε
Τώρα ανταλλαγή με τι....? Αν είναι ΚΑΙ το Sportage φολα....τι να πω....θα λέγα Tucson αλλά τώρα ήρθε άρα απλησίαστο ...
Με βλέπω οταν ξεκαθαρίσει το τοπίο αγοράς σπιτιού και το που θα είναι γτ παίζει να μετοίκησω Κέρκυρα....και να μην κάνω πια τα 80χλμ ημερησίως...ε τότε θα γυρίσω στην βενζίνη και τέλος
Ίσως κανένα Αudi A5 η Merc C180.... -
Την αντικατάσταση του QQ με Sportage του 2015 την θεωρώ οπισθοδρόμηση, παρά τα προβλήματα συναρμογής του QQ.
Δε γνωρίζω τι ποσό μπορείς να διαθέσεις και αν τελικά επιμείνεις σε πετρέλαιο, αλλά από τις πιο VfM προτάσεις είναι το Ford Kuga, ενώ στην θέση σου θα περίμενα και το νεό Skoda Karoq, του οποίου η παραγωγη έχει ήδη ξεκινήσει.
H Χ1 σε άλλα επίπεδα ποιότητας αλλά και τιμής. Δε νομίζω να συγκρίνονται τα σχεδόν 20 χιλιάρικα της βασικής έκδοσης του QQ με τα 34 χιλιάρικα της πετρελαιοκίνητης Χ1.ΥΓ. Όπως είπε και ο Στέφανος, αν δε καίγεσαι για SUV που τα πουλάνε με καπέλο λόγω μόδας, μπορείς να κάνεις άνετα και οικονομικά την δουλειά σου με κάποιο sedan/ MVP / station wagon.
-
Ακριβώς όπως τα λέει ο axel!
-
Εγώ πάντως θα συμβούλευα τον φίλο πριν δώσει ένα πραγματικά καλό αυτοκίνητο κοψοχρονιά να εξετάσει και ένα δύο άλλες λύσεις. Θα του πρότεινα ας πούμε αντικατάσταση των σινεμπλοκ. Με πολύ μικρό κόστος μπορεί να αλλαχθούν και να δώσουν στον οδηγό την αίσθηση πως μπήκε σε άλλο αυτοκίνητο. Το ταμπλό και τα πλαστικά στις πόρτες θα μπορούσαν να βγουν και αφού γίνονταν προσθήκη ηχομονωτικών υλικών να τοποθετηθούν εκ νέου δίνοντας πλέον στο αυτοκίνητο το χαρακτήρα του ανηχοϊκού θαλάμου. Τα ελαστικά επίσης παίζουν μεγάλο ρόλο. Ελαστικά για μεικτή χρήση είναι πιο ανθεκτικά αλλά δεν εξυπηρετούν τόσο θέματα που έχουν να κάνουν με την άνεση. Δεν θυμάμαι να έχω δει πολλά σεντάν με ελαστικά μεικτής χρήσης... Τελειώνοντας κανένα αυτοκίνητο δίχως μια κάποια σχετική φροντίδα δεν μένει για πολύ ήσυχο μετά την αγορά του. Εκτός κι αν περνά πολύ καιρό στο γκαράζ... Στην περίπτωση των καθισμάτων οι συνήθεις ύποπτοι είναι οι ράγες των καθισμάτων και κάποιες ντίζες που έχουν αυτά από κάτω. Με κάποιο λιπαντικό τέτοια θέματα σχεδόν πάντα λύνονται. Προσωπικά και κάνοντας και καθημερινή offroad χρήση του duster δεν έχω παρατηρήσει ιδιαίτερα θέματα τριγμών κλπ αλλά στην περίπτωσή μου βέβαια να τονίσω πως συχνά πυκνά από συνήθεια αγάπη - μαλακία βάλτε ότι θέλετε... το σιλικονάρω και το κερώνω μέσα έξω. Όλα καλά. Όταν πριν καιρό μου έκανε ένα τυχαίο συντονισμό στο παρμπρίζ, το πήγα στον αντιπρόσωπο και αλλάχθηκε προληπτικά μια βάση μηχανής εντός εγγύησης. Από τότε όλα καλά. Παρεμπιπτόντως είμαι πολύ ευαίσθητος στο θέμα των ήχων και έχω αλλάξει βελόνα πικ-άπ στην υποψία και μόνο πως άκουγα κάπως αλλοιωμένες τις μεσαίες στο 'take five'.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Axel12p επειδή το έχεις ξαναγράψει... ΑΝΟΡ?
Από το 11' τους έκοψα αυτούς με το QQ μου μετά από ένα κακιστο service. Και να μην τους πηγαίνω 4 το λες και χασουρα τους...
Διάβασα δε ότι σταματούν πλέον να εκπροσωπουν τις Nissan, Dacia και Renault.Εστω και καθυστερινα επειδη τωρα επεσε το ματι μου σε σχολια για την Ανορ ειπα να μοιραστω την εμπειρια μου.
Πριν λίγα χρονια παω για το μεγάλο σερβις των 90.000χλμ (αλλο μοντελο βεβαια, αλλα μικρη σημασια εχει). Ολα καλα τα βρισκουν με εξαιρεση μονο και τηλεφωνησαν για αυτο, οτι βρηκαν τον πισω υαλοθαριστηρα φθαρμενο (ειχαν σχιστει λιγο οι ακρες του) . Ρωτησαν αν ηθελα να τον αντικαταστησω, τους απαντησα αρνητικα και παραλαμβανω αργότερα το αυτοκινητο. Δεν περασαν 3000χλμ και ξαφνικα εχει που παταω φρενο αρχιζω να ακουω ενα γκρρρ το οποιο μεχρι να φτασω στο σπιτι, αποσταση κανα 2χλμ απο εκει που ημουν ολο και αυξανοταν ο θορυβος οσο τα πατουσα και ολο και επιαναν φρεναρε πιο δυσκολα. Οφειλόταν στο οτι τα μποστινα τακακια ειχαν φαγωθει εντελως και το σιδερο τους εβρισκε στο δισκο. Την αλλη μερα με τα χιλια ζορια φτανω με προσοχη και αργα-αργα σε ενα συνεργειο της γειτονιας για μην φαω και αλλο τους δισκους για την αντικαταστασης τους, ευτυχως περα απο το να υπαρχει καποιο δυσαρεστο, η ζημια στους δισκους ηταν μικρη.
Εντελως επικίνδυνοι οι ανθρωποι στην ΑΝΟΡ, αναρωτιεμαι τι σοι ελεγχο κανουν, τα τακακια που ελιωσαν δεν το προσεξαν αλλα προσεξαν τον υαλοκαθαρηστηρα. Ειχα παει μαλιστα για το μεγαλο σερβις οπου θεωρητικα ο έλεγχος ειναι πιο εκτενης και πιο εξονυχιστικος. Μαλλον θεωρουν τον πισω υαλοκαθαριστήρα και φυσικα το γεμισμα του παγουριου με νερο της βρυσης και το να ριξουν το μπουκαλακι με καθαριστικο υγρο πρωτευον εργασια. Ενω η κατασταση των φρενων απο οτι φαινεται θεωρειτε για αυτους δευτερευουσα μη πω καλυτερα τριτευοσα ή ακομη και προαιρετικη εργασια.
Αναρωτιεμαι τι θα γινοταν και τι επρεπε να κανω αν αυτο το σκηνικο μου τυχαινε να κατεβαινω κανενα βουνο οπως πχ του Πηλιου, οπου ειχα παει για διακοπες λιγο μετα την αλλαγη τους και οχι να οδηγω στο επιπεδο εδαφος της θεσσαλονικης.Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εδώ και ένα χρόνο περίπου που έχω το Nissan qashkai j10
δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με τα συνεργεία της Νισάν .
Στα 90.000 κάνω προληπτικά αλλαγή καδένα, αντλία νερού και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται
και μετά από 3 μήνες έμεινε στο δρόμο από άλλο πρόβλημα βέβαια αλλά ήταν πολύ εύκολο να προβλεφθεί ,το μόνο που κάνουν είναι να συνδέσουν το κομπιούτερ και εάν δεν έχει πρόβλημα σου λένε οκ
Εάν τώρα το κολάρο του τούρμπο έχει μικρό σχίσιμο και το φίλτρο του αέρα είναι μαύρο από τις αναθιμιασις και βουλωμενο αυτό δεν τό βλέπουν .
Τους ρώτησα ... γιατί μου σπάνε τα κολάρα τού τούρμπο??
Απάντηση: έτυχε
Μείνε στο δρόμο εσύ μετά.Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Ο χρήστης christosd έγραψε:
Εδώ και ένα χρόνο περίπου που έχω το Nissan qashkai j10
δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με τα συνεργεία της Νισάν .
Στα 90.000 κάνω προληπτικά αλλαγή καδένα, αντλία νερού και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται
και μετά από 3 μήνες έμεινε στο δρόμο από άλλο πρόβλημα βέβαια αλλά ήταν πολύ εύκολο να προβλεφθεί ,το μόνο που κάνουν είναι να συνδέσουν το κομπιούτερ και εάν δεν έχει πρόβλημα σου λένε οκ
Εάν τώρα το κολάρο του τούρμπο έχει μικρό σχίσιμο και το φίλτρο του αέρα είναι μαύρο από τις αναθιμιασις και βουλωμενο αυτό δεν τό βλέπουν .
Τους ρώτησα ... γιατί μου σπάνε τα κολάρα τού τούρμπο??
Απάντηση: έτυχε
Μείνε στο δρόμο εσύ μετά.Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
...και μετά φταίω εγώ.
-
I am not entirely satisfied with Nissan's workshops.
Είσαι εντάξει τώρα ?
Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Μια ερώτηση μόνο. Το όχημα το πήρες καινούργιο; Εμένα το duster στα ίδια χλμ δεν έχει κάνει τσικ.
-
Ο χρήστης christosd έγραψε:
I am not entirely satisfied with Nissan's workshops.Είσαι εντάξει τώρα ?
Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
Α όχι φίλε μου.
Μου είναι αδιάφορο εκείνο που νομίζεις ότι σου φταίει. -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Μια ερώτηση μόνο. Το όχημα το πήρες καινούργιο; Εμένα το duster στα ίδια χλμ δεν έχει κάνει τσικ.Όχι μεταχειρισμένο 80.000 χιλιόμετρα πραγματικά
Καδένα χρονισμού και αντλία νερού την άλλαξα προληπτικά τα παλιά είναι σε πολύ καλή κατάσταση σχεδόν καινούργια
και κανονικά έπρεπε να τα αλλάξω μετά
150.000 χιλιόμετρα.
Άλλαξα επίσης εμπρός δεξί ρουλεμάν, εμπρός ένα σετ δίσκοι + τακάκια, σωλήνα
πριν το intercouler , μετά το intercouler και μετά την σωλήνα υπάρχει μια πλαστική σωλήνα , αλλάχτηκε και αυτή.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι η Egr valve την έχω παραγγείλει από Γερμανία 130 ευρώ
εδώ έχει 420 ευρώ και μεταχειρισμένη
120 ευρώ !! Κλέφτες!!
Η egr valve έχει ένα έμβολο το οποίο κόλλησε και μάλλον έσπασε ένα πλαστικό γρανάζι, θά το δω όταν την αλλάξω .Είναι 5 λεπτά δουλειά να βγάλεις ένα πλαστικό καπάκι να ρήξεις λίγο σπρέι να πατήσεις το έμβολο 2-3 φορές και η βαλβίδα είναι
Οκ
Αυτό πρέπει να γίνεται όποτε πάς για σέρβις το αυτοκίνητο.Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Live your myth with (Renault) Nissan....
-
Και εγώ δεν έχω μείνει καθόλου ικανοποιημένος από την αντιπροσωπεία της Nissan και τώρα που έχω 2-3 θεματάκια (ένα θόρυβο στο κούμπωμα της 2άς και το άφημα του συμπλέκτη, καθώς και στην μπροστά δεξιά ανάρτηση), θα επιλέξω να το πάω στον μάστορα που πήγαινα τόσα χρόνια και τον εμπιστεύομαι, παρά το γεγονός πως το QQ έχει άλλο ένα χρόνο εγγύηση.
Την τελευταία φορά που το πήγα στην Nissan για το μεγάλο service, δεν κούμπωσαν καλά το φίλτρο πετρελαίου με αποτέλεσμα να συντονίζει έντονα (ευτυχώς το διαπίστωσα άμεσα και γύρισα να το επισκευάσουν) και δεν προχώρησαν στην έκδοση κάρτας καυσαερίων, με αποτέλεσμα να κυκλοφορώ για μεγάλο διάστημα χωρίς κάρτα και χωρίς να γνωρίζω ότι ήμουν παράνομος
ΥΓ. Βέβαια, όχι ότι ήμουν και περισσότερο ικανοποιημένος από την συμπεριφορά της αντιπροσωπείας της VW παλιότερα...
Νissan Qashqai J11 [2014-__]