-
Το 100% των συγχωριανων μου που κανουν τετοιες μοντιφες στα αγροτικα τους ειναι για μοστρα. Η επικοινωνια μαζι τους ως προς το θεμα οδηγει σε αδιεξοδο. Η δουλεια του βοσκου δεν ειναι ντροπη, το αντιθετο μαλιστα ειναι αξιοθαυμαστη. Σχολιαζω ειρωνικα τη νοοτροπια τους.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Το 100% των συγχωριανων μου που κανουν τετοιες μοντιφες στα αγροτικα τους ειναι για μοστρα. Η επικοινωνιας μαζι τους ως προς το θεμα οδηγει σε αδιεξοδο. Η δουλεια του βοσκου δεν ειναι ντροπη, το αντιθετο μαλιστα ειναι αξιοθαυμαστη. Σχολιαζω ειρωνικα τη νοοτροπια τους.Ναι φιλε εγω ομως δεν το κανω για μοστρα εγω το κανω γιατι μου αρεσει δεν με ενδιαφερει να το ακουν οι αλλοι με ενδιαφερει να το ακουω εγω γιατι μου αρεσει. δεν μου αρεσει η επηδειξη εγω το κανω για μενα
-
Ο χρήστης DeathStrokeGR έγραψε:
Το τσάφ είναι η σκάστρα ανοικτού τύπου. Το υπόλοιπο σφύριγμα ακούγεται από την εισαγωγή του κινητήρα. Αν του βάλεις ένα φίλτρο ελευθέρας θα το ακούς λίγο παραπάνω από ότι τώρα. Στην straight through που είπες κερδίζεις σχεδόν πάντα σε απόδοση.
Αρα θελω μια σκαστρα ανοιχτου τυπου για το τσαφ και ενα φιλτρο ελευθερας
με την straight through τι εννοεις οτι κερδιζω σε αποδοση;Η αφαίρεση του τελικού ευνοεί κατά πολύ τα turboκινητα μοτέρ σε όλο το φάσμα του κινητήρα διότι η τουρμπίνα δουλεύει ποιο ελευθέρα. Η διαφορά στον ήχο δεν έχει καμία σχέση με τα βενζινοκίνητα έτσι μη σε φοβίζει ότι θα αυξηθεί παρά ελάχιστα.
Δεν ήξερα ότι είναι πετρελαιοκίνητο το δικό σου. Άρα τη σκάστρα τη ξεχνάς.
-
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
Το τσάφ είναι η σκάστρα ανοικτού τύπου. Το υπόλοιπο σφύριγμα ακούγεται από την εισαγωγή του κινητήρα. Αν του βάλεις ένα φίλτρο ελευθέρας θα το ακούς λίγο παραπάνω από ότι τώρα. Στην straight through που είπες κερδίζεις σχεδόν πάντα σε απόδοση.
Αρα θελω μια σκαστρα ανοιχτου τυπου για το τσαφ και ενα φιλτρο ελευθερας
με την straight through τι εννοεις οτι κερδιζω σε αποδοση;Η αφαίρεση του τελικού ευνοεί κατά πολύ τα turboκινητα μοτέρ σε όλο το φάσμα του κινητήρα διότι η τουρμπίνα δουλεύει ποιο ελευθέρα. Η διαφορά στον ήχο δεν έχει καμία σχέση με τα βενζινοκίνητα έτσι μη σε φοβίζει ότι θα αυξηθεί παρά ελάχιστα.
οποτε φιλε αμα τα αφερεσω και βαλω straight through θα κανει σαν αυτο στο βιντεο το σφυριγμα του τουρμπο εννοω οπως σε αυτο το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=Np1B6cvNC-o
πρεπει να βαλω και φιλτρο ελευθερας; -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Το 100% των συγχωριανων μου που κανουν τετοιες μοντιφες στα αγροτικα τους ειναι για μοστρα. Η επικοινωνια μαζι τους ως προς το θεμα οδηγει σε αδιεξοδο. Η δουλεια του βοσκου δεν ειναι ντροπη, το αντιθετο μαλιστα ειναι αξιοθαυμαστη. Σχολιαζω ειρωνικα τη νοοτροπια τους.Πρέπει να πηγαίνει πιο γρήγορα τις ελιές στο λιοτρίβι, που είναι το περίεργο.
Γιατί λειτουργεί διαφορετικά το turbo στα diesel και δεν θέλει σκάστρα;
Ναι φιλε εγω ομως δεν το κανω για μοστρα εγω το κανω γιατι μου αρεσει δεν με ενδιαφερει να το ακουν οι αλλοι με ενδιαφερει να το ακουω εγω γιατι μου αρεσει. δεν μου αρεσει η επηδειξη εγω το κανω για μενα
Και να μην σε ενδιαφέρει θα τους σπας τα @@ με τον θόρυβο εκτός και αν μένεις στο βουνό μόνος σου.
-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
Συνήθως τα diesel δεν έχουν πεταλούδα, άρα δεν χρειάζεται η σκάστρα. Σε μερικά καινούρια diesel που έχουν πεταλούδα δεν ξέρω αν υπάρχει σκάστρα, καθώς η χρήση της (πεταλούδας) δεν είναι η συνήθης.
-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
Ναι φιλε εγω ομως δεν το κανω για μοστρα εγω το κανω γιατι μου αρεσει δεν με ενδιαφερει να το ακουν οι αλλοι με ενδιαφερει να το ακουω εγω γιατι μου αρεσει. δεν μου αρεσει η επηδειξη εγω το κανω για μενα
Και να μην σε ενδιαφέρει θα τους σπας τα @@ με τον θόρυβο εκτός και αν μένεις στο βουνό μόνος σου.
Με αυτο εννοω οτι δεν το κανω ολο αυτο για να το ακουν οι αλλοι δηλαδη για φυγουρα αλλα για μενα
δεν ειμαι ο μονος στην γειτονια που να δεις κατι αλλους και βαζουν και μουσικη κιολας τερμα
θα παω να βαλω ενα beeper και θα παω στο σπιτι του οταν κοιματε και θα βαλω οπισθεν που κανει και σπαστικο ηχο το beeper να τον δω μετα -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συνήθως τα diesel δεν έχουν πεταλούδα, άρα δεν χρειάζεται η σκάστρα. Σε μερικά καινούρια diesel που έχουν πεταλούδα δεν ξέρω αν υπάρχει σκάστρα, καθώς η χρήση της (πεταλούδας) δεν είναι η συνήθης.
http://www.4x4sportclub.gr/products6.ph ... &open2=150
με αυτο τι παιζει γιατι λεει κατι για εγκεφαλακια -
Σκοπός της σκάστρας δεν είναι να διώξει τον αέρα από την εισαγωγή όταν δεν πατάς το γκάζι ;
-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
Σκοπός της σκάστρας δεν είναι να διώξει τον αέρα από την εισαγωγή όταν δεν πατάς το γκάζι ;...και κλείνει η πεταλούδα.
-
Με αυτο εννοω οτι δεν το κανω ολο αυτο για να το ακουν οι αλλοι δηλαδη για φυγουρα αλλα για μενα
δεν ειμαι ο μονος στην γειτονια που να δεις κατι αλλους και βαζουν και μουσικη κιολας τερμα
θα παω να βαλω ενα beeper και θα παω στο σπιτι του οταν κοιματε και θα βαλω οπισθεν που κανει και σπαστικο ηχο το beeper να τον δω μεταΕπειδή σπάνε οι άλλοι @@ από την φασαρία γιατί να μην το κάνω και εγώ. Επίπεδο δημοτικού και κάτω.
Και αυτοί που βάζουν την μουσική στο τέρμα επειδή γουστάρουν το κάνουν, για αυτούς. Που το ξέρεις οτι κάνουν φιγούρα; -
θα παω να βαλω ενα beeper και θα παω στο σπιτι του οταν κοιματε και θα βαλω οπισθεν που κανει και σπαστικο ηχο το beeper να τον δω μεταποσο χρονώ είσαι ;
-
Ο χρήστης Vagnar έγραψε:
θα παω να βαλω ενα beeper και θα παω στο σπιτι του οταν κοιματε και θα βαλω οπισθεν που κανει και σπαστικο ηχο το beeper να τον δω μεταΕπειδή σπάνε οι άλλοι @@ από την φασαρία γιατί να μην το κάνω και εγώ. Επίπεδο δημοτικού και κάτω.
Και αυτοί που βάζουν την μουσική στο τέρμα επειδή γουστάρουν το κάνουν, για αυτούς. Που το ξέρεις οτι κάνουν φιγούρα;Εγώ όμως θα βάλω μπροστά το αμάξι και θα φύγω να πάω στην δουλειά δεν θα κάτσω να μαρσαρω από κάτω να βάζω μουσική και να κάθομαι απλά μέσα αυτός δεν το κουνάει καθόλου μόνο μουσική μουσική μουσική αλλάζει φίλτρα όλη μέρα αλλαγή τελικά και τα δοκιμάσει δεν κάνει τίποτα
Δεν είπα ότι θα βάλω την εξάτμιση και θα κάτσω από κάτω να πατάω γκάζι -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
θα παω να βαλω ενα beeper και θα παω στο σπιτι του οταν κοιματε και θα βαλω οπισθεν που κανει και σπαστικο ηχο το beeper να τον δω μεταποσο χρονώ είσαι ;
Επειδή είπα αυτό με το beeper για πλάκα ρωτάς ή από περιέργεια?
-
και απο τα δυο
-
22
-
22Ρεθεμνος για Χανιά ;
-
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
22
Ρεθεμνος για Χανιά ;
????
-
δεν ξερω για εξατμισεις, σκαστρες, φωτορυθμικα κτλ ... αλλα μπορω να σου προτεινω το πρεπων καγκουροτραγουδο λαμβανοντας σοβαρα υποψη και το που βρισκεσαι, για να μη νοιωθεις εξω απ'τα νερα σου ως νεος καγκουρας.
-
Πήρατε μωρέ φόρα και κοροϊδεύεται το κοπέλι; Δεν έχει τις γνώσεις σας και για αυτό ρωτάει για να μάθει.
Μια παντεντούλα θέλει να κάνει να πάρει κανένα ίππο και καμιά καλύτερη μελωδία από το μοτέρ. Δεν επείραξε και κανένα!!Φίλε DeathStrokeGR από πού μας γράφεις;
Αλλαγη εξατμισης L200