Jul 29, 2014, 6:28 PM

Ο χρήστης Crektis έγραψε:
@Unhackable
Δεν μπορώ να καταλάβω τις όμως 'επιταγές' μερικών να δούμε ένα θέμα μονόπλευρα και να 'απαγορεύεται' να μιλάμε για ντίζελ, βγάζοντας την οικονομία από έξω, την στιγμή που μάλιστα αυτή αποτελεί το βασικό κριτήριο πολλές φορές. Αν λοιπόν θέλει κάποιος να προσεγγίσει ένα θέμα πρέπει να το πιάσει από ΟΛΕΣ τις πτυχές του. Και δυστυχώς και η οικονομία πλέον είναι μια από τις βασικές πτυχές, σε ένα θέμα που βέβαια μπορεί να βαθύνει όσο θες.

Μα αυτή ακριβώς είναι η ένσταση μου ότι η συζήτηση πλέον έχει γίνει τόσο μονότονα μονόπλευρη που δεν ακούς (και δε διαβάζεις) τίποτε άλλο από σχόλια του στυλ 'τελευταίο ανακοινωθέν, το Pastourmo XFS14 μου, έφτασε τα 3,4 λίτρα ανά parsec και αν δεν είχα αναγκαστεί να κατεβάσω από 18η σε 17η για να κάνω εκείνη την προσπέραση στη χελώνα που πήγαινε με 45χλμ/ωρα στην εθνική οδό, θα το είχα ρίξει και στο 3.3999 λίτρα'.

Τέλος πάντων όπως τη βλέπει ο κάθε ένας ... εγώ προσωπικά δεν 'έπαιζε' ούτε μια στο δισεκατομύριο μετά από 2 κουβαδάκια, χελώνες με γκάζι on/off, να έπαιρνα το οποιοδήποτε ντίζελ των 1500 κιλών και των 110 αλόγων, έστω και εάν έκαιγε 0.5 λίτρα ανά 100. Άλλοι, που κάτι τέτοιο δεν τους ενδιαφέρει, που έχουν πιθανώς ξεκα...σει, που μετράνε τα 10 ευρώ την εβδομάδα (αλλά σκάνε κανα 200άρι το μήνα στα τσιγάρα) μπορούν προφανώς να πάρουν ότι ντίζελ θέλουν και να έχουν να το λένε πόσο λίγο κάψανε κάθε 100χλμ ....