Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
Σήμερα έκανα και εγώ το πρώτο μου crash-test με το 'Κεντρικό' Σέρβις, για το ετήσιο σέρβις... Δεν είχα ποτέ κάποιο άλλο Nissan, αν και πέρασε πριν αρκετά χρόνια για λίγο από την οικογένεια το πρώτο Xtrail, αλλά έχω δοκιμάσει αρκετές εταιρείες, premium και μη. Είπα να δοκιμάσω τα κεντρικά γιατι είχα και μερικές παρατηρήσεις (όχι τριγμοί) αν και είναι μακριά, τόσο από το σπίτι όσο και το γραφείο. Επικοινώνησα για ραντεβού την προηγούμενη εβδομάδα, και μου 'έκλεισαν' για σήμερα Τρίτη. Στις 8 το πρωί, κατάφερα να είμαι εκεί, στην ώρα μου, και βρήκα τουλάχιστον 6-7 άτομα μπροστά μου... Αφού πέρασα και άνοιξα καρτέλα, ρώτησα τι ώρα βλέπουν να είναι έτοιμο, και η απάντηση ήταν 11-12. Ρώτησα αν όλοι αυτοί ήταν με ραντεβού και τότε κατάλαβα ότι δεν κλείνουν ραντεβού, αλλά σου λένε να έρθεις και κρατάνε την κλασική σειρά προτεραιότητας... Σιγά σιγά κατάλαβα ότι θα υπήρχε καθυστέρηση... Ρώτησα για αυτοκίνητο αντικατάστασης και δεν είχαν, αλλά περίμεναν να τους έρθουν... Αποφάσισα να κάτσω να περιμένω... Μαλακία μου... Μέχρι τις 12 δεν είχαν καν δει που είναι το αυτοκίνητο... Από τις 11 και μετά άρχισα να τους ενοχλώ, με όμορφο τρόπο, τόσο στο σέρβις όσο και για αυτοκίνητο αντικατάστασης... Κανένα αποτέλεσμα... Εγώ και 3-4 ακόμη να έχουμε φτάσει στα όριά μας... Τελικά 12.10 αφού τους τα είπα λίγο πήρα το αυτοκίνητο και έφυγα... Εννοείται δεν ξαναπατάω ούτε με σφαίρες... Προτιμώ να δώσω το αυτοκίνητο παρά να πάω εκεί πάλι... Φεύγοντας θα πήγαιναν και οι υπόλοιποι να βγάλουν άκρη. Για το πόσο τραγικοί είναι στον τρόπο λειτουργίας τους, να σας πω πως έχω ένα σφραγισμένο για το σέρβις που ΔΕΝ έκανα, βιβλιαράκι... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!
Υ.Γ. Όλη την ώρα που περιμένα, πέρασαν τουλάχιστον άλλα 15 αυτοκίνητα, που μπήκαν και βγήκαν από το συνεργείο, όχι για σέρβις αλλά για τριγμούς, ηλεκτρολογικά κλπ, κλπ. Τα 'ραντεβού' για σέρβις εκεί, καθηλωμένα!!!
Επόμενη στάση ειτε στο Ανανιάδη, είτε στον Γεωργούλια μια από τις επόμενες ημέρες. Σφακιανάκη δεν θέλω να πάω γιατι γίνεται χαμός στο συνεργείο του και δεν τον συμπαθώ από εμπειρία με την BMW. Οποιαδήποτε άλλη σύσταση για συνεργείο δεκτή.
Νίκος
Έχω πολύ καλή εμπειρία από τον Ανανιάδη, εδώ και σχεδόν δυόμιση χρόνια που πήρα και το αυτοκίνητο από αυτόν. Προσωπική εκτίμηση πάντα.