-
Βαλε κατι παραπανω και παρε το duster η το 1,2tce η το 1,5dci χωρις 4χ4.Σαν πρωην κατοχος terios ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το duster και ειδικα στον τομεα καταναλωση οπου το terios θα με πουλαγε.Απο χωρους καμμια σχεση με το juke.Το καινουργιο duster εχει βελτιωθει πολυ και στην εργονομια εσωτερικα αλλα το τσιμπησανε λιγο στην τιμη αλλα πιστευω οτι θα παιξουν μειωσεις.
-
Kαι εγω δεν πολυκαταλαβαίνω το λογο να πουλησει το Terios και να πάρει juke ή duster...
Aντε gia QQ να πω οκ απο τα SUV. -
Μάλλον έκανε λάθος όταν πήρε το Terios.
Θα το πήρε βιαστικά χωρίς δοκιμή και τώρα δεν του αρέσει.Το ίδιο θα γίνει και με το Juke. Σε λίγο καιρό θα ψάχνει αμάξι.
(Για το Duster δεν το συζητώ) -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μάλλον έκανε λάθος όταν πήρε το Terios.
Θα το πήρε βιαστικά χωρίς δοκιμή και τώρα δεν του αρέσει.Το ίδιο θα γίνει και με το Juke. Σε λίγο καιρό θα ψάχνει αμάξι.
(Για το Duster δεν το συζητώ)Μπορεί και να έχεις δίκιο.
Όμως δεν ήταν αποκλειστικά για μένα (αμάξι της συζύγου ψάχναμε) και επίσης εδώ στην επαρχία δεν υπάρχει δυνατότητα για δοκιμές. Το πολύ μια βόλτα και αυτό ήταν... Δεν υπάρχουν καν όλα τα ανταγωνιστικά μοντέλα για να τα δοκιμάσεις.
Ψάχναμε και για το 2πορτο vitara αλλά δεν κατέστη δυνατό να το δοκιμάσουμε.
Το ίδιο συμβαίνει και με το juke τώρα. Γι αυτό ρωτάω εδώ για να πάρω όσο το δυνατόν καλύτερη απόφαση. Βέβαια χωρίς δοκιμή θα μου πείτε υπάρχει μεγάλο ρίσκο. Το ξέρω.
Για το terios κυρίως με προβληματίζει ότι σε πιθανό χτύπημα ή βλάβη μπορεί ίσως να μείνει πολύ καιρό off μέχρι να έρθει ανταλλακτικό. -
Ανταλλακτικα βρισκεις ευκολα ακομα και για Ροβερ, παρολο που εχει κλεισει εδω και χρονια. Τωρα αν θες να αλλαξεις αυτοκινητο κανε το αλλα βρες αλλη δικαιολογια.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Και Honda Μitsubishi να πάρεις μπορει να αντιμετωπίσεις τέτοιου είδους προβλήματα...
Bεβαια λόγω κρίσης δε ξέρεις απο που θα σου έρθει... -
Καλώς κάνεις και προβληματίζεσαι. Δεν είναι μόνον τα ανταλλακτικά που θα βρεθούν αργά ή γρήγορα όταν χρειαστούν. Ή το πουλάς τώρα σε μία ας πούμε καλή τιμή ή το 'παντρεύεσαι' γιατί αργότερα ποιος θα θέλει ένα αμάξι χωρίς να υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ευρώπη; Καλό το Juke αλλά σκέψου πως δεν έχει πουλήσει πολύ, δεν είναι εμπορικό και αν αργότερα θελήσεις να το πουλήσεις μπορεί να έχει μεγάλη χασούρα.
-
Τα έχετε κάνει αχταρμά. Σταματάει η πώλησε νέων αυτοκινήτων, όχι η υποστήριξη των παλαιών.
-
Και επειδή κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει, μπορεί η Daihatsu να ξαναεμφανιστεί στην Ευρώπη.
Πιθανό πρόβλημα θα υπήρχε αν έκλεινε ως βιομηχανία.
Άλλωστε ούτε η Agripan έκλεισε και το δίκτυο και η τεχνική εξυπηρέτηση παραμένει ως είχε.
Και από ότι διαβάζω θα συνεχίσει να υπάρχει τουλάχιστον για άλλα 12 χρόνια. Μέχρι τότε, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.Τι να πουν άλλοι που ξαφνικά είδαν να αλλάζει χέρια η επίσημη αντιπροσωπεία, να αλλάζει εντελώς το επίσημο δίκτυο, να συρρικνώνεται και να ψάχνουν για συνεργεία... ;;;;;
-
Νεότερα:
Γύρω στις 10.000 ευρώ παζαρεύουν οι έμποροι να πάρουν το δικό μου.
Το Juke το βρίσκω στην έκδοση accenta diesel 1.5 στα 16500 τελική.
Το καινούριο θα έρθει τον επόμενο μήνα. -
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
Το καινούριο θα έρθει τον επόμενο μήνα.Με τι διαφορά τιμής με το υπάρχων μοντέλο;
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Το καινούριο θα έρθει τον επόμενο μήνα.
Με τι διαφορά τιμής με το υπάρχων μοντέλο;
άγνωστο.
Οι έμποροι μιλάνε για +4000 τουλάχιστον από τις τωρινές προσφορές αλλά πολυ αμφιβάλω.Άλλωστε ο 1.2 που θα βγει προφανώς θα έχει κάτω από 14.000 νομίζω.
Δεν έχω ιδέα τι συμφέρει...
Αν ο 1.2 βγει σε αυτόματο θα το προτιμούσα. Και κάπου διάβασα για βελτίωση στα καυσαέρια σε όλα τα μοντέλα, οπότε ίσως πέσουν σε μηδενικά τέλη τα νέα diesel. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα έχετε κάνει αχταρμά. Σταματάει η πώλησε νέων αυτοκινήτων, όχι η υποστήριξη των παλαιών.Ένα, ένα. Η Daihatsu θα συνεχίσει να δίνει ανταλλακτικά. Είναι πιθανόν μέσω της Toyota να μπορείς να πάρεις ανταλλακτικά. Εκείνο όμως που θα είναι πρόβλημα είναι με τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Ποιος θα φέρει μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για μία μάρκα που σταμάτησε αφενός την παραγωγή και αφετέρου δεν πούλησε και τόσα αυτοκίνητα για να τα πεις εμπορικά όπως το yaris, corsa, κλπ; Και αν τα φέρει, σε τι τιμή θα τα ζητάει όταν θα ξέρει πως δε θα μπορείς εύκολα να βρεις το ίδιο μεταχειρισμένο ανταλλακτικό και αλλού εύκολα;
Και το άλλο είναι πόσο εύκολα και σε τι τιμή θα μπορέσεις να πουλήσεις ένα αυτοκίνητο κάτω από αυτές τις συνθήκες. Προσωπικά, όσο αξιόπιστο και αν είναι το Terrios δε θα το αγόραζα μεταχειρισμένο ακόμα και σε τιμή χώμα που λένε γιατί μετά δε θα ήξερα πόσο θα πλήρωνα ανταλλακτικά που θα χρειαζόμουν. -
Οσο δυσκολο ειναι να βρεις γθα Ροβερ.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Η Daihatsu μια χαρά φαρμακείο είναι στα ανταλλακτικά της. Το θέμα όμως με την εύρεση των ανταλλακτικών μην το δαιμονοποιούμε ρε μάγκες. Ανταλλακτικά υπάρχουν να φάνε και οι κότες. Οι μαντράδες συνεχίζουν να τα υποστηρίζουν με τροπέτα, οι πιο φανατικοί χρήστες του Τεριος είναι κυνηγοί κυρίως που τα λιώνουν κανονικότατα άρα target group υπάρχει και μεγάλο. Η μεταπώληση είναι ένας υπαρκτός φόβος ΆΛΛΑ το αμάξι έχει ειδικό χαρακτήρα και αυτό σώνει την κατάσταση αρκετά.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Τα έχετε κάνει αχταρμά. Σταματάει η πώλησε νέων αυτοκινήτων, όχι η υποστήριξη των παλαιών.
....Εκείνο όμως που θα είναι πρόβλημα είναι με τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Ποιος θα φέρει μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για μία μάρκα που σταμάτησε αφενός την παραγωγή και αφετέρου δεν πούλησε και τόσα αυτοκίνητα για να τα πεις εμπορικά όπως το yaris, corsa, κλπ;.....
Νομίζω δε σταμάτησε η παραγωγή απλά η εισαγωγή στη χώρα μας νέων.
Αντικαταστάτης του Terios;