-
Όντως φαίνεται ότι ο Αλυγιζάκης είναι πιο σοβαρή αντιπροσωπεία, ενώ ό χανιώτης έχει παρατημένες εγκαταστάσεις και είναι και χωρίς td.. Γενικά στα Χανιά λίγες αντιπροσωπείες διατηρούν td σε αντίθεση με το Ρέθυμνο που τουλάχιστον τα βασικά μοντέλα τα έχουν.. Πάντως με τη nissan έχει παραγίνει το κακό, σε άλλες μάρκες δεν είναι έτσι, σίγουρα υπάρχουν 'διαρροές' προς Ρέθυμνο η Αθήνα αλλά πραγματικά στα nissan είναι μεγάλο το κακό.. Κάνουν μπαμ κιόλας γιατί τα nissan από τον Χανιώτη έμπορο δεν έχουν πλαίσιο στην πινακίδα και φαίνονται καθαρά αυτά από τον Αλυγιζάκη.
-
Ρε παιδια,ο Αλυγιζακης την hyundai δεν ειχε;;;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ρε παιδια,ο Αλυγιζακης την hyundai δεν ειχε;;;;;;Στα χανιά, άλλη περίπτωση κι αυτή, αυτός πάλη έχει άδεια έκθεση και συνήθως λίπη και είναι κλειστός! Πάντως και του ρεθύμνου ο αλυγιζάκης χανιώτης είναι στην καταγωγή.
Κάνουν μπαμ κιόλας γιατί τα nissan από τον Χανιώτη έμπορο δεν έχουν πλαίσιο στην πινακίδα και φαίνονται καθαρά αυτά από τον Αλυγιζάκη.
Το δικό μου κάνει μπαμ και λόγω πινακίδων...προτίμησα ρεθεμιώτικες για να αποφύγω το γνωστό ζήτημα χανια vs ηράκλειο
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Το δικό μου κάνει μπαμ και λόγω πινακίδων...προτίμησα ρεθεμιώτικες για να αποφύγω το γνωστό ζήτημα χανια vs ηράκλειο
Το Ρεθυμνο ειναι ουδετερη ζωνη?
-
Εγώ από αντιπροσωπεία ρεθύμνου -αλυγιζάκη- πήρα 800 τελική για τα δέρματα, δεν μου είπε τίποτα για τα υπόλοιπα! Πάντως τελικά προτίμησα το ημιδερμάτινο κι έβαλα τα υπόλοιπα σε εξτραδάκια.adwnisgr είμαι απογοητευμένος απ'την μόνωση, την ποιότητα κύλισης και την ποιότητα συναρμογής. Όταν βρέχει, πετραδάκια και νερά που χτυπάνε στους θόλους ακούγονται λες κι είναι στην καμπίνα μέσα. Η ποιότητα κύλισης είναι μέτρια, και το καπό μπροστά με τους προφυλακτήρες δείχνει να μπήκε βιαστικά, τίποτα δεν κάθετε όπως πρέπει, μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες αργότερα.
Κρίμα να είσαι απογοητευμένος...Ιδίως για την ποιότητα κύλισης μου κάνει εντύπωση γιατί όλοι γράφουν το αντίθετο, ενώ κι εγώ δε σχημάτισα κακή γνώμη στο td που έκανα...Για τη μόνωση εννοείς ηχομόνωση;
-
Εγω θεωρω οτι για τους ήχους φταίνε οι 19αρες. Υπερβολικές για το αμάξι. Κατα τη γνώμη μου και αισθητικά, αλλα περί ορέξεως.....
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Το Ρεθυμνο ειναι ουδετερη ζωνη?
έτσι ακριβώς. Αν παρκάρεις με χανιώτικες πινακίδες στο ηράκλειο υπάρχει πιθανότητα να το βρεις σπασμένο, τα ίδια αν πας με ηρακλειότικες στα χανιά, έτσι αν θες να γυρίζεις στην κρήτη οι ασφαλέστερες είναι αθηναϊκές ή ρεθεμνιώτικες.
Κρίμα να είσαι απογοητευμένος...Ιδίως για την ποιότητα κύλισης μου κάνει εντύπωση γιατί όλοι γράφουν το αντίθετο, ενώ κι εγώ δε σχημάτισα κακή γνώμη στο td που έκανα...Για τη μόνωση εννοείς ηχομόνωση;
Αυτό που λέω για τους θόλους. Στην βροχή ή όταν περνάς από χώμα-χαλίκι ακούγεται σαν να μπαίνουν όλα στην καμπίνα! Πάντως δεν έχει και μεγάλη διαφορά από Α Class σε αυτό το θέμα.
-
Παντα μιλώντας για το 1.5 accenta premium πιστευετε για μια οικογένεια 3 - 4 ατομων αξιζει η επιλογη (σε συγκριση με ολα τα μικρομεσαια π.χ auris); ειναι ενα αξιοπιστο αυτοκινητο κοντα στα προτυπα της toyota και μακρυα απο τα γερμανικα; θα κανεισ ανετα ταξιδια σε καποια ορεινα μερη με αρκετες αποσκευες ( αποκλειουμε το 1.6 λογω κοστους);
-
Ο χρήστης suncity έγραψε:
Παντα μιλώντας για το 1.5 accenta premium πιστευετε για μια οικογένεια 3 - 4 ατομων αξιζει η επιλογη (σε συγκριση με ολα τα μικρομεσαια π.χ auris); ειναι ενα αξιοπιστο αυτοκινητο κοντα στα προτυπα της toyota και μακρυα απο τα γερμανικα; θα κανεισ ανετα ταξιδια σε καποια ορεινα μερη με αρκετες αποσκευες ( αποκλειουμε το 1.6 λογω κοστους);Αν δεν θες να πας σε υπερυψωμένο αναγκαστικά και είσαι τογιοτακιας ή εκτιμάς την αξιοπιστία τους και τη εγγύηση κοιτά και την κορολα. Εχει φοβερούς χώρους και ο 1,4 πετρέλαιο ειναι αξιοπρεπέστατος και με πιο πολιτισμένη λειτουργία απο τον 1,5 του qq. Παντως αν δεν σου περισσεύουν μην πάρεις το accenta premium. Τσάμπα λέφτα πλην το αισθητήρων.
Σε στενά budget μεχρι και το energy θα κοιτούσα. Για εισαγωγικό επίπεδο εξοπλισμού και σε σχέση με τον ανταγωνισμό δεν του λείπει κατι φοβερό. -
Συμφωνώ, το premium δεν τα αξίζει τα έξτρα χρήματα.
-
Εχω μια ακρη με εναν φιλο και μπορω να βρω την εκδοση που γραφω. Κατα τα αλλα θα πηγαινα και σε connect μονο.
Συνεχιζεις να εισαι στο μυαλο μου.... απο toyota αυτο μου αρεσει αλλα το θελα με περισσοτερα αλογα και κυβισμο. Περιμενω ποσο καιρο να βγει σε 1600 diesel και τιποτα... Τον 1.4 τον εχουμε στο yaris και πεταει αλλα αντε μεχρι το auris δεν νομιζω για corolla κςι με το φορτωμα που θα ετρωγε.
Το qashqai αρεσει και στη γυναικα πολυ. Λογω πιο υπερυψωμενου αμαξωματος για ορεινες διακοπες.
-
Ο χρήστης suncity έγραψε:
Εχω μια ακρη με εναν φιλο και μπορω να βρω την εκδοση που γραφω. Κατα τα αλλα θα πηγαινα και σε connect μονο.Συνεχιζεις να εισαι στο μυαλο μου.... απο toyota αυτο μου αρεσει αλλα το θελα με περισσοτερα αλογα και κυβισμο. Περιμενω ποσο καιρο να βγει σε 1600 diesel και τιποτα... Τον 1.4 τον εχουμε στο yaris και πεταει αλλα αντε μεχρι το auris δεν νομιζω για corolla κςι με το φορτωμα που θα ετρωγε.
Το qashqai αρεσει και στη γυναικα πολυ. Λογω πιο υπερυψωμενου αμαξωματος για ορεινες διακοπες.
Τα χαμένα χρήματα στο premium ειναι το connect. Τελειως πεταμένα λεφτά .... Ειδικα στο χιλιάρικο παραπάνω που κανει. Τα αλλα που εχει το premium ειναι επιβοηθητικά της οδήγησης.
Θυμάμαι ομως που έλεγες οτι δεν θες να περιμένεις για να αγοράσεις και γι αυτο θα πάρεις το premium επειδη υπάρχει διαθεσιμότητα σωστα;
Αν το βιάζεσαι παρτο.... Αν έχεις άλλη επιλογή (το energy δεν το σκέφτεσαι; Θα γλυτώσεις πολλα χωρις φοβερές διάφορες) δες και κατι άλλο σε επίπεδο εξοπλισμού. Αν το θες τώρα πάρε το ετοιμοπαράδοτο και φύγε Χριστούγεννα ταξίδι!
Για τον κινητήρα του γιαρις που μπαίνει και στην κορολα δεν θα ειχα αμφιβολία. Επειδη ακριβώς τον ξέρεις και ξέρεις πως τραβάει. Εγω ηταν που ερχόμουν απο Ραβ και ήθελα υπερυψωμένο γι αυτο και πήγα στο qq αλλιώς και το κορολα μια χαρά ηταν ... Το βγάζει μάλιστα και με start stop και δεν πληρώνει τέλη σε αντίθεση με το γιαρις που πληρώνει. -
Παιδιά γεια σας! Υποψήφιος αγοραστής του εν λόγω μοντέλου και συγκεκριμένα το 1.2 Special Edition 1 (στην Αγγλία πωλείται ως ntec+, στην Ελλάδα δεν ξέρω αν υπάρχει πάντως είναι η Acenta+ με μερικά έξτρα)
Έχω λοιπόν τις εξής απορίες:- Υπάρχει τελικά εφεδρικός τροχός ή υπάρχει ένα κιτ επισκευής; Μήπως εξαρτάται από που θα το αγοράσω ή δεν έχει καμία σχέση; (από Κύπρο είμαι)
- Τι χάρτες χρησιμοποιεί για την πλοήγηση; Απ' ότι μου είπαν είναι της Navteq, η οποία τώρα απ' ότι κατάλαβα είναι η Here της Nokia ;
- Το σύστημα που σταματάει/ελαττώνει την ταχύτητα του αυτοκινήτου εφόσον πλησιάσεις αρκετά το προπορευόμενο όχημα, δουλεύει από τα 0 km/h ή έχει κάποιο όριο (π.χ. να ξεκινάει από τα 30 km/h) ;
- Τι γίνεται ακριβώς με το Nissan Connect? Τι ακριβώς περιλαμβάνει; Έχει να κάνει και με τους χάρτες που ανέφερα πιο πάνω;
- Κατά πόσο δουλεύει σωστά το Star/Stop σύστημα στα φώτα τροχαίας; Στο αυτοκίνητο δοκιμής η αλήθεια λειτούργησε 3-4 φορές. Μήπως υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα;
- Όσο αφορά τα ηλεκτρικά αναδιπλούμενα καθρεφτάκια, κλειδώνουν/κλείνουν μόνα τους όταν κλειδώνεις το αυτοκίνητο ή πρέπει να το κάνει χειροκίνητα όταν βρίσκεσαι μέσα στο αυτοκίνητο (να πατήσεις δηλαδή το σχετικό κουμπί που κλείνουν αυτόματα') ;
- Άλλα τυχόν πιθανά προβλήματα; (Parking Sensors, Around view camera, Bluetooth?
-
Ο χρήστης Andreasku990 έγραψε:
Παιδιά γεια σας! Υποψήφιος αγοραστής του εν λόγω μοντέλου και συγκεκριμένα το 1.2 Special Edition 1 (στην Αγγλία πωλείται ως ntec+, στην Ελλάδα δεν ξέρω αν υπάρχει πάντως είναι η Acenta+ με μερικά έξτρα)
Έχω λοιπόν τις εξής απορίες:- Υπάρχει τελικά εφεδρικός τροχός ή υπάρχει ένα κιτ επισκευής; Μήπως εξαρτάται από που θα το αγοράσω ή δεν έχει καμία σχέση; (από Κύπρο είμαι)
- Τι χάρτες χρησιμοποιεί για την πλοήγηση; Απ' ότι μου είπαν είναι της Navteq, η οποία τώρα απ' ότι κατάλαβα είναι η Here της Nokia ;
- Το σύστημα που σταματάει/ελαττώνει την ταχύτητα του αυτοκινήτου εφόσον πλησιάσεις αρκετά το προπορευόμενο όχημα, δουλεύει από τα 0 km/h ή έχει κάποιο όριο (π.χ. να ξεκινάει από τα 30 km/h) ;
- Τι γίνεται ακριβώς με το Nissan Connect? Τι ακριβώς περιλαμβάνει; Έχει να κάνει και με τους χάρτες που ανέφερα πιο πάνω;
- Κατά πόσο δουλεύει σωστά το Star/Stop σύστημα στα φώτα τροχαίας; Στο αυτοκίνητο δοκιμής η αλήθεια λειτούργησε 3-4 φορές. Μήπως υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα;
- Όσο αφορά τα ηλεκτρικά αναδιπλούμενα καθρεφτάκια, κλειδώνουν/κλείνουν μόνα τους όταν κλειδώνεις το αυτοκίνητο ή πρέπει να το κάνει χειροκίνητα όταν βρίσκεσαι μέσα στο αυτοκίνητο (να πατήσεις δηλαδή το σχετικό κουμπί που κλείνουν αυτόματα') ;
- Άλλα τυχόν πιθανά προβλήματα; (Parking Sensors, Around view camera, Bluetooth?
- Υπάρχει εφεδρικός τροχός με όλα τα παρελκόμενα, κι εγώ εξεπλάγην!
- Να κοιτάξω να σου πω γιατί δεν θυμάμαι!
- Το σύστημα έχει κάποιες προϋποθέσεις, να μην πατάς γκάζι ας πούμε και ναι λειτουργεί πάνω από τα 20χλμ αν θυμάμαι καλά, πρέπει να το διασταυρώσω γιατί το μανουαλ είναι τεράστιο! Πάντως δουλέυει, trust me!
- Μπορείς να δουλέψεις 2-3 εφαρμογές τύπου facebook-google search-eurosport κλπ απ'την οθόνη του οχήματος αν έχεις ιντερνετ στο τηλέφωνο. Κάποιος μου είπε και για google maps άλλα δεν το είδα ακόμα, δεν έχω ιντερνετ στο τηλέφωνο! Οι χάρτες του gps βρίσκονται σε μία sd card πάνω στο σύστημα.
- Έχει προϋποθέσεις και αυτό για να δουλέψει. Πρέπει να είναι σε σωστή θερμοκρασία ο κινητήρας και να μην τραβάνε πολλή ρεύμα οι συσκευές εντός του οχήματος--να μην έχει πέσει η τάση στην μπαταρία ή κάτι τέτοιο απ'ότι κατάλαβα προχθές που μόλις ανέβασα την θερμοκρασία στο καλοριφέρ πήρε μπρος το όχημα στο φανάρι. Μία χαρά δείχνει να δουλεύει προς το παρόν.
- Ανοίγουν μόνα τους με 2 επιλογές, α) όταν ξεκλειδώνεις ή β) όταν βάλεις μπρος τον κινητήρα. Όταν σβήσεις αναδιπλώνουν.
- Not yet, άλλα όλο και κάτι θα βγάλει
-
- Ανοίγουν μόνα τους με 2 επιλογές, α) όταν ξεκλειδώνεις ή β) όταν βάλεις μπρος τον κινητήρα. Όταν σβήσεις αναδιπλώνουν.
Σοβαρά; Ποια έκδοση έχεις φίλε και το κάνει αυτο? γιατί στο δικό μου acenta μονο με το κουμπάκι.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Έχω τέκνα άλλα απ'ότι ξέρω το σύστημα με τους αναδιπλούμενους καθρέπτες δεν είχε μπει στα πρώτα μοντέλα άλλα κατόπιν γενικής κατακραυγής!
-
Έχω τέκνα άλλα απ'ότι ξέρω το σύστημα με τους αναδιπλούμενους καθρέπτες δεν είχε μπει στα πρώτα μοντέλα άλλα κατόπιν γενικής κατακραυγής!
Και εγώ έχω το μοντέλο του φίλου παρακάτω και δεν το έχει και είναι μοντέλο 7/14 άρα μάλλον μπαίνει σε συγκεκριμένες εκδόσεις όπως η δική σου που είναι πιο top.
-
@jackdaniels, ευχαριστώ για την άμεση απόκριση. Η αλήθεια αγχώνομαι λίγο για τον εφεδρικό τροχό, καθώς σε μερικούς υπήρχε σε άλλους όχι, θα ήταν καλύτερα να ξέραμε από κάποιον που ήρθε πρόσφατα από το εργοστάσιο το αυτοκίνητο (και να μην είναι η έκδοση Tekna)! Το ίδιο και με τα καθρεφτάκια.
Το θέμα είναι τώρα με τους χάρτες τι γίνεται καθώς και με το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί αφού γενικά βλέπω κάποια δυσαρέσκεια στο συγκεκριμένο θέμα. Επίσης για την SD Card που ανέφερες, είναι προσβάσιμη από εμάς ή όχι; Γιατί αν είναι ίσως κάτι να μπορεί να γίνει και να βάλουμε πάνω δικούς μας χάρτες.
Πάντως όσο αφορά το αυτοκίνητο, το έχω ήδη παραγγείλει, και λόγω του ότι δεν υπήρχε σε στοκ έγινε ειδική παραγγελία και το περιμένω τον Μάρτη. Πιστεύω έτσι είναι καλύτερα, καθώς όσο θα βρίσκουν προβλήματα στο σύντομο μέλλον, υπολογίζω ότι στο αυτοκίνητο θα είναι διορθωμένα.
-
Ναι είναι προσβάσιμη, σην εικόνα που ακολουθεί δες δίπλα στην είσοδο του Cd, έχει ένα πορτάκι που γράφει SD πάνω του.
http://img.netcarshow.com/Nissan-Qashqa ... per_7f.jpg -
Καλησπέρα. Επειδή ενδιαφέρομαι για τον νεο Qashqai πού μπορώ να ρωτήσω σε Αθήνα για προσφορές;Έχω βρει κάτι στον Κυριακούδη. Βλέπεις είμαι από επαρχία
Νissan Qashqai J11 [2014-__]