-
Σε εμάς και σε έναν ακόμη γνωστό μου, έβαλαν τους παρακάτω καταπληκτικούς αισθητήρες αξία 10€ από το ebay!
http://www.ebay.com/itm/4-Parking-Sensors-LED-Display-Car-Auto-Backup-Reverse-Radar-System-Alarm-Kit-HC-/381351181586?hash=item58ca4d3d12:g:2J0AAOSwLzdWRKIpΣε εμένα άρχισε να τρίζει το ταμπλό στο σημείο που τοποθέτησαν την φωτεινή ένδειξη, ενώ στον άλλο ξεκόλλησε πάνω στην μια βδομάδα
-
Αυτούς μου είχαν βάλει και εμένα στην αρχή και τους είπα να τους βγάλουν και να βάλουν τους αυθεντικούς. Έκαναν κανά 2 μήνες να έρθουν (δεν ξέρω από πού) αλλά έκανα υπομονή. Πάντως είχα πάρει και στα κεντρικά στην Αθήνα και από ότι κατάλαβα δεν τους δουλεύουν τους αυθεντικούς ούτε στα κεντρικά γιατί μου είπαν ότι βάζουν αυτούς από το ebay. Πάντως παρόλο που είναι ακριβοί είναι πολύ καλύτεροι από του εμπορίου. (διακριτικός ήχος, κλείνουν μόνοι τους οι μπροστά μετά από 20 δευτ και άλλα, δεν έχουν βέβαια τις δυνατότητες που δίνουν στην έκδοση premium)
-
Ευχαριστώ για την απάντηση!!!! Απο ότι φαίνεται πρέπει να ζητήσει (και να πληρώσει extra) κανείς τους αυθεντικούς αισθητήρες για να τους βάλουν, διαφορετικά βάζουν κινεζιές με 10 ευρώ και ας μην ειναι nissan. Κατα τα αλλά αν το εκανε κανείς μόνος του θα τον έκραζαν για πιθανή βλάβη και απώλεια εγγύησης....
-
Αν πάντως παέι κανείς για το acenta connect με 650 ευρώ παραπάνω παίρνει την Acenta Premium και τους εργιστασιακούς αισθητήρες με ενδειξεις στην κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου και κουμπι απενεργοποίησης, ενώ μαζί δινεται και το safety shield pack .... Το να ζητήσεις να σου βάλουν μόνο το αυθεντικό πακέτο αισθητήρων με τέτοιο κόστος μάλλον δεν συμφέρει
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αν πάντως παέι κανείς για το acenta connect με 650 ευρώ παραπάνω παίρνει την Acenta Premium και τους εργιστασιακούς αισθητήρες με ενδειξεις στην κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου και κουμπι απενεργοποίησης, ενώ μαζί δινεται και το safety shield pack .... Το να ζητήσεις να σου βάλουν μόνο το αυθεντικό πακέτο αισθητήρων με τέτοιο κόστος μάλλον δεν συμφέρειΣυμφωνώ
Μόνο εάν το ζητήσεις δώρο -
Επειδή έχει κυκλοφορήσει αναβάθμιση των χαρτών του connect και σύμφωνα με όσα γράφονται στο εν λόγω φόρουμ http://hellenicqq.freeforums.net/thread/10/
θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το αρμόδιο τμήμα των αξεσουάρ της αντιπροσωπείας στο 210 3489261 έχοντας διαθέσιμη την κάρτα που φοράει το σύστημα στο όχημα σας ή τον αριθμό VIN, για να ενημερωθείτε αν υπάρχει νεότερη και πόσο κοστίζει . -
Δηλαδή πρέπει να βγάλουμε την sd από την θέση της (για να δούμε την έκδοση) και να πάρουμε τηλέφωνο? (Λογικά θα πρέπει να φαίνεται η έκδοση των χαρτών μέσα από το connect).
Το έχει κάνει κανείς? -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αν πάντως παέι κανείς για το acenta connect με 650 ευρώ παραπάνω παίρνει την Acenta Premium και τους εργιστασιακούς αισθητήρες με ενδειξεις στην κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου και κουμπι απενεργοποίησης, ενώ μαζί δινεται και το safety shield pack .... Το να ζητήσεις να σου βάλουν μόνο το αυθεντικό πακέτο αισθητήρων με τέτοιο κόστος μάλλον δεν συμφέρειΓια το safety shield pack και μόνο αξίζει. Το μόνο επιπλέον μαζί με τους προβολείς ομίχλης που θα ήθελα να είχε το αμάξι.
Ποτέ δε κατάλαβα γιατί χρειάζεται να δώσεις 4000 επιπλέον από την βασική έκδοση, και να φορτωθείς με εξοπλισμό που δεν χρειάζεσαι, για να προσθέσεις το πακέτο safety shield.
Το ίδιο και για το Vitara που το είχε στάνταρ μόνο στο τετρακίνητο
Μπράβο στην Volvo που το έχει στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις εξοπλισμού!
-
Ο χρήστης stathisksts έγραψε:
Δηλαδή πρέπει να βγάλουμε την sd από την θέση της (για να δούμε την έκδοση) και να πάρουμε τηλέφωνο? (Λογικά θα πρέπει να φαίνεται η έκδοση των χαρτών μέσα από το connect).
Το έχει κάνει κανείς?Θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία που θα είμαι στο αυτοκίνητο
-
γιατι πρεπει να πληρωσεις για την αναβαθμιση ;
-
Αγοράζεις νέα sd κάρτα μιας και είναι κλειστό το σύστημα!
Στις περισσότερες εταιρίες έτσι συμβαίνει -
Ο χρήστης drenie έγραψε:
γιατι πρεπει να πληρωσεις για την αναβαθμιση ;Πολύ καλή ερώτηση +1000
-
Δεν νομίζω πως πάει έτσι. Αγοράζεις νέα κάρτα για να είσαι σίγουρος ότι έχει τα πιο ανανεωμένα δεδομένα του χάρτη. Πχ αν έχει αλλάξει η φορά κάποιου δρόμου....
-
Και πάλι ... Αυτό είναι αναβάθμιση του χάρτη ...
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πλέον οι περισσότερες εφαρμογές είναι δωρεάν ακομα και αυτές που μπαίνουν από το εργοστάσιο (πχ HERE της NOKIA), γιατί να μην είναι και η αναβαθμίσεις δλδ
-
Το βασικό θέμα δεν είναι το ότι πληρώνεις για την αναβάθμιση αλλά το πόσο την κοστολογούν για να αξίζει να την αγοράσεις?
-
Μπες στο προηγούμενο link να δεις τιμή
-
Σόρρυ κιόλας αλλά πάνε καλά ; τι τιμές είναι αυτές;
-
Εγώ πιστευω ότι θα επικρατήσει η λογική και θα υπάρξει γενναία μείωση, μιας και υπό τα σημερινά δεδομένα της ελληνικής αγοράς αυτές οι τιμές δεν θα περπατήσουν.
Αλήθεια σε άλλες εταιρείες πόσο πάει; -
Για να καταλάβω ... Αυτές είναι οι τιμές μετά το πέρασμα των δύο χρόνων από την ημέρα αγοράς του οχήματος ή θεωρητικά θα πληρώσεις την αναβάθμιση έτσι κι αλλιώς ;
Νissan Qashqai J11 [2014-__]