-
Αντε με το καλο! Και καλη υπομονη για την παραλαβή! 3 μηνες οι άτιμοι! Ποσο βγήκε τελικα? και τι προσφορα για ποιο πακετο είχες απο bmw?
-
Ο χρήστης axem έγραψε:
Κρίμα να μην πάρεις το αυτόματο κιβώτιο στην σειρά 1, αλλά δυστυχώς δεν διατίθεται με το diesel....
Εγώ δεν παρατήρησα πρόβλημα με τα όργανα πάντως.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το αυτόματο είναι φωτιά αλλά δεν βγαίνει σε ντίζελ όντως.
για τα όργανα παιδιά νομίζω ότι είναι είναι τελείως αντικειμενικό το ζήτημα ,δεν νομίζω να μπορεσει να βολέψει κανείς όλα τα όργανα μέσα από τη στεφάνη κάτι θα κρύβεται έστω και λίγο εκτός αν χώσει το κεφάλι του μέσα είναι φάουλ της μπεμβε.
Κατά τα άλλα το αμάξι είναι άριστο πρέπει να το πιέσεις πολύ για να βγεί από τις γραμμές του και διορθώνει πανέυκολα το πλαίσιο είναι αλλού .Ότι πρέπει για τουρμποβενζίνα με πολλά αλόγατα .Μετά από 5000 χλμ σε 2 μήνες ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω τη ντιζελοκίνηση (πλην της οικονομίας) αναρωτιέμαι πόσα γούστα θα έβγαζα με ένα διλιτράκι petrol πάνω του
Όντως είναι αχώνευτη....
-
Δεν θα σκεφτόμουν ποτέ για diesel (βέβαια δεν κάνω και πολλά χιλιόμετρα το χρόνο, σπάνια βγαίνω από την Αττική πλέον), εκτός από κάποιο πραγματικά δυνατό μοτέρ και ΜΟΝΟΝ με καλό αυτόματο κιβώτιο για να 'κρύβει' την συμπεριφορά του diesel...
Δηλαδή, θα μπορούσε να είναι ανεκτό ένα 116d με το 8άρι αυτόματο, αλλά με χειροκίνητο, δεν θα άφηνα την καλή μου βενζινούλα, κι ας έχω μέση κατανάλωση που θα... τρόμαζε πολλούς εδώ μέσα (είμαι στα 12.5 λτ/100 μέση ), αλλά δεν προσπαθώ ΠΟΤΕ να κάνω οικονομία και σε κάθε ευκαιρία θα προσπαθήσω να χαρώ τους 170 ίππους που έχει το δικό μου...
Εντάξει, θα ήθελα άλλους 100 βέβαια, αλλά δεν βαριέσαι, ο καθένας όσο μπορεί...Το να δώσω την 120i για να πάρω μια 116d για... οικονομία, μου φαίνεται χαζό, παρόλο το...1000άρικο που πληρώνω κάθε χρόνο στο κράτος σε τέλη. Γιατί και έτσι, για να πάρω το ίδιο ή και καλύτερο αυτοκίνητο από αυτό που έχω θα χρειαστώ μίνιμουμ 15Κ (μάλλον πιο κοντά στα 20Κ...) επιπλέον από την πώληση του δικού μου (έχει και μπόλικα εξτρά η δική μου)...
Οπότε, για να κάνω απόσβεση, θα χρειαστώ καμιά 10αριά χρόνια κι αν... Γιατί δεν κάνω και πολλά χιλιόμετρα πια... Βέβαια, θα είχα και καινούριο αυτοκίνητο έτσι, αλλά προτιμώ να κρατήσω αυτό που έχω, και σε 5 χρόνια να το πετάξω, παρά να χρεωθώ ένα τέτοιο ποσό σήμερα (έστω κι αν η BMW έχει πολύ καλές τιμές και εξαιρετικό επιτόκιο 3.3%...).
Ξαναλέω πάντως, η 116i με το αυτόματο είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ αυτοκίνητο, και αξίζει τα λεφτά της μέχρις δεκάρας. Όποιος πάει για την diesel, ας ρίξει μια ματιά τι αγοράζει με τα ίδια πάνω κάτω λεφτά (γιατί αν θυμάμαι η diesel είναι λίγο ακριβότερη...).
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν θα σκεφτόμουν ποτέ για diesel (βέβαια δεν κάνω και πολλά χιλιόμετρα το χρόνο, σπάνια βγαίνω από την Αττική πλέον), εκτός από κάποιο πραγματικά δυνατό μοτέρ και ΜΟΝΟΝ με καλό αυτόματο κιβώτιο για να 'κρύβει' την συμπεριφορά του diesel...
Δηλαδή, θα μπορούσε να είναι ανεκτό ένα 116d με το 8άρι αυτόματο, αλλά με χειροκίνητο, δεν θα άφηνα την καλή μου βενζινούλα, κι ας έχω μέση κατανάλωση που θα... τρόμαζε πολλούς εδώ μέσα (είμαι στα 12.5 λτ/100 μέση ), αλλά δεν προσπαθώ ΠΟΤΕ να κάνω οικονομία και σε κάθε ευκαιρία θα προσπαθήσω να χαρώ τους 170 ίππους που έχει το δικό μου...
Εντάξει, θα ήθελα άλλους 100 βέβαια, αλλά δεν βαριέσαι, ο καθένας όσο μπορεί...Το να δώσω την 120i για να πάρω μια 116d για... οικονομία, μου φαίνεται χαζό, παρόλο το...1000άρικο που πληρώνω κάθε χρόνο στο κράτος σε τέλη. Γιατί και έτσι, για να πάρω το ίδιο ή και καλύτερο αυτοκίνητο από αυτό που έχω θα χρειαστώ μίνιμουμ 15Κ (μάλλον πιο κοντά στα 20Κ...) επιπλέον από την πώληση του δικού μου (έχει και μπόλικα εξτρά η δική μου)...
Οπότε, για να κάνω απόσβεση, θα χρειαστώ καμιά 10αριά χρόνια κι αν... Γιατί δεν κάνω και πολλά χιλιόμετρα πια... Βέβαια, θα είχα και καινούριο αυτοκίνητο έτσι, αλλά προτιμώ να κρατήσω αυτό που έχω, και σε 5 χρόνια να το πετάξω, παρά να χρεωθώ ένα τέτοιο ποσό σήμερα (έστω κι αν η BMW έχει πολύ καλές τιμές και εξαιρετικό επιτόκιο 3.3%...).
Ξαναλέω πάντως, η 116i με το αυτόματο είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ αυτοκίνητο, και αξίζει τα λεφτά της μέχρις δεκάρας. Όποιος πάει για την diesel, ας ρίξει μια ματιά τι αγοράζει με τα ίδια πάνω κάτω λεφτά (γιατί αν θυμάμαι η diesel είναι λίγο ακριβότερη...).
σε ζηλεύω ρε φίλε μακάρι να μην έκανα κι εγώ τόσα χλμ ετησίως ή να ήταν διαφορετική η οικονομική κατάσταση στο ελλαδιστάν χωρίς μαμησιάτικα τέλη,γελοίους απαγορευτικούς κυβισμούς και καύσιμα φωτιά να χτυπήσω ένα f20 petrol διλιτράκι και να μην πηγαίνει χαμένο αυτό το πισωκίνητο πλαίσιο.
Kαι να σκεφτείς ότι είναι από τα ''γρήγορα'' diesel της κατηγορίας του -
Ο χρήστης popinjay έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή.Τελικά αποφάσισα υπέρ του Volvo D2 Livstyl MY15 (Παράδοση το Σεπτέμβριο).
Το οποίο είναι ουσιαστικά μια έκδοση Kinetic με Xenon, Business Pack και το TFT Dashboard.
Σε τιμή πολύ δελεαστική. ¨
Ο λόγος της απόφασης μου ήταν ότι με λιγότερα λεφτά έπαιρνα περισσότερα πράγματα από την Bmw, όπου λόγω πίεσης από τους πωλητές να αποφασίσω άμεσα, δεν υπήρχε κάποιος συνδιασμός που να μου κάνει.
Αλλά όχι ότι συμβιβάστηκα, μου αρέσει τελικά αρκετά το Volvo και ειδικά αυτή η έκδοση Livstyl είναι πολύ δελεαστική.
Καλώς να τη δεχτείς τη βολβάρα! Πιστεύω θα το ευχαριστηθείς πολύ το αμάξι
-
Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή.Τελικά αποφάσισα υπέρ του Volvo D2 Livstyl MY15 (Παράδοση το Σεπτέμβριο).
Το οποίο είναι ουσιαστικά μια έκδοση Kinetic με Xenon, Business Pack και το TFT Dashboard.
με το καλό να παραλάβεις φίλε.....
ποιά ακριβώς έκδοση είναι αυτή; έχεις κάποιο link γιατί δεν μπόρεσα να βρω κάτι....
-
Ο χρήστης tempo έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή.
Τελικά αποφάσισα υπέρ του Volvo D2 Livstyl MY15 (Παράδοση το Σεπτέμβριο).
με το καλό να παραλάβεις φίλε.....
ποιά ακριβώς έκδοση είναι αυτή; έχεις κάποιο link γιατί δεν μπόρεσα να βρω κάτι....
Model year 15
Πρόκειται ουσιαστικά για ένα kinect με την προσθήκη τριών packages Business,style,lighting.
Με μια έκπτωση της τάξης των 800 € στον τριπλό αυτό συνδιασμό.
Βέβαια στο MY15 έχουν κάνει άλλες ματσακονιες... Για να αναβάθμισης την οθόνη σε 7'' δεν αρκούν πλέον 210 € αλλά 510€ γιατί σε πάει στην επόμενη κατηγορία με το Dvd player.
-
Model year 15
Πρόκειται ουσιαστικά για ένα kinect με την προσθήκη τριών packages Business,style,lighting.
Με μια έκπτωση της τάξης των 800 € στον τριπλό αυτό συνδιασμό.
Βέβαια στο MY15 έχουν κάνει άλλες ματσακονιες... Για να αναβάθμισης την οθόνη σε 7'' δεν αρκούν πλέον 210 € αλλά 510€ γιατί σε πάει στην επόμενη κατηγορία με το Dvd player.
Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Εξαιρετική επιλογή με μοναδικο αστερίσκο το μικρό πορτ-παγκαζ.
Αν κατάλαβα καλά, στο MY2015 αλλάξανε τα πακέτα εξοπλισμού;
Αυτά τα πακέτα τι έχουν καθένα τους και με τι κόστος; Το ελληνικό site της Βόλβο είναι λιαν επιεικώς ανεπαρκές...Δεν υπάρχει καμία πληροφορία.
-
Είναι αλήθεια το site της volvo Hellas είναι το χειρότερο ευρωπαϊκό.
Σλοβακία πολωνία ιταλία ισπανία αγγλία γαλλία σε όλες αυτές που είδα (φαντάζομαι και υπόλοιπες) έχουν αναρτήσει το νέο κατάλογο ΜΥ15.
στον καθένα παίζουν διαφορετικά πακέτα ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε χώρας
Στην ιταλία και στην ελλάδα είδα ότι διαφοροποιούνται τα πακέτα κατά πολύ. Η ιταλία πχ έχει το νέο business something το οποίο είναι και αυτό ένα kinect με διαφορά accessories σε καλύτερη τιμή το οποίο δεν υπάρχει σε άλλη χώρα.
Τώρα για το livstyl δεν το εχω δει πουθενά σε άλλη χώρα, αλλά εχω εκτύπωμενο το εχω prospectus με τα πακέτα που διατίθενται από τη volvo Hellas και βρίσκεται εκεί κανονικά.
F20 116d ED vs Volvo V40 d2