-
1η φορά το πήγες σε αντιπροσωπεία; Παλιότερα δε σου είχαν βρει τίποτα; Παντως πολλά απ' αυτά που σου είπανε δεν θα είναι και σε τόσο επειγουσα κατασταση... Αστους να λένε. Αλλαξε μόνο όσα εχουν πραγματικά σοβαρο πρόβλημα. Πχ κρεμαγιερα εχεις μεγαλη διαρροη;; Αν ήταν τόσο επειγουσα η αλλαγή, θα το είχες καταλάβει. Τωρα αν χανει ελαχιστα, δεν νομιζω πως υπαρχει προβλημα.
-
Ορισμενοι δεν εχουν μαθει τους απαραιτητους τροπους απο εκει που πρεπει. Δεν θα ασχοληθω εγω με τετοιες περιπτωσεις.
Και οντως. Κουβαδες φθηνιαρηδες τωρα και 203κατι χιλιαδες χιλιομετρα δεν εχουν τετοια θεματα, που θεωρουνται φυσιολογικα για στιβαρα και ποιοτικα κατα τα αλλα, αριστης καταστασης αυτοκινητα.
-
Χωρίς να ξέρω από Audi συγκεκριμένα, προτείνω δοκιμασμένη λύση:
Όταν βρείς μπροστά σου πιάτσα με ταξί, θα ρωτήσεις ταξιτζηδες σε ποιό φθηνό κ αξιόπιστο συνεργείο πηγαίνουν, και θα καταλήξεις σε 2-3 ονόματα που θα ακουσεις συχνότερα.
Στάλθηκε από το σαβουροκινητό μου με χρήση Tapatalk
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Ορισμενοι δεν εχουν μαθει τους απαραιτητους τροπους απο εκει που πρεπει. Δεν θα ασχοληθω εγω με τετοιες περιπτωσεις.Και οντως. Κουβαδες φθηνιαρηδες τωρα και 203κατι χιλιαδες χιλιομετρα δεν εχουν τετοια θεματα, που θεωρουνται φυσιολογικα για στιβαρα και ποιοτικα κατα τα αλλα, αριστης καταστασης αυτοκινητα.
ooooo....καθρεφτάκι.....πολύ πρωτότυπη απάντηση...και στα 2 μηνύματα σου είσαι οφφ τοπικ..απορώ πραγματικά γιατί μπαίνεις στον κόπο να γράφεις αερολογίες και να χαλάς το νήμα!?
φαίνεται εδώ μέσα ποίος έχει τρόπους και ποίος όχι..
ελα μεταξύ μας ,πες μας ποσες φορες το ηπιες το λιπτονακι σου απο 20βτ και σου εχει μείνει απωθημένο -κομπλεξ!?
προς τον φιλο που ψαχνει συνεργειο καλο
καλο συνεργειο στα β.π ειναι το quatro service στο χαλανδρι...ωστοσω μπορει να υπαρχουν και αλλα..
αν μπορεις να κατεβεις αιγαλεο υπαρχει ενα συνεργειο που ειναι γνωστης και παει ολο το vw club ..αν μου έλεγες νοτιά θα σου έλεγα 5-6.. -
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Ορισμενοι δεν εχουν μαθει τους απαραιτητους τροπους απο εκει που πρεπει. Δεν θα ασχοληθω εγω με τετοιες περιπτωσεις.Και οντως. Κουβαδες φθηνιαρηδες τωρα και 203κατι χιλιαδες χιλιομετρα δεν εχουν τετοια θεματα, που θεωρουνται φυσιολογικα για στιβαρα και ποιοτικα κατα τα αλλα, αριστης καταστασης αυτοκινητα.
Οπως προειπωθηκε, YOU started. Δεν αντεξες, δεν κρατηθηκες.
Για πες μας εσυ λοιπον, με τον ποιοτικο κουβα σου στα ποσα χιλιομετρα αλλαξες αμορτισερ, δισκοπλατω, ή οτιδηποτε εχει να κανει με τα ψαλιδια...
-
Ο χρήστης kobulis έγραψε:
Χωρίς να ξέρω από Audi συγκεκριμένα, προτείνω δοκιμασμένη λύση:Όταν βρείς μπροστά σου πιάτσα με ταξί, θα ρωτήσεις ταξιτζηδες σε ποιό φθηνό κ αξιόπιστο συνεργείο πηγαίνουν, και θα καταλήξεις σε 2-3 ονόματα που θα ακουσεις συχνότερα.
Σωθηκε. Και ποιος ειπε οτι τα ταξι ειναι τα πιο αρτια συντηρημενα σε καλα συνεργεια κιολας? Απλα τσουλανε τα κακομοιρα.
-
Φίλε swift b.p.m., ΑΝ ισχύουν όσα μου είπαν και αντέγραψα στην αρχική μου ανάρτηση και αν συνυπολογίσεις την κατανάλωση του αμαξιού εντός πόλης-γύρω στα 9/10 λίτρα καταλαβαινεις γιατι μπορει να νιωθω ¨απογνωση'. Το αμάξι δεν είναι δίλιτρο by the way, είναι 1.8 125 hp και όχι turbo (μειονεκτημα?), καθότι ουτε ο πατέρας μου οταν το ειχε αγοράσει είχε καμια καβλα για επιθετικη οδηγηση και γκάζια, ουτε εγω επισης. Παρολαυτα τραβαει μια χαρα και για το βαρος του και για τα χρόνια του. Οποτε δεν είμαι απο αυτους που τα ¨σκίζουν¨ η τα κακομεταχειρίζονται για ποζεριές.
Το αυτοκίνητο μπορει να μην έχει χλμ, αλλα αποσα λιγα ξερω για αυτοκινητα (δεν ειμαι ειδημων, γιαυτο ζητησα και συμβουλες εδω μεσα) οι αλλαγές σε πολλά εξαρτήματα επέρχονται και με τον χρόνο, και μιας και πιάνουμε φέτος την δεκαπενταετία, μάλλον δεν βλέπω και τόσο παράλογα 'τερτίπια' ΑΝ ξαναλέω ισχύουν τα λεγομενα της αντιπροσωπειας.
Τέλος, δεν μπαινω σε διαδικασια συγκρισης, αλλα τα ποιοτικα πλεονεκτήματα αν οδηγείς suzuki η audi μάλλον τα λένε οι τιμές σε αντιστοιχα μοντελα των 2 εταιρειών.. Οποτε δεν την πολυκαταλαβαινω την ειρωνία σου.υγ. Για να δω τι είναι τεφαρίκι έπρεπε να γκουγκλαρω, καθοτι δεν ομιλω την τουρκκη.
Anyway, αύριο το παω σε εναν μαστορα που μου υπεδειξε ενας ευγενικος φίλος παραπανω και θα δουμε τι τελικα ισχυει. Θα σας γραψω νεοτερα, να έχει οποιος ενδιαφερεται μια εικονα ποσο απεχουν τα οσα λενε οι αντιπροσωπειες με την πραγματικοτητα. Ευχαριστω και πάλι όλους για τις απαντησεις σας! -
Εγω παρακολουθω το feedback σου ως προς τον 1.8 20V καθοτι ο ατμοσφαιρικος τουλαχιστον, ειναι διαμαντακι αξιοπιστιας.
(ως προς την καταναλωση, λογικη για το βαρος που κουβαλαει, ειδικα στα Quattro/4mo ... ποσο μαλλον και για την τεχνολογια προσανατολισμο οικονομιας που υπηρχε τοτε!) -
ο 1,8 ατμοσφαιρικος ειναι ιδιος σαν βαση με τον τουρμπο...και τα δυο μοτερ ειναι εκπληκτικα γ'αυτο που σχεδιαστικαν να κανουν.με ενα μικρο προβαδισμα στον τουρμπατο γιατι δεν εχει ταβανι
η ροπη που δινει το τουρμπο παραχει μεγαλη ασφαλεια στο αμαξι σε προσπερασεις σε δρομους που δεν υπαρχουν και πολλα περιθορια αν σκεφτεις οτι φωρτομενο φτανει τους 2 τονους ανετα.το 9-10 λιτρα αν θα κανεις χιλιομετρα και ειναι το μοναδικο αμαξι που εχεις βαλτου lpg ειναι απ τα μοτερ που δεν εχουν θεμα με το lpg ισα ισα που πανε και καλητερα
-
Το αμαξι τελικα το πηγα σε ενα συνεργειο στον Γερακα και αλλαξαμε τα εξης: μπαταρια, σετ ιμαντα και τεντοτηρες, τρομπα νερου, το αμορτισερ του καπο, πλαστικο διχτυ, ψαλιδια εμπρος κατω και καναμε και ευθυγραμμιση. Μου ειπε να αλλαξω και σετ αμπραγιαζ, αλλα θα περιμενω και αλλο με το παρον. Κοστος 1180 ευρω, ενω μου εφτιαξε και τον γρυλο στο παραθυρο του οδηγου δωρεαν(κανονικα ειναι ενα κατοσταρικο αυτο). Ειχε τοσο καλη διαθεση που μου το εδωσε πλυμμενο μεσα εξω και καθαρισμενη την μηχανη σαν καινουρια. Κατα δηλωση του το αυτοκινητο ειναι σε εξαιρετικη κατασταση και καθολου ταλαιπωρημενο, καμια σχεση δηλαδη με την προηγουμενη διαγνωση οπου το αμαξι ηταν για αποσυρση στην καλυτερη.
Προσωπικα δεν θα ξαναπατησω στην αντιπροσωπεια και θα παροτρυνω οποιον βρω να κανει ακριβως το ιδιο, καθως τα 5, 6 χιλιαρικα που ζηταγανε ηταν αρπαχτη, για να μην πω τιποτα πιο χοντρο. Ειναι και χαζοι στην τελικη, γιατι αν απευθυνεσαι σε ασχετο και φουσκωσεις τοσο πολυ πια το λογαριασμο για να φτιαξει ο αλλος το αμαξι του, δεν υπαρχει περιπτωση να κανει ο αλλος το παραμικρο. Αν δεν ηταν τοσο υπερβολικοι στις υποτιθεμενες ζημιες ισως και να ειχα πεσει στην παγιδα φτιαξω καποια πραγματα εκει.
Εν τελει, το αυτοκινητο εχει τουλαχιστον 5 χρονακια ακομα ζωης και ολα καλα!
Ευχαριστω οσους απαντησαν στον μιτο καθως και τον φιλο yamaha13 που μου υπεδειξε το συνεργειο! -
Πάλι τα 1180€ πολλά δεν είναι;;;
-
Δέχομαι και φθηνοτερες προτάσεις για το επομενο σερβις!
-
Τα ψαλίδια τελικά τι είχαν και πόσο κόστισαν;
-
νομιζω οτι στον επιασε κανονικα...
αντε 300ε να εκανε ολο το σετ ιμαντες +2 εργατο ωρες
ομοιος 300ε για το ενα ψαλιδι ειναι τιμη αντιπροσοποιας +1 εργατοωρα για το ενα
δεν βλεπω διαφορα στιν τιμη. αμορτισερ καπο 40ε στην φραντζη ομοιος μπαταρια 70αμπερ 80ε
το δυχτι παλι τι ειναι!?
αυτο θα ελειπε...που πηρε ζεστα 1200ε και αν μην ειχε διαθεση.. -
Τιμές αντιπροσωπίας κανονικά. Δυστυχώς σε πιάσανε κότσο φίλε γιαυτό μην ενθουσιάζεσαι. Λογικό να σου κάνει και τόσους τεμενάδες μετά. Να πας αλλού την επόμενη φορά
Audi A4 2000, ενα κάρο λεφτά..