-
O sv2 ακόμα προωθεί το αίτημα για αποχώρηση?
-
ανταλλάσσει πμ'ς με ξ-ελτασσοσ και ιταλακια έχουμε πει
καποιος τού σφυριξε οτι ο ΛΥΚΟΣ της λιονεσσ ειναι ένα ταγάρι και μισο και ψαχνει αντικαταστάτη
-
Διάβασα όλα τα προηγούμενα ποστς, τα οποία με βοήθησαν να έχω μία κάποια άποψη περί του τι συνέβη...Μπορεί να είμαι και εκτός τόπου και χρόνου, δεδομένου ότι σε όλη μου την ζωή δεν συμμετείχα σε κλίκες, αλλά ούτε και τις ανεχόμουν. Το ίδιο βέβαια δεν μου άρεσαν οι θεωρίες συνωμοσίας πίσω από οποιαδήποτε κίνηση...
Στις προηγούμενες σελίδες τα είδα όλα... (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω)
Τι κατάλαβα και τι νομίζω (διάσπαρτες σκέψεις):Υπάρχει ένας βασικός κανόνας πωλήσεων 'αέρα' (ασφάλειες, αμοιβαία, ισόβια προγράμματα, χρηματοοικονομικές 'έξυπνες' λύσεις, συμμετοχές κλπ κλπ).
Αυτός ο τομέας χρειάζεται και (λειτουργεί με) επιθετικότητα, πιεστικότητα, πειστικότητα και αδιαφορία για το πως θα μας χαρακτηρίσουν οι άλλοι...
Και μόνο από τις σελίδες που έχουν γραφεί παραπάνω, βλέπω ότι έχει πετύχει τον πιθανό στόχο...Μην ξεγελιέστε, είναι σαν τα παλιά καμάκια που αντί να επιλέγουν τον αφρό, την έπεφταν σε 500 περιμένοντας να κάτσει έστω και μία...
Μην ξεχνάμε ότι αν αποφασίσει κάποιος να εκμεταλλευτεί ένα αυτοκινητιστικό φόρουμ τόσων χιλιάδων μελών, έχει πολλούς δρόμους για να 'κονομήσει'...κατά την γνώμη μου το τελευταίο είναι η διαφήμιση κάποιας πυραμίδας...δεν είναι αμελητέα ποσότης, αλλά υπάρχουν και άλλοι δρόμοι...Βλέπω και μία αντιπάθεια προς άτομα που μπορούν να έχουν κάποια αυτοκίνητα-όνειρα για πολλούς...Δεν μπορώ όμως να ξεχωρίσω από τι προέρχεται αυτή η αντιπάθεια. Από κόμπλεξ, από συνομωσιολογική έφεση ή πράγματι από γνώση της κατάστασης...Απορία θα μείνει...
Στεναχωρήθηκα για το άδειασμα κάποιων μοντς...που αν εξαιρέσουμε κάποιες λανθασμένες ενέργειες, όπως και να το κάνουμε κρατούσαν κάποιο επίπεδο...(και εδώ που τα λέμε, ακόμα και με μεγάλο μισθό δεν θα αναλάμβανα τέτοιον βραχνά)
Επίσης δεν μου αρέσει η σιωπή κάποιων πρώην πολύ ομιλητικών... Μου αρέσει όταν βάζεις έναν στόχο, να τον στηρίζεις μέχρι τέλους ή να παραδέχεσαι το λάθος σου (αυτό είναι πολύ αντρικό)...
Έχω μία ευκολία να πω τις απόψεις μου, δεδομένου ότι τον τελευταίο καιρό δεν παρακολουθώ το φόρουμ τόσο συχνά και με τόση συνέπεια όπως παλαιότερα...
Κάπου μου την είχε σπάσει, κάπου κατέβαινε επίπεδο μέρα με την μέρα...έφθασα να μην παρακολουθώ καν τα τεχνικά θέματα (που ήταν το αγαπημένο μου) και πέρναγα μόνο για μια ματιά από τα κλασσικά και ιστορικά (όπου γνώρισα κάποιους ανθρώπους του επιπέδου που θα ήθελα και του γούστου μου βεβαίως...Και εγώ δεν βλέπω να κρατάει για πολύ αυτό το φόρουμ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ γιατί κάνοντας μία ανασκόπηση έχω μαζέψει περισσότερα καλά από αρνητικά στοιχεία...
-
Ζητώ επαναφορά της κατάστασης!
-
-
Εγώ, μπαίνοντας μετά από καιρό διάβασα σποραδικά.
Εδώ και χρόνια λέμε ότι το φόρουμ είναι μια κοινωνία, ένας οργανισμός που εξελίσεται και αλλάζει. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα και καλό. Φτάσαμε σε μια πολύ δύσκολη φάση δυστυχώς.
Δεν ξέρω την τύφλα μου από διαφημίσεις, από πυραμίδες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Πάντα ήταν έτσι? Είχα την εντύπωση ότι μιλούσαμε για αυτοκίνητα, κάναμε συναντήσεις, κάναμε φιλίες.... -
Τώρα που κατά τα φαινόμενα υπάρχει νέος admin, θα φιλοτιμηθεί να με βγάλει απο mod ?
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Τώρα που κατά τα φαινόμενα υπάρχει νέος admin, θα φιλοτιμηθεί να με βγάλει απο mod ?Η επιθυμία σας εισακούσθηκε, αν και με με μεγάλη λύπη. Λύπη όχι μόνο για την αποχώρηση της προηγούμενης Διαχειριστικής Ομάδας, αλλά και λόγω των λαθών που έφεραν μια άβολη κατάσταση (σχέσεις Περιοδικού-Φόρουμ) σε σημείο θραύσης.
Η Διεύθυνση του Περιοδικού επιθυμεί με τον διορισμό νέας Διαχειριστικής Ομάδας να επαναφέρει την ηρεμία στο φόρουμ. Προσδοκούμε στην συνεργασία όλων όσων αγαπούν το Φόρουμ και το Περιοδικό.
Από την πλευρά μας, υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να είμαστε δίκαιοι, τηρώντας μεν τον Κανονισμό, αλλά με τέτοιον τρόπο ώστε να μην χαθεί ο 'παρεΐστικος' χαρακτήρας του 4TF.
Σας ευχαριστούμε!
-
καλέ ναι, δεν εγινε και τίποτε.
παμ παρακάτ (κι εσείς κι εμείς)
-
Ο χρήστης AEA4TF έγραψε:
Η Διεύθυνση του Περιοδικού επιθυμεί με τον διορισμό νέας Διαχειριστικής Ομάδας να επαναφέρει την ηρεμία στο φόρουμ. Προσδοκούμε στην συνεργασία όλων όσων αγαπούν το Φόρουμ και το Περιοδικό.Από την πλευρά μας, υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να είμαστε δίκαιοι, τηρώντας μεν τον Κανονισμό, αλλά με τέτοιον τρόπο ώστε να μην χαθεί ο 'παρεΐστικος' χαρακτήρας του 4TF.
Σας ευχαριστούμε!
Θέλετε να πείτε και 2-3 πράγματα περισσότερο για το ποιοι είστε οι 'μας' , ποια είναι η διαχειριστική ομάδα, πως το βλέπετε το ζήτημα κ.ο.κ.;
Τα AEA4TF και Manker είναι νέοι ή παλαιοί χρήστες; -
Ο χρήστης AEA4TF έγραψε:
...Η επιθυμία σας εισακούσθηκε, αν και με με μεγάλη λύπη. Λύπη όχι μόνο για την αποχώρηση της προηγούμενης Διαχειριστικής Ομάδας, αλλά και λόγω των λαθών που έφεραν μια άβολη κατάσταση (σχέσεις Περιοδικού-Φόρουμ) σε σημείο θραύσης.
Η Διεύθυνση του Περιοδικού επιθυμεί με τον διορισμό νέας Διαχειριστικής Ομάδας να επαναφέρει την ηρεμία στο φόρουμ. Προσδοκούμε στην συνεργασία όλων όσων αγαπούν το Φόρουμ και το Περιοδικό.
Από την πλευρά μας, υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να είμαστε δίκαιοι, τηρώντας μεν τον Κανονισμό, αλλά με τέτοιον τρόπο ώστε να μην χαθεί ο 'παρεΐστικος' χαρακτήρας του 4TF.
Σας ευχαριστούμε!
Η διεύθυνση του περιοδικού και κατ' επέκταση εσείς οι νέοι αντμίν μοντ (μόνο δυο θα πήξετε νέοιιιιι ) αν πράγματι θέλει να επανέλθει η ηρεμία στο φόρουμ ας αρχίσει το ξεσαβούρωμα από τους πυραμιδόγατους που το έφεραν σε αυτή τη κατάσταση. Μπανάκι φθινοπωρινό και αυτών και των κλώνων τους. Διαφορετικά τίποτα δε θα αλλάξει και τίποτα δε θα κάνει ορισμένους να πιστεύουν ότι μόνο αλλαγή username των αντμίν έγινε και τίποτα παραπάνω.
Μοντς δύσκολο να θελήσει να γίνει κάποιος σε μια κατάσταση που ακόμα έχει σύνδεση με το/η αίσχος/αλητεία/αηδία που υπήρξε τις τελευταίες ημέρες.
Την αξιοπιστία που χάσατε θα χρειαστεί χρόνος για να την ανακτήσετε και πάλι δε θα φτάσει ψηλό ποσοστό και σίγουρα ποτέ εκεί που ήταν πριν τον αυτοεξευτελισμό του φόρουμ μέσω της ιδιοκτησίας του. Τα κατέβασαν τα παντελόνια κακά τα ψέματα.
Προσωπικά όσο βλέπω πυραμιδογατάκια να αλωνίζουν ακόμα δε θα πιστέψω ότι άλλαξε κάτι, πέρα από τον Μανωλιό και τα ρούχα του και θα σας κράζω.
Αν δε σας αρέσει η γνώμη μου για εσάς στα ... το ίδιο, προφανώς, ισχύει και αντίστροφα. -
Να πω δυο λόγια και εγώ.
Από επιλογή μου εδώ και πάρα πολύ καιρό παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στο forum ως αόρατος παρατηρητής και φυσικά διαπίστωση μου (αλλά και όλων) τίποτα δεν ήταν ωραίο. Λυπηρή η κατάληξη, τόσο από την παραίτηση σύσσωμης της Διαχειριστικής Ομάδας, όσο και τον θυμό και την οργή πολλών μελών. Παρόλ’ αυτά στην προσπάθεια να σωθεί –ότι μπορεί να σωθεί- θέλω να συμμετάσχω φανερά πλέον. Και για να προλάβω απορίες, εξαρχής να δηλώσω ότι την Διαχείριση πλέον την έχει το περιοδικό και μ’ αυτό υπήρξε απευθείας επικοινωνία μου.
Προσωπικά δεν θέλω και δεν έχω σκοπό να ασκήσω κάποιας έντονης μορφής moderating που θα μειώσει, προσβάλει ή θίξει τα μέλη. Απλή εφαρμογή των κανονισμών λειτουργίας του forum και τίποτα παραπάνω. Και εγώ σαν νέο μέλος σε μια μεγάλη παρέα θέλω να γίνω κομμάτι της. Μιας παρέας που εδώ και χρόνια φρόντιζε την σωστή λειτουργία του.Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
καλέ ναι, δεν εγινε και τίποτε.παμ παρακάτ (κι εσείς κι εμείς)
Δυστυχώς δεν αλλάζει κάτι από οσα έγιναν. Όποιος επιθυμεί να φύγει μπορεί να το κάνει.
-
O AEA4TF είναι ο sv2 ή καινούριο μέλος;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...
Η επιθυμία σας εισακούσθηκε, αν και με με μεγάλη λύπη. Λύπη όχι μόνο για την αποχώρηση της προηγούμενης Διαχειριστικής Ομάδας, αλλά και λόγω των λαθών που έφεραν μια άβολη κατάσταση (σχέσεις Περιοδικού-Φόρουμ) σε σημείο θραύσης.
Σας ευχαριστούμε!
Η διεύθυνση του περιοδικού και κατ' επέκταση εσείς οι νέοι αντμίν μοντ (μόνο δυο θα πήξετε νέοιιιιι ) αν πράγματι θέλει να επανέλθει η ηρεμία στο φόρουμ ας αρχίσει το ξεσαβούρωμα από τους πυραμιδόγατους που το έφεραν σε αυτή τη κατάσταση. Μπανάκι φθινοπωρινό και αυτών και των κλώνων τους. Διαφορετικά τίποτα δε θα αλλάξει και τίποτα δε θα κάνει ορισμένους να πιστεύουν ότι μόνο αλλαγή username των αντμίν έγινε και τίποτα παραπάνω.
Μοντς δύσκολο να θελήσει να γίνει κάποιος σε μια κατάσταση που ακόμα έχει σύνδεση με το/η αίσχος/αλητεία/αηδία που υπήρξε τις τελευταίες ημέρες.
Την αξιοπιστία που χάσατε θα χρειαστεί χρόνος για να την ανακτήσετε και πάλι δε θα φτάσει ψηλό ποσοστό και σίγουρα ποτέ εκεί που ήταν πριν τον αυτοεξευτελισμό του φόρουμ μέσω της ιδιοκτησίας του. Τα κατέβασαν τα παντελόνια κακά τα ψέματα.
Προσωπικά όσο βλέπω πυραμιδογατάκια να αλωνίζουν ακόμα δε θα πιστέψω ότι άλλαξε κάτι, πέρα από τον Μανωλιό και τα ρούχα του και θα σας κράζω.
Αν δε σας αρέσει η γνώμη μου για εσάς στα ... το ίδιο, προφανώς, ισχύει και αντίστροφα.Δεκτή η γνώμη σου και συμφωνώ. Από την στιγμή που όλοι μας έχουμε εντοπίσει την αφορμή και το λάθος ας είσαι σίγουρος ότι θα είμαι απέναντι σ΄αυτό. Πυραμιδοτοπικό εφόσον ξεφεύγει από την γενική συζήτηση και προωθεί συγκεκριμένα συμφέροντα κλπ, αλλά και οποιοδήποτε άλλο θέμα μας θίγει θα 'φεύγει'.
-
Ο χρήστης Manker έγραψε:
...
Η επιθυμία σας εισακούσθηκε, αν και με με μεγάλη λύπη. Λύπη όχι μόνο για την αποχώρηση της προηγούμενης Διαχειριστικής Ομάδας, αλλά και λόγω των λαθών που έφεραν μια άβολη κατάσταση (σχέσεις Περιοδικού-Φόρουμ) σε σημείο θραύσης.
Σας ευχαριστούμε!
Αν δε σας αρέσει η γνώμη μου για εσάς στα ... το ίδιο, προφανώς, ισχύει και αντίστροφα.Δεκτή η γνώμη σου και συμφωνώ. Από την στιγμή που όλοι μας έχουμε εντοπίσει την αφορμή και το λάθος ας είσαι σίγουρος ότι θα είμαι απέναντι σ΄αυτό. Πυραμιδοτοπικό εφόσον ξεφεύγει από την γενική συζήτηση και προωθεί συγκεκριμένα συμφέροντα κλπ, αλλά και οποιοδήποτε άλλο θέμα μας θίγει θα 'φεύγει'.
Δεν αρκεί. Με τα χιλιάδες ποστ που σβήστηκαν τι θα γίνει? Το ξεμπαναρισμα χρηστών με 2 και 3 λογαριασμούς?
Τελικά θα μας πείτε ποιοι είστε οι καινούριοι Άντμιν και μοντ ? -
Ο χρήστης Manker έγραψε:
...
Δεκτή η γνώμη σου και συμφωνώ. Από την στιγμή που όλοι μας έχουμε εντοπίσει την αφορμή και το λάθος ας είσαι σίγουρος ότι θα είμαι απέναντι σ΄αυτό. Πυραμιδοτοπικό εφόσον ξεφεύγει από την γενική συζήτηση και προωθεί συγκεκριμένα συμφέροντα κλπ, αλλά και οποιοδήποτε άλλο θέμα μας θίγει θα 'φεύγει'.Λάθος, το θέμα δεν είναι το πυραμιδοτοπικό αλλά τα πυραμιδογατάκια που συνεχίζουν να το τρέχουν και να ψαρεύουν.
Δείχνει ανοχή από τη πλευρά σας στο αίτιο της κατρακύλας.
Ο συντάκτης αυτού του θέματος π.χ. και να μη πάει για μπανάκι μικρό το κακό, γιατί και να γράψει οτιδήποτε πλέον (με το ίδιο username) μόνο γέλιο θα φέρει γιατί μόνο ανέκδοτα μπορεί να γράφει. Σε όλα τα άλλα θέματα θα του θυμίζουν ότι στο λέξικό δίπλα στη λέξη αξιοπιστία θα έχει το όνομά του, ως παράδειγμα προς αποφυγή.Στο προηγούμενο ποστ σου έγραψες για οργή των μελών. Προσωπικά καμία οργή, αηδία ίσως.
Και για να το πω όπως το είπα σε άλλο χώρο όταν έσκασε το όλο θέμα, 'τα στερνά τιμούν τα πρώτα' λέει η παροιμία. Αυτό ίσως πρέπει να το θυμούνται οι διαχειριστές του μεγαλύτερου αυτοκινητιστικού τίτλου της χώρας. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Θέλετε να πείτε και 2-3 πράγματα περισσότερο για το ποιοι είστε οι 'μας' , ποια είναι η διαχειριστική ομάδα, πως το βλέπετε το ζήτημα κ.ο.κ.;
Τα AEA4TF και Manker είναι νέοι ή παλαιοί χρήστες;Δεν αρκεί. Με τα χιλιάδες ποστ που σβήστηκαν τι θα γίνει? Το ξεμπαναρισμα χρηστών με 2 και 3 λογαριασμούς?
Τελικά θα μας πείτε ποιοι είστε οι καινούριοι Άντμιν και μοντ ?Η ομάδα στην αρχική της φάση αποτελείται από ανθρώπους που είναι κοντά στο περιοδικό, οι οποίοι αναλάβαμε να βοηθήσουμε εθελοντικά, καλύπτοντας το διαχειριστικό κενό που προέκυψε. Προς το παρών είμαστε 3 άτομα και η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε και άλλους. Δεν είμαστε παλιοί χρήστες, είμαστε παλιοί φίλοι και συνεργάτες των Τροχών, που αποφασίσαμε να βάλουμε ένα χεράκι στην δύσκολη στιγμή. Δεν έχουμε κανένα συμφέρον και όφελος και πάνω σε αυτό δεν δέχομαι κουβέντα.
Οι παλιοί χρήστες που ξεμπαναρίστηκαν και οι διπλο-τριπλο-εγγεγραμμένοι έχουν αρχίσει ήδη να αποβάλλονται. Δυστυχώς τα σβησμένα ποστ δεν μπορούν να επανέλθουν.
O AEA4TF είναι ο sv2 ή καινούριο μέλος;
Ο sv2 δεν είναι πλέον μέρος της Διαχείρισης και φυσικά είμαστε διαφορετικά πρόσωπα.
Λάθος, το θέμα δεν είναι το πυραμιδοτοπικό αλλά τα πυραμιδογατάκια που συνεχίζουν να το τρέχουν και να ψαρεύουν.
Δείχνει ανοχή από τη πλευρά σας στο αίτιο της κατρακύλας.Δεν θεωρείς πως είναι λίγο νωρίς για να κρίνεις την ανοχή ή μη προς την ορθή τήρηση του Κανονισμού; Ο Κανονισμός θα τηρηθεί όσο καλύτερα γίνεται με τις περιορισμένες δυνάμεις που διαθέτουμε.
-
Από ειλικρινή περιέργεια, δυο ερωτήσεις μόνον:
Το περιοδικό, πως κ πότε αποφάσισε να ενδιαφερθεί για το 4τφ;
Ποιος κ με ποια λογική έδωσε τα κλειδιά του φόρουμ στον sv2; -
Ο χρήστης Manker έγραψε:
Από επιλογή μου εδώ και πάρα πολύ καιρό παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στο forum ως αόρατος παρατηρητής και φυσικά διαπίστωση μου (αλλά και όλων) τίποτα δεν ήταν ωραίο.
Παρόλ’ αυτά στην προσπάθεια να σωθεί –ότι μπορεί να σωθεί- θέλω να συμμετάσχω φανερά πλέον.
υπήρξε απευθείας επικοινωνία μου.
οπότε: είπες να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και... για να εξυγιανθει επιτέλους το φόρουμ, αποφασίσατε να μπανάρετε το ρομάν_κ
καλή φάση.
τέλος, ποιος είσαι και επετεύχθη απευθείας επικοινωνία μαζί σου;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Από ειλικρινή περιέργεια, δυο ερωτήσεις μόνον:
Το περιοδικό, πως κ πότε αποφάσισε να ενδιαφερθεί για το 4τφ;
Ποιος κ με ποια λογική έδωσε τα κλειδιά του φόρουμ στον sv2;Το περιοδικό θα έκλεινε το φόρουμ αλλά αποφάσισε να του δώσει μια τελευταία ευκαιρία.
Σχετικά με τον sv2, δεν γνωρίζω τι έγινε με την προηγούμενη διαχείριση.
Νέος admin