-
Τοσο καλα?
Οπως και να εχει ελπιζω να παραλαβεις ενα σωστο αμαξι χωρις προβληματα!!!
Οσο αφορα το μοτερ πιστευω πως ειναι το πιο αξιοπιστο που υπαρχει σε αυτα τα κυβικα και με ενα DPF που δεν θα σε ενοχλησει καθολου!!!
Προσεχε μονο τα πρατηρια απο τα οποια θα βαζεις πετρελαιο.... ξεκινα το ψαξιμο! -
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Τοσο καλα?Οπως και να εχει ελπιζω να παραλαβεις ενα σωστο αμαξι χωρις προβληματα!!!
Οσο αφορα το μοτερ πιστευω πως ειναι το πιο αξιοπιστο που υπαρχει σε αυτα τα κυβικα και με ενα DPF που δεν θα σε ενοχλησει καθολου!!!
Προσεχε μονο τα πρατηρια απο τα οποια θα βαζεις πετρελαιο.... ξεκινα το ψαξιμο!Να'σε καλά Έχω βρει κατάλληλο βενζινάδικο ήδη.
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Οταν λες δεν δουλευουν? Για ριξε δυο γραμμουλες να μαθαινουμε και εμεις!!!
Το 1.5 πηρες?
Οπως και να εχει το QQ εχει διξει καλο χαρακτηρα σε ολα τα επιπεδα απο την πρωτη στιγμη... το ιδιο πιστευω και για το καινουριο!!!
Με το καλο να το παραλαβεις και σου ευχομαι πολλα και καλα χιλιομετρα γεματα χαμογελα και.... υγεια!!!
Ευχαριστώ.! Ναι το 1.5 παράγγειλα, έχει 2.5 μήνες μέχρι την παραλαβή.
Κακός πιστεύεις, ειδικά όσοι είχαν προπαραγγήλει και πήραν τα πρώτα πρώτα που βγήκαν χρησιμοποιήθηκαν σαν beta testers απ'ότι φαίνεται! Από κολλήματα και δυσλειτουργίες σε gps-bluetooth και γενικά την οθόνη πολυμέσων, ποιο συνηθισμένο φαίνεται να είναι πρόβλημα με τους αισθητήρες παρκαρίσματος που τρελαίνωντε, κάμερα οπισθοπορείας που δουλεύει όποτε θέλει, κλιματιστικό με θέματα και πάει λέγοντας.
Και πολλούς τριγμούς και αστοχίες από κακή συναρμολόγηση. Ας τα πούμε 'παιδικές ασθένειες'!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το 1.5 πηρες?
Οπως και να εχει το QQ εχει διξει καλο χαρακτηρα σε ολα τα επιπεδα απο την πρωτη στιγμη... το ιδιο πιστευω και για το καινουριο!!!
Με το καλο να το παραλαβεις και σου ευχομαι πολλα και καλα χιλιομετρα γεματα χαμογελα και.... υγεια!!!
Κακός πιστεύεις, ειδικά όσοι είχαν προπαραγγήλει και πήραν τα πρώτα πρώτα που βγήκαν χρησιμοποιήθηκαν σαν beta testers απ'ότι φαίνεται! Από κολλήματα και δυσλειτουργίες σε gps-bluetooth και γενικά την οθόνη πολυμέσων, ποιο συνηθισμένο φαίνεται να είναι πρόβλημα με τους αισθητήρες παρκαρίσματος που τρελαίνωντε, κάμερα οπισθοπορείας που δουλεύει όποτε θέλει, κλιματιστικό με θέματα και πάει λέγοντας.
Και πολλούς τριγμούς και αστοχίες από κακή συναρμολόγηση. Ας τα πούμε 'παιδικές ασθένειες'!
Εξαρτήματα που χαλαρώνουν και φεύγουν απ'την θέση τους στον χώρο του κινητήρα, ελεύθερα καλώδια μέσα στις πόρτες που χτυπάνε και θέλουν δέσιμο, ανάθεμ και ξέρω γιατί το παρήγγειλα με αυτά που έχω διαβάσει
-
Περιμένω να ακούσω πάντως και την (κατασκευαστική) 'Αχίλλειο πτέρνα' που ακολουθεί σχεδόν όλα τα Nissan ...
Δεν ακούστηκε ακόμα στο νέο QQ!Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Εξαρτήματα που χαλαρώνουν και φεύγουν απ'την θέση τους στον χώρο του κινητήρα, ελεύθερα καλώδια μέσα στις πόρτες που χτυπάνε και θέλουν δέσιμο, ανάθεμ και ξέρω γιατί το παρήγγειλα με αυτά που έχω διαβάσειΗταν στα έως τώρα demo cars. Μέχρι να το παραλάβεις θα έχουν λυθεί.
-
Φιλε jack αν το πορτοφολι φτανει για να παρεις την Α3 ή την Αclass ειναι δλδ στα +30Κ και δεν εχεις αναγκη σε προτεραιότητα τους χώρους του qq ή την αποσταση απο το εδαφος τοτε δεν εχεις λογο να μεινεις στο νισσαν εκτος αν σκεφτεσαι το κοστος συντηρησης και θεματα αξιοπιστιας.
Μα η A class ξεκινάει απ'τα 26.500 τώρα (πήρα προσφορά). Ειλικρινά δεν έχω κανένα ιδιαίτερο λόγω γιατί το παίρνω! Απλά επειδή είχα πάντα σπορ αυτοκίνητα κι αυτό είναι κάτι διαφορετικό μάλλον. Το είδα, μου άρεσε και το παίρνω.! Είμαι ιδιαίτερα σκεπτικός με αυτά που έχω διαβάσει ότι έχει βγάλει μέχρι τώρα και ευελπιστώ να μην τρέχω σε συνεργεία κάθε 3 και λίγο, οπότε περί αξιοπιστίας δεν ξέρουμε ακόμα. Ο θεός βοηθός να βγει καλό και να το χαρώ και να μην κλαίω τα λεφτά μου
Καλοτάξιδο.
Απλώς απέφυγε το 1000ευρω του Connect. Οτιδήποτε aftermarket καλύτερο φαίνεται.Στο Greek Qashqai Club πάντως αλλά και στο αντίστοιχο ιταλικό αρκετά τα νέα τριζάτα QQ ...
Το τέκνα πήρα οπότε έχει πάνω όλα αυτά τα ηλεκτρονικά, τα μισά εκ των οποίων δεν δουλεύουν απ'ότι διαβάζω κι εγώ στα φόρουμ (αναβαθμίσεις software κλπ) Το πήρα λόγω τις γυάλινης οροφής. Ευχαριστώ πάντως παιδιά, ελπίζω όλα να πάνε καλά
με τη γυάλινη οροφή και τον ήλιο δεν υπάρχει θέμα;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Περιμένω να ακούσω πάντως και την (κατασκευαστική) 'Αχίλλειο πτέρνα' που ακολουθεί σχεδόν όλα τα Nissan ...
Δεν ακούστηκε ακόμα στο νέο QQ!Εξαρτήματα που χαλαρώνουν και φεύγουν απ'την θέση τους στον χώρο του κινητήρα, ελεύθερα καλώδια μέσα στις πόρτες που χτυπάνε και θέλουν δέσιμο, ανάθεμ και ξέρω γιατί το παρήγγειλα με αυτά που έχω διαβάσει
Ηταν στα έως τώρα demo cars. Μέχρι να το παραλάβεις θα έχουν λυθεί.
Αυτό ελπίζω κι εγώ
@ The_Emperor
Μπα για την οροφή δεν έχει ακουστή τίποτα. Δεν ξέρω τη γινόταν στο προηγούμενο QQ με αυτό. -
Το 1.5 πηρες?
Εξαρτήματα που χαλαρώνουν και φεύγουν απ'την θέση τους στον χώρο του κινητήρα, ελεύθερα καλώδια μέσα στις πόρτες που χτυπάνε και θέλουν δέσιμο, ανάθεμ και ξέρω γιατί το παρήγγειλα με αυτά που έχω διαβάσει
Καλορίζικο και από μένα!!
Πάντως από τη δική μου εμπειρία με το Acenta, σε 3 μήνες, 8000+χλμ συνεχώς ταξίδια και φορτωμένο, κανένα τρίξιμο, κανένα πρόβλημα. Το κιβώτιο φαίνεται αργό, αλλά αν κάνεις γρήγορα τις αλλαγές ανταποκρίνεται καλά. Στο ταξίδι είναι αρκετά ξεκούραστο και το έχω ευχαριστηθεί. Δεν είναι σπορ, αλλά δε στρίβει και άσχημα στο βουνό γι αυτό που είναι.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το 1.5 πηρες?
'Sunderlandικές' ασθένειες μάλλον...
Αφού διάφορα 'θεματάκια' με τριγμούς είχε και το προηγούμενο, ευτυχώς τίποτ' άλλο ιδιαίτερα σοβαρό -
Ο χρήστης Sailor66 έγραψε:
Καλορίζικο και από μένα!!
Πάντως από τη δική μου εμπειρία με το Acenta, σε 3 μήνες, 8000+χλμ συνεχώς ταξίδια και φορτωμένο, κανένα τρίξιμο, κανένα πρόβλημα. Το κιβώτιο φαίνεται αργό, αλλά αν κάνεις γρήγορα τις αλλαγές ανταποκρίνεται καλά. Στο ταξίδι είναι αρκετά ξεκούραστο και το έχω ευχαριστηθεί. Δεν είναι σπορ, αλλά δε στρίβει και άσχημα στο βουνό γι αυτό που είναι.
Ευχαριστώ!
Και το τεστ drive που οδήγησα δεν είχε κανένα θέμα πάντως. -
Το 1.5 πηρες?
Ευχαριστώ.! Ναι το 1.5 παράγγειλα,** έχει 2.5 μήνες μέχρι την παραλαβ**ή.
Oι 2,5 μηνες είναι λογω teckna? γιατι υποτίθεται ότι η νισσαν ειχε λύσει το θέμα της διαθεσιμότητας.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Το 1.5 πηρες?
Oι 2,5 μηνες είναι λογω teckna? γιατι υποτίθεται ότι η νισσαν ειχε λύσει το θέμα της διαθεσιμότητας.
Ναι, ο ένας αντιπρόσωπος μου είχε δώσει 3 μήνες, αυτός τώρα 2.5. Υποθέτω ότι βάζουν ένα σχετικό όριο ασφαλείας μέχρι να πάρεις στάνταρ ημερομηνία παραλαβής, την οποία δεν μου έδωσε ακόμα. Πάντως καλύτερα να δουλεύουν ποιο αργά αν είναι να κάνουν την δουλεία τους καλύτερα
-
Το 1.5 πηρες?
Ναι, ο ένας αντιπρόσωπος μου είχε δώσει 3 μήνες, αυτός τώρα 2.5. Υποθέτω ότι βάζουν ένα σχετικό όριο ασφαλείας μέχρι να πάρεις στάνταρ ημερομηνία παραλαβής, την οποία δεν μου έδωσε ακόμα. Πάντως καλύτερα να δουλεύουν ποιο αργά αν είναι να κάνουν την δουλεία τους καλύτερα
Σιγουρα. Αλλα επειδη σε βλεπω να εχεις πολλες ενστάσεις και αμφιβολίες για αυτο που θα παραλαβεις , μήπως βιαστηκες να προχωρήσεις ?
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Σιγουρα. Αλλα επειδη σε βλεπω να εχεις πολλες ενστάσεις και αμφιβολίες για αυτο που θα παραλαβεις , μήπως βιαστηκες να προχωρήσεις ?
Κι όσο το σκέφτομαι τόσο λέω ότι έκανα μαλακία Άλλα ρε'συ κουράστηκα! Είμαι 6 μήνες στο ψάξιμο κι απ'ότι έχω δει και τεστάρη μέχρι τώρα μόνο το nissan μου έκανε 'κλικ'. Τη να πω, αν βγει μάπα θα το πουλήσω και φτου κι απ'την αρχή!
-
Το 1.5 πηρες?
Ναι, ο ένας αντιπρόσωπος μου είχε δώσει 3 μήνες, αυτός τώρα 2.5. Υποθέτω ότι βάζουν ένα σχετικό όριο ασφαλείας μέχρι να πάρεις στάνταρ ημερομηνία παραλαβής, την οποία δεν μου έδωσε ακόμα. Πάντως καλύτερα να δουλεύουν πιο αργά αν είναι να κάνουν την δουλεία τους καλύτερα
-
Κι όσο το σκέφτομαι τόσο λέω ότι έκανα μαλακία Άλλα ρε'συ κουράστηκα! Είμαι 6 μήνες στο ψάξιμο κι απ'ότι έχω δει και τεστάρει μέχρι τώρα μόνο το nissan μου έκανε 'κλικ'. Τι να πω, αν βγει μάπα θα το πουλήσω και φτου κι απ'την αρχή!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Κι όσο το σκέφτομαι τόσο λέω ότι έκανα μαλακία Άλλα ρε'συ κουράστηκα! Είμαι 6 μήνες στο ψάξιμο κι απ'ότι έχω δει και τεστάρει μέχρι τώρα μόνο το nissan μου έκανε 'κλικ'. Τι να πω, αν βγει μάπα θα το πουλήσω και φτου κι απ'την αρχή!
**Sarcasm? **
-
μας έβγαλες τα μάτια ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μας έβγαλες τα μάτια ? -
Κι όσο το σκέφτομαι τόσο λέω ότι έκανα μαλακία Άλλα ρε'συ κουράστηκα! Είμαι 6 μήνες στο ψάξιμο κι απ'ότι έχω δει και τεστάρη μέχρι τώρα μόνο το nissan μου έκανε 'κλικ'. Τη να πω, αν βγει μάπα θα το πουλήσω και φτου κι απ'την αρχή!
Νταξ άμα το πληρωνεις ντούκου μπορείς να το σπρωξεις άμεσα, αλλα φυσικα θα χάσεις άμεσα καποια λεφτα. Αλλα ετσι ειναι με τα αμάξια...
Νissan Qashqai J11 [2014-__]