-
Ο χρήστης X-ELTASSOS έγραψε:
μπασκετικα αγραμματοι οι Κροατες, τωρα, μπροστα στην Ελληνικη ομαδα.Δεν το ξέραμε;
-
Πηγαμε χαλια στα τριποντα,σουταραμε λιγες βολες,παρολα αυτα,ηταν ανετη νικη
-
Έχει πλάκα να γυρίζεις μερικές σελίδες πίσω και να διαβάζεις τους προπονητές του πληκτρολογίου. Πόσο άσχετος είναι ο Κατσικάρης, ποιοί είναι πρώην παίκτες κλπ.
-
Σχολιαστής του ESPN στην μετάδοση της FIBA: Greeks don't have to worry about big egos anymore.
Τι λε ρε φίλε, δηλαδή αυτοί που τα λέγαμε δεν ήμασταν εμπαθείς τελικά;
-
Tρομακτικη η Ισπανια κατα διαστηματα,παιζουν μεχρι το τελος χωρις να χαλαρωνουν.
Νομιζω οτι η Ελλαδα εχει υπερτιμηθει πλεον,της δινουν οι μπουκηδες αερα 6 ποντων με την Αργεντινη,ενω το ματς λογικα θα ειναι ντερμπυ.
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Έχει πλάκα να γυρίζεις μερικές σελίδες πίσω και να διαβάζεις τους προπονητές του πληκτρολογίου. Πόσο άσχετος είναι ο Κατσικάρης, ποιοί είναι πρώην παίκτες κλπ.Εγω παντως ειμαι κοντα στο να καταπιω τη γλωσσα μου αλλα κυριως σε οτι αφορα τον Κατσικαρη. Βασιλειαδης και Βουγιουκας απλα δεν μπορουν no matter what. Ο Κατσικαρης απο την αλλη φαινεται να εχει ενα πλανο πλεον αλλα τον κανουν μαγκα μεχρι στιγμης οι παικτες και οι σχετικα χαμηλης δυναμικοτητας αντιπαλοι. Δεν νομιζω να μπορει να πει κανεις οτι εχει παρει καποιο παιχνιδι ο προπονητης.
Sent from my LG G3
-
Χτες όμως αυτός έβαλε τον Αντετονκούμπο πάνω στο Μπογκντάνοβιτς.
-
Το βασικό που δε μου αρέσει στον Κατσικάρη είναι ο τρόπος που διαχειρίζεται τα λάθη των παικτών του. Στο 2ο λάθος βγαίνεις. Αυτό δεν είναι διαχείριση υλικού, γιατί μετά από 5 αγώνες που όλο και κάποιος θα έχει κάνει πολλά λάθη θα καταλήξεις να έχεις μία 5αδα από χέστες που θα φοβούνται να πάρουν προσπάθεια γιατί θα τους φάει ο πάγκος.
Αν καταφέρνει και το κάνει χωρίς να κόβει τα πόδια από τους παίκτες του, τότε μπράβο, είναι μεγαλοφυΐα παρά τα φαινόμενα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Έχει πλάκα να γυρίζεις μερικές σελίδες πίσω και να διαβάζεις τους προπονητές του πληκτρολογίου. Πόσο άσχετος είναι ο Κατσικάρης, ποιοί είναι πρώην παίκτες κλπ.
Εγω παντως ειμαι κοντα στο να καταπιω τη γλωσσα μου αλλα κυριως σε οτι αφορα τον Κατσικαρη. Βασιλειαδης και Βουγιουκας απλα δεν μπορουν no matter what. Ο Κατσικαρης απο την αλλη φαινεται να εχει ενα πλανο πλεον αλλα τον κανουν μαγκα μεχρι στιγμης οι παικτες και οι σχετικα χαμηλης δυναμικοτητας αντιπαλοι. Δεν νομιζω να μπορει να πει κανεις οτι εχει παρει καποιο παιχνιδι ο προπονητης.
Sent from my LG G3
Στη θέση του Βουγιούκα ποιον να έπαιρνε;
-
Δεν ειπα οτι κακως τον πηρε. Ειπα οτι το παλικαρι απλως δεν μπορει. Εφτασε να ειναι σχεδον στο ιδιο επιπεδο με το Γλυνιαδακη.
Sent from my LG G3
-
Ολη η ιστορια ειναι το ποσο δενει ο Καλαθης με τους υπολοιπους (αν βελτιωνεται απο ματς σε ματς η χημεια) και φυσικα βαρδα μην τραυματιστει ο Μπουρουσης γιατι με τα τριποντα του Ζηση δεν θα πας καθολου μακρια.
Εγω παντως απο την αρχη υποστηριζα και συνεχιζω να το κανω,οτι ο Κατσικαρης ειναι μια καλη επιλογη που πρεπει να της δωθει χρονος.Ενα μονιμο προβλημα παντως ειναι οι (κυριοτερα αλλοδαποι) παιχτες μας που παιζουν αναλογα με την διαθεση τους και αναλογα με το αν κυνηγανε συμβολαιο,αυτο δεν αφηνει να φτιαχτει ενας κορμος που θα παιζει μαζι 3+ χρονια με σαφεις στοχους.
-
dp
-
Εγώ είδα εχθές βασική τον Γλυνιαδάκη και περίμενα οτι το έκανε για να σπάσει τα χέρια (και τον τσαμπουκά) του Τόμιτς στις πρώτες επιθέσεις. Αντιθέτως, του έβαλε 2 στα 2 ενώ ο Αντρίκος καθόταν με τα χέρια ψηλά, μετά τον έβγαλε έξω και πέρασε τον Μπουρούση.
Because Fuck Logic ...
Κατα τ'άλλα, εγώ βλέπω μέχρι στιγμής μια ομάδα, η οποία μπορεί να μην έχει ούτε το εξαιρετικό υλικό, ούτε το απίστευτο βάθος, αλλά καταφέρνει να κάνει δυο πράγματα πολύ καλά.
-
Εκμεταλλεύεται τα δυνατά σημεία των παιχτών της, ο καθένας εστιάζει περισσότερο σ'αυτό που κάνει καλά. Δεν λέω, θα δεις και τον Μπουρούση να βαράει 3ποντο, όπως θα δείς και τον Βασιλειάδη να προσπαθεί να κάνει drive, αλλά γίνεται σπάνια
-
Χτυπάει πολύ στοχευμένα τις αδυναμίες του αντιπάλου και δεν προσπαθεί άπλα να παίξει καλύτερα ή να βάλει περισσότερα καλάθια. Στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, φαίνεται να υπάρχει πολύ συγκεκριμένο πλάνο σε κάθε παιχνίδι και δείχνουν αρκετή σοβαρότητα και ψυχραιμία σε σημεία που ο αντίπαλος είτε πλησιάζει είτε πάει να ξεφύγει. Επίσης γίνεται εξαιρετική εκτέλεση αρκετών συστημάτων, καλά σκρίν, καλά τελειώματα κτλ.
-
-
Συμφωνώ...
Για τον Κατσικάρ, εγώ πάντως δεν έχω και καμιά τρελά θετική άποψη... Τα δείγματα γραφής του, προσωπικά, μου φάινονται πολύ λίγα για το επίπεδο που τον έχουν τοποθετήσει οι ΑΡΔ.
Γενικά για την ομάδα, οκ τα πάει, αλλά ας δούμε τι ψάρια πιάνουμε όταν σφίξουν τα γάλατα...
-
Σε περιπτωση ισοβαθμιας,αν πχ χασουμε απο Αργεντινη,ποιος παιρνει την πολυποθητη πρωτια;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σε περιπτωση ισοβαθμιας,αν πχ χασουμε απο Αργεντινη,ποιος παιρνει την πολυποθητη πρωτια;Ο νικητής σήμερα είναι πρώτος
-
Goran_Dragic
Basketball is a beautiful sport, there is no room for fixing the game like today Australia vs Angola!! @FIBA should do something about that!
5:42 PM - 4 Sep 2014 Palmas de Gran Canaria, Palmas, España -
Απορω γιατι δεν εχουμε προσπαθησει εστω ελαχιστα για το 3ο φαουλ του Σκολα απο το πρωτο 10λεπτο.
-
Tragic....όπως λέγαμε και για τις δικές μας νίκες, χθες έλεγες ότι, και 5 ημίχρονα να παίζαμε, πάλι θα χάναμε (και εύκολα μάλιστα). Ούτε ένας παίκτης πάνω από μέτριος, ούτε ένας με λίγο τσαμπουκά στην άμυνα (σχεδόν όλοι χάσανε τις περισσότερες από τις μονομαχίες τους), ενώ και μπροστά ούτε ένας σε καλή μέρα. Από την άλλη οι ατσούμπαλοι είχαν συνολικά 57% (!!!!), με αρκετά σκοτωμένα ή/και από τα 8 μέτρα, αλλά και συνολικά ΠΟΛΥ καλύτερη ομαδική απόδοση (για να λέμε και τα δίκια).
Το 0/4 του ομίλου μας λέει πολλά πάντως, κάναμε 5 νίκες με ομάδες που αποκλείστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες (πλην κροατών που έπεσαν στους άλλους τραλαλι-τραλαλό και το πάλεψαν). Γενικά όμως θεωρώ ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον, απλώς θέλει μερικές αλλαγές και σίγουρα πολύ δουλειά...
Και έχεις από τη μία τον Παπαδοjohn που έλεγε 'ιδανικός αντίπαλος η Σερβία' προχθές , και από την άλλη το μουρλό να λέει ότι δεν είμασταν δα και για 20 πόντους (μας κάνει πλάκα ή μου φαίνεται)
Βάλε καπάκι και το άλλο tragic που είδαμε το βράδυ, μια ωραία ατμόσφαιρα είμασταν χθες
-
Το κερδος της διοργανωσης για εμας ηταν ο Αντετοκουμπο,επαιξε στην Ανδρων και ουσιαστικα καθιερωθηκε.
Στην επομενη διοργανωση θα ειναι και πιο εμπειρος ως παιχτης και ισως πλεον να κανει την διαφορα.
Αν μεινει και ο Κατσικαρης οπως ζητανε ολοι σχεδον οι παιχτες,θα ειναι μια ακομη καλη εξελιξη.
Το μελλον μπορει να φερει επιτυχιες,μια πληρης ομαδα χτυπαει μεχρι και Ισπανια.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2014-15)