-
Καλό!
Πάντως η γραμμή παραγωγής έκλεισε των ιούλιο για λίγο για συντηρήσεις και διορθώσεις και δείχνει ότι τα μετά των ιούλιο μοντέλα έρχονται με λιγότερες παραξενιές.
-
Έχουμε τρόπο να γνωρίζουμε πότε θα έρθουν τα QQ που καασκευάστηκαν μετά τις εργασίες συντήρησης? Νομίζω οτι έχουν αρκετό stock ειδικά σε 1,5dci. Άραγε μπορεί κάποιος να γνωρίζει με σιγουριά οτι αυτό που θα παραλάβει θα είναι από τη νέα παρτίδα?
-
Αν παραγγείλεις τέκνα με χρόνο παράδοσης 3 μήνες περίπου είσαι σίγουρος ότι παίρνεις φρέσκο. Για τα υπόλοιπα απλά πρέπει να περιμένεις να εξαντληθεί το στοκ που έχουν στις αντιπροσωπείες μάλλον. Όσοι θέλουν τέκνα με γυάλινη οροφή πάντως καλά θα κάνουν να παραγγείλουν τώρα γιατί οι προδιαγραφές έχουν αλλάξει ήδη σε ορισμένες χώρες και η γυάλινη οροφή έρχεται με έξτρα χρέωση 500 ευρώ περίπου.
-
Καλησπέρα σας από πιθανό αγοραστή Qasqhai. Διαβάζω σε δάφορα forums για μικροπροβλήματα (τριξίματα, λαμαρίνες που δεν εφάπτονται πλήρως, χαλαρά εξαρτήματα) και ίσως είναι αναμενόμενο να έχει παιδικές ασθένειες όπως όλα τα καινούργια. Τον Άγουστο που ρώτησα σε 2 αντιπροσωπείες για το 1,5dci Energy μου είπαν για χρόνο παράδοσης 8 εργάσιμες!!! Προφανώς έκανε μαζική παραγγελία ο Θεοχαράκης για καλύτερη τιμή. Έχω άραγε τρόπο να γνωρίζω πότε το stock θα εξαντληθεί και θα έρθει νέα παρτίδα (ελπίζοντας οτι σε αυτήν πιθανόν να έχουν διορθωθεί κάποια πράγματα).
Ευχαριστώ
μεταφέρθηκε στο θέμα περί Nissan Qashqai 2 [2014] [MOD] -
εμένα χθες ξερνούσε κόλα ο λεβιές χαχαχααχαχ πήγα στη νισαν και μου το καθάρισαν χαχαχαχα
-
Καλύτερα να περιμένεις κανα χρόνο.
Εναλλακτικά θα εμπιστευτείς τον πωλητή ο οποίος θα μπορεί να σου πει ημερομηνία κατασκευής. -
Πάντως, κοιτάζοντας πιο προσεκτικά τον εξοπλισμό, εάν κάποιος θέλει το safety shield για να αποφεύγει στουκαρίσματα μέσα στην πόλη και την οθόνη 7'' ουσιαστικά πρέπει να φτάσει τουλάχιστον την έκδοση 1.6D 130PS ACENTA PREMIUM στα 27.110 με απόσυρση...
Ερώτηση για όποιον ξέρει :
Εάν έχω ήδη car dvd με κάμερα οπισθοπορείας, θα συνεργάζεται με το σύστημα παρκαρίσματος της Nissan;΄
Το οποίο σύστημα παρκαρίσματος από ότι μαθαίνω υπάρχει μόνο στην έκδοση Techna...
Άρα εάν θέλει κάποιος κι αυτό...πάει ακόμη παραπάνω, στις 30 χήνες...
Είναι μετά να μην κοιτάζεις για μεταχειρισμένα ανώτερης κατηγορίας ;;;ΥΓ : Θέλω τουλάχιστον τα 130 άλογα και δεν τρελαίνομαι για 4χ4...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Πάντως, κοιτάζοντας πιο προσεκτικά τον εξοπλισμό, εάν κάποιος θέλει το safety shield για να αποφεύγει στουκαρίσματα μέσα στην πόλη και την οθόνη 7'' ουσιαστικά πρέπει να φτάσει τουλάχιστον την έκδοση 1.6D 130PS ACENTA PREMIUM στα 27.110 με απόσυρση...
Ερώτηση για όποιον ξέρει :
Εάν έχω ήδη car dvd με κάμερα οπισθοπορείας, θα συνεργάζεται με το σύστημα παρκαρίσματος της Nissan;΄
Το οποίο σύστημα παρκαρίσματος από ότι μαθαίνω υπάρχει μόνο στην έκδοση Techna...
Άρα εάν θέλει κάποιος κι αυτό...πάει ακόμη παραπάνω, στις 30 χήνες...
Είναι μετά να μην κοιτάζεις για μεταχειρισμένα ανώτερης κατηγορίας ;;;ΥΓ : Θέλω τουλάχιστον τα 130 άλογα και δεν τρελαίνομαι για 4χ4...
Εγώ έχω το tekna 1.5 και δεν έχω χρησιμοποιήσει το αυτόματα παρκάρισμα. Μόνο μια φορά στη Γλυφάδα σε παρκινγκ έτσι για να δω τι ψάρια πιάνει ! Πλάκα είχε αλλά συνήθως στηρίζομαι στους καθρέφτες μου και στις περιμετρικές κάμερες οι οποίες το παρκάρουν τζετ ! Α και με τη v-power diesel το αμάξι πάει σφαίρα !
-
Μισό χιλιάρικο εργοστασιακή αύξηση από χθες στο βενζινοκίνητο και στο 1.5 diesel
H τιμή του 1.6 δεν άλλαξε -
Που το είδες ρε? Στο site δεν βλέπω τίποτα.
-
Επιβεβαιωνω. Ρωτησα σημερα το πρωι τον επισημο και μου το ειπαν κι απο εκει. Ημουν ετοιμος να τραβηξω τη σκανδαλη αλλα αυτοι μας δουλευουν... Μαλιστα ενας εμπορος μου ειπε 'κλειστο σημερα μην ξανανεβει μεχρι το τελος του μηνα'.
-
Αν όντως παίζει κατι τέτοιο ....Καραγκιοζιλικια!!!! Μυρίστηκαν κρέας τα όρνεα και χιμηξαν. Επειδή πουλάει και το κανει κέφι πολύς κόσμος αυτοι αύξησαν την τιμή, ενω ακομα δεν έχουν φέρει και τις νέες εκδόσεις με επιπλέον εξοπλισμό (360 που υπάρχουν ηδη στα sites Ιταλίας και Ισπανίας) ντροπή!!!!!!
Παντως όντως και στο site δεν λεει κατι ενω σε ιστοσελίδα με τιμοκαταλόγους γνωστού περιοδικού τις ίδιες τιμές είδα σήμερα. Επίσης ο πωλητής απο Θεοχαράκη που με κάλεσε τη Δευτέρα για να με ρωτήσει αν θα προχωρησω δεν μου ειπε κατι. Αυτός μονο το φοβο της απόσυρσης ειχε επικαλεστεί μεχρι που του είπα οτι θα μάθω απο τους νομικούς στο Χαρδούβελη που ως συνάδελφος τυχαινει να γνωρίζω μέρικους και δεν μου ξαναείπε τίποτα. Παντως με ειχε καλέσει για να το κλείσουμε και του ειπα οτι μέσα στο ΣΚ που έκανα έρευνα βρήκα πολλές αναφορές σε παιδικές ασθένειες και για τις νέες εκδόσεις που αναμένονται και δεν ειπε κατι. Μάλιστα μου επιβεβαίωσε οτι το υπάρχον στοκ το οποίο και λαμβάνεις σε 8 εργάσιμες ειναι παραγωγής Ιουλίου 2014 οπότε δεν ξέρω αν ακομα ειχε κλείσει για fine tuning το εργοστάσιο στην Αγγλία. (Και αυτοι οι στην Αγγλία που πηγαίνουν μεθυσμένοι για δουλειά πήγαν να φτιάξουν εργοστάσιο;) -
Η πληροφορία είναι από τον Θεοχαράκη όπου πήγα σήμερα κ το έκανα test drive.Οι τιμές άλλαξαν χθες και η αλλαγή στην τιμή έγινε από το εργοστάσιο επειδή αυξήθηκαν τα έξοδα παραγωγής ή κάτι τέτοιο. Αυτό μου είπαν, αυτό μεταφέρω.
Και επίσης η νέα αυξημένη τιμή ισχύει και για το υπάρχον stock, όχι μόνο για τις επόμενες παρτίδες... δηλαδή ένα αμάξι που τη Δευτέρα κόστιζε 22700, σήμερα κοστιζει 23200.Τραγικό. Μόνο αν είχες έρθει να πάρεις επίσημα προσφορά,μου είπε,θα μείνει ίδια η τιμη -
Αυτό που λες, αρέσει στον κόσμο και ήδη έχει φάει 2 αυξήσεις στην τιμή, η τρίτη ήταν να βάλουν σαν έξτρα την γυάλινη οροφή στην καλή έκδοση στην αγγλία και προφανώς κάτι τέτοιο ετοιμάζετε και για εδώ. Κοίτα που μάγκεψε κι η νισάν, πλάκα θα έχει να μου πουν ότι πρέπει να πληρώσω κάνα 500άρι παραπάνω στην παραλαβή, θα τους δώσω τα 3!
-
Κατά τη γνώμη μου το μόνο που μπορεί να σχολιάσει κανείς για την αύξηση είναι για το αν είναι ορθή ή λανθασμένη εμπορική πολιτική από την αντιπροσωπεία που δεν απορρόφησε την εργοστασιακή αύξηση. Υποψιάζομαι ότι βλέποντας τη μεγάλη ζήτηση σκέφτηκαν ότι δεν θα χάσουν πελάτες αν ζητήσουν 500 ευρώ παραπάνω. Θα δούμε αν θα τους βγει. Αν όχι φαντάζομαι ότι θα ξαναρίξουν την τιμή.
Από κει και πέρα όμως δεν έχει λογική να τους κατηγορούμε για αισχροκέρδεια ή άλλα αστεία από τη στιγμή που υπάρχουν σχεδόν 'άπειρες' άλλες επιλογές σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά. Όσοι κρίνουν υψηλή την τιμή θα στραφούν σε μια άλλη επιλογή. Τόσο απλά...
Νομίζω ότι ο θυμός θα δημιουργηθεί μόνο σε όσους ήταν έτοιμοι να το παραγγείλουν και τώρα πρέπει να το ξανασκεφτούν. Τότε είναι δικαιολογημένος και έτσι θα ένιωθα κι εγώ. Βέβαια θεωρώ αυτονόητο ότι όσοι έχουν παραγγείλει δεν πρόκειται να πληρώσουν παραπάνω.
-
Μια χαρά η αύξηση. Όσο υπάρχει ζήτηση και περιμένει κόσμος στην ουρά ...
Δεν είναι φιλανθρωπικο ίδρυμα ούτε εκκλησία! -
Jack,θεωρώ απίθανο να σου κάνουν τέτοια κορδελάκια στην παραλαβή αλλά για να σου φύγει η ανασφάλεια,κάνε ένα τηλ αύριο.Δε θυμάμαι ποιο περιμένεις αλλά να επαναλάβω ότι η αύξηση δεν αφορά στο 1.6 diesel.
Σ'εμένα πάντως λειτούργησε αρνητικά,μου κακοφάνηκε πολύ.Περίμενα την έκθεση στα τέλη του μήνα μήπως πάρω κάτι καλύτερο και συνειδητοποιώ ότι τώρα θα παλεύω να φτάσω στα επίπεδα της προσφοράς που είχα μέχρι σήμερα...άσε που ήταν εμφανής η διαφορά στην απόδοση του 1.5 με τον 1.6.Κακός χειρισμός και εσφαλμένη προσέγγιση,κυρία Nissan... -
Όλα είναι θέμα κοστολογίου και προσφοράς και ζήτησης. Ποτέ δεν ξέρεις με σιγουριά αν κάτι αύριο θα φτηνύνει ή θα ακριβύνει.
-
Κοίτα που μάγκεψε κι η νισάν, πλάκα θα έχει να μου πουν ότι πρέπει να πληρώσω κάνα 500άρι παραπάνω στην παραλαβή, θα τους δώσω τα 3!
Καλημέρα Jackdaniels,
τα παραπάνω περί αύξησης κατά 500 ευρώ ισχύουν όπως ανέφερε ο φίλος lleonidas, μιας και μίλησα για κάτι άσχετο με το πωλητή και μου το ανέφερε στη κουβέντα μόνος του 'είσαι τυχερός που το έκλεισες την προηγούμενη εβδομάδα, από σήμερα ανέβηκε η τιμή- στην προαναφερθείσα'. Φυσικά η επόμενη ερώτηση ήταν η αναμενόμενη..... 'πές μου ότι δεν με επηρεάζει' και η απάντηση ήταν κάτι που μου είχε αναφέρει και πριν ένα μήνα όταν είχα πρωτοπάει να το δώ απλά και είχα τη προσφορά....'όποιος κλείσει αμάξι (ισχύει και στη περίπτωση της κράτησης αν ήθελες να είσαι σίγουρος ότι δεν θα τελειώσει το στοκ) δεν θα τον επηρεάσει τυχόν αύξηση'. Από τη στιγμή που έχεις δώσει και λεφτά μπροστά....κοιμάσαι ήσυχος
-
1.5 περιμένω αλλά δεν με καίει και πολλή. Με την παραμικρή μ@λακία που θα μου κάνουν θα πάρω τα λεφτάκια μου και θα πάω αλλού, είναι εξωφρενικό το πόσα θέματα έχει βγάλει αυτό το αυτοκίνητο, να ζητάνε και αυξήσεις πάει πολλή! Το κατά πόσο θα προσπαθήσει να περάσει την νέα αύξηση ο κάθε αντιπρόσωπος στους πελάτες που έχουν παραγγείλει ήδη είναι θέμα επιλογής του μάλλον. Το ποιο πιθανόν είναι να ψάξουν να βρουν κορόιδα τώρα να τους την φυτέψουν ως συνήθως!
Νissan Qashqai J11 [2014-__]