-
Ο χρήστης Crektis έγραψε:
@Unhackable
Δεν μπορώ να καταλάβω τις όμως 'επιταγές' μερικών να δούμε ένα θέμα μονόπλευρα και να 'απαγορεύεται' να μιλάμε για ντίζελ, βγάζοντας την οικονομία από έξω, την στιγμή που μάλιστα αυτή αποτελεί το βασικό κριτήριο πολλές φορές. Αν λοιπόν θέλει κάποιος να προσεγγίσει ένα θέμα πρέπει να το πιάσει από ΟΛΕΣ τις πτυχές του. Και δυστυχώς και η οικονομία πλέον είναι μια από τις βασικές πτυχές, σε ένα θέμα που βέβαια μπορεί να βαθύνει όσο θες.Μα αυτή ακριβώς είναι η ένσταση μου ότι η συζήτηση πλέον έχει γίνει τόσο μονότονα μονόπλευρη που δεν ακούς (και δε διαβάζεις) τίποτε άλλο από σχόλια του στυλ 'τελευταίο ανακοινωθέν, το Pastourmo XFS14 μου, έφτασε τα 3,4 λίτρα ανά parsec και αν δεν είχα αναγκαστεί να κατεβάσω από 18η σε 17η για να κάνω εκείνη την προσπέραση στη χελώνα που πήγαινε με 45χλμ/ωρα στην εθνική οδό, θα το είχα ρίξει και στο 3.3999 λίτρα'.
Τέλος πάντων όπως τη βλέπει ο κάθε ένας ... εγώ προσωπικά δεν 'έπαιζε' ούτε μια στο δισεκατομύριο μετά από 2 κουβαδάκια, χελώνες με γκάζι on/off, να έπαιρνα το οποιοδήποτε ντίζελ των 1500 κιλών και των 110 αλόγων, έστω και εάν έκαιγε 0.5 λίτρα ανά 100. Άλλοι, που κάτι τέτοιο δεν τους ενδιαφέρει, που έχουν πιθανώς ξεκα...σει, που μετράνε τα 10 ευρώ την εβδομάδα (αλλά σκάνε κανα 200άρι το μήνα στα τσιγάρα) μπορούν προφανώς να πάρουν ότι ντίζελ θέλουν και να έχουν να το λένε πόσο λίγο κάψανε κάθε 100χλμ ....
-
@Unhackable
Μήπως αντί για να βάζεις την βενζίνη στο 'τούρμπο' σου, την πίνεις; Σου συζήτησε κανείς ή σε 'ανάγκασε' να πάρεις ντίζελ;;; Τι παραλήρημα ήταν αυτό... Με έκανες να διαβάσω 2 φορές τον τίτλο και το όνομα εκείνου που ξεκίνησε το θέμα, γιατί νόμιζα ότι έκανα μλκι@, με το στυλ που γράφεις... Κατάλαβα επίσης ότι εσύ είσαι 'άπλας', αλλά ποιος σου 'πε ότι οι 2 μοναδικές επιλογές στην ζωή ενός ανθρώπου, είναι το αν θα κάνει πλούσιο τον περιπτερά ή τον βενζινά..;; Υπάρχουν κι άλλες επιλογές αγαπητέ...ΥΓ: Τα πράγματα για τα ντιζελ δεν είναι έτσι αγαπητέ... Έχουν αλλάξει πολλά από την τελευταία φορά που οδήγησες κάποιο...
-
say what?
-
Ειμαι απλας και το κέφι μου θα κανω και θα πάτησω και ενα γκάζι παραπάνω!
Ισα φτωχο@@ινεδες.... Τις γυναικες και τα γκάζια εμεις τα πατάμε!
-
Το forum όμως έχει και μια αυτοκινητιστική παράδοση, ή καλύτερα προέρχεται από αυτή, που βάζει την ευχαρίστηση πάνω από την οικιακή οικονομία.
Είναι πολύ παράδοξο για όσους μεγαλώσαμε με 4Τ να ενθουσιαζόμαστε με την οικονομία και το πετρέλαιο. Άλλωστε, δε θέλει και πολύ συζήτηση να βρει κάνεις το συμφέρον αμάξι υπό οικονομοτεχνικούς όρους.
Εκεί που αποκτά νόημα και κυρίως γοητεία η συζήτηση είναι όταν αφορά στην ευχαρίστηση της οδήγησης. Αυτό τουλάχιστον περιμένω από ένα φόρουμ που φέρει αυτό το όνομα, παρά τα όποια στραβά του.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ειμαι απλας και το κέφι μου θα κανω και θα πάτησω και ενα γκάζι παραπάνω!Ισα φτωχο@@ινεδες.... Τις γυναικες και τα γκάζια εμεις τα πατάμε!
Καλή φάση ... από ότι έγραψα παίζει να κατανόησες και ένα 5% ...
-
Αισιόδοξο σε βρίσκω.
-
Οι κλασικοί τύποι παντα πανε 2 -2 ! Σαν τις γκόμενες στις τουαλέτες! Αγόρια για καφεδάκι έχετε βγει? βλέπω ταιριάζετε πολυ! Και μιας και παντογνώστης αυτοκινήτων χωρις αμάξι , δεν εχει αμάξι δεν τον πας και μια...βόλτα?!
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Σιγα μην διαβαζω και τα ποσταρισματα σου! Μεγάλη ιδέα εχεις για την αφεντιά σου.....
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Σιγα μην διαβαζω και τα ποσταρισματα σου! Μεγάλη ιδέα εχεις για την αφεντιά σου.....
Εγώ από την άλλη δεν χάνω κανένα δικό σου. Χαρίζεις άφθονο γέλιο
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Οι κλασικοί τύποι παντα πανε 2 -2 ! Σαν τις γκόμενες στις τουαλέτες! Αγόρια για καφεδάκι έχετε βγει? βλέπω ταιριάζετε πολυ! Και μιας και παντογνώστης αυτοκινήτων χωρις αμάξι , δεν εχει αμάξι δεν τον πας και μια...βόλτα?!Συνέχισε. Το χεις.
-
Εγώ από την άλλη δεν χάνω κανένα δικό σου. Χαρίζεις άφθονο γέλιο
Ο χιωτης φιλος θα ποσταρει κατι στα καπάκια ή καθαρίζει τα ματομπουκαλα του?
ΥΓ. Έσκασε μύτη ο εταίρος του μαπετ σόου!
-
Στα λόγια μου έρχεσαι
-
Φιλάκια αγορινες γκαζιαρικες με ρόδα και ...χωρις!
-
Ρε συ UnHackAble σου πήρε κανείς το Volvo?
Γιατί εγώ έχω 16 ρόδες διαθέσιμες χωρίς να μετράμε ρεζέρβες και μέχρι πρόσφατα 20.
Κάτι χωρίς ρόδα διαβάζω παραπάνω και ανησυχώ! -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Γιατί εγώ έχω 16 ρόδες διαθέσιμες χωρίς να μετράμε ρεζέρβες και μέχρι πρόσφατα 20.
Κάτι χωρίς ρόδα διαβάζω παραπάνω και ανησυχώ!Κρύβε λόγια και μην κομπλεξαρεςαι! Εισαι και πρώτος! Εχεις το καλυτεροτερο στόλο!
Μας διαβάζει και η εφορία!
-
Σμουτς στα μαγουλάκια παίδαρε! Μη ξεχάσεις την αυριανή μέτρηση ε!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Κάτι χωρίς ρόδα διαβάζω παραπάνω και ανησυχώ!Κρύβε λόγια και μην κομπλεξαρεςαι!
Μας διαβάζει και η εφορία!
Δεν έχω τέτοια θέματα εγώ. Τα έχω λύσει.
Αυτά είναι για εσάς που τα γράφετε στο όνομά σας.
Απλά ανησυχώ μήπως έπαθε κάτι το αμάξι του κολλητού UnHackAble με αυτά που διαβάζω.
Δεν μου είπε κάτι πριν 23 λεπτά που τον πήρα τηλέφωνο! -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Κάτι χωρίς ρόδα διαβάζω παραπάνω και ανησυχώ!Όχι, το έχω ακόμα αλλά το έχω παρκαρισμένο συνέχεια - γιατί καίει τον κ.λο του - και μετακινούμαι με ηλεκτρικό πατίνι
-
Σμουτς στα μαγουλάκια παίδαρε! Μη ξεχάσεις την αυριανή μέτρηση ε!Μπα εσυ την εχεις ....μεγαλύτερη ! Τι να μετράμε τωρα!
KIA proceed diesel ή ford fiesta diesel