-
@k-m said in Mitsubishi Outlander 4x4 PHEV Plug-in-Hybrid - νέα υβριδικά:
τα Α εκκινησης πρέπει να δεις. Το 500 μου φαινεται λίγο εχω την αισθηση.
Νομιζω στο Μοκκα θελω 760Α εκκίνησης
Το υβριδικό αν μιλάς γιαυτό δεν εχει μίζα οπότε δεν χρειάζονται πολλά αμπερ εκκίνησης , η 12v μπαταρία δίνει ρεύμα να ξεκινήσουν τα κομπιούτερ του υβριδικού κυκλώματος να κάνουν κάποιους αυτοελέγχους για βραχυκυκλώματα και αν όλα είναι οκ ανοίγουν κάποιοι ρελέδες και αυτό ήταν μπαίνει στο παιχνίδι η μεγάλη...που φορτίζει και την μικρή στην πορεία .
Τα πολλά και με διάρκεια αμπερ τα θέλουν τα πετρέλαια γιατί ανάλογα την εξωτερική θερμοκρασία θα κάνουν κάποια λίγα ή αρκετά δευτερόλεπτα προθέρμανση και μετα θα τραβήξει και η μίζα που θα πρέπει να γυρίσει τον μεγαλύτερης συμπίεσης ντιζελοκινητήρα απο εναν αντίστοιχο βενζινοκινητήρα.
Απο οτι εχω δει στα υβριδικά χρειάζεται μόλις 270-280 αμπερ ψυχρής εκκινησης (CCA)
-
Ένα κουμπάκι στην κονσόλα,αριστερά από το τιμόνι,που έχουν τα full hybrid Hyundai,Kia (προ ημερών το είδα και στο νέο Niro και το πάτησα -άναψε στο "πεθαμένο" καντράν μια εικόνα με μπαταρία για λίγα λεπτά- ), παίζει το ρόλο του starter; Kάτι τέτοιο κατάλαβα από βιντεάκια (όχι στα αγγλικά) που είδα..
-
@monman2 said in Mitsubishi Outlander 4x4 PHEV Plug-in-Hybrid - νέα υβριδικά:
@k-m said in Mitsubishi Outlander 4x4 PHEV Plug-in-Hybrid - νέα υβριδικά:
τα Α εκκινησης πρέπει να δεις. Το 500 μου φαινεται λίγο εχω την αισθηση.
Νομιζω στο Μοκκα θελω 760Α εκκίνησης
Το υβριδικό αν μιλάς γιαυτό δεν εχει μίζα οπότε δεν χρειάζονται πολλά αμπερ εκκίνησης , η 12v μπαταρία δίνει ρεύμα να ξεκινήσουν τα κομπιούτερ του υβριδικού κυκλώματος να κάνουν κάποιους αυτοελέγχους για βραχυκυκλώματα και αν όλα είναι οκ ανοίγουν κάποιοι ρελέδες και αυτό ήταν μπαίνει στο παιχνίδι η μεγάλη...που φορτίζει και την μικρή στην πορεία .
Τα πολλά και με διάρκεια αμπερ τα θέλουν τα πετρέλαια γιατί ανάλογα την εξωτερική θερμοκρασία θα κάνουν κάποια λίγα ή αρκετά δευτερόλεπτα προθέρμανση και μετα θα τραβήξει και η μίζα που θα πρέπει να γυρίσει τον μεγαλύτερης συμπίεσης ντιζελοκινητήρα απο εναν αντίστοιχο βενζινοκινητήρα.
Απο οτι εχω δει στα υβριδικά χρειάζεται μόλις 270-280 αμπερ ψυχρής εκκινησης (CCA)
Δεν ειπα για υβριδικο. Ειπώθηκε οτι το λινκ που ήταν 400Α "εκκινεί τα παντα σε βενζινη". Εκεί αναφερόμουν.
-
Έχει εμπειρία κανείς το outlander phev του 2016 4wd 203hp?
Το σκέπτομαι σαν επιλογή για αγορά.
Διαβάζω διάφορα σχόλια. Από τη μια ακούω πολύ καλή οικονομία στο καύσιμο. Βλέπω κα συγκριτικά βίντεο με δοκιμασίες 4χ4 και φαίνεται να τα πηγαίνει όχι άσχημα. Από την άλλη διαβάζω σε κάποια reviews που λένε πως είναι υπερβολικά αδύναμο με πολύ κακή οδική συμπεριφορά. Έχει κάποιος εμπειρία από το συγκεκριμένο? -
@equilibrium said in Mitsubishi Outlander 4x4 PHEV Plug-in-Hybrid - νέα υβριδικά:
Έχει εμπειρία κανείς το outlander phev του 2016 4wd 203hp?
Το σκέπτομαι σαν επιλογή για αγορά.
Διαβάζω διάφορα σχόλια. Από τη μια ακούω πολύ καλή οικονομία στο καύσιμο. Βλέπω κα συγκριτικά βίντεο με δοκιμασίες 4χ4 και φαίνεται να τα πηγαίνει όχι άσχημα. Από την άλλη διαβάζω σε κάποια reviews που λένε πως είναι υπερβολικά αδύναμο με πολύ κακή οδική συμπεριφορά. Έχει κάποιος εμπειρία από το συγκεκριμένο?Δεν ξερω τι διαφορες εχει με του 20, υποθετω τουλαχιστον κινητηρα, αλλα του 20 ειναι ενα πραγματικα καλο αυτοκινητο
Mitsubishi Outlander 4x4 PHEV Plug-in-Hybrid - νέα υβριδικά