-
Ισως αυτο να το λενε επειδή η μοδα αυτη τη περιοδο ειναι τα crossovers οπότε 'κρατανε' σχετικά τις τιμες τους.
Δε θα διαφωνησω και γω οτι το qq ειναι καπως τσιμπημενο. Αλλα εφόσον πουλάει δε βλέπω να πέφτουν οι τιμές
Κανα χιλιαρικο κατω θα ταν καλυτερα. -
Παντως διαβαζω αρκετα παραπονα απο νεους κατοχους για μερικους τριγμους και προβληματα με το συστημα πολυμεσων...
Επισης υπαρχει ενα θεμα με αεροδυναμικο θορυβο απο τους καθρεπτες. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παντως διαβαζω αρκετα παραπονα απο νεους κατοχους για μερικους τριγμους και προβληματα με το συστημα πολυμεσων...
Επισης υπαρχει ενα θεμα με αεροδυναμικο θορυβο απο τους καθρεπτες.Εμένα πήρε το μάτι μου έναν που είχε θέμα με το a/c. Ρε φούστι και μου αρέσει αυτό το αυτοκίνητο.
-
Αυτά είναι που πρέπει να γραφονται εδώ μέσα. Τα καλά κ κυρίως τα στραβά των αυτοκινήτων από τις γνώσεις κ κυρίως τις εμπειρίες των χρηστών ώστε να ξέρουν οι άλλοι τι να προσέξουν. Αναφορικά με την τιμή εγώ θσ έλεγα ότι η καλύτερη έκδοση θα έπρεπε να έχει γύρω στα 24-25000 με full εξοπλισμό. Αυτό θα ήταν ανταγωνιστική τιμή
-
Παιδιά όπου πετύχετε τπτ reviews χρηστών ρίχνεται τα εδώ να τα βλέπουμε.
-
Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος κατοχος QQ, το οτι το αυτοκινητο δεν παιρνει μπρος, αν ξεχασεις να βγαλεις την ταχυτητα και να βαλεις νεκρα,η' να πατας συμπλεκτη;
Γιστι σε αυτο το συμπερασμα,οδηγηθηκα σημερα,μετα απο 10 εγκεφαλικα,που πιστεψα οτι εμεινα απο μπαταρια.Ειχα σβησει μηχανη με πρωτη μεσα.Νομιζοντας οτι ειχα βαλει νεκρα,γυρναω το κλειδι,ανοιγουν ολα τα ηλεκτρονικα,αλλα τιποτα.
Με το που εβαλα νεκρα,η ταξη αποκατασταθηκε! -
Ο χρήστης stellar έγραψε:
Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος κατοχος QQ, το οτι το αυτοκινητο δεν παιρνει μπρος, αν ξεχασεις να βγαλεις την ταχυτητα και να βαλεις νεκρα,η' να πατας συμπλεκτη;
Γιστι σε αυτο το συμπερασμα,οδηγηθηκα σημερα,μετα απο 10 εγκεφαλικα,που πιστεψα οτι εμεινα απο μπαταρια.Ειχα σβησει μηχανη με πρωτη μεσα.Νομιζοντας οτι ειχα βαλει νεκρα,γυρναω το κλειδι,ανοιγουν ολα τα ηλεκτρονικα,αλλα τιποτα.
Με το που εβαλα νεκρα,η ταξη αποκατασταθηκε!Ναι το επιβεβαιώνω. Δεν παίρνει μπρος αν έχεις ταχύτητα.
-
Ευχαριστω πολυ Sailor66.
Και νομιζοντας οτι εχω μεινει απο μπαταρια,και εχοντας σταματησει σαν βλακας στη μεση του παρκινγκ, μου γεννηθηκε η εξης απορια.αν μεινεις απο μπαταρια,και θες να το σπρωξεις να το πας στην ακρη,τι παιζει με το χειροφρενο,που ειναι ηλεκτρικο,κι οχι μηχανικο;; -
Ευχαριστω πολυ Sailor66.
Και νομιζοντας οτι εχω μεινει απο μπαταρια,και εχοντας σταματησει σαν βλακας στη μεση του παρκινγκ, μου γεννηθηκε η εξης απορια.αν μεινεις απο μπαταρια,και θες να το σπρωξεις να το πας στην ακρη,τι παιζει με το χειροφρενο,που ειναι ηλεκτρικο,κι οχι μηχανικο;;Παρακαλώ. Για το χειρόφρενο νομίζω ότι κάτι λέει το manual. Μόλις μπορέσω να του ρίξω μια ματιά θα σου πω αν δεν το έχεις βρει νωρίτερα.
-
Ευχαριστω πολυ Sailor66.
Και νομιζοντας οτι εχω μεινει απο μπαταρια,και εχοντας σταματησει σαν βλακας στη μεση του παρκινγκ, μου γεννηθηκε η εξης απορια.αν μεινεις απο μπαταρια,και θες να το σπρωξεις να το πας στην ακρη,τι παιζει με το χειροφρενο,που ειναι ηλεκτρικο,κι οχι μηχανικο;;τον πινεις!!
περα απο την πλακα, νομιζω πως υπαρχει καποια ασφαλεια -μηχανικη συνδεση δηλαδη- στην οποια βαζεις χερι και ξεμπλοκαρει το ολο συστημα. αυτο βεβαια για σουπερ κατασταση αναγκης.
καπου το εχω ακουσει αυτο, ψαξτο να δεις κατα ποσο ισχυει.το τιμημα των ηλεκτρονικων βλεπεις και της τεχνολογιας...
-
@Sailor66 & stellar παιδιά έχετε το τελευταίο qasqhai?
-
@jackdaniels:ναι το τελευταιο.Συγκεκριμενα το 1.5 Energy.Που μολις χθες εκκεισε τα 1000χλμ!
-
@jackdaniels:ναι το τελευταιο.Συγκεκριμενα το 1.5 Energy.Που μολις χθες εκκεισε τα 1000χλμ!Φίλε μου θα μας πεις κάνα δύο πραγματάκια? Πως είναι το επίπεδο θορύβου στην καμπίνα, πως είναι στην εθνική με 120χλμ ας πούμε? Είχες κάποιο θέμα με τριγμούς ή άλλους θορύβους στο εσωτερικό? Ποιότητα κύλισης κλπ?
Είμαι σε φάση επιλογής αυτοκινήτου και θα με βοήθαγες πολλή -
Από περιέργεια κυρίως προς κατόχους του qq ή κ άλλου αυτοκινήτου με γυάλινη οροφή : τι γίνεται με τον ήλιο το καλοκαίρι; δε χειροτερεύει την κατάσταση στην καμπίνα η γυάλινη οροφή;
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
@jackdaniels:ναι το τελευταιο.Συγκεκριμενα το 1.5 Energy.Που μολις χθες εκκεισε τα 1000χλμ!
Φίλε μου θα μας πεις κάνα δύο πραγματάκια? Πως είναι το επίπεδο θορύβου στην καμπίνα, πως είναι στην εθνική με 120χλμ ας πούμε? Είχες κάποιο θέμα με τριγμούς ή άλλους θορύβους στο εσωτερικό? Ποιότητα κύλισης κλπ?
Είμαι σε φάση επιλογής αυτοκινήτου και θα με βοήθαγες πολλήΝαι κι εγώ έχω το τελευταίο 1,5 Acenta με περίπου 8000 χλμ μέχρι τώρα. Αν διαβάσεις μερικές σελίδες πιο πίσω θα βρεις σχόλια από το stellar και άλλους ιδιοκτήτες. Για να σε βοηθήσω παρακάτω σου κάνω quote από μερικά που έχω δημοσιεύσει προηγουμένως, τα οποία ισχύουν μέχρι σήμερα.
Καλή επιλογή!'Κατά τα άλλα κάνει άνετο, σχετικά αθόρυβο και ξεκούραστο ταξίδι, δείχνει ποιοτικό αν και περίμενα μεγαλύτερους χώρους γιατί όπως θα κατάλαβες το φορτώνουμε πολύ. Ίσως δω καμία μπαγκαζιέρα οροφής από του χρόνου. Κάνουμε πολλά χλμ., οπότε θα μπορώ να πω κι άλλα σύντομα.'
'Όπως έγραψα και όταν το πήρα, κι εγώ πήγαινα για τον 1,6 γιατί πίστευα ότι ο 1,5 θα του έπεφτε λίγος ειδικά για την κύρια χρήση σε ταξίδια που το ήθελα, αλλά μετά το test drive του 1,5 εντυπωσιάστηκα από την απόδοσή του και αποφάσισα να μην περιμένω 3 μήνες και να δώσω γύρω στα 2000+ που ήθελε για το 1,6.
Με τη χρήση που του έχω κάνει για περίπου 4000 μέχρι τώρα θεωρώ ότι είναι επαρκέστατος. Ταξιδεύει με 2 άτομα και περίπου 150 κιλά φορτίο άνετα με 150+ και η ροπή του θα σε πάει καλά σε ανηφορική διαδρομή. Όπως ανέφερα και σε προηγούμενα post το μόνο που με χαλάει είναι το στενό εύρος που αποδίδει (1.500-3.500 στροφές). Κατά τα άλλα για τις επιδόσεις, τα διάφορα τεστ πρέπει να είναι ακριβή για ένα 0-100 σε 12+. Σε τελική δεν το δοκίμασα εκτός από ένα πάτημα σε ελαφριά κατηφορική ευθεία με το παραπάνω φορτίο όπου δεν περνούσε τα 190. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος σε σχέση με αυτά που ήθελα από το αυτοκίνητο. Τώρα αν όταν το πήρα είχαν ετοιμοπαράδοτο το 1,6 4WD μπορεί και να έμπαινα στον πειρασμό μια που το πηγαίνω και σε βουνό... '
'Εγώ με τον 1,5 και νορμάλ οδήγηση στην πόλη έχω περίπου 6,5 και όχι σε συνεχές έντονο μποτιλιάρισμα, ενώ στην εθνική με 140 στο cruise, 2 άτομα και 150 κιλά φορτίο περίπου έχω 6+, με 145 έχω 6,5+, και με 150 έχω 7 μέχρι τώρα. Στο manual λέει ότι ο 1,5 πετυχαίνει την καλύτερη επίδοσή του μετά τις 5.000 χμ, οπότε μπορεί και να πέσει λίγο μετά. Με βάση αυτά που είπαν στην αντιπροσωπεία, ότι δηλαδή ο 1,6 καταναλώνει 0,5 με 1 λίτρο περισσότερο ανάλογα με το αν έχεις το 4WD ή όχι, υπολογίζω να είσαι περίπου στα 7+ στην Αθήνα. Βέβαια να το στυλ σου είναι 'γκάζι με αυγό από κάτω' και κοιτάς συνέχεια τις καταναλώσεις, θα είσαι χαμηλότερα. Κατά τα άλλα, τη γνώμη μου για το QQ την έχω περιγράψει σε προηγούμενα ποστ και με το χρόνο γίνεται όλο και πιο θετική. Ελπίζω να σε βοήθησα.'
-
Καταρχήν ευχαριστώ πολλή, βοηθάς την κατάσταση πολλή sailor
Κατά δεύτερον, μόλις γύρισα από test drive του Α3 sedan 1.4T...για όνομα του Ιησού χρηστού και τις παρθένου Μαρίας!!!Το αμάξι είναι από άλλο πλανήτη! Αυτό μάλιστα, είναι premium! Κάναμε κοντά 20χλμ και πήρα μία κατανάλωση γύρω στο 7, με μικτή διαδρομή εθνικής 80-90χλμ και προάστιο με 30-40χλμ. Είμαι ευχαριστημένος με την κατανάλωση και δεν συζητώ καν για ποιότητα κύλισης και εσωτερικού! Το αυτόματο κιβώτιο τα σπάει κι αν μου κάνουν μια καλύτερη τιμή το έχω πάρει στο φτερό λέμε! Το παρακάτω αυτοκίνητο είναι, ρίξτε μια ματιά... -
The activity of the animal beings has become acutely active everywhere on this earth. Bodies do not get time to booty a blow for a while. With the accretion use of altered gadgets of Gps Jammer, the possibilities of accepting the aboriginal of blow accept absolutely finished. The adaptable phones or the corpuscle phones are some of these accessories that accumulate the bodies consistently in blow with the alfresco world. The adaptable building are additionally accessible about everywhere these canicule and due to this the accessibility of the Cell Phone Jammer has become alike added quick and authentic. Today, you cannot break out of ability of these adaptable building as their signals can bolt your about anywhere. The bearings of bodies who accord to altered business professions has become actual analytical of make a cell phone jammer as their authorities bolt them anywhere any moment.
-
@ stellar, Sailor66
καλημερα,
ηθελα να σας ρωτησω σαν κατοχους QQ diesel, αν σας ενημερωσαν απο την αντιπροσωπεια που πηρατε το αμαξι για τυχον προβληματα που μπορει να εχει το αμαξι με το φιλτρο σωματιδιων diesel (DPF), σε περιπτωση που οι καθημερινες διαδρομες ειναι συντομες ?? (μικροτερες απο 5χλμ, ωστε να μην προλαβαινει να καθαριστει το φιλτρο)
ρωταω γιατι οπως κ εσεις, θα παραγγειλω συντομα το 1.5dci, απλα οι καθημερινες αποστασεις που κανω λογω δουλειας ειναι κατω απο 10χλμ. ριχνοντας κ μια ματια στο αγγλικο φορουμ για κατοχους QQ ( http://forum.qashqaiclub.co.uk/dpf-issue-in-new-qq_topic13827.html) αναφερουν οτι ισως υπαρξει προβλημα.
αν γνωριζετε κατι, θα βοηθουσε πολυ
ευχαριστω
-
Δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε απασχολεί καθώς αν χρειαστεί αναγέννηση θα ανάψει σχετική ένδειξη οπότε βγαίνεις πχ Αττική οδό και είσαι οκ
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
@ simdion
ευχαριστω...δεν γνωριζα οτι υπαρχει σχετικη ενδειξη
Νissan Qashqai J11 [2014-__]