-
Για πείτε γνώμες παιδιά. Κάτοχοι και μη ποιο αυτοκίνητο θα επιλέγατε και με ποια κριτήρια (θετικά η αρνητικά). Είμαι ανάμεσα στα 2 και δεν μπορώ να αποφασίσω
-
Για πείτε γνώμες παιδιά. Κάτοχοι και μη ποιο αυτοκίνητο θα επιλέγατε και με ποια κριτήρια (θετικά η αρνητικά). Είμαι ανάμεσα στα 2 και δεν μπορώ να αποφασίσω
-
-
Αν θες ψηλο για να πηγαινεις σε κανενα χωματοδρομο κλπ, το Κασκαι. Αν δεν σε ενδιαφερει αυτο, το Γκολφ ειναι καλυτερο αυτοκινητο.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
ακου διλήμματα που εχει ο κοσμος...
-
εμ λεφτα θα δώσουμε να μην ακούσουμε και καμιά γνώμη έτσι δε λες....
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ακου διλήμματα που εχει ο κοσμος... -
μην παρεις το περιπτερο. αρκει;
-
explain please.....
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μην παρεις το περιπτερο. αρκει; -
βαριεμαι
-
Ε, ένα αμάξι με ψηλότερο κέντρο βάρους, όγκο, και φυσικά περισσότερα κιλά (βλέπε SUV) είναι λογικό να έχει λίγο ή πολύ υποδεέστερα δυναμικά χαρακτηριστικά... ή, ας πούμε ότι είναι αναμενόμενα λίιιιιγο πιο πλαδαρό.
Αν λοιπόν δε χρειάζεσαι το αυξημένο ύψος ή μεγαλύτερους χώρους, γιατί να μην πάρεις ένα μικρομεσαίο που είναι (λίγο ή πολύ) 'καλύτερο' στην πόλη ή/και την πιο δυναμική οδήγηση;
-
Για ποιες εκδόσεις τους μιλάς; Απο έκδοση σε εκδοση υπάρχουν σημαντικές διάφορες.
-
Αν κοιτάς βενζίνη, σε πολλά καλύτερος ο 1,2Tsi και ολόκληρο το Golf.
Για το Nissan πας απλά σε φτηνότερο aftersales. -
Δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα αν και οικογενιακό και το οδηγεί κυρίως η γυναίκα μου. Απλά θα παίρνουμε την οικογένεια για κανένα ΣΚ μ αυτό. Δεν με ενδιαφέρει να πηγαίνω σε βουνά και σε λαγκάδια - εντάξει κανένας χωματόδρομος για καμιά καλή παραλία μόνο - και απο diesel μου αρέσει μόνο η οικονομία. (Diesel εχω στο επαγγελματικό μου και ενώ δεν καίει τπτ μου τη 'σπάει' να περιμένω να ξεκινήσει και να 'μουγκρίζει' πάνω απο τις 3500 στροφές.
Σημ . VW είχα πάντα (και το επαγγελματικό vw είναι) γενικά ικανοποιημένος απο την ποιότητα τους και δεν μου έχουν βγάλει και ζημιές αλλά την αντιπροσωπεία θέλω να την 'κατεδαφίσω'. Μετά την πώληση σαν να σε ξεχνάνε ένα πράγμα και δεν μ αρέσει και τα 'Κρυφά' κόστη που έχουν.
Πχ διαφημίζουν ΄τι για να καθαρίσουν τους αεραγωγούς του ac (απο μικρόφια σκόνες κλπ) θέλουν 32€. Αγόρασα επώνυμο σπρεύ απο κατάστημα με 7,5 έκανα και στα 2 αυτοκίνητα και έχει μείνει να καθαρίσω άλλες 4 φορές ακόμα.Ο χρήστης koralli έγραψε:
Για ποιες εκδόσεις τους μιλάς; Απο έκδοση σε εκδοση υπάρχουν σημαντικές διάφορες. -
Τά'χεις οδηγήσει;....οδήγησέ τα...πρώτα απ'όλα τί ψάχνεις;θές να οδηγάς καθισμένος ψηλά,με αρκετή κλίση και λίιιγο χειρότερη άνεση ή να κάθεσαι χαμηλώτερα με καλύτερη ποιότητα υλικών κατασκευής και τους ίδιους χώρους πάνω-κάτω;Για after sales δε θα πώ κάτι.....λίγο-πολύ,όλοι τα γνωρίζουμε!!
-
Καλά χρυσά τα suvλακια αρεσουν στον κοσμο και στο marketing εχω και εγω ενα στον στόλο και ετυχε χθες να παω μια γρήγορη πηγαινε έλα στο Βραχάτι.
Είχε 6 μποφορ αέρα και μπορώ να πω ότι αν έχεις κάτι πιο σπορ και θέλεις ή έχεις συνηθίσει να είσαι βιδωμένος στο δρόμο, ε τότε είναι περιπτερα με ρόδες. Απαίσια αίσθηση στον αέρα.
Αν το παίρνεις συνειδητά και θέλεις να πουλάς σε δυναμική καλοτάξιδος. -
επειδη ομως θα το οδηγαει η συζυγος, η γυναικες νιωθουν καλυτερα με suvοειδη, οπως επισης θα εχει και μοναδικη χρηστικοτητα σε σχεση με ενα απλο πλην εξαιρετικο Golf. Ενα qq 1.6 dci is what you need.
-
Αν δεν βιάζεσαι, περίμενε απο Σεπτέμβρη να δεις και το Pulsar που σύμφωνα με τα λεγόμενα θα είναι ένα Qashqai πιο κοντά στο Golf...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Καλά χρυσά τα suvλακια αρεσουν στον κοσμο και στο marketing εχω και εγω ενα στον στόλο και ετυχε χθες να παω μια γρήγορη πηγαινε έλα στο Βραχάτι.
Είχε 6 μποφορ αέρα και μπορώ να πω ότι αν έχεις κάτι πιο σπορ και θέλεις ή έχεις συνηθίσει να είσαι βιδωμένος στο δρόμο, ε τότε είναι περιπτερα με ρόδες. Απαίσια αίσθηση στον αέρα.
Αν το παίρνεις συνειδητά και θέλεις να πουλάς σε δυναμική καλοτάξιδος.Με το qq ολα αυτά; Γιατι SUV απο SUV υπάρχουν διαφορες...
Γενικά παντως το qq εχει πάρει πολυ καλα review, απλα δεν σε προδιαθέτει να το πας γρήγορα, κάτι μαλλον λογικό. -
To Nissan είναι πολύ όμορφο και διαβάζω ότι είναι και καλό στο δρόμο. Θα ήταν η επιλογή μου απέναντι στο άχρωμο Golf.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Αν το παίρνεις συνειδητά και θέλεις να πουλάς σε δυναμική καλοτάξιδος.Με το qq ολα αυτά; Γιατι SUV απο SUV υπάρχουν διαφορες...
Γενικά παντως το qq εχει πάρει πολυ καλα review, απλα δεν σε προδιαθέτει να το πας γρήγορα, κάτι μαλλον λογικό.Π ε ρ ι π τ ε ρ ο !!!! ολοι το λενε!!!! ο μπαμπης ο σουγιας , η μητσος ο πεταλουδας, ΟΛΟΙ!!! μην το ψαχνεις μακρια!!!! αν δεν ειναι γκολφω δεν αξιζει η αγορα....τι κι αν ειναι ψοφιοι οι περισσοτεροι κινητηρες? τουλαχιστον δεν ειναι περιπτερα!!!
Nissan Qashqai 2014 ή Vw Golf 7