-
Γεια σας παιδια εχω ενα mitsubishi l200 του 2000 και θελω να βαλω εξατμιση αλλη να ακουγεται το σφυριγμα του τουρμπο.
Πρεπει να μπει εξατμιση straight through οπως γραφει στο βιντεο για να το κανει;
Θελω να κανει σαν το βιντεο παρακατωΘα εχω προβλημα μετα με το κτεο;
-
Γεια σας παιδια εχω ενα mitsubishi l200 του 2000 και θελω να βαλω εξατμιση αλλη να ακουγεται το σφυριγμα του τουρμπο.
Πρεπει να μπει εξατμιση straight through οπως γραφει στο βιντεο για να το κανει;
-
-
Σκαστρα μήπως;
-
Με αλλαγη της εξατμισης σε straight through θα το κανει σαν το βιντεο?
-
Κανενας;
-
Το σφυριγμα ή το τσαφ τσουφ;
-
και τα δυο
-
Επικοινωνία με αυτόν που ανέβασε το βιντεάκι?
-
Του έχω στείλει φίλε αλλά τίποτα
-
Θυμιζει νταλικα ....
-
Το τσάφ είναι η σκάστρα ανοικτού τύπου. Το υπόλοιπο σφύριγμα ακούγεται από την εισαγωγή του κινητήρα. Αν του βάλεις ένα φίλτρο ελευθέρας θα το ακούς λίγο παραπάνω από ότι τώρα. Στην straight through που είπες κερδίζεις σχεδόν πάντα σε απόδοση.
-
και ενα φιλτρο dpf ή κατι τελοσπαντων για τα ρουθουνια μας.
-
Ο χρήστης DeathStrokeGR έγραψε:
και τα δυο2000 χλμ μετα την αλλαγη, θα πρεπει να αλλαξεις Nickname σε DeafStrokeGR
γιατι θελεις να ακουγεται σαν το σαραντατριο? -
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
Το τσάφ είναι η σκάστρα ανοικτού τύπου. Το υπόλοιπο σφύριγμα ακούγεται από την εισαγωγή του κινητήρα. Αν του βάλεις ένα φίλτρο ελευθέρας θα το ακούς λίγο παραπάνω από ότι τώρα. Στην straight through που είπες κερδίζεις σχεδόν πάντα σε απόδοση.Αρα θελω μια σκαστρα ανοιχτου τυπου για το τσαφ και ενα φιλτρο ελευθερας
με την straight through τι εννοεις οτι κερδιζω σε αποδοση; -
Ο χρήστης DeathStrokeGR έγραψε:
Το τσάφ είναι η σκάστρα ανοικτού τύπου. Το υπόλοιπο σφύριγμα ακούγεται από την εισαγωγή του κινητήρα. Αν του βάλεις ένα φίλτρο ελευθέρας θα το ακούς λίγο παραπάνω από ότι τώρα. Στην straight through που είπες κερδίζεις σχεδόν πάντα σε απόδοση.
Αρα θελω μια σκαστρα ανοιχτου τυπου για το τσαφ και ενα φιλτρο ελευθερας
με την straight through τι εννοεις οτι κερδιζω σε αποδοση;Και γιατί να τα κανεις όλα αυτά σε ενα αγροτικό;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
με την straight through τι εννοεις οτι κερδιζω σε αποδοση;Και γιατί να τα κανεις όλα αυτά σε ενα αγροτικό;
Για μοστρα φυσικα, οπως οι περισσοτεροι βοσκοι.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατι μου αρεσει ο ηχος των turbo diesel και επειδη εχω αναγκαστηκα αυτο το αμαξι λογο διαφορων εργασιων τα κανω αυτα σε αυτο
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
και ενα φιλτρο dpf ή κατι τελοσπαντων για τα ρουθουνια μας.Diesel του 2000 δεν εχει dpf, μονο θορυβο θα αυξησει οχι ρυπους
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Για μοστρα φυσικα, οπως οι περισσοτεροι βοσκοι.
και απο που και ως που ειμαι βοσκος επειδη εχω αγροτικο;
Το αγροτικο το εχω επειδη εχω ελιες απο τον παππου μου με τις οποιες βγαζω το λαδι που χρειαζομαι για την χρονια και επισης εχω και ενα αμπελι για να βγαζω το κρασι και την ρακι που χρειαζομαι για την χρονια αν δεν τα ειχα αυτα φυσικα και δεν θα ειχα αγροτικο αλλα αν δεν το ειχα με τι θα κουβαλουσα τα τσουβαλια;;;
και για να μπορω να σερνω το σκαφος επισης
αν δεν ξερεις να λυσεις την απορια μου μην σχολιαζεις ειρωνικα δεν εισαι καλυτερος απο μενα για να με σχολιασεις
ειμαι δεν ειμαι βοσκος
Αλλαγη εξατμισης L200