-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Τώρα αν κάποιος νομίζει ότι θα πάρει το qq και θα σκάβει την άσφαλτο, μάλλον πρέπει να κοιτάξει προς τα κάποια άλλη επιλογή. ...Για κάτι παραπάνω σε δύναμη (αλλά όχι σε οικονομία) υπάρχει και ο 1,6 dig-T βενζίνης με τα 160 άλογα!
-
Παίδες ξέρω ότι πολλά έχουν ειπωθεί, αλλά εμενα προσωπικά αν και μέχρι στιγμής στο αμάξι δεν έχει βρεθεί τίποτα να με ξενερώσει, αυτό με τα παράθυρα είναι το μόνο που με χαλάει.
Δεν μπορώ να έχω κάθε φορά την έγνοια αν έχω κλείσει η όχι το παράθυρο.
Όταν είχα παραλάβει το αμάξι και μου είχαν βάλει τον συναγερμό, είχα ρωτήσει και μου είχαν πει κατηγορηματικα όχι.
Μετά σε κάποιο φόρουμ είχα διαβάσει ότι δεν το κάνουν ούτε οι εταιρίες των συναγερμων γιατί λέει φοβούνται μην κάψουν κάποιον εγκέφαλο ή μην γονατισουν την μπαταρία που ήδη είναι γονατισμενη λόγω του ss.
Τώρα όμως βρήκα αυτό που όπως δείχνει και στο Video κλείνει τα παράθυρα ένα ένα, επομένως επιβαρύνει θεωρητικά πολύ λιγότερο την μπαταρία.
Τεσπα θα το ψάξω λίγο περισσότερο αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. ...
Δείτε και τα βίντεο
http://www.distributiontech.it/?s=J11+confortΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους.
Έχω παραγγείλει και περιμένω ένα obd New OBD V2.1 mini ELM327 OBD2 Bluetooth Auto Scanner OBDII 2 Car ELM 327 Tester Diagnostic Tool for Android Windows Symbian
http://s.aliexpress.com/YZbq6ny6]http://s.aliexpress.com/YZbq6ny6
(from AliExpress Android)
Έχω βρει και ένα app με το οποίο μπορείς να διαβάσεις πάρα πολλές πληροφορίες για τον κινητήρα κλπ αλλά δεν λέει πουθενά ότι διαβάζει το dpf.
Έχει κανείς ιδέα για κάποιο προγραμματακι που να διαβάζει το dpf?
ThanksΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Πραγματικα εντυπωσιακη... εως απιστευτο.. Εχουν κανει θαυματα με τους συγχρονου κινητηρες!!
-
Δεν ισχυει αυτη η καταναλωση ........2-3 εδω μεσα ξερουν να σας πουν !!!!!
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Έχω παραγγείλει και περιμένω ένα obd New OBD V2.1 mini ELM327 OBD2 Bluetooth Auto Scanner OBDII 2 Car ELM 327 Tester Diagnostic Tool for Android Windows Symbian
http://s.aliexpress.com/YZbq6ny6]http://s.aliexpress.com/YZbq6ny6
(from AliExpress Android)
Έχω βρει και ένα app με το οποίο μπορείς να διαβάσεις πάρα πολλές πληροφορίες για τον κινητήρα κλπ αλλά δεν λέει πουθενά ότι διαβάζει το dpf.
Έχει κανείς ιδέα για κάποιο προγραμματακι που να διαβάζει το dpf?
ThanksΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δοκιμάστηκε χθες το συγκεκριμένο bluetooth OBD στο QQ σε συνδυασμό με την εφαρμογή Torque στο κινητό και δούλεψε χωρίς πρόβλημα. Δυστυχώς δεν ασχολήθηκα πολύ μαζί του, αλλά δεν είδα να έχει το Torque πουθενά πληροφορίες για το DPF. Τις επόμενες ημέρες θα το ξανασυνδέσω και θα δω. Δεν ξέρω απλά αν επιτρέπεται να τα έχουμε αυτά μόνιμα κουμπωμένα στην θύρα OBD.
Το λέω, μιας και ψιλό δυσκολεύτηκα να αφαιρέσω το καπάκι που την καλύπτει.
Προσωπικά ήθελα να δω την τάση της μπαταρίας (δεν την είδα τελικά), μιας και μας εμφάνιζε τις τελευταίες ημέρες το κλασσικό STOP START Fault στο ταμπλό. Αν και είχα ποντάρει ότι το πρόβλημα ήταν στην Fiamm που φοράει, τελικά ο τεχνικός μου είπε ότι χρειάστηκε να γίνει επαναπρογραμματισμός σε έναν αισθητήρα που υπάρχει στον συμπλέκτη και πως η μπαταρία είναι ΟΚ. Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά συμβαίνει. Θα περιμένουμε τις επόμενες ημέρες για να το επιβεβαιώσουμε.
Επειδή του είπα και για τον τριγμό που έχω από την αρχή πάνω δεξιά στο ταμπλό (εκεί που έβαλαν την ένδειξη για τους αισθητήρες παρκαρίσματος), μου τύλιξε για καλό και για κακό με υφασμάτινη ταινία τον αεραγωγό από το φιλτροκούτι, παρά το γεγονός πως δεν είχα θέμα με αυτό. Προφανώς είναι υπέρ της θεωρίας 'κάλλιον του θεραπεύειν το προλαµβάνειν»
-
Εμένα νομίζω το torgue η κάποιο άλλο δεν θυμάμαι γιατί δοκίμασα κάμποσα, μου έβγαλε μέτρηση μπαταρίας. Δεν θυμάμαι το ακριβές νούμερο αλλά το στατους ήταν οκ.
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
http://www.bbc.com/news/business-36299555
Αρχισαν τα όργανα!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
http://www.bbc.com/news/business-36299555Αρχισαν τα όργανα!
Η VW θα πληρώσει 5000$ σε κάθε πελάτη της λόγω του dieselgate
http://time.com/money/4301804/volkswagen-will-pay-customers-5000/Έχει πλάκα να αναγκαστεί να κάνει το ίδιο και η Nissan!
Ακόμη μια φορά που νιώθω δικαιωμένος για την επιλογή του Qashqai
-
Εκ πρώτης δεν νομίζω η NIssan να έχει κινηθεί στα ίδια μονοπάτια με την VW. Το θέμα μου μοιάζει περισσότερο οικονομικό και εξηγούμαι... Η Nissan δείχνει να στοχεύει σε απορρόφηση ολόκληρης ή μεγάλου μέρους της Mitsubishi με αρχικό πλάνο το 34%. Σχεδόν ταυτόγχρονα προκύπτει το σκάνδαλο Mitsubishi με άρωμα VW που μετά το προσύμφωνο της πώλησης του 34% των μετοχών στη Nissan, οδηγεί στην μείωση της χρηματιστηριακής αξίας της Mitsubishi στο μισό. Στην Nissan πλεον αναφέρονται για εξυγίανση της Mitsubishi και όχι για απλή συνεργασία με κοινά πατώματα οχημάτων και παράλληλες διαδικασίες εξέλιξης με σκοπό την μείωση του κόστους των... Στην χρονική αυτή στιγμή μπορεί κάποιος να ενοχλείται από το γεγονός ότι η Nissan έχει ξεκάθαρα την ευκαιρία να απορροφήσει συνολικά την Mitsubishi με το ίδιο ποσό με το οποίο θα απορροφούσε μόλις το 1/3 της. Αυτόματα η Nissan μπορεί να έρθει στα ίσα ως μέγεθος με τον κύριο ανταγωνιστή της την ΤΟΥΟΤΑ ενώ είναι γνωστοί δεσμοί που συνδέουν ΤΟΥΟΤΑ και κατασκευαστές της Ν.Κορέας... Πολλοί άλλοι πιθανόν να υπάρχουν που επίσης δεν θέλουν αυτή την άνοδο της Nissan που ουσιαστικά οδηγεί σε γιγάντωση και την Renault.
Συγνώμη αλλά σκέψεις κάνω μόνο. Ενδιαφέρον το θέμα και θα φανεί στο χειροκρότημα. -
Ενδιαφερουσες οι σκεψεις σου spiduster.. Μια μεγαλη Ιαπωνικη εταιρια να αγοραζει μια αλλη μεγαλη Ιαπωνικη εταιρια..
Παντως καθε φορα που μπαινω σε αυτο το topic, αυτο που μου προκαλει μεγαλη εντυπωση ειναι το πρωτο σχολιο, που ειναι του συνforumιτη jackdaniels, πως εκθειαζε το qashqai, και μετα ελεγε τα καλυτερα. Και οταν το αγορασε, σε τρεις μηνες το πουλησε, γιατι ο ανθρωπος δεν εμεινε ευχαριστημενος απο το αμαξι. Τελικα η επιλογη και αγορα αυτοκινητου ειναι δυσκολη υποθεση.. -
Ο χρήστης makwolf έγραψε:
Ενδιαφερουσες οι σκεψεις σου spiduster.. Μια μεγαλη Ιαπωνικη εταιρια να αγοραζει μια αλλη μεγαλη Ιαπωνικη εταιρια..
Παντως καθε φορα που μπαινω σε αυτο το topic, αυτο που μου προκαλει μεγαλη εντυπωση ειναι το πρωτο σχολιο, που ειναι του συνforumιτη jackdaniels, πως εκθειαζε το qashqai, και μετα ελεγε τα καλυτερα. Και οταν το αγορασε, σε τρεις μηνες το πουλησε, γιατι ο ανθρωπος δεν εμεινε ευχαριστημενος απο το αμαξι. Τελικα η επιλογη και αγορα αυτοκινητου ειναι δυσκολη υποθεση..Από τις πιο δύσκολες αν δεν έχεις 1000% ξεκάθαρα ιεραρχημένες τις ανάγκες που θα κλιθεί να καλύψει το αυτοκίνητο και τις προτεραιότητές σου σαν οδηγός.
-
Δύσκολη είναι η διαδικασία να μαζέψεις τα λεφτά, η επιλογή μετά μια χαρά διαδικασία είναι
Εντάξει, δεν το παντρεύεσαι κιόλας. Ακόμη και αν τόσο δε σου κάνει το πουλάς και αγοράζεις άλλο, απλά χάνεις ένα 10-15% της τιμής.
-
Ο χρήστης makwolf έγραψε:
Παντως καθε φορα που μπαινω σε αυτο το topic, αυτο που μου προκαλει μεγαλη εντυπωση ειναι το πρωτο σχολιο, που ειναι του συνforumιτη jackdaniels, πως εκθειαζε το qashqai, και μετα ελεγε τα καλυτερα. Και οταν το αγορασε, σε τρεις μηνες το πουλησε, γιατι ο ανθρωπος δεν εμεινε ευχαριστημενος απο το αμαξι. Τελικα η επιλογη και αγορα αυτοκινητου ειναι δυσκολη υποθεση..Δεν είναι ο μόνος. Όσα τεστ drive και να κάνεις ποτέ δεν θα ξέρεις τι αμάξι ειναι μέχρι να το έχεις στην κατοχή σου.
Ειδικά με το qq που έχει πολλά χαζά προβλήματα συναρμογης και ποιότητας. -
Πάντως όντως είναι λίγο κομικοτραγικό όπως το λέει και ο makwolf. Ανοίγεις θέμα για το αυτοκίνητο που πρόκειται να παραλάβεις, πρώτες καλές εντυπώσεις και μετά αντίο... Επιτυχία ως προς την επιλογή δεν το λες πάντως...Το qq 1.5 dci πληρώνει τέλη; Δεν με είχε ποτέ απασχολήσει ιδιαίτερα αυτό το θέμα.
-
Αρχικά το 1.5 δεν πλήρωνε καθώς είναι στα 99.
Μετα τις αλλαγές πληρώνει 89.10. Μικρό πόσο σε σχέση με τα 660 του ραβ αλλά και πάλι δεν το λες και μικρή αύξηση από το μηδέν.
Η πλάκα όμως είναι ότι ενώ το 1.5 είχε αρχικά 99 ρύπους σε κάθε επίπεδο εξοπλισμού, μετά την αλλαγή στα πρότυπα euro 6 η έκδοση τέκνα με τις 19αρες ζάντες εμφανίστηκε με 103 ή 104 γραμμάρια.
Τι έγινε ξαφνικά;
Εγώ θεωρώ ότι κάθε εταιρεια όπου μπορεί να κλεψει θα κλεψει. Οπότε δεν πρέπει να πέφτουμε από τα σύννεφα κάθε φορά που θα ακούμε κάτι. -
Καμιά όμως πέρα από την VW δεν πέρασε ολόκληρο λογισμικό για να κλέβει στις μετρήσεις . Άλλο να δηλώνει μετρήσεις με ιδανικές συνθήκες ( που στην πραγματικότητα δεν μπορούν να υπάρξουν ) και άλλο αυτό που έκανε ο γερμανικός κολοσσός . Τεράστια διαφορά .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπορει να βρεθούν και αλλα, τωρα ξεκίνησε η ιστορία ....
-
Καψούρα το έχεις iceman να βρεθούν . Εγώ νομίζω ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί κάτι . Αυτό που έχει κάνει η VW θα έπρεπε να την σβήσει από τον χάρτη . Δεν είναι όλοι ίδιοι . Δεν γίνεται να τους βάζουμε όλους στον ίδιο κουβά.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νissan Qashqai J11 [2014-__]