-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
επιχειρηματίας, άρα εργάζεται, όχι σκέτος επενδυτής που πίνει το φραπόγαλα και σκέφτεται όλη μέρα που να επενδύσει, έχει διαφορά
ενδιαφέρουσα οπτική γωνία για το τι κάνει ένας επενδυτής
Θέλεις να το αναπτύξεις λίγο ? Γιατί έχω την εντύπωση ότι ασχολούνται με τις επιχειρήσεις τους αρκετές έως πολλές ώρες την ημέρα, αυτό μου έχουν δείξει οι δικές μου παραστάσεις από την βιομηχανία / βιοτεχνία 30 χρόνια τώρα, αν εσύ έχεις άλλες παραστάσεις από άλλου είδους επιχειρηματίες ας μας τις αναπτύξεις μήπως και μάθουμε και άλλες πτυχές του ίδιου θέματος, και σε κάθε περίπτωση η αναφορά μου είχε την πρόθεση να καταδείξει τη χρονική απασχόληση και τον επιπλέον φόρτο εργασίας μέσα στην ημέρα που θα απαιτήσει μια νέα δραστηριότητα, όλα τα άλλα είναι για τις εντυπώσεις και όχι για την ουσία.
Δεν καταλαβαίνω τι λες
Για την άποψη σου 'επενδυτής = φραπόγαλα όλη μέρα' έγραψα.
Εξληγησα παραπάνω ότι αυτή η αναφορά έγινε για τον χρόνο απασχόλησης μεταξύ των δύο, αν δεν συμφωνείς δεν πειράζει, δεν γίνεται να συμφωνούμε με όλους.
-
Αυτό ήταν κατανοητό εξαρχης
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Έχεις γνωρίσει πολλούς επιχειρηματίες στη ζωή σου που δεν σκέφτονται ή ότι είναι ηλίθιοι ?ναι, δυστυχώς για μένα και τη ψυχική μου υγεία
-
Τοσο μπουρδελο δεν ειχαμε καταφερει να το κανουμε το φορουμ ουτε με καταδρομικες στον αντιλογο 2 το πρωι με Πασχο, Βαστζιτιαι, Ντιριντινο, Κιντ, τον Κωστα Σ. που δεν θυμαμαι νικνειμ και αλλους ποσους που μου διαφευγουν!
κονγκρατς γκαιζ!
-
Σε ψαχνει καποιος.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=11&t=21493&p=3081169#p3081169 -
ΝΑΤΟΣ!
ratanplan για mod
-
Μωρέ που είναι εκείνος ο μαλάκας;
-
Η κατασταση πως εχει?
Θα μεινουμε επ'απειρον χωρις moderation με τους γνωστους βλακες να χαλανε το forum?
Ακομα και αν παραιτηθει ο sv2 δεν αλλαζει κατι εδω μεσα.
Περιμενουμε να βαλει ο ΣΧ αλλους δικους του?
Αν ναι, εχει ψοφησει το forum, μηπως πρεπει πιο εντονα να κηνυγησουμε να δημιουργηθει κατι αλλο? -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Η κατασταση πως εχει?
Θα μεινουμε επ'απειρον χωρις moderation με τους γνωστους βλακες να χαλανε το forum?
Αν ναι, εχει ψοφησει το forum, μηπως πρεπει πιο εντονα να κηνυγησουμε να δημιουργηθει κατι αλλο?μηπως πρεπει να ασχοληθεις με κατι αλλο στην ζωη αντι να παριστανεις τον συνδικαλιστη;
-
Ιταλάκια μιλάμε έχεις πολύ ελέυθερο χρόνο!
-
Τοσο πολυ ωστε να βγαζει πονο στα βιντεα του πιπινου στο σωληνα με την παρτη μου
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ιταλάκια μιλάμε έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο!αυτην την περιοδο αρκετο λογω ανεργιας.
Τοσο πολυ ωστε να βγαζει πονο στα βιντεα του πιπινου στο σωληνα με την παρτη μου
εσυ πρεπει καποια στιγμη να κοιταξεις να βελτιωσεις το ηθος σου και το υφος σου.
-
Ο χρήστης italakias- έγραψε:
Ιταλάκια μιλάμε έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο!
αυτην την περιοδο αρκετο λογω ανεργιας.
Είσαι και φιλόλογος, παναθεμά σε....
Γιατί δεν βγάζεις μια κάρτα να γίνεις και εσύ πλούσιος;Τοσο πολυ ωστε να βγαζει πονο στα βιντεα του πιπινου στο σωληνα με την παρτη μου
Κατά βάθος σε αγαπάει και σένα...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τοσο μπουρδελο δεν ειχαμε καταφερει να το κανουμε το φορουμ ουτε με καταδρομικες στον αντιλογο 2 το πρωι με Πασχο, Βαστζιτιαι, Ντιριντινο, Κιντ, τον Κωστα Σ. που δεν θυμαμαι νικνειμ και αλλους ποσους που μου διαφευγουν!κονγκρατς γκαιζ!
Το αλάτι έσωνε όλη την κατάσταση τότε
-
Ο χρήστης italakias- έγραψε:
Η κατασταση πως εχει?
Αν ναι, εχει ψοφησει το forum, μηπως πρεπει πιο εντονα να κηνυγησουμε να δημιουργηθει κατι αλλο?μηπως πρεπει να ασχοληθεις με κατι αλλο στην ζωη αντι να παριστανεις τον συνδικαλιστη;
Θα επρεπε αλλα κανει κρυο εδω περα τωρα και δε βγαινω εξω.
Αντιθετα τρελαινομαι να διαβαζω μαλακιες τα κρυα βραδια.
Πες τιποτα. -
ακριβως οπως το ειπες,λεω μαλακιες για να περναει η ωρα.
-
*Έως τώρα αγόραζα το περιοδικό ως ένα είδος οικονομικής υποστήριξης στο 4tf (ακόμα και αν είχα ακούσει προσεκτικά τη συνέντευξη του ΚΚ).
Η έντυπη έκδοση των 4Τ έχει τελειώσει για εμένα πλέον και μέχρι να προκύψει κάτι νέο θα περιορίσω όσο το δυνατόν τη συμμετοχή μου στο 4TF.
Κρίμα αλλά από την άλλη c'est la vie.*
-
Mαζί με τον sv2 εξαφανίστηκαν και τα λαλίστατα τσιράκια του, πάνε οι μέρες των εκατοντάδων ποστακίων
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Mαζί με τον sv2 εξαφανίστηκαν και τα λαλίστατα τσιράκια του, πάνε οι μέρες των εκατοντάδων ποστακίωνLOLWUT?
Κάνε μια βόλτα από το πυραμιδοτόπικ...
-
Ο χρήστης X-ELTASSOS έγραψε:
miα χαρα ειναι ετσι το φορουμ, ελευθερο και αυτοδιαχειριζομενο. Τι αλλο να ζητησεις?..ΕΥΓΕ στην σοφη νεα διοικηση που μας δινει την δυνατοτητα να τα πουμε οπως θελουμε, χωρις βελεγκεκες και παρταλια μοντσ
πανω απο τα κεφαλια μας.ΕΥΓΕ ξανα
Μήπως είσαι βασιλικότερος του βασιλέως ? Λέω μήπως !
Το έχουμε εμπεδώσει για τα καλά το στίγμα σου, δε χρειάζεται κάθε 3 πόστ το ένα να είναι λιβανιστήρι, το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς.
Έλεος με το γλύψιμο εδώ μέσα και γενικά με τους συμπατριώτες μας, οι περισσότεροι περπατάνε και πατάνε τις γλώσσες τους.
Όσο για τη σοφή διοίκηση περιμένουμε να γυρίσουν από τις διακοπές τους κατά τον Σεπτέμβρη ( τα μπάνια του λαού έχουν τελειώσει προ πολλού, τώρα έχουμε τα μπάνια της διοίκησης ) και θα μας θυμίσουν ποιός είναι το αφεντικό.
Νέος admin