-
Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το αυτόμαρο νέο Qashqai 1,6D CVT. H NISSAN εκανε ανακληση για να κανει update στο λογισμικό
του CVT.. Διαβάζοντας διάφορα sites παρατηρώ δυστυχώς ότι δεν υπαρχει προς το παρόν λύση στο πρόβλημα..Την πατήσαμε
Διαβάστε το παρακάτω απο την Δανία, μεταφρασμένο απο Google:
-
Ο χρήστης nestor14 έγραψε:
Να είναι καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε μουΕύχομαι πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Να είσαι καλά φίλος. Σ'ευχαριστώ πολύ!!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
http://www.protothema.gr/car-and-speed/article/424386/nea-ekdosi-tou-qashqai-me-1600-kek-kai-163-ippous/να τα μας...
προσδοκώμενες τιμές (25.490 λέει εδώ : http://www.autobild.de/artikel/nissan-q ... 41322.html) για το 1.6 DIG-T...
-
Ο χρήστης Myron2000 έγραψε:
Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το αυτόμαρο νέο Qashqai 1,6D CVT. H NISSAN εκανε ανακληση για να κανει update στο λογισμικό
του CVT.. Διαβάζοντας διάφορα sites παρατηρώ δυστυχώς ότι δεν υπαρχει προς το παρόν λύση στο πρόβλημα..Την πατήσαμε
Διαβάστε το παρακάτω απο την Δανία, μεταφρασμένο απο Google:
Είμαι σίγουρος ότι θα βρουν λύση σύντομα. Δεν θα αφήσουν έτσι το ποιο σημαντικό για τις πωλήσεις μοντέλο.!
-
Το πήρα κύριοι, ευχηθείτε μου ελεύθερα Πρώτες εντυπώσεις πολλή καλές, η ποιότητα θυμίζει γερμανία και τα έξτρα είναι πολλά και κουφά Για ότι θέλετε να ρωτήσετε πιθανοί αγοραστές ρίξτε μου σήμα.
-
καλοτάξιδο!
περιμένουμε full review μόλις έχεις σαφέστερη εικόνα!
καλά και ασφαλή χιλιόμετρα! -
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Το πήρα κύριοι, ευχηθείτε μου ελεύθερα Πρώτες εντυπώσεις πολλή καλές, η ποιότητα θυμίζει γερμανία και τα έξτρα είναι πολλά και κουφά Για ότι θέλετε να ρωτήσετε πιθανοί αγοραστές ρίξτε μου σήμα.Καλοταξιδο.... Περνά και απο το greek qashqai club.......
-
Ευχές και από εμένα για καλές και απολαυστικές διαδρομές!
Ποιο από τα 3 επέλεξες και ποια έκδοση;
Όταν βρεις χρόνο και όταν συγκεντρώσεις 'υλικό', γράψε περισσότερα στοιχεία! -
Ευχαριστώ παιδιά!
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Το πήρα κύριοι, ευχηθείτε μου ελεύθερα Πρώτες εντυπώσεις πολλή καλές, η ποιότητα θυμίζει γερμανία και τα έξτρα είναι πολλά και κουφά Για ότι θέλετε να ρωτήσετε πιθανοί αγοραστές ρίξτε μου σήμα.
Καλοταξιδο.... Περνά και απο το greek qashqai club.......
Πάω να ξανά κάνω αίτηση να δω αν θα με βάλουν αυτή τη φορά. Παίζει καμιά λύση για τις κάμερες στο οδικό δίκτυο ή θα τις βάλουμε χειροκίνητα?
@leonidas
Tekna 1.5 με κάνα δύο πινελιές έξτρα (φωτιζόμενα μαρσπιέ στις πόρτες κλπ), θα σηκώσω καμιά φωτογραφία στο προσεχές μέλλον και εκτενές review σε 2-3 βδομάδες που θα έχω βγάλει πόρισμα -
-
Ωραίος!!!
-
αν και το λευκό δεν είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα σε αυτοκίνητο, τούτο και με αυτές τις ζάντες δείχνει κουκλί...
να το ευχαριστηθείς! -
Καλησπέρα σας.
Έτοιμος να το πάρω και εγω. Η γυναίκα εχει ευχαριστηθει το yaris diesel της κ θα παω και εγω για το 1.5.
Μοναδική δυσκολία η εκδοση: tecna ή acenta premium;
Θελω την ηλιοροφή, τις πλαινες καμερες κτλ αλλα δεν θελω τις 19αρες ζαντες. Με τιποτα δεν κανουν για τα εργοταξια που παω Αλλα ειναι και 300 ευρω παραπανω τα λαστιχα. Επισης, δεν ξερω εαν το καλοκαιρι θα εισερχεται θερμοτητα απο την οροφη και με κλειστό σκιαδιο.
Σκεφτομουν να αλλαξω κατ ευθειαν τις ζαντες αλλα βαλε κ αλλα έξοδα.
Μεγαλο δίλημμα...
-
Ίδια περίπτωση και εγώ. Yaris diesel στη σύζυγο και το γύρισα και εγώ σε πετρέλαιο.
Προσοχή με το τέκνα γιατί άλλαξαν τα specs και πλέον ηλιοροφη δεν είναι στάνταρ ενώ οι 19αρες είναι μεγάλο πρόβλημα.
Έλα και από το greek qashqai club να δεις περισσότερα. -
Εγώ έκανα πάλι αίτηση στο ελληνικό κλαμπ και πάλι τίποτα δεν έγινε!
Τη πρόβλημα είναι οι 19άρες ρε'συ?
Τα specs άλλαξαν και στην ελλάδα? Γιατί στο επίσημο τις νισσαν η ηλιοροφή είναι στάνταρ στο τέκνα ακόμα! -
Αν θες στείλε με pm το email εγγραφής να το προωθήσω στον αντμιν. Αργούν πολλές φορές. Οι 19αρες και το χαμηλό προφίλ ειναι θεμα για την κίνηση εκτος δρόμου, για πεζοδρόμια και για κόστος αντικατάστασης το των ελαστικών. Ασε που προσωπική άποψη θεωρω οτι κάνουν το qq να δειχνει λιγο σαν παπουτσωμένος γάτος.
Το ζήτημα δεν ειναι τι γράφει μονο το ζείτε αλλα το τσεκάρισμα με τον αντιπρόσωπο τι θα έρθει οταν έρθει μιας και τεκνα δεν υπαρχουν ετοιμοπαράδοτα αλλα μονο παραγγελία, Αμφιβάλω αν παράγουν άλλο spec μονο για Ελλάδα, στην Αγγλία κάποιοι που παρήγγειλαν στο μεταίχμιο τους ήρθαν χωρις ηλιοροφή. Βεβαια εδώ ο Θεοχαράκης μπορει να τα παραγγέλνει ολα με ηλιοροφή και να επωμίζεται το κόστος αλλα καλό δεν ειναι να ξέρεις. -
Πάω για accenta premium. Εκτός από τις ζάντες είναι και το οικονομικό που θα ξεφύγει.
Για χρώμα μαύρο. Ελπίζω να μη το μετανιώσω .... Βλέπω πολλά άσπρα και δεν ξέρω αν και το γκρι σκούρο είναι πιο ασφαλής επιλογή.
Έκανα αίτηση και τίποτα.. 2 βδομάδες τώρα.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αν θες στείλε με pm το email εγγραφής να το προωθήσω στον αντμιν. Αργούν πολλές φορές. Οι 19αρες και το χαμηλό προφίλ ειναι θεμα για την κίνηση εκτος δρόμου, για πεζοδρόμια και για κόστος αντικατάστασης το των ελαστικών. Ασε που προσωπική άποψη θεωρω οτι κάνουν το qq να δειχνει λιγο σαν παπουτσωμένος γάτος.
Το ζήτημα δεν ειναι τι γράφει μονο το ζείτε αλλα το τσεκάρισμα με τον αντιπρόσωπο τι θα έρθει οταν έρθει μιας και τεκνα δεν υπαρχουν ετοιμοπαράδοτα αλλα μονο παραγγελία, Αμφιβάλω αν παράγουν άλλο spec μονο για Ελλάδα, στην Αγγλία κάποιοι που παρήγγειλαν στο μεταίχμιο τους ήρθαν χωρις ηλιοροφή. Βεβαια εδώ ο Θεοχαράκης μπορει να τα παραγγέλνει ολα με ηλιοροφή και να επωμίζεται το κόστος αλλα καλό δεν ειναι να ξέρεις.Απ'ότι έχω καταλάβει από αυτά που διαβάζω σε ξένα site μάλλον για κάθε χώρα έχει άλλα έξτρα το αυτοκίνητο, και κάποιες φορές αλλάζει και η ονομασία του μοντέλου. Για παράδειγμα στην αγγλία μπορείς να βάλεις γυάλινη οροφή στο premium και το connect έχει φωνητικές εντολές, πράγμα που δεν έχει στην ελλάδα δυστυχώς!
-
Ο χρήστης suncity έγραψε:
Πάω για accenta premium. Εκτός από τις ζάντες είναι και το οικονομικό που θα ξεφύγει.Για χρώμα μαύρο. Ελπίζω να μη το μετανιώσω .... Βλέπω πολλά άσπρα και δεν ξέρω αν και το γκρι σκούρο είναι πιο ασφαλής επιλογή.
Έκανα αίτηση και τίποτα.. 2 βδομάδες τώρα.
Φίλε, με όσα γράφεις σε λιγο θα πιστεύω οτι εχει μπει στο φόρουμ ο εαυτός μου πριν κανα δίμηνο οταν ψαχνόμουν και εγω για την αγορα.
Accenta premium πήρα και εγω και δη σε μαύρο και μπορώ να σου όπως οτι ειναι μια χαρά το χρωμα, ουτε φαίνεται η αντίθεση με τη μαύρη πλαστική πόδια γύρω γύρω. Το λευκό που παίζει πολυ ειναι γιατι ειναι μη μεταλλικό και κοστίζει 510 ευρώ λιγότερο αλλα έχοντας ηδη το Yaris άσπρο δεν πήρα και δεύτερο λευκό. Το προηγούμενο μοντέλο ειχε παίξει πολυ σε μαύρο ενω και στη Ιταλία εχουν αγοραστεί πολλα μαύρα. Εδώ δεν κυκλοφορεί πολυ.Το γκρι μου άρεσε και εμένα αλλα μεχρι να αποφασίσω δεν ειχε μείνει κανένα ενω και το rav που έδωσα γκρι ηταν.
Τα καλα του accenta premium ειναι οι εργοστασιακοί αισθητήρες μπρος πισω με τις οπτικες ενδείξεις και στην κεντρική οθονη και ο αντιθαμβωτικος καθρέπτης με την κάμερα για το συστημα αποφυγής σύγκρουσης. Ο αισθητήρας για τις λωρίδες και τα σήματα ταχύτητας ειναι αδιάφορα. Τις λωρίδες τις απενεργοποίησα απο το πρώτα χιλιόμετρα.
Το connect δεν ειναι τίποτα φοβερό για να αξίζει 1000 ευρώ παραπάνω. Η κάμερα ειναι καλή φάση και ο πλοηγός ανεκτός ενω σου δειχνει κατευθύνσεις και μεσα απο την κεντρική οθονη. Τα υπόλοιπα με εφαρμογές Google δεν παίζουν οποτε τσάμπα πράγμα. Σίγουρα με τα λεφτά αυτά παίρνεις after market που φυσάει. Αν θες να δεις premium πριν αγοράσεις εχει ο Σφακιανάκης στην Κηφισιάς απέναντι απο το υγεία ενα τέτοιο γκρίζο ως test drive. Γενικά θεωρω οτι με ενα καλό σετ αισθητήρων μπρος πισω δεν έχεις αναγκη το premium και μπορείς να βολευτείς άνετα και με το απλό accenta. Εγω μαλακιστηκα λιγάκι γιατι όλο έβαζα και έβαζα (τελευταία μερα πριν φυγει απο τελωνείο πρόλαβα και ζήτησα δέρματα) και τελικά μου πήγε 26 χιλιάρικα (δώρο πήρα πρακτικά τη επέκταση εγγύησης) ποσο που δεν ήθελα να φτάσω αλλα φεύ, η καυλα ειναι κακό πράγμα! -
Εχω ηδη ενημερώσει για τις καθυστερήσεις αποδοχής νέων μελών τους παλιούς και αναμένουμε. Αν θέλετε μου στέλνετε με pm τα usernames να ζητήσω κατι πιο συγκεκριμένο. Και εμένα είχαν καθυστερήσει να με βάλουν και ειχα στείλει email απαντώντας στο επιβεβαιωτικό της εγγραφής και έτσι μπήκα.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]