-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Προσωπικά έχω οδηγήσει την προηγούμενη 116 και το προηγούμενο QQ και δεν βρήκα διαφορές. Κράτημα και αμεσότητα? Κρατήματα πλέον έχουν όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα, αρκετά καλά για να μπορείς να κάνεις τις δουλείες σου και την βόλτα σου. Άμα είχα όρεξη για αμεσότητες σε τιμόνι και ιδιαίτερα κρατήματα κι επιδόσεις θα έπαιρνα τελείως διαφορετικό αυτοκίνητο. Τώρα βέβαια εσύ παίζει να είσαι πιτσιρικάς και κ@υλωμένος και να θες να πηγαίνεις στο όριο, άλλα εμένα λίγο με απασχολεί το αν μπορεί η Bmw να στρίψει στο όριο καλύτερα, αυτό που με απασχολεί όπως ξανά είπα πριν είναι τα έξτρα και το φθηνότερο σερβις, και στα 2 υπερτερεί το QQ και είναι ένας απ'τους λόγους που το προτιμάει ο κόσμος.Το είπα και πριν και μάλιστα συμφώνησες. Όποιος δεν καταλαβαίνει τις διαφορές, ας πάρει αυτό που του αρέσει περισσότερο. Όμως κι εσύ από την πλευρά σου δέξου πως διαφορές στον δρόμο υπάρχουν και πως μια BMW 1 ή μια Alfa Giulietta στρίβει απείρως καλύτερα και αυτό το χαρακτηριστικό εκτιμάται από πολύ κόσμο πολύ περισσότερο αυτά που ενδιαφέρουν εσένα. Μην προσπαθείς να πείσεις πως αυτά που ενδιαφέρουν εσένα είναι τα σωστά κριτήρια, όπως δεν θα πρέπει να προσπαθήσουμε κι εμείς να σε κάνουμε με το ζόρι γρήγορο/ανήσυχο οδηγό.
-
Τώρα βέβαια εσύ παίζει να είσαι πιτσιρικάς και κ@υλωμένος και να θες να πηγαίνεις στο όριο, άλλα εμένα λίγο με απασχολεί το αν μπορεί η Bmw να στρίψει στο όριο καλύτερα
Όσων αφορά το σύνδρομο του υπερυψωμένου, μάλλον το σύνδρομο του κλαρινογαμπρού με την μπέμπα και το μερτσεντέ είναι μεγαλύτερο στην ελλάδα
Το πέτυχες διάνα μιλάμε.
Μην το ψάχνεις καθόλου, πήγαινε καρφωτός για QQ. Κι ασε τους πιτσιρικαδες και τους κ@υλωμενους να ψαχνουν κρατήματα, τιμόνια κλπ.
ΥΓ: Έχω οδηγήσει και το QQ και τη BMW (116d). Ναι, η αλήθεια είναι ότι βρήκα κάποιες διαφορές. Δεν ξέρω ίσως να είμαι και υπερβολικός.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προσωπικά έχω οδηγήσει την προηγούμενη 116 και το προηγούμενο QQ και δεν βρήκα διαφορές. Κράτημα και αμεσότητα? Κρατήματα πλέον έχουν όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα, αρκετά καλά για να μπορείς να κάνεις τις δουλείες σου και την βόλτα σου. Άμα είχα όρεξη για αμεσότητες σε τιμόνι και ιδιαίτερα κρατήματα κι επιδόσεις θα έπαιρνα τελείως διαφορετικό αυτοκίνητο. Τώρα βέβαια εσύ παίζει να είσαι πιτσιρικάς και κ@υλωμένος και να θες να πηγαίνεις στο όριο, άλλα εμένα λίγο με απασχολεί το αν μπορεί η Bmw να στρίψει στο όριο καλύτερα, αυτό που με απασχολεί όπως ξανά είπα πριν είναι τα έξτρα και το φθηνότερο σερβις, και στα 2 υπερτερεί το QQ και είναι ένας απ'τους λόγους που το προτιμάει ο κόσμος.
Το είπα και πριν και μάλιστα συμφώνησες. Όποιος δεν καταλαβαίνει τις διαφορές, ας πάρει αυτό που του αρέσει περισσότερο. Όμως κι εσύ από την πλευρά σου δέξου πως διαφορές στον δρόμο υπάρχουν και πως μια BMW 1 ή μια Alfa Giulietta στρίβει απείρως καλύτερα και αυτό το χαρακτηριστικό εκτιμάται από πολύ κόσμο πολύ περισσότερο αυτά που ενδιαφέρουν εσένα. Μην προσπαθείς να πείσεις πως αυτά που ενδιαφέρουν εσένα είναι τα σωστά κριτήρια, όπως δεν θα πρέπει να προσπαθήσουμε κι εμείς να σε κάνουμε με το ζόρι γρήγορο/ανήσυχο οδηγό.
Εγώ ζήτησα απάντηση στο παρακάτω ποστ όπου και ξεκίνησε όλη αυτήν την συζήτηση...
'Και βεβαια οτι αρεσει στον καθενα..!
Απλα στα λεφτα που εσκασες θεωρω οτι υπαρχουν πολυ καλυτερα overall μηχανηματα.
Το τελευταιο ευρω θα το αξιζε αν ηταν φτηνοτερο-τιμιοτερο.
Καλοταξιδο! 'Καθένας θεωρεί με τα δικά του κριτήρια. Εγώ τα κριτήρια μου τα είπα άλλα κάποιοι εδώ μέσα συνεχίζουν να μιλάνε για αμεσότητες και κουραφέξαλα. Ε τη να κάνουμε η 116 δεν είναι καλύτερο overall όχημα σε αυτά τα λεφτά για μένα! Πέραν αυτού, οι γρήγοροι έχουν πολλή καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά, μόνο όσοι έχουν το ψώνιο του premium γερμανικού πέρνουν entry level bmw-mercedes, όλοι το ξέρετε και δεν θέλετε να το παραδεχτείτε!
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Τώρα βέβαια εσύ παίζει να είσαι πιτσιρικάς και κ@υλωμένος και να θες να πηγαίνεις στο όριο, άλλα εμένα λίγο με απασχολεί το αν μπορεί η Bmw να στρίψει στο όριο καλύτερα
Όσων αφορά το σύνδρομο του υπερυψωμένου, μάλλον το σύνδρομο του κλαρινογαμπρού με την μπέμπα και το μερτσεντέ είναι μεγαλύτερο στην ελλάδα
Το πέτυχες διάνα μιλάμε.
Μην το ψάχνεις καθόλου, πήγαινε καρφωτός για QQ. Κι ασε τους πιτσιρικαδες και τους κ@υλωμενους να ψαχνουν κρατήματα, τιμόνια κλπ.
ΥΓ: Έχω οδηγήσει και το QQ και τη BMW (116d). Ναι, η αλήθεια είναι ότι βρήκα κάποιες διαφορές. Δεν ξέρω ίσως να είμαι και υπερβολικός.
Πολλή χαίρομε αν σου έφτιαξα τη μέρα
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Το σύνδρομο του υπερυψωμένου το έχουν αρκετοί και δεν είναι κακό.
η υπεροψία και το αφή ψηλού είναι κακό.
Σωστό. Απλά δεν σημαίνει ότι όποιος γουστάρει να έχει ψηλό αυτοκίνητο είναι και υπερόπτης αλλά το έχουν πολλοί βίτσιο. Μερικοί αν μπορούσαν να κυκλοφορούν με H2 θα το έκαναν ευχαρίστως.
Μην του χαλάτε το όνειρο του ανθρώπου. Το qq έχει παραγγείλει. Έχει όλα τα extra που μπορούν να μπουν σε αυτοκίνητο, πάει σφαίρα, στρίβει μόνο του, καίει αέρα κοπανιστό, είναι άνετο σαν s-class, δεν σπάει δεν χαλάει, τα service χάρισμα, τιμή πρόκληση, θέση οδήγησης εποπτική (sic), τι άλλο να ζητήσει ο μέσος οδηγός? Κάτι χατσ της σειράς τα πατάει κάτω λέμε
@jackdaniels ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
ΥΓ: Έχω οδηγήσει και το QQ και τη BMW (116d). Ναι, η αλήθεια είναι ότι βρήκα κάποιες διαφορές. Δεν ξέρω ίσως να είμαι και υπερβολικός.Υπερβολικός?!
Αλίμονο αν δεν είδες έως και σημαντικές οδηγικές διαφορές!Και η μαχη με το sx4 topic φουντωνει
Sent from Corsair's brick
Σε παράλληλο σύμπαν!!!
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Σωστό. Απλά δεν σημαίνει ότι όποιος γουστάρει να έχει ψηλό αυτοκίνητο είναι και υπερόπτης αλλά το έχουν πολλοί βίτσιο. Μερικοί αν μπορούσαν να κυκλοφορούν με H2 θα το έκαναν ευχαρίστως.
Μην του χαλάτε το όνειρο του ανθρώπου. Το qq έχει παραγγείλει. Έχει όλα τα extra που μπορούν να μπουν σε αυτοκίνητο, πάει σφαίρα, στρίβει μόνο του, καίει αέρα κοπανιστό, είναι άνετο σαν s-class, δεν σπάει δεν χαλάει, τα service χάρισμα, τιμή πρόκληση, θέση οδήγησης εποπτική (sic), τι άλλο να ζητήσει ο μέσος οδηγός? Κάτι χατσ της σειράς τα πατάει κάτω λέμε
@jackdaniels ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΕυχαριστώ φίλε μου άλλα δεν έχω παραγγείλει τίποτα πέραν από κάτι σουβλακοπιτσομπιρόνια για να την κάνω ταράτσα . Στο ψάξιμο είμαι ακόμα.
-
Καθένας θεωρεί με τα δικά του κριτήρια. Εγώ τα κριτήρια μου τα είπα ...Απλώς πληροφοριακά έτσι όπως έχω δει να λειτουργεί η αγορά στα μτχ, τα εξοπλιστικά σου κριτήρια και το κόστος αυτών δεν θα το βρεις στην μεταπώληση. Μη θεωρήσεις ότι το ποσό του επιπλέον εξοπλισμού θα το πάρεις και πίσω πουλώντας το ως μτχ. Ιδια άντε λίγο παραπάνω από ένα βασικό 1,5 θα το δώσεις. Μέχρι τότε βέβαια αν το πάρεις το QQ κοίτα να χαρείς αυτό που θα πληρώσεις!
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
δεν εχω βρει ατομο με SUV που να μην ειναι ψωνιο. τι να κανω τωρα;
-
Να ανοιξεις τον κύκλο σου.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Καθένας θεωρεί με τα δικά του κριτήρια. Εγώ τα κριτήρια μου τα είπα ...
Απλώς πληροφοριακά έτσι όπως έχω δει να λειτουργεί η αγορά στα μτχ, τα εξοπλιστικά σου κριτήρια και το κόστος αυτών δεν θα το βρεις στην μεταπώληση. Μη θεωρήσεις ότι το ποσό του επιπλέον εξοπλισμού θα το πάρεις και πίσω πουλώντας το ως μτχ. Ιδια άντε λίγο παραπάνω από ένα βασικό 1,5 θα το δώσεις. Μέχρι τότε βέβαια αν το πάρεις το QQ κοίτα να χαρείς αυτό που θα πληρώσεις!
Τα ξέρω, κάθε 3 χρόνια αλλάζω.
δεν εχω βρει ατομο με SUV που να μην ειναι ψωνιο. τι να κανω τωρα;
Καλύτερες παρέες
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Να ανοιξεις τον κύκλο σου.παρα ειναι ανοιχτος
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
παρα ειναι ανοιχτος
Να αλλαξεις παρεες! Κατι μου λεει οτι και οι υπολοιποι φιλοι σου με χαμηλα αμαξια και αυτοι ψωνια ειναι!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
παρα ειναι ανοιχτος
Να αλλαξεις παρεες! Κατι μου λεει οτι και οι υπολοιποι φιλοι σου με χαμηλα αμαξια και αυτοι ψωνια ειναι!
Βγηκε ο μαντράχαλος με την συμπεριφορά τρίχρονου να κάνει κριτική στους αλλους... bitch please... μπες στην τρυπα σου και μην μιλάς...
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
παρα ειναι ανοιχτος
Βγηκε ο μαντράχαλος με την συμπεριφορά τρίχρονου να κάνει κριτική στους αλλους... bitch please... μπες στην τρυπα σου και μην μιλάς...
Φιλαράκι, άσε με να μαντέψω, χαμηλό αμάξι κι εσύ; Μπαμ κάνει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
παρα ειναι ανοιχτος
Φιλαράκι, άσε με να μαντέψω, χαμηλό αμάξι κι εσύ; Μπαμ κάνει.
Σαυρα! το χω βαλει και αυτοκολλητα στις πορτες για μεγαλυτερη αποδοση!
-
Με φώναξε κανείς;
-
Χαμηλός κι εσύ;
-
Ψηλό δε με λες. Βέβαια απο ζάντες μόλις 18αρες...
Νissan Qashqai J11 [2014-__]