-
- τώρα εχεις αμόρε;
- αν ναι, τι λέει επι τούτου;
- αν όχι, σκέφτηκες ήδη πώς να καθαρίζεις τα ζουμιά απο τα καθίσματα πισω ή θα το αφήσεις κι αυτό στην τύχη του;
- ο κουπέας τι λέει;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
- τώρα εχεις αμόρε;
- αν ναι, τι λέει επι τούτου;
- αν όχι, σκέφτηκες ήδη πώς να καθαρίζεις τα ζουμιά απο τα καθίσματα πισω ή θα το αφήσεις κι αυτό στην τύχη του;
- ο κουπέας τι λέει;
- Όχι , αλλά κάτι παίζει ( ποτέ δεν το πάω σε σοβαρό όμως προς το παρών )
- ^^^
- Όταν λες ζουμιά ;
4 . Τι είναι ο κουπέας ;
Μ αρέσει που απαντάω και σοβαρά ... Κουβέντα να γίνεται
-
Στρατηγό τον έχεις κάνει....
-
Ρε μάγκες με 2000 ευρώ το μήνα είναι δυνατόν να σε γονατίσει η απλή Cayman; Εκτός και αν είσαι παντρεμένος ή είσαι από αυτούς που θέλουν κάθε μήνα καινούρια ρούχα και παπούτσια.
-
εκτός κι αν είσαι απο τους άλλους
-
Ο χρήστης Alexkid έγραψε:
Ρε μάγκες με 2000 ευρώ το μήνα είναι δυνατόν να σε γονατίσει η απλή Cayman; Εκτός και αν είσαι παντρεμένος ή είσαι από αυτούς που θέλουν κάθε μήνα καινούρια ρούχα και παπούτσια.Ένα προφυλακτήρα να χρειαστείς κάηκες, το αμάξι κατεβάζει πολύ βενζίνη μέσα στην πόλη, τέλη κυκλοφορίας/ασφάλεια φωτιά, και μετά πετυχαίνεις και ένα καλό Γκόλφ GTi και σε σκίζει. Θέλεις και άλλα;
-
Ο χρήστης Alexkid έγραψε:
Ρε μάγκες με 2000 ευρώ το μήνα είναι δυνατόν να σε γονατίσει η απλή Cayman; Εκτός και αν είσαι παντρεμένος ή είσαι από αυτούς που θέλουν κάθε μήνα καινούρια ρούχα και παπούτσια.Αυτό το φιλαράκι που ανέφερα έχει οικογένεια και έχει και ένα nissan navara ... Πήρε την cayman καθαρά για να βγάλει την κ@υλα του , εν τω μεταξύ μένει Αθήνα και η γυναίκα του είναι από Ξάνθη , και μου έλεγε ότι Αθήνα Ξάνθη ήθελε 600 ευρώ βενζίνες ... Δεν ξέρω άμα έλεγε αλήθεια , πάντως την πούλησε 30.000 ευρώ ενώ την είχε πάρει κοντά 60 ( το 2011 κιόλας , πριν το μνημόνιο )
-
Λογικό το βρίσκω, κι εγώ κάπως έτσι το σκέφτηκα.
-
Ο χρήστης XrhstosDi έγραψε:
Πήρε την cayman καθαρά για να βγάλει την κ@υλα του , εν τω μεταξύ μένει Αθήνα και η γυναίκα του είναι από Ξάνθη , και μου έλεγε ότι Αθήνα Ξάνθη ήθελε 600 ευρώ βενζίνες ... Δεν ξέρω άμα έλεγε αλήθεια , πάντως την πούλησε 30.000 ευρώ ενώ την είχε πάρει κοντά 60 ( το 2011 κιόλας , πριν το μνημόνιο )Αθήνα-Ξάνθη είναι καμιά 700αρια χιλιόμετρα.
Αν βάλουμε περίπου 10λ/100χλμ θέλει 70 λίτρα βενζίνη.
Με τιμή 1.65 έχουμε 115,5Ε. Με 1.7 πάμε στα 119Ε. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πήρε την cayman καθαρά για να βγάλει την κ@υλα του , εν τω μεταξύ μένει Αθήνα και η γυναίκα του είναι από Ξάνθη , και μου έλεγε ότι Αθήνα Ξάνθη ήθελε 600 ευρώ βενζίνες ... Δεν ξέρω άμα έλεγε αλήθεια , πάντως την πούλησε 30.000 ευρώ ενώ την είχε πάρει κοντά 60 ( το 2011 κιόλας , πριν το μνημόνιο )
Αθήνα-Ξάνθη είναι καμιά 700αρια χιλιόμετρα.
Με τιμή 1.65 έχουμε 115,5Ε. Με 1.7 πάμε στα 119Ε.Μια κατοσταρα θελω εγω με το Ford.
Βρε μηπως τελικα να επαιρνα Cayman? -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πήρε την cayman καθαρά για να βγάλει την κ@υλα του , εν τω μεταξύ μένει Αθήνα και η γυναίκα του είναι από Ξάνθη , και μου έλεγε ότι Αθήνα Ξάνθη ήθελε 600 ευρώ βενζίνες ... Δεν ξέρω άμα έλεγε αλήθεια , πάντως την πούλησε 30.000 ευρώ ενώ την είχε πάρει κοντά 60 ( το 2011 κιόλας , πριν το μνημόνιο )
Με τιμή 1.65 έχουμε 115,5Ε. Με 1.7 πάμε στα 119Ε.Συγγνώμη δεν είμουν σαφής , μου έλεγε ότι 600 ευρώ θέλει πάνε έλα Αθήνα - Ξάνθη... Οπότε πρέπει να είχε γύρω στα 30 κατανάλωση άμα λέει αλήθεια ... Δεν είναι λιγακι υπερβολικό αυτο ;
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Με τιμή 1.65 έχουμε 115,5Ε. Με 1.7 πάμε στα 119Ε.Μια κατοσταρα θελω εγω με το Ford.
Βρε μηπως τελικα να επαιρνα Cayman?Αν έχεις γύρω στα 8 κατανάλωση ναι πας στα 100Ε.
Είναι και λίγο πιο μακριά η Κομοτηνή.
Ας βάλουμε και στα 11λ την Cayman.
600E Αθήνα-Ξάνθη-Αθήνα, φυσιολογικά οδηγώντας πάντα, δεν θες. -
Αν θες να πας στην Ξάνθη σα να οδηγάς 1.400αρι, μπορεί να κάψεις και 11 ή 12 λίτρα. Αν θες να πας τάπα, οτιδήποτε κάτω από 20 λίτρα είναι φαντασία.
-
εγώ με το S λίγο πριν απο το vtec (180 δλδ) βλέπω 12-13.
αυτό με τα 20 το αναφέρεις για όλες τις πόρσεζ ή συγκεκριμένα για τις κορκοδιλίσιες (ΚΙΚΙΖΑΣ);
γιατί οι 911 στην εθνική καταναλώνουν 'τίποτα'.
-
Υπάρχει φυσικά και η επιλογή να κάνεις όλο το ταξίδι με 3η.
Βαράς 30αρια άνετα και είσαι και αρχιδάτος! -
Το δικό μου s στα 120 χμλ/ώρα με 6η καίει κάτι παραπάνω από 9 λίτρα. Αδυνατώ να πιστέψω πως η Cayman θα πάει περισσότερο από 13
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
υ.γ τα 86αρια εχουν βγαλει αρκετα προβληματα με το μοτερ τους αν τα πιεζεις παρα πολυ. το πεζο λογω πολλων ετων στη πιατσα τα εχουν διορθωσει αρκετα σε αυτο το θεμα. ομως και τα δυο στη πενταετια θα βγαλουν και ζημιες και θα χρειαστουν λεφτα για τη συντηρηση τους. δεν αγοραζεις γιαρις για τη λαικη ουτε σπορ γκολφ οπως ειχες. ειναι μεταξωτα βρακια και πρεπει να το εχεις στην ακρη του μυαλου σου...
Ποια 86αρια ειδες με πολλα προβληματα κιολας?εκτος αν εννοεις το γνωστο κοκκινο που εχει πανω απο 30κ χλμ το εχει παρτουζαρει η μιση ελλαδα και απο τα 30κ χλμ τα 26-27 τα χει κανει σπιναριστα...
-
Ο χρήστης XrhstosDi έγραψε:
Με τιμή 1.65 έχουμε 115,5Ε. Με 1.7 πάμε στα 119Ε.Συγγνώμη δεν είμουν σαφής , μου έλεγε ότι 600 ευρώ θέλει πάνε έλα Αθήνα - Ξάνθη... Οπότε πρέπει να είχε γύρω στα 30 κατανάλωση άμα λέει αλήθεια ... Δεν είναι λιγακι υπερβολικό αυτο ;
Για βενζίνη είναι,εκτος κι αν έβαλε στα έξοδα τα διόδια και όσα έκαψε και εκεί.
Στάλθηκε από το Lenovo K900_ROW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Πόσο νομίζετε ότι καίει αν πηγαίνεις με 200++ ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πόσο νομίζετε ότι καίει αν πηγαίνεις με 200++ ?Θα παραπονιοσουν ή θα ανέφερες σαν μειονέκτημα κατανάλωση στα 200++?
Peugeot RCZ vs Toyota GT86