-
Καλησπέρα,
Ξέρει κανείς αν το AC (όχι clima) του QQ βγάζει και ζεστό αέρα?
-
Ο χρήστης North06 έγραψε:
Καλησπέρα,Ξέρει κανείς αν το AC (όχι clima) του QQ βγάζει και ζεστό αέρα?
Υπαρχει ac που δε βγαζει ζεστο?
-
Όλα τα αυτοκίνητα βγάζουν ζεστό αέρα και με το κομπρεσέρ του κλιματισμού εμπλεγμένο. Απλά προέρχεται από την μηχανή όπως σε όλα. Το A/C σε αυτήν την περίπτωση κάνει αφύγρανση (για ξεθόλωμα).
-
θελω να το χρησιμοποιω τα πρωινα μεχρι να ζεστανει το καλοριφερ..
Αλλα οσο και να περιμενω 5λεπτα, περιπου δεν κανει κατι, παλι δροσερο αερα βγαζει
-
Σε όσα αμάξια έχω μπει, αν δε ζεσταθεί η μηχανή ζεστός αέρας δε βγαίνει. Αν δεν την παλεύεις πάρε ένα τέτοιο
12v car fan heater
-
θελω να το χρησιμοποιω τα πρωινα μεχρι να ζεστανει το καλοριφερ..Αλλα οσο και να περιμενω 5λεπτα, περιπου δεν κανει κατι, παλι δροσερο αερα βγαζει
Υπάρχουν υλοποιήσεις με θέρμανση από τη μηχανή και άλλες ακριβότερες με εγγενές θερμαντικό στοιχείο (auxiliary heater).
Στα περισσότερα αυτοκίνητα υπάρχει η πρώτη υλοποίηση με θέρμανση από τη μηχανή
και ανάμεσά τους σε εκείνα με clima, απλώς μπορεί να μην ανεβάζει ταχύτητα ο ανεμιστήρας προτού ζεσταθεί η μηχανή.Δύσκολο το βλέπω ένα QQ και μάλιστα χωρίς clima να έχει την ακριβή υλοποίηση με το εγγενές θερμαντικό στοιχείο.
-
https://youtu.be/3tD7tXC5IQI
Καλά τα πήγε για suv και όχι μόνο. στο τεστ ταρανδου -
Ας το βάλουμε για να το βλέπουμε απευθείας κιόλας
Τα χιλιόμετρα δεν είναι πολλά (π.χ. το 3008 πιάνει τα 80), αλλά φαίνεται να έχει αρκετά καλό στήσιμο, ενώ πλασάρεται ωραία και η ουρά του!
Επίσης, δεν φαίνεται να πετάει πολλά μούτρα, ή να κάνει την κλασική ταλάντωση (σαν κατσίκι!) που κάνουν ορισμένα. Το ESP φαίνεται να μην είναι ιδιαίτερα παρεμβατικό, σε σχέση με άλλα μοντέλα. Από την άλλη ίσως αυτός είναι και ο λόγος που δεν καταφέρνει να μπει με περισσότερα χιλιόμετρα.
-
Στο τέστ το μπλε είναι με ESP off, δε ξέρω για πιο λόγο.
-
θελω να το χρησιμοποιω τα πρωινα μεχρι να ζεστανει το καλοριφερ..Αλλα οσο και να περιμενω 5λεπτα, περιπου δεν κανει κατι, παλι δροσερο αερα βγαζει
Μόνο αν έχεις clima βγάζει ζεστό σχεδόν αμέσως........ειδάλλως περιμένεις κλασικά να ζεσταθεί η μηχανή σου.
-
22.5 χιλιάρικα για το 1.6 diesel acenta con προ facelift το λες και χάρισμα... Για περιορισμένα αυτοκίνητα..
-
Ευχαριστω
-
Αναρωτιεμαι αν το j10 που κυκλοφορςι τοσα χρονια εχει τα ιδια θεματα...
Λογικα θα επρεπε να ειχε γινει κομματια αν ισχυουν οσα βλεπουμε στο j11. Και τα 2 στο ιδιο εργοστασιο κατασκευαστηκαν και υποτιθεται το j11 ειναι 2 κατηγοριες πανω στην ποιοτητα των υλικων ,ετσι λεγανε τοτε που βγηκε το 2014...
-
Αναρωτιεμαι αν το j10 που κυκλοφορςι τοσα χρονια εχει τα ιδια θεματα...Λογικα θα επρεπε να ειχε γινει κομματια αν ισχυουν οσα βλεπουμε στο j11. Και τα 2 στο ιδιο εργοστασιο κατασκευαστηκαν και υποτιθεται το j11 ειναι 2 κατηγοριες πανω στην ποιοτητα των υλικων ,ετσι λεγανε τοτε που βγηκε το 2014...
Εγώ που έχω το j10 δεν έχω κανένα πρόβλημα και δεν το αλλάζω με το j11
Το πρόβλημα το j11 είναι το σασί και τα δεσίματα που έχει και φυσικά δεν διορθώνεται .τα πλαστικά στο j10 δεν είναι καλής ποιότητας αλλά δεν τρίζουν
100.000 χιλιόμετρα και δεν βλέπω λόγο για αντικατάσταση του αυτοκινήτου είμαι ευχαριστημένος ο δε κινητήρα DCI 1,5 πετάει , δεν το έχω πλύνει ποτέ και είναι πεντακάθαρος σαν καινούργιος .
Είχα μια Ε280 και στα 20.000 χιλιόμετρα έχανε λάδια και φυσικά πήρε δρόμοΗ μπαταρία δεν έχει αλλάξει ακόμη 2011 μοντέλο φέτος την βλέπω να με δυσκολεύει λίγο αλλά μάλλον θά το βγάλω και αυτό το χειμώνα
-
Καλησπέρα σε όλους.
Εδώ και κάνα δίμηνο όταν είναι κρύο το αμάξι ( ή και απλά όταν έχω σβήσει για κανένα 10λεπτο πχ ) και βάλω μπροστά να φύγω με το που πάω να βάλω 2η ακούγεται ένας ξερος μεταλλικός ήχος σαν να τρίβονται δύο σίδερα μεταξύ τους ...σαν κάπου να βρίσκει τλπ και να κομπλαρει η αλλαγή ταχυτητας.
Ξέρει κανείς τι είναι[emoji47]
Να δω τι άλλο θα δω σε αυτό το αμάξι πραγματικα μεγάλη απογοήτευση σε όλα -
Συγχρονιζε δευτέρας? Χλωμό....
Βαλβολινες? Χμμμ...
Σίγουρα πατάς καλά τον συμπλέκτη? Μήπως ενοχλεί το πατάκι στο πλήρες πάτημα του πενταλ? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Συγχρονιζε δευτέρας? Χλωμό....
Βαλβολινες? Χμμμ...
Σίγουρα πατάς καλά τον συμπλέκτη? Μήπως ενοχλεί το πατάκι στο πλήρες πάτημα του πενταλ?Αν ήταν πατακι η λάθος χρήση συμπλέκτη θα το κάνε και σε άλλες αλλαγές ταχυτήτων. Μόνο από 1η σε 2η...
Γενικά το κιβώτιο από την πρώτη στιγμή μου δώσε μια αίσθηση ' φτηνιας' στις αλλαγές...πολυ τριβή πολλοί ' ήχοι'...αλλά τωρα μιλσμε για ξερό μεταλλικό ήχο ...
Δεν ξέρω.... αναγκαστικά τώρα άδεια κ διαμονή Γιάννενα κάνα διήμερο για τους τριγμούς ( σιγά μη γίνει τίποτα ...+ αυτό τώρα) -
Καλή χρονιά στους κατόχους με λιγότερα προβλήματα...
-
Ο χρήστης Kostas_78 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Εδώ και κάνα δίμηνο όταν είναι κρύο το αμάξι ( ή και απλά όταν έχω σβήσει για κανένα 10λεπτο πχ ) και βάλω μπροστά να φύγω με το που πάω να βάλω 2η ακούγεται ένας ξερος μεταλλικός ήχος σαν να τρίβονται δύο σίδερα μεταξύ τους ...σαν κάπου να βρίσκει τλπ και να κομπλαρει η αλλαγή ταχυτητας.
Να δω τι άλλο θα δω σε αυτό το αμάξι πραγματικα μεγάλη απογοήτευση σε όλαΔυστυχώς πάς για δίσκο πλατό ,ειναι η ρύθμιση στο δίσκο αλλά εαν κατεβάσεις σασμάν αλλάζεις και δίσκο πλατό
Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Ο χρήστης christosd έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Να δω τι άλλο θα δω σε αυτό το αμάξι πραγματικα μεγάλη απογοήτευση σε όλαΔυστυχώς πάς για δίσκο πλατό ,ειναι η ρύθμιση στο δίσκο αλλά εαν κατεβάσεις σασμάν αλλάζεις και δίσκο πλατό
Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
Δε μιλάς σοβαρά ε?? Είναι δυνατόν δίσκο πλατό στα 37.000χλμ??
Δε πιστεύω να θέλουν και λεφτά ....
Αγορά 6/2016
Νissan Qashqai J11 [2014-__]