-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
http://hellenicqq.freeforums.net/thread/16/
Σελίδες 4-5-6
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οκ,αν και δεν μου ανοίγει σελίδες μετά την 4...........έβγαλα τα συμπεράσματα μου!
Η αρίθμηση των σελίδων του φόρουμ εξαρτάται από το πρόγραμμα που το βλέπεις.
Και εγώ έκανα κλικ στο λινκ και δεν έχει πάνω από 4 γιατί στο browser που άνοιξε τόσες βγαίνουν οι σελίδες του τοπικ.
Πάντως αυτο για το vpower το λένε πλέον σε όλα τα εξουσιοδότημενα.
Εγώ ευτυχώς δεν έβαζα πλην 2 περιπτώσεων γιατί μου την έσπαγε η φάση με μόνο Πέμπτη σε προσφορά. -
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Άντε βγάλε άκρη. Τόσο καιρό λέγανε να βάζουμε το ενισχυμένο γιατί το απλό έχει βιοντίζελ και σου λερώνει όλο το σύστημα. Τώρα λένε όχι ενισχυμένο, μόνο απλό
Η φάση είναι πως την Shell μου την πρότεινε αυτός που μας πούλησε το αμάξι...
Το θέμα είναι πως το βενζινάδικο της Shell το εμπιστευόμουν επειδή ήταν εταιρικό, οι υπόλοιπες εταιρίες δεν έχουν εταιρικά στην περιοχή μου. Και ΕΚΟ να βάλουμε, πάλι το απλό πρέπει;
Τι να πω ρε φιλε και γωνία μέχρι τώρα μόνο vpower και μόνο σε εταιρικό...
Παραθέτω παρακάτω την συνομιλία με συγγενη-φιλο ταξιτζή, ο οποίος προσέχει πολύ το αμάξι του και είναι γενικά πολύ λογικός και όχι παπατζης....
'Γενικα να βαζεις σε ενα πρατηριο και καλυτερα εκο και aegean. Ειναι λιγοτερο βιοκαυσιμο σε σχεση με shell και bp. Οχι υψηλα σε οκτανια γιατι θα σου γαμησουν το σύστημα.
Avio μια φορα το τριμηνο και κάθε όταν σου είπαν από την αντιπροσωπία το καθαριστικό για το dpf'Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το πετρέλαιο έχει κετάνια και οχι οκτάνια......
-
Το ποσοστό βιοντίζελ είναι ίδιο ανάλογα με το διυλιστήριο που προμηθεύεται η εταιρία καύσιμα.
Και στην Ελλάδα μόνο 2 διυλιστήρια υπάρχουν οπότε αυτά που λένε είναι μάλλον φούμαρα.
Όσοι παίρνουν από ΕΛΠΕ (ΕΚΟ - BP) έχουν το ίδιο ποσοστό βιοντίζελ όσοι παίρνουν από MOTOROIL (AVIN - SHELL) έχουν το ίδιο ποσοστό βιοντίζελ.
Από εκεί και πέρα διαφέρουν τα πρόσθετα που τυχόν βάζουν. -
To avin βάζει και αντιμυκητιακο και γι αυτό το έχω σε εκτίμηση. Το avio της εκο θεωρώ ότι έδινε καλύτερα αποτέλεσματα στον 1,5 του qq από το v power
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
To avin βάζει και αντιμυκητιακο και γι αυτό το έχω σε εκτίμηση. Το avio της εκο θεωρώ ότι έδινε καλύτερα αποτέλεσματα στον 1,5 του qq από το v powerΕγω εχω ξεκινησει με avin best action. Τωρα με αυτα που ακουω αναρωτιεμαι μηπως τελικα ειναι ανωφελο να βαζεις το ακριβο πετρελαιο
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
αναρωτιεμαι μηπως τελικα ειναι ανωφελο να βαζεις το ακριβο πετρελαιοΠιστεύω πως αξίζει το ακριβότερο πετρέλαιο, ειδικά μακροπρόθεσμα
-
Ειλικρινά έχω μπερδευτεί
Με βλέπω να αρχίζω να βάζω όπου να ναι και ότι γίνει -
Εγω μαλλον θα συμφωνησω με το Νικο. Αυτοι μπορει να λενε οτι θελουν. Πισω απο την αντλια ομως τι γινεται? Προσωπικα βαζω απλο πετρελαιο απο εμπιστο πρατηριο και μονο(15 χρονια εβαζα στο παλιο απο εκει). Ετσι κι αλλιως με 1200+ χιλιομετρα αυτονομια μπορεις να προγραμματιζεις τα γεμισματα. Περιοδικα ριχνεις και ενα αντιμικυτιακο και εισαι ετοιμος.
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
αναρωτιεμαι μηπως τελικα ειναι ανωφελο να βαζεις το ακριβο πετρελαιο
Πιστεύω πως αξίζει το ακριβότερο πετρέλαιο, ειδικά μακροπρόθεσμα
+1
Επαγγελματίες οδηγοί, ταρίφες και μηχανικοί μου έχουν πει το ίδιο... -
Το ίδιο αλλά ποιό ίδιο; Οτι είναι ανώφελο ή οχι;
-
Αν και θα συνεχισω το περι καυσιμων,θα ελεγα οτι 'Παν μετρον αριστον'...αφου δεν υπαρχουν σαφεις και εμπιρεστοτομενες οδηγιες-και σιγα μην υπηρχαν-οι εταιριες ξερουν καλα να κρυβονται.Δυστηχως ή ευτυχως βαζω vpowerD...μηπως μας παρασυρουν και τα δωρα που δινει?
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Αν και θα συνεχισω το περι καυσιμων,θα ελεγα οτι 'Παν μετρον αριστον'...αφου δεν υπαρχουν σαφεις και εμπιρεστοτομενες οδηγιες-και σιγα μην υπηρχαν-οι εταιριες ξερουν καλα να κρυβονται.Δυστηχως ή ευτυχως βαζω vpowerD...μηπως μας παρασυρουν και τα δωρα που δινει?Επειδή η κουβέντα δεν ξεκίνησε off topic θυμίζω οτι στα εξουσιοδοτημένα της νισσαν λένε να μην βάζουμε vpower αλλα απλό πετρέλαιο και τουλάχιστον μια φορα το χρονο ενα μπουκαλάκι καθαριστικο.
Στο σερβις των δυο ετών (το έκανα νωρίτερα 15 μέρες) όπου λόγω λίγων χιλιομέτρων (κανω 6500 το χρονο) άλλαξα πρακτικά μονο λάδια και φίλτρο και αφού μου είπε το παραπάνω μου έδωσε και ενα μπουκαλάκι wynn's που εισάγει επίσης ο Θεοχαράκης να το ρίξω μεσα ολόκληρο κατα το επόμενο φουλάρισμα (μου είπε να το κανω ετσι ώστε μετα να πέσει με ορμή απο πάνω το νέο καύσιμο και να το ανακατέψει καλύτερα.)
Ακομα βέβαια ενάμιση μήνα μετα δεν το εχω κανει γιατι εχω κανει μονο 400 χιλιόμετρα και το τεπόζιτο ειναι ακομα πάνω απο τη μέση (και να φανταστείς είχα φουλάρει αρχές Οκτώβρη) -
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Το ίδιο αλλά ποιό ίδιο; Οτι είναι ανώφελο ή οχι;Το ίδιο με το τελευταίο μήνυμα!
Δηλαδή ότι αξίζουν μακροπρόθεσμα τα πιο ποιοτικά καύσιμα!
Μάλιστα μου πρότειναν συγκεκριμένα avio -
+1 Στα γραφόμενα του Βασίλη.
-
Καλησπέρα! Έψαξα αλλά δεν βρήκα πληροφορίες στο net και απευθύνομαι εδώ! Έχει κάποιος πληροφορίες για το QQ 2017? Εννοώ το facelift που είχε ανακοινωθεί στην περσινή έκθεση της Γενεύης με το QQ premium concept!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν είναι το facelift αυτό που γράφεις. Όσο πουλάει δεν έχει λόγο να αλλάξει κάτι. Προσωπικά το βλέπω για ακόμα πιο πίσω τυχόν f/l
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δεν είναι το facelift αυτό που γράφεις. Όσο πουλάει δεν έχει λόγο να αλλάξει κάτι. Προσωπικά το βλέπω για ακόμα πιο πίσω τυχόν f/lhttp://www.caradvice.com.au/446407/niss ... ch-report/
-
Γνωστό είναι αυτό αλλά όχι αναγκαστικά το facelift, απλά μια ειδικότερη δήθεν πιο upmarket έκδοση. Αν το facelift όταν βγει έχει τους προφυλακτηρες του είναι άλλη ιστορία. Και στο κινέζικο μοντέλο διαφορετικός είναι ο προφυλακτηρας
-
F/l το ονομάζουν όλοι, εγώ δεν ξέρω να το πω αλλιώς!
-
Ο χρήστης Celestus έγραψε:
Δεν είναι το facelift αυτό που γράφεις. Όσο πουλάει δεν έχει λόγο να αλλάξει κάτι. Προσωπικά το βλέπω για ακόμα πιο πίσω τυχόν f/l
http://www.caradvice.com.au/446407/niss ... ch-report/
Γνωστό είναι αυτό αλλά όχι αναγκαστικά το facelift, απλά μια ειδικότερη δήθεν πιο upmarket έκδοση. Αν το facelift όταν βγει έχει τους προφυλακτηρες του είναι άλλη ιστορία. Και στο κινέζικο μοντέλο διαφορετικός είναι ο προφυλακτηρας
Το QQ και το XTrail Premium Concept ήταν πρωτότυπα μοντέλα που έβγαλαν σαν μελέτες τα σχεδιαστικά τμήματα της Μ. Βρετανίας και της Ιαπωνίας για την έκθεση της Γενεύης. Δεν ήταν ούτε facelift, ούτε κατά τον iceman καμιά ειδικότερη δήθεν πιο upmarket έκδοση και επισήμως δεν είπαν ότι θα τα παράξουν ...
Facelift λογικά θα υπάρξει τέλη του 17' με αρχές του 18'. Βασικά όταν δούμε να παρουσιάζουν το X-Trail f/l λίγους μήνες μετά θα ακολουθήσει και το QQ.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]