-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δες σε spritmonitor η καποιο άλλο φόρουμ του εξωτερικού, στην Αγγλία εχει πουληθεί πολυ το 1,2 αν και ειναι δύσκολο να καταλάβεις πως μεταφράζεται το miles per gallon που υπολογίζουν -
Δοκιμή διαρκείας με το 1,5dci...μέση κατανάλωση 5,8 λιτρα/100 χλμ.
http://www.newsauto.gr/dokimi-diarkias- ... -5-diesel/
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Δοκιμή διαρκείας με το 1,5dci...μέση κατανάλωση 5,8 λιτρα/100 χλμ.http://www.newsauto.gr/dokimi-diarkias- ... -5-diesel/
6 πάντως έχω εγώ... Μίλαμε για το μικτό μετρητή εξαρχής και όχι το μετρητή κάθε διαδρομής, που μηδενίζει κάθε φορά που ξεκινάει με τη μίζα το αμάξι!
-
Ε ναι,όλοι κάπου εκεί λογικά κυμαίνεστε με normal οδηγηση.
Νομίζω πως είναι ικανοποιητική επίδοση...εκτός πια και αν κάποιος έχει βαλθεί να μετατρέψει όλες τις διαδρομές σε αγώνα οικονομίας !
Και εχω την εντύπωση ότι στο 1.6dci ανεβαίνουμε περιπου 0,5 λίτρο/100χλμ. -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Στο Honest John, βγάζει το 1.5 diesel να έχει μέση κατανάλωση 5.3lt/100Km και το 1.2T στα 7.4lt/100Km. Οι τιμές μάλλον ισχύουν γιατί 5.3lt μέση κατανάλωση έχω και εγώ στο δικό μου.Με τις τρέχουσες τιμές καυσίμου και βάζοντας έναν μέσο όρο 9000Km τον χρόνο, με την βενζίνη θα δίνεις 948€ τον χρόνο ενώ με το πετρέλαιο 538€, μια διαφορά δηλαδή 410€ υπέρ του ντίζελ.
Καθώς η τιμή του diesel είναι 3000€ περίπου πάνω από την βενζίνη, θα χρειαστείς γύρω στα 7.5 χρόνια για να κάνεις απόσβεση. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι δεν θα αλλάξει κάτι δραματικά τα επόμενα χρόνια, όπως πχ. να πλησιάσει η τιμή του ντίζελ την τιμή της βενζίνης.
Προσωπικά, θα οδηγούσα και τα δύο (αν έβρισκα test drive βενζίνη) πριν καταλήξω στο καύσιμο.
Σ ευχαριστώ για την απάντηση...έχεις δίκιο και σε αυτά βασίζομαι κ εγώ και νομίζω πως μου ταιριάζει η βενζίνη,απλά για κάποιους λόγους είμαι ακόμα σε σκέψη
Α)όλοι μια όλοι έχουν το diesel και δεν έχει ακουστεί κάτι το ιδιαίτερο μηχανικά σε σχέση με βενζίνη που όμως δεν μπορώ να επαλήθευσω αφού δεν εχει κάποιος για να ρωτήσω
Β)αν το 1.2 και όντας λίγο φορτωμένο και σε ανήφορουλες θα με κρεμάει (εδώ έχεις απόλυτο δίκιο αν βρω να οδηγήσω πρώτα)η αν βρούμε κάποιον να ρωτήσω
Γ)και τέλος αν και δεν υπάρχει θέμα απόσβεσης μήπως είναι σαφώς καλύτερη σε 7-8 χρόνια η μεταπώλησηΕχει κάποιος τις επιδόσεις για τα 2 μοντέλα και δεν εννοώ τα γνωστά 0-100 αλλά και τα ρεπριζ;
-
Καλησπέρα και από μένα,
πριν λίγο καιρό ,έκανα (σε 2 αντιπροσωπείες) test-drive στο qq 1.5d accenta και σχεδόν το έχω κλείσει, τιμή στα 23800€+400€ χαρτούρα κτλ = 24200€ (στο website της NISSAN την έκδοση αυτή την έχει 22890+510(μεταλλικό)=23400€, δηλ 400€ αέρας) με Euro 6 κ μεταλλικό και παζαρεύω τα δώρα αν κ μου το παίζουν δύσκολοι. λέτε να σηκωνει παζάρι η τιμή??
ας ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Με τόσο που πουλάει ακομα αποκλειεται... Ζητά αισθητήρες, πατάκια, συναγερμό και δάπεδο πορτμπαγκάζ και νομιζω θα είσαι οκ...
-
Α μιας και είχα καιρό να γκρινιάξω, ακούστε ποσο κανει η τάπα του δοχείου για τα πιτσιλιτηρια!!!
26 ευρώ!!!!!
Έπαθα φρίκη με το που το άκουσα... Και το είχα παραγγείλει άνετος οτι σιγά ποσο θα κανει, ειδικα κιόλας βλέποντας το ίδιο καπάκι για το προηγούμενο μοντέλο στις 4 περίπου λίρες Αγγλίας.
Το πως χάθηκε το προηγούμενο βέβαια ειναι άλλη πηγή γκρίνιας αλλα φταίω και εγώ που το είδα 2 και μήνες μετα.... και λέω τόσο γιατι τελευταία φορα το είχαν ανοίξει το καπω στο εξουσιοδοτημένο για την προσαρμογή του καπω και ελεγχο υγρών και λαδιών.,...... -
Ο χρήστης papam έγραψε:
Καλησπέρα και από μένα,
πριν λίγο καιρό ,έκανα (σε 2 αντιπροσωπείες) test-drive στο qq 1.5d accenta και σχεδόν το έχω κλείσει, τιμή στα 23800€+400€ χαρτούρα κτλ = 24200€ (στο website της NISSAN την έκδοση αυτή την έχει 22890+510(μεταλλικό)=23400€, δηλ 400€ αέρας) με Euro 6 κ μεταλλικό και παζαρεύω τα δώρα αν κ μου το παίζουν δύσκολοι. λέτε να σηκωνει παζάρι η τιμή??
ας ευχαριστώ εκ των προτέρων.Εχουν προσφορα ετοιμοπαραδοτο το accenta σε λευκο 22000 με 22500 με το κλειδι στο χερι.Αν θες στειλε πμ να σου δώσω info.
-
Εκθεσιακά, euro 5 πινακιδωμένα, test drive;
-
test drive σιγουρα οχι...αυτοι λενε οτι τα ταξινομησανε για να πιασουν το μπονους και μετα τα πουλανε!
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
test drive σιγουρα οχι...αυτοι λενε οτι τα ταξινομησανε για να πιασουν το μπονους και μετα τα πουλανε!Γίνεται και αυτό αλλά προσοχή μηπως είναι euro 5 που ξέμειναν και αναγκαστικά τα ταξινόμησαν σε εμπόρους μιας και από 1/9 δεν ταξινομούνται πια euro 5
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
test drive σιγουρα οχι...αυτοι λενε οτι τα ταξινομησανε για να πιασουν το μπονους και μετα τα πουλανε!
Γίνεται και αυτό αλλά προσοχή μηπως είναι euro 5 που ξέμειναν και αναγκαστικά τα ταξινόμησαν σε εμπόρους μιας και από 1/0 δεν ταξινομούνται πια euro 5
θα πόνταρα ότι είναι τέτοια η περίπτωση.
-
Δύσκολο να έχουν περισσέψει ακόμη QQ Euro 5 με την ζήτηση που έχει, μιας και έχει περάσει πάνω από ένα τρίμηνο που έχει έρθει το Euro 6. Άσε που και να υπήρχαν όλο και κάποιος θα τα είχε ζητήσει για να κερδίσει την αύξηση τιμής του Euro 6.
Άσχετο, αλλά κάτι που μου την σπάει στο QQ, είναι πως με την αεροτομή που έχει στην πέμπτη πόρτα το βλέπω πολύ δύσκολο να μπαίνει η σχάρα ποδηλάτων που έχω. Φυσικά δε θα το ρισκάρω να την τοποθετήσω, μη μου μείνει καμιά αεροτομή στο χέρι
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Άσχετο, αλλά κάτι που μου την σπάει στο QQ, είναι πως με την αεροτομή που έχει στην πέμπτη πόρτα το βλέπω πολύ δύσκολο να μπαίνει η σχάρα ποδηλάτων που έχω. Φυσικά δε θα το ρισκάρω να την τοποθετήσω, μη μου μείνει καμιά αεροτομή στο χέριΑυτή την σχάρα με τους ιμάντες? Φαίνεται γερή η αεροτομή και δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Μόνο που σε τέτοιες περιπτώσεις εκεί που λυγίζει ο ιμάντας και ακουμπάει αμάξωμα (στην άκρη της αεροτομης) βάζεις κάτω από τον ιμάντα ένα κομμάτι μαλακό σφουγγάρι ή wettex για να μην γδαρθει από τις ταλαντώσεις. Την έπαθα σε προηγούμενο αμάξι μου που είχε αεροτομή... και έμαθα.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω πάρει κυλινδρικό μονωτικό που μπαίνει στις σωληνώσεις, για να τυλίγω την σχάρα εκεί που έρχεται σε επαφή με το αμάξι. Την έχω πάθει και εγώ δυστυχώς σε προηγούμενο αυτοκίνητο.
-
Πολύ ησυχία βλέπω στο αγαπημένο μου topic!
Τί έγινε... σταμάτησαν να κοπανάνε τα καμάρια μας ή το πήραμε απόφαση ; -
Χαχαχα είσαι ωραίος ρε Στέφανε.
Άσχετο με τα κοπανηματα, αλλά έχει πάρει κάνει πρόσφατα καμιά προσφορά για το crossover pack? Λέω για προσφορά γιατί τα 400+ € που γράφει στο site είναι εκτός πραγματικοτητας θεωρώ. ... -
προς iceman7.
Nissan Qashqai review
Against:
patchy reliability
.......
http://www.autoexpress.co.uk/nissan/qashqai -
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Χαχαχα είσαι ωραίος ρε Στέφανε.
Άσχετο με τα κοπανηματα, αλλά έχει πάρει κάνει πρόσφατα καμιά προσφορά για το crossover pack? Λέω για προσφορά γιατί τα 400+ € που γράφει στο site είναι εκτός πραγματικοτητας θεωρώ. ...Μίλα με εξουσιοδοτημένο ή με το cc της ΝΙΣΣΑΝ... θα σου υπολογίσουν τυχόν έκπτωση εφόσον τρέχει κάποια τώρα!
Νissan Qashqai J11 [2014-__]