Δεν υπάρχει λέξη 'ν' στην Ελληνική γλώσσα ... τουλάχιστον όχι την τελευταία φορά που το έλεγξα ... δεν ξέρω μπορεί και να έχουν αλλάξει τα πράγματα ...
Best posts made by unhackable
-
RE: Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά
Latest posts made by unhackable
-
RE: Χιονοκουβέρτες Autosock
Φίλε μου δυστυχώς τώρα είδα την απάντηση σου. Δεν γνωρίζω αν κάνουν για τη διάσταση σου, για κάθε διάσταση έχουν και διαφορετικό κωδικό. Μένουν πάνω στο τροχό γιατί έχουν εσωτερικό δυνατό λάστιχο το οποίο τις 'θυληκώνει' πίσω από το λάστιχο. Όταν μπουν δεν βγαίνουν με τίποτα όσο περπατάει το αμάξι. Αν υπάρχει απόσταση ανάμεσα στο λάστιχο και στο θόλο, φοριούνται πανεύκολα, εάν οχι καλό είναι να έχεις γάντια για να μη φας τα χέρια σου (το πάνω μέρος τους) όπως τα έφαγα εγώ. Πάνε μια χαρά, στρίβεις, φρενάρεις κανονικά, βγαίνουν σε δευτερόλεπτα (απλά τραβας αυτές τις πορτοκαλί κορδέλες που βλέπεις στο πλάι τους) αλλά έχουν ένα μεγάλο μειονέκτημα ... δεν πρέπει να πατήσεις σχεδόν καθόλου άσφαλτο ... οπότε αν η απόσταση που θα καλύψεις έχει 'κενά', δεν είναι όλη καλυμμένη με χιόνι δηλαδή, πρέπει να βάζεις και να βγάζεις (εγώ πρέπει για 4-5 χλμ να τις εβαλα και εβγαλα πάνω από 6-7 φορές). Το μεγάλο συν τους θεωρώ είναι η ευκολια τοποθέτησης και το ότι δεν μπορούν να τραυματίσουν τις ζάντες. Εαν πάρεις και τις χρησιμοποιήσεις, οπωσδήποτε να τις στεγνώσεις μετά τη χρήση τους γιατί αν χρειαστεί να τις βάλεις ξανά την επόμενη ημέρα και είναι παγωμένες, γίνονται σχετικά ακαμπτες και θα σε παιδέψουν στο 'βάλε'
Το ζευγάρι που είχα εγώ ήδη, δοκιμάστηκε τις επόμενες μέρες και επειδή θεωρώ ότι μπορούν να χαλάσουν εύκολα (κλαδιά, πέτρες κλπ) λέω να κρατήσω τελικά και τις καινούργιες ως backup ..
Σε ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.
-
Χιονοκουβέρτες Autosock
Καλησπέρα,
Πωλούνται οι παρακάτω κουβέρτες (προαφανώς σφραγισμένες/αχρησιμοποίητες):
http://www.pancarshop.gr/index.php?target=products&product_id=85146
Αγοράστηκαν πριν λίγο και με το που επέστρεψα σπίτι μου θύμησαν ότι έχω αγοράσει τις ίδιες πριν 2 ακριβώς χρόνια (τις είχα βάλει τότε κάτω από το δάπεδο του πορτμπαγκαζ και δεν ασχολήθηκα ξανά). Άσχημο πράγμα το Alzheimer
Τιμή 60 ευρώ.
-
RE: Χιονοκουβέρτες Autosock
Καλησπέρα,
Πωλούνται οι παρακάτω κουβέρτες (προαφανώς σφραγισμένες/αχρησιμοποίητες):
http://www.pancarshop.gr/index.php?target=products&product_id=85146
Αγοράστηκαν πριν λίγο και με το που επέστρεψα σπίτι μου θύμησαν ότι έχω αγοράσει τις ίδιες πριν 2 ακριβώς χρόνια (τις είχα βάλει τότε κάτω από το δάπεδο του πορτμπαγκαζ και δεν ασχολήθηκα ξανά). Άσχημο πράγμα το Alzheimer
Τιμή 60 ευρώ.
-
RE: VOLVO FORUM
Ρεαλιστικές πάντως καταναλώσεις για να πάρεις μια αίσθηση για τον Τ4 (σε V40 όμως), 6.5 στην εθνική αλλά με οδήγηση για να το ρίξεις στα ψυχοφάρμακα, 7.5 μέσα στην Αθήνα αν πηγαίνεις σαν καλόγρια, 8.5 αν πηγαίνεις 'φυσιολογικά' ...
-
RE: Aγορα Μεταχειρισμενου Civic η Golf
Ε μα σταματήστε πια να του προτείνετε τουρβο και 1800άρια! Αυτά είναι για όσους τρέχουνε και για τους κοντράκηδες!
-
RE: Αγορά νέου Diesel αρχές 2016
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
απλά +1000 για το θέμα των χώρων (μην ξαναγράφω τα ίδια έχω και σημερινό παράδειγμα όχι του 1970 για να μην πει κάποιος ότι πρέπει να .. εξελισσόμαστε)
ναι, βέβαια κυκλοφορούν οικογένειες και με παπί αλλά έχουμε φτάσει και στο άλλο άκρο που χρειαζόμαστε 2 στρέμματα αμάξι για ένα ζευγάρι και μια μπέμπα! Απλά πολλοί γουστάρουν αυτά τα αυτοκίνητα με το ύψος και τον όγκο και δεν είναι κακό αυτό! Τα SW είναι πάντα καλύτερα των SUV σαν αυτοκίνητα και με μεγαλύτερο χώρο αποσκευών (χωρίς αυξημένο ύψος - ε και?). Δεν χρειάζονται εξηγήσεις : απλά σ' αρέσει-το παίρνειςΑκριβώς αυτό εννοώ ... δε χρειάζονται υπερβολές και τουλάχιστον για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (v40) το να λες ότι δεν φτάνουν οι χώροι για 4μελή οικογένεια είναι τελείως λάθος. Νταξ ο κόσμος γουστάρει ύψος και όγκο γιατί είμαστε ικανοί να καταλάβουμε μόνο τέτοιες απλές έννοιες ... μεγάλο = καλό, ακριβό = καλό ... και στο τέλος μας μένει το βανάκι που δεν πάει, δεν στρίβει, καίει κλπ κλπ ... και όλο αυτό για να μεταφέρουμε μια μικρή τσάντα παραπάνω 3 φορές το χρόνο ...
-
Ο χρήστης kkatsaplias έγραψε:
Πολύ λίγοι οι χώροι στο v40 και τα 180 μια φορά το χρόνο θέλουν δύναμη και νεύρο. Ο ντιρλα ντααα ντι ρλα ντααα νταααα
Με 180 ούτε απ έξω από την volvo δεν περνάς..... συγκεντρώσουυυυυυ!!!
Και εάν πρέπει να ασχοληθεί Κ με τα ανταλλακτικά του μετά παίζει και kinder έκπληξη!!!!εκεί να δεις δύναμη Κ νευρο. Εκτός Κ εάν ζεις στο 2007 και έχεις κάνα δύο χρόνια ακόμα περιθώριο!!!!!Εντάξει, στο πρώτο σερβις που έκανα ΔΕΝ έδωσα 180 ... έχεις δίκιο! Πες μου πόσα έδωσα για να έχω να λέω, μη κάνω και εγώ ο άμοιρος συνέχεια λάθος!
-
Πολύ λίγοι οι χώροι στο v40 και τα 180 μια φορά το χρόνο θέλουν δύναμη και νεύρο. Ο ντιρλα ντααα ντι ρλα ντααα νταααα
-
RE: FORD FORUM
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... Παρόλ 'αυτά το ST θα το έπαιρνα ακόμα και μια μέρα πριν την αντικατάσταση του...Για τέτοιο κόλλημα μιλάω και εγώ
Άρα με λίγα λόγια, έχουμε καιρό μπροστά μας! Μια χαρά!
-
RE: FORD FORUM
Οι φίλοι fordάκηδες, μήπως γνωρίζετε πόσο πρείπου κρατάει η Ford τα μοντέλα της σε παραγωγή? ΘΑ ενδιαφερθώ κάποια στιγμή για το FiestaST (έχω φάει κόλλημα μεγάλο ) και απλά αναρωτιέμαι πόσο καιρό έχω μπροστά μου περιθώριο. Με λίγα λόγια ... πότε περίπου πιστεύετε ότι θα σταματήσει να το παράγει η Ford (κρίνοντας από το πόσο κρατούσε στην παραγωγή τα προηγούμενα Fiestaκια)?