-
Για την αποφυγή σύγκρουσης πρέπει κάποιος να πάρει το μοντέλο με τις 19' ζάντες ή μπορεί κ με το acenta;
-
Iceman7 είναι φοβερό.... και εμεις yaris λευκο έχουμε και εγω παλιο toyota σε γκρι!
Μακαρι να είναι σωστη επιλογή τοτε το μαυρο. Για τον ιδιο λογο δεν περιμένω για λευκό και το γκρι θα κανει πάνω απο 3 μήνες. Λέμε να το παρουμε τωρα να το χαρουμε τα Χριστουγεννα. Έχω βρει μια ακυρωση απο άλλον πελατη και δεν εχω πολλες επιλογες στο τι μπορω να αφαιρεσω.
-
το μαύρο είναι πολύ ωραίο χρώμα για μεγάλα αυτοκίνητα, αλλά μόνο όταν το αμάξι είναι καθαρό...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Για την αποφυγή σύγκρουσης πρέπει κάποιος να πάρει το μοντέλο με τις 19' ζάντες ή μπορεί κ με το acenta;Accenta premium
-
Ο χρήστης suncity έγραψε:
Iceman7 είναι φοβερό.... και εμεις yaris λευκο έχουμε και εγω παλιο toyota σε γκρι!Μακαρι να είναι σωστη επιλογή τοτε το μαυρο. Για τον ιδιο λογο δεν περιμένω για λευκό και το γκρι θα κανει πάνω απο 3 μήνες. Λέμε να το παρουμε τωρα να το χαρουμε τα Χριστουγεννα. Έχω βρει μια ακυρωση απο άλλον πελατη και δεν εχω πολλες επιλογες στο τι μπορω να αφαιρεσω.
Χτυπά το τότε. Δες το και στο Σφακιανάκη που σου ειπα ... 1650 ευρώ παραπάνω ειναι εκ των οποίων τα μισά ψιλό αχρείαστα η υποδεέστερα των after market αλλα οκ .... Καλύτερα πριν τις γιορτές....
-
Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων NISSAN μοντέλο QASHQAI (J11), εκτελεί η εταιρεία NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., επίσημη αντιπρόσωπος της ΝΙSSAN στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
Η ανάκληση στην ελληνική αγορά αφορά 1872 οχήματα, παραγωγής από 19/7/2013 έως 17/10/2014, στα οποία υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί αστοχία στον κοτσαδόρο. Συγκεκριμένα, κάτω από ορισμένες συνθήκες ρυμούλκησης φορτίου μπορεί να χαλαρώσουν οι βίδες που συγκρατούν τον κοτσαδόρο στο σασί του αυτοκινήτου. Σε ακραίες περιπτώσεις και εφόσον συνεχιστεί η οδήγηση του αυτοκινήτου με χαλαρά τοποθετημένες βίδες, υπάρχει το ενδεχόμενο αποκόλλησης του κοτσαδόρου από το αυτοκίνητο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Όλοι οι κάτοχοι των συγκεκριμένων οχημάτων θα ειδοποιηθούν σχετικά με συστημένες επιστολές από την εταιρεία NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο του δικτύου NISSAN, ώστε να γίνει έλεγχος και, εφόσον χρειαστεί, εκ νέου σύσφιξη των βιδών του κοτσαδόρου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας NIK. I. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. στους αριθμούς 210 3489313 και 210 3489438.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Πάω για accenta premium. Εκτός από τις ζάντες είναι και το οικονομικό που θα ξεφύγει.
Για χρώμα μαύρο. Ελπίζω να μη το μετανιώσω .... Βλέπω πολλά άσπρα και δεν ξέρω αν και το γκρι σκούρο είναι πιο ασφαλής επιλογή.
Έκανα αίτηση και τίποτα.. 2 βδομάδες τώρα.
Φίλε, με όσα γράφεις σε λιγο θα πιστεύω οτι εχει μπει στο φόρουμ ο εαυτός μου πριν κανα δίμηνο οταν ψαχνόμουν και εγω για την αγορα.
Accenta premium πήρα και εγω και δη σε μαύρο και μπορώ να σου όπως οτι ειναι μια χαρά το χρωμα, ουτε φαίνεται η αντίθεση με τη μαύρη πλαστική πόδια γύρω γύρω. Το λευκό που παίζει πολυ ειναι γιατι ειναι μη μεταλλικό και κοστίζει 510 ευρώ λιγότερο αλλα έχοντας ηδη το Yaris άσπρο δεν πήρα και δεύτερο λευκό. Το προηγούμενο μοντέλο ειχε παίξει πολυ σε μαύρο ενω και στη Ιταλία εχουν αγοραστεί πολλα μαύρα. Εδώ δεν κυκλοφορεί πολυ.Το γκρι μου άρεσε και εμένα αλλα μεχρι να αποφασίσω δεν ειχε μείνει κανένα ενω και το rav που έδωσα γκρι ηταν.
Τα καλα του accenta premium ειναι οι εργοστασιακοί αισθητήρες μπρος πισω με τις οπτικες ενδείξεις και στην κεντρική οθονη και ο αντιθαμβωτικος καθρέπτης με την κάμερα για το συστημα αποφυγής σύγκρουσης. Ο αισθητήρας για τις λωρίδες και τα σήματα ταχύτητας ειναι αδιάφορα. Τις λωρίδες τις απενεργοποίησα απο το πρώτα χιλιόμετρα.
Το connect δεν ειναι τίποτα φοβερό για να αξίζει 1000 ευρώ παραπάνω. Η κάμερα ειναι καλή φάση και ο πλοηγός ανεκτός ενω σου δειχνει κατευθύνσεις και μεσα απο την κεντρική οθονη. Τα υπόλοιπα με εφαρμογές Google δεν παίζουν οποτε τσάμπα πράγμα. Σίγουρα με τα λεφτά αυτά παίρνεις after market που φυσάει. Αν θες να δεις premium πριν αγοράσεις εχει ο Σφακιανάκης στην Κηφισιάς απέναντι απο το υγεία ενα τέτοιο γκρίζο ως test drive. Γενικά θεωρω οτι με ενα καλό σετ αισθητήρων μπρος πισω δεν έχεις αναγκη το premium και μπορείς να βολευτείς άνετα και με το απλό accenta. Εγω μαλακιστηκα λιγάκι γιατι όλο έβαζα και έβαζα (τελευταία μερα πριν φυγει απο τελωνείο πρόλαβα και ζήτησα δέρματα) και τελικά μου πήγε 26 χιλιάρικα (δώρο πήρα πρακτικά τη επέκταση εγγύησης) ποσο που δεν ήθελα να φτάσω αλλα φεύ, η καυλα ειναι κακό πράγμα!Εδωσες 26Κ€ για qq;;;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Πάω για accenta premium. Εκτός από τις ζάντες είναι και το οικονομικό που θα ξεφύγει.
Για χρώμα μαύρο. Ελπίζω να μη το μετανιώσω .... Βλέπω πολλά άσπρα και δεν ξέρω αν και το γκρι σκούρο είναι πιο ασφαλής επιλογή.
Έκανα αίτηση και τίποτα.. 2 βδομάδες τώρα.
Φίλε, με όσα γράφεις σε λιγο θα πιστεύω οτι εχει μπει στο φόρουμ ο εαυτός μου πριν κανα δίμηνο οταν ψαχνόμουν και εγω για την αγορα.
Accenta premium πήρα και εγω και δη σε μαύρο και μπορώ να σου όπως οτι ειναι μια χαρά το χρωμα, ουτε φαίνεται η αντίθεση με τη μαύρη πλαστική πόδια γύρω γύρω. Το λευκό που παίζει πολυ ειναι γιατι ειναι μη μεταλλικό και κοστίζει 510 ευρώ λιγότερο αλλα έχοντας ηδη το Yaris άσπρο δεν πήρα και δεύτερο λευκό. Το προηγούμενο μοντέλο ειχε παίξει πολυ σε μαύρο ενω και στη Ιταλία εχουν αγοραστεί πολλα μαύρα. Εδώ δεν κυκλοφορεί πολυ.Το γκρι μου άρεσε και εμένα αλλα μεχρι να αποφασίσω δεν ειχε μείνει κανένα ενω και το rav που έδωσα γκρι ηταν.
Τα καλα του accenta premium ειναι οι εργοστασιακοί αισθητήρες μπρος πισω με τις οπτικες ενδείξεις και στην κεντρική οθονη και ο αντιθαμβωτικος καθρέπτης με την κάμερα για το συστημα αποφυγής σύγκρουσης. Ο αισθητήρας για τις λωρίδες και τα σήματα ταχύτητας ειναι αδιάφορα. Τις λωρίδες τις απενεργοποίησα απο το πρώτα χιλιόμετρα.
Το connect δεν ειναι τίποτα φοβερό για να αξίζει 1000 ευρώ παραπάνω. Η κάμερα ειναι καλή φάση και ο πλοηγός ανεκτός ενω σου δειχνει κατευθύνσεις και μεσα απο την κεντρική οθονη. Τα υπόλοιπα με εφαρμογές Google δεν παίζουν οποτε τσάμπα πράγμα. Σίγουρα με τα λεφτά αυτά παίρνεις after market που φυσάει. Αν θες να δεις premium πριν αγοράσεις εχει ο Σφακιανάκης στην Κηφισιάς απέναντι απο το υγεία ενα τέτοιο γκρίζο ως test drive. Γενικά θεωρω οτι με ενα καλό σετ αισθητήρων μπρος πισω δεν έχεις αναγκη το premium και μπορείς να βολευτείς άνετα και με το απλό accenta. Εγω μαλακιστηκα λιγάκι γιατι όλο έβαζα και έβαζα (τελευταία μερα πριν φυγει απο τελωνείο πρόλαβα και ζήτησα δέρματα) και τελικά μου πήγε 26 χιλιάρικα (δώρο πήρα πρακτικά τη επέκταση εγγύησης) ποσο που δεν ήθελα να φτάσω αλλα φεύ, η καυλα ειναι κακό πράγμα!Εδωσες 26Κ€ για qq;;;;;;
Εδώ δίνουν 30+ για τέκνα εκδόσεις η για το τετρακίνητο.... Πάντως όντως πολλά είναι. Δεν τα αξίζει τόσα λεφτά αλλά ΟΚ τώρα δόθηκαν.... Λολλλ
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Εδωσες 26Κ€ για qq;;;;;;
Νταξει ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη (θα μπορουσε να ναι 1.000 ευρω κατω) αλλα οκ. Δεν 30ριζει κιολας.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εδωσες 26Κ€ για qq;;;;;;
Νταξει ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη (θα μπορουσε να ναι 1.000 ευρω κατω) αλλα οκ. Δεν 30ριζει κιολας.
Το 1 Χιλιάρικο απο τα 26 αφορά στα δέρματα σημειωτέον. ....
-
Ένα χιλιάρικο τα δέρματα ή 800 ευρώ?
Στην Ιρλανδία κάνει γύρω στα 31.000 χωρίς δέρματα και τετρακίνηση Όντως δεν τα αξίζει πάντως τελικά! -
Παντως αν τα αξίζει ή οχι δεν ξερω με ποιο κριτήριο το λέτε ... Εγω με 26200 για το τετρακίνητο και δεν εχω κανένα θέμα. Και επειδή ηθελα την τετρακίνηση δεν έβρισκα κατι αντίστοιχο στο ανταγωνισμό. Μόνο ισως το μοκκα που ήταν και λιγο πιο ακριβό σε αντίστοιχη εκδοση.
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Ένα χιλιάρικο τα δέρματα ή 800 ευρώ?
Στην Ιρλανδία κάνει γύρω στα 31.000 χωρίς δέρματα και τετρακίνηση Όντως δεν τα αξίζει πάντως τελικά!Δεν τα λένε σωστα ακομα και στο Θεοχαράκη, 800 ειναι μονο τα καθίσματα. 100 επιπλεον και οι πόρτες και 20 το υποβραχιόνιο . Σύνολο 920 ευρώ.
-
Ο χρήστης adwnisgr έγραψε:
Παντως αν τα αξίζει ή οχι δεν ξερω με ποιο κριτήριο το λέτε ... Εγω με 26200 για το τετρακίνητο και δεν εχω κανένα θέμα. Και επειδή ηθελα την τετρακίνηση δεν έβρισκα κατι αντίστοιχο στο ανταγωνισμό. Μόνο ισως το μοκκα που ήταν και λιγο πιο ακριβό σε αντίστοιχη εκδοση.Εξαρτάται το επίπεδο εξοπλισμού. Καλή τιμή για το τετρακίνητο αυτη που λες. Γενικά το εχουμε πει και στο qq forum οτι θα ηταν πιο value for money αν ειχε 1-2 χιλιάρικα παρακάτω.
-
Acenta ειναι το δικό μου, σιγουρα αν ήταν φθηνότερο ολα θα ήταν καλυτερα, αλλα το αν αξίζει ή οχι σαν αυτοκινητο ειναι αλλη κουβέντα. Παντως όταν έψαχνα και το scross ήταν στα ίδια λεφτά το glx το τετρακίνητο. Δεν ξερω αν εχει φθηνύνει τωρα και ασε που δεν το θεωρώ στην ίδια κατηγορία.
-
Εγώ από αντιπροσωπεία ρεθύμνου -αλυγιζάκη- πήρα 800 τελική για τα δέρματα, δεν μου είπε τίποτα για τα υπόλοιπα! Πάντως τελικά προτίμησα το ημιδερμάτινο κι έβαλα τα υπόλοιπα σε εξτραδάκια.
adwnisgr είμαι απογοητευμένος απ'την μόνωση, την ποιότητα κύλισης και την ποιότητα συναρμογής. Όταν βρέχει, πετραδάκια και νερά που χτυπάνε στους θόλους ακούγονται λες κι είναι στην καμπίνα μέσα. Η ποιότητα κύλισης είναι μέτρια, και το καπό μπροστά με τους προφυλακτήρες δείχνει να μπήκε βιαστικά, τίποτα δεν κάθετε όπως πρέπει, μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες αργότερα.
-
Εγώ από αντιπροσωπεία ρεθύμνου -αλυγιζάκη- πήρα 800 τελική για τα δέρματα, δεν μου είπε τίποτα για τα υπόλοιπα! Πάντως τελικά προτίμησα το ημιδερμάτινο κι έβαλα τα υπόλοιπα σε εξτραδάκια.adwnisgr είμαι απογοητευμένος απ'την μόνωση, την ποιότητα κύλισης και την ποιότητα συναρμογής. Όταν βρέχει, πετραδάκια και νερά που χτυπάνε στους θόλους ακούγονται λες κι είναι στην καμπίνα μέσα. Η ποιότητα κύλισης είναι μέτρια, και το καπό μπροστά με τους προφυλακτήρες δείχνει να μπήκε βιαστικά, τίποτα δεν κάθετε όπως πρέπει, μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες αργότερα.
Αν ρωτήσεις με την κατηγοριοποίηση που σου ειπα θα δεις. Ολοι πρώτη τιμή που δίνουν ειναι τα 800 και μετα αυξάνεται για τα επιπλεον που σου ειπα. Η τιμή ειναι παντού η ίδια γιατι την τοποθέτηση γινεται στο τελωνείο απο τον Θεοχαράκη. Προφανώς κάποιοι έμποροι ανα λίγα με τα δώρα πόλης οι κάνουν μπορουν να απορροφήσουν κάποιο κόστος. Εμένα δεν μπορούσε να απορροφήσει άλλο καθως το ζήτησα μετα το κλείσιμο και αφου ειχα παρει δώρο την επέκταση της εγγύησης.
-
Εγώ από αντιπροσωπεία ρεθύμνου -αλυγιζάκη- πήρα 800 τελική για τα δέρματα, δεν μου είπε τίποτα για τα υπόλοιπα! Πάντως τελικά προτίμησα το ημιδερμάτινο κι έβαλα τα υπόλοιπα σε εξτραδάκια.adwnisgr είμαι απογοητευμένος απ'την μόνωση, την ποιότητα κύλισης και την ποιότητα συναρμογής. Όταν βρέχει, πετραδάκια και νερά που χτυπάνε στους θόλους ακούγονται λες κι είναι στην καμπίνα μέσα. Η ποιότητα κύλισης είναι μέτρια, και το καπό μπροστά με τους προφυλακτήρες δείχνει να μπήκε βιαστικά, τίποτα δεν κάθετε όπως πρέπει, μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες αργότερα.
Κάτι άσχετο μιας και είσαι από Χανιά και αγόρασες nissan από το Ρέθυμνο, επειδή το έχω απορία πολύ καιρό, ποιός ο λόγους που το 50% των χανιωτών που αγοράζει nissan τρέχει μέχρι τον αλυγιζάκη και δεν το αγοράζει από τον ντόμπιο έμπορο?
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Παντως αν τα αξίζει ή οχι δεν ξερω με ποιο κριτήριο το λέτε ... Εγω με 26200 για το τετρακίνητο και δεν εχω κανένα θέμα. Και επειδή ηθελα την τετρακίνηση δεν έβρισκα κατι αντίστοιχο στο ανταγωνισμό. Μόνο ισως το μοκκα που ήταν και λιγο πιο ακριβό σε αντίστοιχη εκδοση.
Εξαρτάται το επίπεδο εξοπλισμού. Καλή τιμή για το τετρακίνητο αυτη που λες. Γενικά το εχουμε πει και στο qq forum οτι θα ηταν πιο value for money αν ειχε 1-2 χιλιάρικα παρακάτω.
Αυτο ηθελα να πω.........καθως με τα εξτρα ανεβαινει η τιμη δυσαναλογα με αυτο που τελικα αγοραζεις
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Κάτι άσχετο μιας και είσαι από Χανιά και αγόρασες nissan από το Ρέθυμνο, επειδή το έχω απορία πολύ καιρό, ποιός ο λόγους που το 50% των χανιωτών που αγοράζει nissan τρέχει μέχρι τον αλυγιζάκη και δεν το αγοράζει από τον ντόμπιο έμπορο?
[/quote]
Καταρχήν μιλάμε για το 50% των αγοραστών γενικά κι όχι μόνο νισάν, κι όχι μόνο για αυτοκίνητα πλέον!
Εγώ πήρα ελαφρώς καλύτερη τιμή, άλλα συνολικά ο αλυγιζάκης ενέπνεε ποιο πολλή εμπιστοσύνη απ'τον άλλο. Ο άνθρωπος είχε test drive τον κινητήρα που ήθελα και άλλα 2-3 αυτοκίνητα στην έκθεση για να δω, αντίστοιχα ο χανιώτης είχε ένα 1.2 και δεν ήταν και για τεστ. Αντίστοιχα φιλαράκι μου πήρε opel από ρέθυμνο με πολλή καλύτερη τιμή απ'ότι έπαιρνε από χανιά, τα ίδια πέρυσι για φίλο που πήρε BMW από αθήνα, και πάει λέγοντας. Πλέον ψωνίζουμε ρούχα από αθήνα, ηλεκτρονικά από το ιντερνετ και αυτοκίνητα από οπουδήποτε αλλού, κι αν δεν βάλουν μυαλό οι χανιώτες έμποροι θα μας βλέπουν μόνο με το κιάλι πλέον!
Νissan Qashqai J11 [2014-__]