-
Δεδομένου ότι κανεις τα χιλιόμετρα σε ανοιχτο δρόμο, θέλω να δω τι δικαιολογία θα σκεφτούν για να μην σε καλύψουν στην εγγύηση.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δεδομένου ότι κανεις τα χιλιόμετρα σε ανοιχτο δρόμο, θέλω να δω τι δικαιολογία θα σκεφτούν για να μην σε καλύψουν στην εγγύηση.Χαχαχα
Όχι παιδιά με τίποτα....
Η πιθανότητα και μόνο να ειναι αυτό καταρχάς και να ΜΗΝ μου το καλύψουν κατά δεύτερον ...θα με κάνει να τους βάλω φωτιά να τους κάψω....
Δε παίζει τέτοιο ενδεχόμενο....
Νισαφι πια....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ*
-
-
Στέφανε δυστυχώς το φόρουμ απαιτεί loggin και δεν θα μπορέσω να το δω... Καλημέρα.
-
Αν είδες το βίντεο καταλαβαινεις τι παίζει και σε ποιο σημείο έχει φτάσει ο κόσμος!
Αν θες παντως μπες και στο φορουμ γράφουν και μερικοί ακόμα dusterακηδες λόγω και των πολλών κοινών μηχανικών μερών. -
Ίσως το επιχειρήσω φίλε
-
autotriti: Δοκιμή Αντοχής: Nissan Qashqai 1,6 dCi 4x4
-
Μια χαρά δηλαδή το αμαξάκι και γιατί όχι δηλαδή; Τόσοι και τόσοι τα χρησιμοποιούν τόσα χρόνια. Αν είχε ουσιαστικά θέματα με τόση πληθώρα και βάσει στατιστικής τα συνεργεία θα έπρεπε να δουλεύουν με βάρδιες. Να τα λέμε κι αυτά.
-
Το ίδιο είχα γράψει και εγώ παλαιότερα. Το QQ μπορεί να έχει κάποια θέματα συναρμογής, αλλά επί της ουσίας είναι αξιόπιστο και δεν παρουσιάζει βλάβες που μπορεί να σε αφήσουν στον δρόμο.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το ίδιο είχα γράψει και εγώ παλαιότερα. Το QQ μπορεί να έχει κάποια θέματα συναρμογής, αλλά επί της ουσίας είναι αξιόπιστο και δεν παρουσιάζει βλάβες που μπορεί να σε αφήσουν στον δρόμο.Ειλικρινά τώρα υπάρχουν αμάξια ευρειας κυκλοφορίας πια που μπορεί να σε αφήσουν στο δρόμο αν δεν πάς γυρεύοντας;
Για ποιο λόγο ένα κακοφτιαγμένο αμάξι να έχει ως προσόν ότι 'δεν θα σε αφήσει στο δρόμο'....; σε σύγκριση με τι; -
Ειλικρινά τώρα υπάρχουν αμάξια ευρειας κυκλοφορίας πια που μπορεί να σε αφήσουν στο δρόμο αν δεν πάς γυρεύοντας;
Για ποιο λόγο ένα κακοφτιαγμένο αμάξι να έχει ως προσόν ότι 'δεν θα σε αφήσει στο δρόμο'....; σε σύγκριση με τι;Φυσικά και υπάρχουν! Εάν μείνεις από πολλαπλασιαστές ή αντλία νερού, ή κιβώτιο τι πιστεύεις ότι θα γίνει Στέφανε? Θα μπορέσεις να συνεχίσεις? Επίσης, πέρα από το ακραίο σενάριο του να μείνεις στον δρόμο, υπάρχουν και ζημιές που είναι πανάκριβες και κλονίζουν την αξιοπιστία μιας εταιρείας.
Αυτό που θέλω να πω απλά είναι ότι το QQ μπορεί να έχει θέματα συναρμογής, αλλά είναι αξιόπιστο.
-
+1000
Τα συνεργεία δεν γεμίζουν από αυτοκίνητα με τριγμούς, αλλά με σημαντικότερα προβλήματα!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ειλικρινά τώρα υπάρχουν αμάξια ευρειας κυκλοφορίας πια που μπορεί να σε αφήσουν στο δρόμο αν δεν πάς γυρεύοντας;
Για ποιο λόγο ένα κακοφτιαγμένο αμάξι να έχει ως προσόν ότι 'δεν θα σε αφήσει στο δρόμο'....; σε σύγκριση με τι;Φυσικά και υπάρχουν! Εάν μείνεις από πολλαπλασιαστές ή αντλία νερού, ή κιβώτιο τι πιστεύεις ότι θα γίνει Στέφανε? Θα μπορέσεις να συνεχίσεις? Επίσης, πέρα από το ακραίο σενάριο του να μείνεις στον δρόμο, υπάρχουν και ζημιές που είναι πανάκριβες και κλονίζουν την αξιοπιστία μιας εταιρείας.
Αυτό που θέλω να πω απλά είναι ότι το QQ μπορεί να έχει θέματα συναρμογής, αλλά είναι αξιόπιστο.
Φάνη δες στα ειδικά φόρα να δεις ακριβές ζημιές και για το QQ !
Εγώ που έχω εικόνα 600+ μελών στο J11 forum έχω διαβάσει πολλά!Ολα βγάζουν και όλα μένουν οπότε τέτοιου τεστ δεν λένε πια κάτι!
-
Αν σκεφτούμε τι πωλήσεις έχει κάνει το QQ, οι ακριβές/σοβαρές ζημιές που έχει βγάλει είναι αναλογικά πολύ λίγες. Τα περισσότερα θέματα αφορούν τριγμούς, κακή συναρμογή κλπ.
-
Φάνη δες στα ειδικά φόρα να δεις ακριβές ζημιές και για το QQ !
Εγώ που έχω εικόνα 600+ μελών στο J11 forum έχω διαβάσει πολλά!Ολα βγάζουν και όλα μένουν οπότε τέτοιου τεστ δεν λένε πια κάτι!
Έχεις μαζέψει τόσο κόσμο στο J11! Να ειμαι ειλικρινής, πολύ εντυπωσιακός αριθμός κατόχων με παράπονα.
Έχεις και θέματα με ακινητοποιήσεις? Με ποιους κινητήρες? -
Εμ δεν μπαίνεις να δεις και στο φόρουμ και στο fb. Χαμος αλλα φτάσαμε να βρούμε λύσεις για τους τριγμούς...
Βιαστικά οσα θυμάμαι ειναι καμένος εγκέφαλος και ακινητοποίηση, κολωνες τιμονιού, λαμπάκια κινητήρα και κράτημα πάνω στο δρόμο.... κινητήρες δεν θυμάμαι επακριβώς.
Το συμπέρασμα ειναι οτι ολα βγάζουν τόσο τα πιο προηγμένα τεχνολογικά οσο και οι πλάτους γερές λύσεις ειδικά οταν δεν συναρμολογούνται σωστα.... -
Εμ δεν μπαίνεις να δεις και στο φόρουμ και στο fb. Χαμος αλλα φτάσαμε να βρούμε λύσεις για τους τριγμούς...
Βιαστικά οσα θυμάμαι ειναι καμένος εγκέφαλος και ακινητοποίηση, κολωνες τιμονιού, λαμπάκια κινητήρα και κράτημα πάνω στο δρόμο.... κινητήρες δεν θυμάμαι επακριβώς.
Το συμπέρασμα ειναι οτι ολα βγάζουν τόσο τα πιο προηγμένα τεχνολογικά οσο και οι πλάτους γερές λύσεις ειδικά οταν δεν συναρμολογούνται σωστα....Δε μας λες και από τα αντίστοιχα τι λένε για την Χ1;;;;; όλοι ικανοποιημένοι;;;
-
Κάνε μια βόλτα στα συνεργεία BMW και θα δεις. Ουρές για διαγνώσεις, λαμπάκια αναμένα κα πολλα . Βέβαια χ1 δεν πολύ βλέπεις είναι νέα ακόμα. Πριν κανα μήνα πήρα τον Σφακ τηλ για να περάσω να δούμε στον εγκέφαλο την αιτία απο αναμένο λαμπάκι και ήθελαν ραντεβού λόγω πολύς δουλειάς μετά μια βδομάδα...
πολλαπλασιαστές, Μπέκ, αισθητήρες σε πρώτη διάταξηSent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Κάνε μια βόλτα στα συνεργεία BMW και θα δεις. Ουρές για διαγνώσεις, λαμπάκια αναμένα κα πολλα . Βέβαια χ1 δεν πολύ βλέπεις είναι νέα ακόμα. Πριν κανα μήνα πήρα τον Σφακ τηλ για να περάσω να δούμε στον εγκέφαλο την αιτία απο αναμένο λαμπάκι και ήθελαν ραντεβού λόγω πολύς δουλειάς μετά μια βδομάδα...
πολλαπλασιαστές, Μπέκ, αισθητήρες σε πρώτη διάταξηSent from my iPhone using Tapatalk
Ναι αλλά είναι BMW!!
Sent from my S8 using Tapatalk
-
Ο χρήστης christosd έγραψε:
Ναι αλλά είναι BMW!!
Sent from my S8 using Tapatalk
Την πας για διάγνωση χωρίς να τρίζει!
Σε όλα τα σχετικά φόρουμ εννοείται ότι θα γραφτούν και τα προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι. Απόλυτα φυσιολογικό, όμως δεν βγάζεις ασφαλή συμπεράσματα, καθότι μιλάμε για μια μικρή ομάδα,που γκρινιάζει ξανά και ξανά για κάτι που κουδουνίζει κάπου πίσω δεξιά,το λαμπάκι του αερόσακου που αναψε, ότι δεν παίρνει μπροστά με την πρώτη μιζια κτλ κτλ.......
Δεν θέλω να δικαιολογήσω το qq, απαράδεκτη ποιότητα σε σχέση με την τιμή του, αλλά αυτό δεν αμαυρώνει την αξιοπιστία του.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]