-
Ο χρήστης stellar έγραψε:
διαβάζω συνέχεια κι εδώ κι αλλού για τα προβληματάκια που εμφανίζονται...Ευτυχώς δεν είναι σοβαρά!
Οδηγικά, πάντως, το βενζίνης με τα 163 άλογα φαντάζομαι ότι θα είναι καλύτερο από το αντίστοιχο diesel...
Αλλά στην κατανάλωση υπολογίζω να έχουν διαφορά τουλάχιστον 2 λίτρα/100 χλμ και εάν προσθέσεις την τιμή της βενζίνης η διαφορά σε βάθος χρόνου δε θα είναι καθόλου αμελητέα.
Εξαιρετική επιλογή θα είναι ο νέος diesel της renault με τα 160 άλογα, αλλά φοβάμαι ότι θα χρειαστεί καμιά διετία για να τον δούμε στο qashqai...stellar εσύ πάντως είναι ευχαριστημένος ε;
Κοιταξε απο τον κινητηρα ευχαριστημενος ειμαι. Εχω τον 1.5dci. Στα πολυ χαλια στην κινηση, εχω 7.5, και σε διαδρομη μεσα σε Αττικη οδο, λιγο πανω η' κατω απο 4. Τα φρενα ειναι πολυ καλα, και σε ανηφορες, φορτωμενος δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα. Προφανως, ερχομενος απο βενζινη, σε feeling το diesel ειναι χειροτερο, αλλα βλεποντας τα μηδενικα τελη στο taxis net, και οτι εχω κοντα 3000 χλμ με 5-6 γεμισματα, δεν με χαλαει καθολου ο συμβιβασμος, Αλλωστε πολυ συνειδηοποιημενα τον εκανα.Και βλεπω οτι δεν το μετανιωνω, ειδκα σε κατι φασεις που απλα κανω 60-70 χιλιομετρα για να κοιμηθουν τα μικρα!χαχαχα
Τωρα κι εγω οπως ειχα αναφερει ειχα καποια προβληματακια, οχι τραγικα, τα οποια με ψιλοξενερωνουν σε φαση, απλα μπαινοντας και διαβαζοντας και για αλλα αυτοκινητα πλεον (και καμια φορα και ακριβοτερα), λεω καλα ειμαστε.
Φιλικη συμβουλη: αν το αποφασισεις, παρε μαζι σου να προβαρεις και καθισματακια, τωρινο (και μελλοντικο) και καροτσια.Συμφωνώ με τον stellar και εγώ από το δικό μου 1.5dci. Μέχρι τώρα (15.000χλμ.) είμαι πολύ ευχαριστημένος.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Αυτό θα το κάνω σίγουρα, ιδίως τώρα που πρέπει να πάρουμε και διπλό καρότσι...διότι και η πρώτη θα είναι μόλις 1 έτους όταν έρθει η δεύτερη!
Αναφορικά με το δίλημμα βενζίνη - ντίζελ, η λογική λέει ντίζελ, το συναίσθημα λέει βενζίνη...
Δυστυχώς, όμως η σημερινή εποχή δεν είναι για συναισθηματισμούς...!!Μπορω να σου δωσω συμβουλες και για διπλο καροτσι, μιας και εχω διδυμα! χαχαχαχα
-
Αυτό θα το κάνω σίγουρα, ιδίως τώρα που πρέπει να πάρουμε και διπλό καρότσι...διότι και η πρώτη θα είναι μόλις 1 έτους όταν έρθει η δεύτερη!
Αναφορικά με το δίλημμα βενζίνη - ντίζελ, η λογική λέει ντίζελ, το συναίσθημα λέει βενζίνη...
Δυστυχώς, όμως η σημερινή εποχή δεν είναι για συναισθηματισμούς...!!Μπορω να σου δωσω συμβουλες και για διπλο καροτσι, μιας και εχω διδυμα! χαχαχαχα
στέλνω pm!
-
Ρε παιδιά δεν είναι αναγκαίο να είσαι οικογενειάρχης για πάρεις qq. Εγώ είμαι ελεύθερος και το προηγούμενο αυτοκίνητο ήταν slk r171. Δείτε το κι έτσι δλδ, ότι συν της άλλης είναι και ένα πολλή όμορφο αυτοκίνητο με πολλά εξτραδάκια που το αγοράζουν και άνθρωποι που δεν έχουν ανάγκη τους χώρους! Όσον αφορά το diesel, δεν σκοπεύω να κάνω πάνω από 7000χλμ το χρόνο, αυτό όμως δεν πάει πει ότι πέταξα τα λεφτά μου. Τα diesel λογικά θα κρατάνε καλύτερα την μεταπολιτική αξία τους στο μέλλον αν δεν αλλάξουν τα πράγματα από πλευράς κυβερνώντων.
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Ρε παιδιά δεν είναι αναγκαίο να είσαι οικογενειάρχης για πάρεις qq. Εγώ είμαι ελεύθερος και το προηγούμενο αυτοκίνητο ήταν slk r171. Δείτε το κι έτσι δλδ, ότι συν της άλλης είναι** και ένα πολλή όμορφο αυτοκίνητο** με πολλά εξτραδάκια που το αγοράζουν και άνθρωποι που δεν έχουν ανάγκη τους χώρους! Όσον αφορά το diesel, δεν σκοπεύω να κάνω πάνω από 7000χλμ το χρόνο, αυτό όμως δεν πάει πει ότι πέταξα τα λεφτά μου.** Τα diesel λογικά θα κρατάνε καλύτερα την μεταπολιτική αξία τους **στο μέλλον αν δεν αλλάξουν τα πράγματα από πλευράς κυβερνώντων.Mην αναβεις φωτιες!!!
εδω ξερουμε οτι το qq και ολα τα suv ειναι περιπτερα , τα οποια τα παιρνουν ψωνια γιατι την εχουν μικρη και θελουν να βλεπουν τους αλλους αφ΄υψηλου στα φαναρια! ειναι δε τοσο καρμιρηδες που μετρανε και το σεντς! εχουν δε ολοι ενα αβγο κατω απο ποδι του γκαζιου! -
Ρε παιδιά δεν είναι αναγκαίο να είσαι οικογενειάρχης για πάρεις qq. Εγώ είμαι ελεύθερος και το προηγούμενο αυτοκίνητο ήταν slk r171. Δείτε το κι έτσι δλδ, ότι συν της άλλης είναι και ένα πολλή όμορφο αυτοκίνητο με πολλά εξτραδάκια που το αγοράζουν και άνθρωποι που δεν έχουν ανάγκη τους χώρους! Όσον αφορά το diesel, δεν σκοπεύω να κάνω πάνω από 7000χλμ το χρόνο, αυτό όμως δεν πάει πει ότι πέταξα τα λεφτά μου. Τα diesel λογικά θα κρατάνε καλύτερα την μεταπολιτική αξία τους στο μέλλον αν δεν αλλάξουν τα πράγματα από πλευράς κυβερνώντων.Καλα προφανως και δεν ειναι αναγκαιιο να εισαι οικογενειαρχης. Απλα επειδη εχει ωραιους και μεγαλους χωρους, κανει και γι'αυτη την δουλεια.ΕΙναι οπως λες και πολυ ομορφο. Οποτε βολευονται ολοι!
Και νομιζω οτι αυτην την φορμουλα το πρωτο (και οπως φαινεται και το δευτερο) μοσχοπουλησαν. Γιατι δημιουργησε αυτην την κατηγοριαΜε το καλο να το παραλαβεις jackdaniels!!! Και μην ξεχασεις να γραφτεις στο http://www.qashqaiclubgr.com/
-
Stellar,
Διαβάζοντας παλαιότερο post σου με τα ψιλοθεματάκια στο qq σου, θέλω να μου πείς αν μπορείς (σε pm ή εδώ) το service στο οποίο πήγες και στα διορθώσανε. Γιατί ρωτάω..........
Έφτασε και το δικό μου και πηγαίνοντας να το δώ στην έκθεση πρόσεξα αυτό με το καπώ αριστερά......το οποίο είχε και εμένα. Η φάση είναι ότι στο service το συγκεκριμένο, μου είπαν (βασικά είπαν στο πωλητή να μου πεί) ότι δεν έχουν κάποιο τρόπο να το φτιάξουν!!!!
Οπότε αν μπορείς πες μου σε ποιό πήγες με το δικό σου.
Ευχαριστώ
-
Ρε παιδιά δεν είναι αναγκαίο να είσαι οικογενειάρχης για πάρεις qq. Εγώ είμαι ελεύθερος και το προηγούμενο αυτοκίνητο ήταν slk r171. Δείτε το κι έτσι δλδ, ότι συν της άλλης είναι και ένα πολλή όμορφο αυτοκίνητο με πολλά εξτραδάκια που το αγοράζουν και άνθρωποι που δεν έχουν ανάγκη τους χώρους! Όσον αφορά το diesel, δεν σκοπεύω να κάνω πάνω από 7000χλμ το χρόνο, αυτό όμως δεν πάει πει ότι πέταξα τα λεφτά μου. Τα diesel λογικά θα κρατάνε καλύτερα την μεταπολιτική αξία τους στο μέλλον αν δεν αλλάξουν τα πράγματα από πλευράς κυβερνώντων.
Καλα προφανως και δεν ειναι αναγκαιιο να εισαι οικογενειαρχης. Απλα επειδη εχει ωραιους και μεγαλους χωρους, κανει και γι'αυτη την δουλεια.ΕΙναι οπως λες και πολυ ομορφο. Οποτε βολευονται ολοι!
Και νομιζω οτι αυτην την φορμουλα το πρωτο (και οπως φαινεται και το δευτερο) μοσχοπουλησαν. Γιατι δημιουργησε αυτην την κατηγοριαΜε το καλο να το παραλαβεις jackdaniels!!! Και μην ξεχασεις να γραφτεις στο http://www.qashqaiclubgr.com/
Εγώ δεν τα κατάφερα να γραφτώ στο club. Μόλις πήρα το αυτοκίνητο συμπλήρωσα τα στοιχεία μου αλλά το email επιβεβαίωσης δεν ήρθε ποτέ. Νομίζω κάποια στιγμή το ξαναδοκίμασα με τα ίδια αποτελέσματα. Εσύ stellar πότε γράφτηκες;
-
Ο χρήστης new_gre έγραψε:
Stellar,Διαβάζοντας παλαιότερο post σου με τα ψιλοθεματάκια στο qq σου, θέλω να μου πείς αν μπορείς (σε pm ή εδώ) το service στο οποίο πήγες και στα διορθώσανε. Γιατί ρωτάω..........
Έφτασε και το δικό μου και πηγαίνοντας να το δώ στην έκθεση πρόσεξα αυτό με το καπώ αριστερά......το οποίο είχε και εμένα. Η φάση είναι ότι στο service το συγκεκριμένο, μου είπαν (βασικά είπαν στο πωλητή να μου πεί) ότι δεν έχουν κάποιο τρόπο να το φτιάξουν!!!!
Οπότε αν μπορείς πες μου σε ποιό πήγες με το δικό σου.
Ευχαριστώ
Σου εστειλα PM δες το.
Και μια φωτο για καθαρα τρολλαριστικους λογους, μιας και ειναι Παρασκευη!
Αυτη ειναι η καταναλωση με σχεδον αδειο δρομο, 8 αυγα κατω απο το γκαζι, και ευνοικο αερα, στην διαδρομη Δαχτυλιδι-Νεο Ψυχικο, στην Κηφισιας
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Mην αναβεις φωτιες!!!
εδω ξερουμε οτι το qq και ολα τα suv ειναι περιπτερα , τα οποια τα παιρνουν ψωνια γιατι την εχουν μικρη και θελουν να βλεπουν τους αλλους αφ΄υψηλου στα φαναρια! ειναι δε τοσο καρμιρηδες που μετρανε και το σεντς! εχουν δε ολοι ενα αβγο κατω απο ποδι του γκαζιου!Εγώ δεν τα κατάφερα να γραφτώ στο club. Μόλις πήρα το αυτοκίνητο συμπλήρωσα τα στοιχεία μου αλλά το email επιβεβαίωσης δεν ήρθε ποτέ. Νομίζω κάποια στιγμή το ξαναδοκίμασα με τα ίδια αποτελέσματα. Εσύ stellar πότε γράφτηκες;
Τα ίδια κι εγώ φίλε, γράφτηκα πριν 2 μήνες και μάλλον το mail τις επιβεβαίωσης έρχεται με τα ΕΛΤΑ
Stellar κορυφαία η φώτο σου! Μπορώ να την παραθέσω σε κάνα ξένο φόρουμ να κουφαθούν?
-
Mην αναβεις φωτιες!!!
εδω ξερουμε οτι το qq και ολα τα suv ειναι περιπτερα , τα οποια τα παιρνουν ψωνια γιατι την εχουν μικρη και θελουν να βλεπουν τους αλλους αφ΄υψηλου στα φαναρια! ειναι δε τοσο καρμιρηδες που μετρανε και το σεντς! εχουν δε ολοι ενα αβγο κατω απο ποδι του γκαζιου!Εγώ δεν τα κατάφερα να γραφτώ στο club. Μόλις πήρα το αυτοκίνητο συμπλήρωσα τα στοιχεία μου αλλά το email επιβεβαίωσης δεν ήρθε ποτέ. Νομίζω κάποια στιγμή το ξαναδοκίμασα με τα ίδια αποτελέσματα. Εσύ stellar πότε γράφτηκες;
Τα ίδια κι εγώ φίλε, γράφτηκα πριν 2 μήνες και μάλλον το mail τις επιβεβαίωσης έρχεται με τα ΕΛΤΑ
Stellar κορυφαία η φώτο σου! Μπορώ να την παραθέσω σε κάνα ξένο φόρουμ να κουφαθούν?
Guys και εγω ειχα γραφτει, και μετα απο καιρο επειδη δεν μου ηρθε mail επιβεβαιωσης, ξαναγραφτηκα, και μου ηρθε. Κι εγω ειχα παραξενευτει τοτε. Θα το μεταφερω στους mods εκει.
Βαλτην οπου θες jackdaniels και στειλε link να γελασουμε!χαχαχαχα
-
Παιδιά την καλησπέρα και από μένα!
Όσον αφορά το QASQHAI CLUB και εγώ ακόμα περιμένω.......επιβεβαίωση?Εδώ και 20μέρες κάτοχος του 1,5D ACENTA CONNECT!
Εώς τώρα 750 χλμ περίπου.Το πρόβλημα με το καπό το εντόπισα και στο δικό μου και περιμένω τα 1000 χλμ για να πάω στην αντιπροσωπεία και με ότι άλλο μαζέψω για σουλούπωμα.
Ένα άλλο πρόβλημα που είδα ήταν: όταν προχτές το πρωί, με φώτα στο AUTO και ενώ μέχρι τότε λειτουργούσαν κανονικά (μέρα - νύχτα), με την εκκίνηση άναψαν. Μετά από επιλογές του διακόπτη δεν κατάφερα να τα σβήσω σε θέση AUTO. Ύστερα από σύντομη βόλτα 10 λεπτών με τη θέση πάντα σε ΑUTO, έσβησαν μόνα τους. Από τότε λειτουργούν μια χαρά.Υποθέτω μικρή δυσλειτουργία του sensor στα φώτα? ίδωμεν.
-
Χωρίς να παίρνω όρκο διότι έχει περάσει καιρός και δε θυμάμαι καλά...κι εγώ όταν έκανα εγγραφή στο qq club,δε μου είχε έρθει mail επιβεβαίωσης αλλά όταν επιχείρησα να μπω και να postάρω χρησιμοποιώντας το userneme και το password που είχα δηλώσει,δεν είχα πρόβλημα.Δοκιμάστε το μήπως και...
-
Δοκιμάστηκε, δυστυχώς χωρίς επιτυχία ακόμη Υπομονή και βλέπουμε.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Εμένα ήρθε επιτέλους Την δευτέρα θα είναι τελωνείο οπότε ελπίζω σύντομα να το έχω στα χέρια μου
Με το καλό!!!!
Εγώ παραλαμβάνω αύριο ή το Σάββατο το αργότερο!Με την ευκαιρία ανακοινώθηκε σήμερα και νέος κινητήρας 1.6 βενζίνης τουρμπο στα 163 άλογα!!!
http://forum.qashqaiclub.co.uk/qashqai- ... tml#238604Έχεις τίποτα ενδοιασμούς για το χρονικό σημείο που το παίρνουμε? Σε 1.5 μήνα αλλάζει η χρονιά, θα έχουμε αυτοκίνητα του '14!
-
η αλλαγη χρονιας, μονο καλο μπορει να κανει απ' οτι καταλαβαινω. εστω και μακροπροθεσμα.
εν προκειμενω θα λες οτι εχεις αμαξι του '15.
το οτι θα ειναι κατασκευασμενο το '14 μικρη εως καμια σημασια θα εχει. -
Στον μεταπώληση ως μτχ φυσικά και παίζει ρόλο η χρονιά που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας. Τουλάχιστον στις σοβαρές αγορές και όχι στην ελληνική που ότι δηλώσεις είσαι και παίζει με όρους που αναφέρει ο @edmond.
-
Καλησπέρα κι από μένα guys!!!
Σχεδόν κάτοχος κι εγώ ενός άσπρου Qashqai Acenta 1.2! Το παρήγγηλα την προηγούμενη εβδομάδα από Κιλκίς (και όχι από Σέρρες που βρίσκομαι μιας και βρήκα αρκετά καλύτερη προσφορά), με ειδοποίησαν πως ήρθε σήμερα αλλά μια εβδομάδα ακόμη θα την φάμε σίγουρα μέχρι να τελειώσουμε με άδειες, ασφάλειες και συν της άλλης να μου τοποθετήσουν αισθητήρες παρκαρίσματος και να βάψουν τις ζάντες μου μαύρες μιας και έτσι το παρήγγηλα (ψαρωμένος από την τελευταία φωτογραφία που θα δείτε εδώ http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4846091/).
Απο'κει και πέρα δεν γνωρίζω καν μήνα κατασκευής του οχήματος (υπήρχε ήδη ετοιμοπαράδοτο εδώ στο τελωνείο), αλλά απ'όσα έχω διαβάσει έως τώρα δεν βγάζει και κανένα τρελό πρόβλημα που να μην λύνεται. Αρχικά πήγαινα για 1.5 diesel acenta connect αλλά πρώτον ανακάλυψα όσον αφορά την connect πως 'σχεδόν' με τα μισά λεφτά μπορώ να βάλω την ίδια οθόνη και κάμερα πίσω άρα θεώρησα κοροιδία τα +950 ευρώ. Δεύτερον σε σχέση με το πετρέλαιο, ούτε κάνω τα τρελά χιλιόμετρα έτσι ώστε να έχω κάποιο αξιόλογο κέρδος, ούτε βρήκα ψεγάδια στον κινητήρα της βενζίνης από όσα reviews κι αν διάβασα πέρα από το γνωστό 'σφίξιμο' στις προσπεράσεις, αλλά φυσικά και με +2500 ευρώ, τα πόδια μου μάλλον θα προεξήχαν από το σεντόνι στην παρούσα φάση πράγμα που δεν το ήθελα. Συγκεκριμένα για το ζήτημα της οικονομίας φαντάζομαι πως θα δω τρομερή διαφορά σε σχέση με το προηγούμενό μου αυτοκίνητο (Mercedes CLK Cabrio 1.8 163hp) και μάλιστα με τέλη κυκλοφορίας 600 ευρώ! Χα!Αυτά τα ολίγα προς το παρών. Θα τα λέμε!!!
-
Να είναι καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε μου
Εύχομαι πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στον μεταπώληση ως μτχ φυσικά και παίζει ρόλο η χρονιά που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας. Τουλάχιστον στις σοβαρές αγορές και όχι στην ελληνική που ότι δηλώσεις είσαι και παίζει με όρους που αναφέρει ο @edmond.Σίγουρα αλλα επειδή πάντα βάζεις και μήνα, το 11/2014 και το 1/2015 σε ενα λογικό άνθρωπο δεν θα ειναι τόσο μεγάλης σημασίας. Ασε που μπορει να μπερδέψει κιολας, όπως οταν αλλάζει το μοντέλο
Βασικότερος λόγος παλαιότερα να μην πάρεις αμάξι προς τα τέλη του χρόνου ηταν τυχον τέλη κυκλοφοριας. Ακομα και λίγα να ειναι μπορει για το γαμωτο να μην θες να δώσεις τίποτα στο κολο κράτος. Με το qq 1,5 που δεν εχει τέλη λες δεν πειραζει το παίρνω και τώρα.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]