-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Λοιπόν εγώ θα πω κάτι έχοντας σωας τας φρένας και γνωρίζοντας ότι μετά θα ακούσω πολλά.
Χθες έκανα μια διαδρομή που παλιά έκανα πάρα πολύ συχνά αλλά τώρα είχα να την κάνω σχεδόν 2 χρόνια. Επισκέφτηκα ένα σπίτι το οποίο βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου ανάμεσα σε Άγιο Στεφανο και Αφίδνες.
Ο δρόμος είναι στενός, ανηφορικός και γεμάτος στροφές. Την διαδρομή αυτήν την έχω κάνει με skoda fabia του 2001, με Citroën c2 του 2004 και με opel astra 1.4 120hp του 2011.
Το qq έστριβε και παταγε καλύτερα από όλα. Και καλά από τα δύο μικρό οκ το καταλαβαίνω, αλλά και από το astra μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
Ξανά λέω είναι προσωπική μου άποψη και δεν είμαι και κάνας σουπερ οδηγός, αλλά νομίζω είμαι σε θέση τέτοιες διάφορες να τις καταλαβαίνω....
Και για να τρολαρω λίγο την πάρτη μου.
Καλύτερα από όλα την ανάβαση αυτήν την είχαμε κάνει με το Peugeot rallye που είχε πριν κάποια χρόνια ο φίλος που μένει εκεί και που νόμιζες ότι ήταν βιδωμένο στην άσφαλτο...
Α ναι και ακόμα καλύτερα με ένα husqvarna sm610s που είχα πριν κάποια χρόνια, για όσους γνωρίζουν τι εστί supermoto.
Βέβαια τώρα μεγαλώσαμε και σοβαρευτηκαμε, οπότε μια χαρά είναι το qq.....
Τις καλημερες μουΘα το γουσταρες με την ψυχη σου φανταζομαι. Husky ε; Ωραιος, ψαγμενος. Εδωσες τον μοτορα; Εγκλημα. Δεν μπορεις να σοβαρευτεις με τετοιο μοτορι. Οταν ανεβεις σε παρασυρει, ειδικα που το εχεις και supermoto το θες το στροφιλικι.
Καλημερα και απο εμενα plutare -
Το δώσαμε φίλε με πολύ μεγάλο ζόρι ομολογουμενως, αλλά για χάρη της μικρής μου... από την μία το μετανιώνω κάθε μέρα, αλλά από την άλλη ο κολλητός μου τώρα ξεκίνησε να περπατάει μετά από 2 μήνες στην εντατική αφού τον χτύπησε αυτοκίνητο χωρίς φυσικά να φταίει αυτός....
Οπότε όσο και να μου λείπει το husky κάνω τουμπεκί. ... -
Και για να συνεχίσω το offtopic (το οποίο κλείνω εδω) πάρε και μια φώτο από το θηρίο. ...
-
περαστικα φιλε και σιδερενιο το παιδι.
-
Περαστικά στον κολλητό!
-
Ευχαριστώ ρε παίδες
Και μακριά από όλους τέτοιες καταστάσεις... -
Το δώσαμε φίλε με πολύ μεγάλο ζόρι ομολογουμενως, αλλά για χάρη της μικρής μου... από την μία το μετανιώνω κάθε μέρα, αλλά από την άλλη ο κολλητός μου τώρα ξεκίνησε να περπατάει μετά από 2 μήνες στην εντατική αφού τον χτύπησε αυτοκίνητο χωρίς φυσικά να φταίει αυτός....
Οπότε όσο και να μου λείπει το husky κάνω τουμπεκί. ...Οικογενεια. Ενταξει, παω πασο. Παντως ειναι κα-τα-πλη-κτι-κο. Να χαιρεσαι και την μικρη (αυτη αξιζει πλεον τα παντα) και το παλικαρι να αναρωσει γρηγορα!
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Οπότε όσο και να μου λείπει το husky κάνω τουμπεκί. ...Οικογενεια. Ενταξει, παω πασο. Παντως ειναι κα-τα-πλη-κτι-κο. Να χαιρεσαι και την μικρη (αυτη αξιζει πλεον τα παντα) και το παλικαρι να αναρωσει γρηγορα!
Σ ευχαριστώ πολύ να σαι καλα
-
Χαιρετώ ολους τους φίλους και φίλες κατόχους και υποψήφιους κατόχους του best seller της Nissan.
Μια νέα προσπάθεια ξεκινάει στο χώρο της ενημέρωσης και της αλληλοβοήθειας για το αυτοκίνητο μας στο
http://hellenicqq.freeforums.net/
Θα ηταν τιμή μας να σας δούμε και εκει -
Η σκιαγράφηση του προφίλ ενός ιδιοκτήτη αυτοκινήτου Nissan
http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... itou-nisan'Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη στις τεχνικές σκιαγράφησης ενός προφίλ, το Πανεπιστήμιο ανακάλυψε ότι οι οδηγοί των Nissan είναι από τους πιο γενναιόδωρους, πιστούς και φιλικούς ανθρώπους, ανάμεσα σε μια πλειάδα ιδιοκτητών ευρωπαϊκών αυτοκινήτων. '
Άιντε να σας φτιάξω τη μέρα...μέρα που είναι σήμερα
-
Αυτό είναι αλήθεια! Οι οδηγοί GTR, 370Z, Armada, Murano, Pathfinder, Micra(!!!) και λοιπών θηρίων επιβεβαιώνουν την έρευνα!!!! [emoji38]
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Η σκιαγράφηση του προφίλ ενός ιδιοκτήτη αυτοκινήτου Nissan
http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... itou-nisan'Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη στις τεχνικές σκιαγράφησης ενός προφίλ, το Πανεπιστήμιο ανακάλυψε ότι οι οδηγοί των Nissan είναι από τους πιο γενναιόδωρους, πιστούς και φιλικούς ανθρώπους, ανάμεσα σε μια πλειάδα ιδιοκτητών ευρωπαϊκών αυτοκινήτων. '
Άιντε να σας φτιάξω τη μέρα...μέρα που είναι σήμερα
χχμμμ θα το εχω υποψιν αν ειναι να βρω καμια κοπελια που να οδηγαει Νισαν.
-
-
Εγώ θα το ξαναπώ μια ακόμα φορά. Το qq έχει πουλήσει χιλιάδες κομμάτια στην Ελλάδα.
Εν τέλει αυτοί που έχουν τα προβλήματα, οποία και αν είναι αυτά, είτε τριγμων ή κάτι άλλο, τι ποσοστό αυτών των χιλιάδων είναι;
Και το λέω αυτό παίρνοντας για παράδειγμα κατά αρχάς εμενα, που με 6000 χλμ δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα, πέραν ενός τρίξιματος εκεί που μου έβαλαν τον αισθητήρα του συναγερμου και που προφανώς άφησαν τα καλώδια χύμα...
Κατά τα άλλα, δεν τρίζει, δεν καίει λάδια, δεν χει κολλήσει πότε το Connect, δεν δεν δεν δεν.
Μπορεί να είμαι απλά τυχερός ή μπορεί κάτι να εμφανιστεί σε λιγο καιρό.
Η ουσία είναι όμως ότι μέχρι στιγμής το αμάξι είναι Α-Ψ-Ο-Γ-Ο. Και με δικαιώνει κάθε στιγμή που γυρίζω το κλειδί....
Υ.Γ. μπείτε δείτε και σε κάνα άλλο φόρουμ τι παίζει με άλλες εταιρείες, για να καταλάβετε ότι ακόμα και σε αυτούς που έχει εμφανιστεί ένας τριγμός, είναι πτέσμα σε σχέση με άλλα προβλήματα που βγάζουν καινούργια αυτοκίνητα...
Αυτά από κάποιον που ούτε οπαδός τους qq είναι (το vitara & το renegade μου άρεσαν πιο πολυ), ούτε έχει ανάγκη να ευλόγησε τα γένια του.... -
plutare γιατί δεν πας να σου φτιάξουν το σημείο που τρίζει;
Σου αρέσει πιο πολύ το vitara από το QQ;;
Το Renegade είναι ιδιαίτερο, δεν λέω, αλλά πάλι ξεκάθαρα πιο όμορφο το QQ!
Όσοι πήραν QQ στα επόμενα χρόνια θα νιώθουν όλο και πιο τυχεροί, που θα έχουν ένα τόσο όμορφο αμάξι, με έναν απίστευτα αξιόπιστο κινητήρα, που δεν καίει τίποτα και τους γλιτώνει χρήματα κάθε μέρα, και είναι και από τους πλέον αποδοτικούς στην κατηγορία! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
plutare γιατί δεν πας να σου φτιάξουν το σημείο που τρίζει;
Σου αρέσει πιο πολύ το vitara από το QQ;;
Το Renegade είναι ιδιαίτερο, δεν λέω, αλλά πάλι ξεκάθαρα πιο όμορφο το QQ!
Όσοι πήραν QQ στα επόμενα χρόνια θα νιώθουν όλο και πιο τυχεροί, που θα έχουν ένα τόσο όμορφο αμάξι, με έναν απίστευτα αξιόπιστο κινητήρα, που δεν καίει τίποτα και τους γλιτώνει χρήματα κάθε μέρα, και είναι και από τους πλέον αποδοτικούς στην κατηγορία!Φίλε emperor, το πιστεύεις ή όχι δεν έχω βρει ακόμα τον χρόνο να πάω...
Και τα 2 (vitara, renegade ), μου άρεσαν περισσότερο από το qq εμφανισιακά. Το qq όμως τα κέρδισε σε θέμα χώρων, σαλονιού, οικονομίας και τιμής αποκτησης σε σχέση με εξοπλισμό.... -
Και σε εμένα εμφανίζει έναν τριγμό μπροστά αριστερά στο ταμπλό (στο σημείο που έβαλαν από την αντιπροσωπεία τον αισθητήρα παρκαρίσματος), αλλά δεν αξίζει να τρέχω μέχρι την αντιπροσωπεία για αυτό τον λόγο. Όταν με το καλό πάω για αλλαγή λαδιών θα τους το αναφέρω μήπως και βρουν λύση.
-
Εγώ θα το ξαναπώ μια ακόμα φορά. Το qq έχει πουλήσει χιλιάδες κομμάτια στην Ελλάδα.
Εν τέλει αυτοί που έχουν τα προβλήματα, οποία και αν είναι αυτά, είτε τριγμων ή κάτι άλλο, τι ποσοστό αυτών των χιλιάδων είναι;
Και το λέω αυτό παίρνοντας για παράδειγμα κατά αρχάς εμενα, που με 6000 χλμ δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα, πέραν ενός τρίξιματος εκεί που μου έβαλαν τον αισθητήρα του συναγερμου και που προφανώς άφησαν τα καλώδια χύμα...
Κατά τα άλλα, δεν τρίζει, δεν καίει λάδια, δεν χει κολλήσει πότε το Connect, δεν δεν δεν δεν.
Η ουσία είναι όμως ότι μέχρι στιγμής το αμάξι είναι Α-Ψ-Ο-Γ-Ο. Και με δικαιώνει κάθε στιγμή που γυρίζω το κλειδί....
Υ.Γ. μπείτε δείτε και σε κάνα άλλο φόρουμ τι παίζει με άλλες εταιρείες, για να καταλάβετε ότι ακόμα και σε αυτούς που έχει εμφανιστεί ένας τριγμός, είναι πτέσμα σε σχέση με άλλα προβλήματα που βγάζουν καινούργια αυτοκίνητα...
Αυτά από κάποιον που ούτε οπαδός τους qq είναι (το vitara & το renegade μου άρεσαν πιο πολυ), ούτε έχει ανάγκη να ευλόγησε τα γένια του....Το ποσοστό που λες εξαρτάτε από το τη θεωρεί κάποιος πρόβλημα. Σίγουρα η πλειοψηφία δεν θεωρεί πρόβλημα το γεγονός ότι το χρώμα 'αραχνιάζη' μετά από 5-6 πλυσίματα ούτε το απαράδεκτο γεγονός του να βγαίνει το αυτοκίνητο από το εργοστάσιο με το καπό να χάσκει από τη μία πλευρά ή το πορτάκι-τσιγαρόχαρτο της τάπας καυσίμου....οι περισσότεροι δεν τα βλέπουν αυτά καν. Σίγουρα στις mutimedia συσκευές και τους αισθητήρες και σε κάθε άλλο 'φρέσκο' τομέα ενός αυτοκινήτου η κάθε εταιρία μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα αλλά στον τομέα της συναρμογής και του χρώματος είναι γελοίο! Για τα λεφτά που ζητάνε θα έπρεπε να είχαν δώσει πολύ περισσότερη προσοχή στην λεπτομέρεια... Πέραν αυτών λοιπόν χαίρομε που χαίρεσαι το αυτοκίνητο και ελπίζω να συνεχίσει να σε δικαιώνει.
-
Ο χρήστης jackdaniels έγραψε:
Αυτά από κάποιον που ούτε οπαδός τους qq είναι (το vitara & το renegade μου άρεσαν πιο πολυ), ούτε έχει ανάγκη να ευλόγησε τα γένια του....Το ποσοστό που λες εξαρτάτε από το τη θεωρεί κάποιος πρόβλημα. Σίγουρα η πλειοψηφία δεν θεωρεί πρόβλημα το γεγονός ότι το χρώμα 'αραχνιάζη' μετά από 5-6 πλυσίματα ούτε το απαράδεκτο γεγονός του να βγαίνει το αυτοκίνητο από το εργοστάσιο με το καπό να χάσκει από τη μία πλευρά ή το πορτάκι-τσιγαρόχαρτο της τάπας καυσίμου....οι περισσότεροι δεν τα βλέπουν αυτά καν. Σίγουρα στις mutimedia συσκευές και τους αισθητήρες και σε κάθε άλλο 'φρέσκο' τομέα ενός αυτοκινήτου η κάθε εταιρία μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα αλλά στον τομέα της συναρμογής και του χρώματος είναι γελοίο! Για τα λεφτά που ζητάνε θα έπρεπε να είχαν δώσει πολύ περισσότερη προσοχή στην λεπτομέρεια... Πέραν αυτών λοιπόν χαίρομε που χαίρεσαι το αυτοκίνητο και ελπίζω να συνεχίσει να σε δικαιώνει.
Εμένα το καπω μου είναι μια χαρά. Ούτε στραβό ούτε ταλαντώσεις ούτε τίποτα. Για το χρώμα δεν έχω παρατηρήσει κάποιο αραχνιασμα (βέβαια το αμάξι εξωτερικά δεν το πλένω παρά μια φορά το μηνα)....
Όσο για τα προβλήματα που λες σε άλλα καινούργια αυτοκίνητα, κάνε μια βόλτα σε άλλα φόρουμ και θα δεις ότι δεν είναι ηλεκτρονικά μικροπροβληματα, αλλά πολύ πιο σημαντικά. . . -
Plutare +1.
Νissan Qashqai J11 [2014-__]