-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Θλιβερέ κωλοτούμπαεπαρχιακό δημοδιδάσκαλο, κινηματογραφικό εισαγγελέα Ζώρα Τσάπελη και συνοικιακό νταή
Το κνώδαλο...... και μάλιστα με περικεφαλαία..... αφορούσε καταρχήν εσένα........
λασπολόγο και τιποτένιο........
Αχ Αλμπουλα, διακρινω μια ελαφρα απωλεια της ψυχραιμιας σου. Δεν σου ταιριαζει αυτο το επιπεδο, αγαπη μου (ή μηπως ΑΥΤΟ ηταν παντα τελικα το επιπεδο σου και απλα εφυγε το λουστρο;)
Για να βρεις κωλοτουμπες επιπεδου Κομανετσι, ψαξε στο νημα του Μονακο. Για να με πεις λασπολογο, πρεπει να επισημανεις που σε συκοφαντησα.
Κατα τα λοιπα, λεγε οτι θελεις. Εσυ εκτιθεσαι, θιγμενε, κατα τα αλλα ,απο τους (αορατους και ανωνυμους) υβριστες του φορουμ.το ποιούς άλλους εννοώ δεν σε αφορά
Μεταξυ του 'ψευτης' και του 'ξεφτιλας' λοιπον, διαλεγεις το δευτερο. Ημουν σιγουρος.
-
ανάμεσα σε εκαντοντάδες αναφορές μου στο Hamilton,απομόνωσες δέκα που τον έχω αποκαλέσει μαύρο- λέξη μη επιλήψιμη για την ίδια την κοινότητα της μαύρης φυλήςΑλμπουλα, θα αποκαλουσες ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ τον Χαμιλτον ή τον Αντετοκουμπο 'ο μαυρος';
Και επειδη την ιδεα να δουμε αγωνα μπασκετ με την οικογενεια Αντετοκουμπο υποψιαζομαι πως δεν θα τη δεχτεις, σου εχω μια αλλη, πιο απλη, που θα αποδειξει αν ειναι μεμπτος ο τροπος που χρησιμοποιεις τον ορο 'μαυρος' (υποκαθιστωντας το ονομα του αθλητη).
Ανοιγουμε σημερα εναν λογαριασμο στο φορουμ του autosport και ριχνουμε, σε διαφορα σχετικα νηματα, μεταφρασμενες τις συγκεκριμενες αναφορες σου στον Χαμιλτον. Και μετα μετραμε σε ποση ωρα θα φαμε ban. Εισαι; -
Περι αθλιων ελληνικων: Θα σε παρακαλουσα να μου υποδειξεις (ενδεικτικα) καποια απο τα λαθη μου, που τοσο σε ενοχλησαν.
Περι κωλοτουμπας: Θα σε παρακαλουσα να μου υποδειξεις που εκανα κωλοτουμπα.
Μεχρι τοτε μπορουμε ολοι να θαυμασουμε τον master:Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
οι κριτές δεν είχαν διάθεση να ασχοληθούν καν με το συμβάν και γιατί τελικά δεν τιμωρήθηκε ο αμερικάνος.The Briton received a reprimand from the stewards over the incident
Ειναι -λεει- Βρετανος, οι κριτες -λεει- ασχοληθηκαν και -λεει- τον τιμωρησαν. Ποση ασχετοσυνη πλεον αυτο το EUROSPORT? ΠΟΣΗ???
Καμία ασχετοσύνη το EUROSPORT.....εσύ να ξεσκονίσεις τα αγγλικά σου για να μην μεταφράζεις άλλα αντ' άλλων και μου χρεώνεις πράγματα που δεν έγραψα.....
Πρώτα να μάθετε την εννοιολογική διαφορά ανάμεσα στην παρατήρηση,νουθεσία,επίπληξη και τιμωρία και μετά να παραδίδετε μαθήματα ετυμολογίας στην αγγλική και στην ιταλική.
Eγώ πάντως παντού έγραψα για τιμωρία......η οποία βέβαια ουδέποτε επεβλήθη στον Chilton.
@Alba
Δε βλέπω τι σχέση έχει αυτό που γράφεις για FIA. Επειδή κάτι ξέρω από FIA, σου λέω ότι όλα είναι 'ποινές' (penalties) διαφορετικής βαρύτητας
(...)
Στην περίπτωση αυτή από το δημοσίευμα του Eurosport (δεν ξέρω αν είναι ακριβές) είναι σαφές ότι και ασχολήθηκαν οι αγωνοδίκες (...) και επέβαλαν κάποια, έστω ελαφριά, ποινή άρα αναγνώρισαν φταίξιμο στον Chilton άρα δικαίως γκρινιάζει ο Raikkonen.@nass
Δεν διαφωνώ σε αυτά που γράφειςΒαθμός δυσκολιας κωλοτουμπας: 9
Καλλιτεχνικη αξια προγραμματος: 10
Τεχνικη εκτελεση προγραμματος: 8 -
Καποιος ειναι βαρετος...
Send from my 4.4.2 Note 3
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ιταλακια-γιαλαντζι, αντε παγαινε να τρολαρεις εκει που σου απαντανε. Εδω εμεις πλακωνομαστε και μονοι μας, δεν χρειαζομαστε εισαγομενα flames για βοηθεια.Να προσεχεις πως εκφραζεσαι σε μενα.
-
Καλησπέρα και καλό χειμώνα, παιδιά!
Διάβασα ορισμένα προηγούμενα σχόλια και με ικανοποίηση είδα πως κάποιοι από εσάς περιμένατε την γνώμη μου για το ROS vs ΗΑΜ,
οπότε ας βάλουμε έναν τίτλο στο θέμα γιατί μερικοί, λόγο και καλοκαιριού-μπύρας-πανηγυριών έχουν μπερδευτεί λίγο. Δεν είναι επιθετικό σχόλιο, ίσα-ίσα γουστάρω τέτοιες καταστάσεις !
Ο Νικο παίρνει το βραβείο της μαλακίας της χρονίας από μεριά Merc ! Και το 'Γραφείο Τύπου' του 'Παραρτήματος Mercedes - Λιγοψά και λοιπών χωριών ΒΔ Ελλάδος' δηλώνει - το αυτονόητο - Mercedes > Nico.
Ο άνθρωπος με φρίκαρε και με φρικάρει κάθε φορά που βλέπω πως ο RIC είναι μόνο καμιά 60αριά βαθμούς μακριά!
Μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να έκανε πουστιά - μιλάμε για ακρίβεια ελεύθερου σκοπευτή, κορυφαίου βιολιστή και παραχαράκτη - αλλά δε το αποκλείω, ειδικά με τις μπερδεμένες δηλώσεις.
Επιπλέον ήταν συνολικά σε κακή μέρα. Ένα από τα δυνατά του σημεία είναι η ψυχραιμία και η υπομονή του στις προσπεράσεις αλλά στο σπα ήταν καταστροφικά ανυπόμονος, τόσο στην προσπάθεια με τον Χαμι όσο και με τον Φέτελ.
Η διοίκηση ελπίζω να του τα έψαλε και να έβαλαν όλοι μαζί μερικές νέες παραμέτρους για το πως θα συμπεριφερθούν όταν βρεθούν δίπλα-δίπλα στην ασκάρι και στην κάθε ασκάρι από εδώ και πέρα.*Ελπίζω ο τίτλος να παραμείνει ως έχει. Με άλλα λόγια ούτε να αλλάξει χέρια πρέπει, ούτε να αλλάξει από 'μαλακία της χρονιάς' σε 'μαλάκα της χρονιάς'. Είναι κρίμα ο Νίκο να χαλάσει την εικόνα του ως 'ομαδικού οδηγού' και επαγγελματία.
Kimi-Matias Räikkönen de Spa-Francoshamps, 4e duc de Spa-Francoshamps
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Καποιος ειναι βαρετος...Και καποιος επιλεκτικουλης.
Βιαστηκες πχ να γραψεις το παρακατω:Σιγα που δεν θα ξαναποσταρες
Αλλα δεν σε πειραξαν αυτα:
kantoniou θα ξαναγίνω ΜΑΛΑΚΑΣ......χάνοντας το χρόνο μου για τελευταία φορά μαζί σου.....
απάντηση εσύ ειδικά μην ξαναπεριμένεις ό,τι και αν γράψεις.......ό,τι και αν ρωτήσεις
over and out...........που λένε και εδώ μέσα
Δεν πειραζει, δικαιωμα σου. Προκειμενου ομως να μην βαριεσαι, θα προσθεσω λιγη ποιηση στο φορουμ. Ελπιζω να σου αρεσει :
Ωδη στον εξυπνοτερη γυναικα του φορουμ
Από μικρός τη γούσταρα την Αλμπα την Παριετι,
(μου θύμιζε στα νιάτα της τη Δήμητρα Μαργέτη).
Ο έρωτας δεν έσβηνε, κι ας πέρασαν τα χρόνια,
και μεσ' στο φόρουμ ξαφνικά, να την, με παντελόνια.Αλλά και άλλοι τη θαυμάζουν
και όταν γράφει τη δοξάζουν
και από πόθο αναστενάζουν.Όταν δημοσιεύει η Αλμπα,
ο Geo χύνει απ’ την καύλα.
Ασύμφορο όμως καταντούσε,
το πληκτρολόγιο κολλούσε,
και όλο το αντικαθιστούσε.(Πήγε στο τέλος στην Αθήνα,
στο μαγαζάκι της Ferrari,
και πήρε μια ζελατίνα
-από το κράνος του Αλόνσο-
και γλίτωσε το παλικάρι).Κι αυτή αυτοθαυμάζεται
και μόνη εκστασιάζεται.
Σας λεω -και να το θυμηθειτε-
γραφει και αυτοϊκανοποιειται.
(Με το δεξί το double-click,
με το ζερβό he grabs her dick)Ήταν γυναίκα με παπάρι,
μα όλα ξεκίνησαν ωραία,
η Αλμπα μπήκε στην παρέα
και έγραφε για την Ferrari.Ηταν αλλέγκρα, χειμαρρώδης,
στα σχόλια της πνευματώδης
(αν και υπηρχε μια υποψια
για ελαφρα υπεροψια)Ειχε πολλες inside info,
(που εβγαζε απ' το μυαλο της)
κι ας ηταν ελαφρώς του κώλου,
και παντα υπερ του Σπανιολου.Ειχε ομως και διασυνδεσεις, του Τουρινι ητανε φιλη,
εστω κι αν, οταν διαφωνουσε, του εχωνε κανα καντηλι.Με του Αλονσο τον πατερα,
τα λεγαν μέρα-παρα μερα.
Tα τζάμια του ’πλενε στη Shell
και μάθαινε για το πουλέν.Και με τον Χαμιλτον (τον μαυρο…)
πινανε τσίπουρο με γαυρο.Ήταν πολύγλωσση επίσης (στα αγγλικά είχε ένα θέμα…),
στα ιταλικα μας τσαμπουνουσε του Τουρινι το κάθε ψέμα.Μα όσα έλεγε με στόμφο, συνηθως μοιάζαν για τα μπαζα,
αλλα μιλουσε για τους λίγους, δεν απευθυνονταν στη μαζα.Στο τέλος τα ’χασε τελείως, στο φόρουμ έβλεπε αντιπάλους
(ανέβηκε η μυωπία ή στο μυαλό έβγαλε κάλους;)Από τα πλούσια ελληνικά της λείπει μια φράση: «Έκανα λάθος»,
στις εμμονές της επιμένει με περιφρόνηση και πάθος,
τους άλλους κατακεραυνώνει με υπεράνω δήθεν ύφος,
και το αλάθητο του Πάπα μπροστά της είναι ένα μύθος.Όταν τα πράγματα ζορίσαν, τα ’χασε όμως η Αλμπούλα.
Πάει το λούστρο, η κομψότης και φέρθηκε σαν Κατινούλα.Το περισπούδαστο το ύφος
(Αυτής, που ‘χε διδάξει ήθος),
μέσα σε μια στιγμή εχάθη.
Όπως οι τίτλοι του Αλόνσο,
στη Βραζιλία, στο Άμπου Ντάμπι…Χυδαία άρχισε να βρίζει, να λέει ασυναρτησίες,
πολύ χειρότερα από πρώτα, που ήταν λίγες οι ανοησίες.Το θάρρος έχασε της γνώμης
«Ποιοι σ’ έβρισαν;» της λέμε, «Μίλα»
κι αυτη σαν κοτα κακαριζει,
δηθεν αδιαφορα σφυριζει,
έχει επιλέξει την ξεφτίλα.Όμως, Αλμπούλα λατρεμένε, εμείς ακόμα σ’ αγαπάμε
(όσο εσύ αγαπάς τον Κίμι) και πάντα θα σε προσκυνάμε. -
Ιδανικό ποστ για να αποχαιρετήσουμε τo forum
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
:ysterical: Ιδανικό ποστ για να αποχαιρετήσουμε τo forumΑΚΡΙΒΩΣ
Ρε φιλε, το πιστευεις ότι ειχα βαλει επιλογο 'θεωρηστε το σαν αποχαιρετιστηριο δωρο' και το εσβησα;;;
-
:ysterical: Ιδανικό ποστ για να αποχαιρετήσουμε τo forum
ΑΚΡΙΒΩΣ
Ρε φιλε, το πιστευεις ότι ειχα βαλει επιλογο 'θεωρηστε το σαν αποχαιρετιστηριο δωρο' και το εσβησα;;;
Δεν έπρεπε
-
Εχεις ταλεντο!!!
Geo o επιλεκτικουλης
-
Ποιητής εκ του προχείρου,
έχων τη μορφή του χοίρου,
ποιητής και δη της πλάκας,
τι σας γράφει ο μαλάκας...γεια σου ρε στιχοπλόκε καντονιου.......
Εξαιρετικές οι αρχές που σε δίδαξαν.Κάθε φορά που 'αλλάζεις' σπίτι...... συνηθίζεις να αφοδεύεις στο κεντρικό του δωμάτιο σαν 'αποχαιρετιστήριο δώρο' ....;Διασκεδαστικό το πόνημά σου.......κόντεψες να τον πνίξεις τον πιτσιρικά από τα γέλια........κατι δίστιχα στις πόρτες και στους τοίχους αποχωρητηρίων.....προς τέρψιν των ανώμαλων.......δικά σου θα είναι και αυτά...δεν μπορεί...
Και μεις στην ηλικία των 15-16 ετών.....τότε που την είχαμε κάνει λάστιχο δηλαδή............αυτοσχεδιάζαμε χυδαία τετράστιχα με θέμα τον τρωικό τον πόλεμο..........
Τι από τα δύο συμβαίνει;Δεν πηδάς.......ή είσαι καθηλωμένος στο φροϋδικό γεννητικό στάδιο....... ή μήπως και τα δύο; -
Δηλ. δεν σου αρεσε;
Τι από τα δύο συμβαίνει;Δεν πηδάς.......ή είσαι καθηλωμένος στο φροϋδικό γεννητικό στάδιο....... ή μήπως και τα δύο;
Γεια σου doctor!
Αν δεν ησουν πλεον τοσο αξιοθρηνητος, θα θυμωνα παλι μαζι σου, Αλμπουλα. Αλλα η πληρης απωλεια της ψυχραιμιας σου και σε προδιδει και μου αρκει. Συνεχισε να ξεφτιλιζεσαι!
Και επειδη την ιδεα να δουμε αγωνα μπασκετ με την οικογενεια Αντετοκουμπο υποψιαζομαι πως δεν θα τη δεχτεις, σου εχω μια αλλη, πιο απλη, που θα αποδειξει αν ειναι μεμπτος ο τροπος που χρησιμοποιεις τον ορο 'μαυρος' (υποκαθιστωντας το ονομα του αθλητη).
Ανοιγουμε σημερα εναν λογαριασμο στο φορουμ του autosport και ριχνουμε, σε διαφορα σχετικα νηματα, μεταφρασμενες τις συγκεκριμενες αναφορες σου στον Χαμιλτον. Και μετα μετραμε σε ποση ωρα θα φαμε ban. Εισαι;Εισαι, ρε ξεφτιλα, ή θα το κανω μονος μου και μετα θα μυξοκλαις οτι δεν μεταφρασα σωστα τα ρατσιστικα αποφθεγματα σου;
-
ακόμα εδώ είσαι;
....πόσες φορές θα μας ξαναποχαιρετήσεις?απώλεια ψυχραιμάς;
λούστρο...λούστρο μου...από τούδε θα απολαμβάνουν μόνο όσοι το αξίζουν......εσύ και οι του ιδίου φυράματος με σένα θα απολαμβάνουν μόνο αυτό που καταλαβαίνουν......και πού σαι...κλείσε και την πόρτα φεύγοντας αυτή τη φορά
-
ακόμα εδώ είσαι;
....πόσες φορές θα μας ξαναποχαιρετήσεις?Οσες δεν θα μου ξαναπαντουσες εσυ;
Οσες γουσταρω;Γιατι; Βιαζεσαι Αλμπουλα μου να φυγω;
Σε στενοχωρησα και σου ανεβηκε η πιεση;Και επειδη την ιδεα να δουμε αγωνα μπασκετ με την οικογενεια Αντετοκουμπο υποψιαζομαι πως δεν θα τη δεχτεις, σου εχω μια αλλη, πιο απλη, που θα αποδειξει αν ειναι μεμπτος ο τροπος που χρησιμοποιεις τον ορο 'μαυρος' (υποκαθιστωντας το ονομα του αθλητη).
Ανοιγουμε σημερα εναν λογαριασμο στο φορουμ του autosport και ριχνουμε, σε διαφορα σχετικα νηματα, μεταφρασμενες τις συγκεκριμενες αναφορες σου στον Χαμιλτον. Και μετα μετραμε σε ποση ωρα θα φαμε ban. Εισαι;Εισαι, ρε ξεφτιλα, ή θα το κανω μονος μου και μετα θα μυξοκλαις οτι δεν μεταφρασα σωστα τα ρατσιστικα αποφθεγματα σου;
Εισαι ρε ξεφτιλα ή θα κρυβεσαι για πολυ ακομα;
-
απώλεια ψυχραιμάς;Προσεξε, γιατι οταν χανεις την ψυχραιμά σου, μπερδευεις τα πληκτρα. Δεν πιστευω να γραφεις με ανεβασμενη πιεση και υψηλους σφυγμους, οταν με διαβαζεις; Μην μας παθεις και κανενα εγκεφαλικο...
-
Γιατι; Βιαζεσαι Αλμπουλα μου να φυγω;
κάθε άλλο............απολαμβάνω κάθε στιγμή από το οδυνηρό σου ξεβράκωμα shifty:....μάλιστα προς στιγμή πίστεψα ότι θα πραγματοποιήσεις την απειλή σου......και θα χάσω τον προσωπικό μου σαλτιμπάγκο
Ανοιγουμε σημερα εναν λογαριασμο στο φορουμ του autosport και ριχνουμε, σε διαφορα σχετικα νηματα, μεταφρασμενες τις συγκεκριμενες αναφορες σου στον Χαμιλτον. Και μετα μετραμε σε ποση ωρα θα φαμε ban. Εισαι;
άκου νεανία μου.......πρώτα δοκίμασε να κάνεις τον κουραδόμαγκα που παριστάνεις και δω μέσα.....και ρώτα τους αν είναι ή αν παριστάνουν τους μαλάκες.......και αν διαπιστώσεις ότι ο κουτσαβακισμός περνάει και δεν σ' έχουν στο μεταξύ τυλίξει.....πριν προλάβεις να καταλάβεις από πού σου ήρθε.... σε μια κόλλα χαρτί.......προχώρα για να διαπιστώσεις και τα υπόλοιπα που θέλεις.Σου έχω εμπιστοσύνη
-
Εισαι, ρε ξεφτιλα, ή θα αλλαζεις για πολυ ακομη το θεμα;
Πες όχι, δεν είναι ντροπη (και πες μας και γιατι...)
Δεν σου βγαινει; -
Προτείνω συμφιλίωση ή ποιητική αντιπαράθεση
-
Προτείνω να ηρεμήσετε από μόνοι σας, χωρίς δροσερό μπάνιο. Πρώτη και τελευταία παρατήρηση.
2014 - Formula 1 Shell Belgian Grand Prix