-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δε νομιζω να ισχυει για θραυση κρυσταλων. Εκει που πληρωνεις συμμετοχη συνηθως, ειναι οταν σε τρακαρει ενα αυτοκινητο και η ασφαλιστικη σου ειναι 'φιλικη' με τη δικια του. Οταν μου εσπασαν τον καθρεπτη στο αμαξι, ετυχε να ειναι φιλικη η ασφαλιστικη του αλλου και πληρωσα 10%.
Καμιά σχέση αλλά ΟΚ
Δε ξέρω εμένα προσωπικά αυτή τη μόνη φορά με έχουν χτυπήσει και τους έχω βρει. Ίσως παίζει ρόλο στις μικρές ζημιές ίσως να πληρώσεις 10%.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
μερικοί εδώ πέρα θεωρήστε αστιεμπορες ???
-
Μερικοι ειναι, μερικοι οχι, αλλοι με προσπαθεια τα καταφερνουν, αλλοι δεν το εχουν καθολου.
-
Κι όμως, 2 φορές άλλαξα (πλαϊνό) τζάμι και τις 2 φορές υπήρξε πρόβλημα.
Την πρώτη φορά ενώ στο τηλέφωνο ζήτησα το τζάμι να είναι γκρι φιμέ όπως και τα άλλα τζάμια - δεν με νοιάζει τι μάρκα τζάμι θα βάλεις φτάνει να είναι γκρι - όταν πήγα εκεί, πριν αφήσω το αμάξι του είπα: φέρε το τζάμι από την αποθήκη να το δω.
Φυσικά ήταν πράσινο φιμέ.
Καλύτερο είναι αυτό από τα δικά σου, μου είπε.
Εγώ τι θέλεις να κάνω, του είπα, να τα σπάσω όλα να τα κάνεις πράσινα;
Δεν θέλω αμάξι με πράσινο τζάμι μπροστά και γκρι πίσω.Τη δεύτερη φορά, μετά από χρόνια μου είπε να το παραγγείλω εγώ από τον Σαρακάκη και να μη το πληρώσω (θα το πληρώσει αυτός).
Ο Σαρακάκης έκανε 1 μήνα και μια βδομάδα να το φέρει - είχε πράσινα τζάμια ετοιμοπαράδοτα αλλά όχι γκρι.
Καλά που είχε το σπασμένο τζάμι μεμβράνη και το οδηγούσα κανονικά αλλιώς έπρεπε να το κλείσω σε πάρκινγκ.Για παρμπρίζ είναι ακόμη πιο περίπλοκα από το χρώμα.
Θα είναι σεκιουριτ (όταν σπάει γίνεται ρύζι και δεν βλέπεις τίποτε) ή θα είναι τρίπλεξ (μεμβράνη) ; -
Η πρασινίλα αν δέν κανω λάθος οφείλεται στην ίδια τη χημική σύνθεση του γυαλιού.
Όντως στα παλιότερα αυτοκίνητα δέν πρασίνιζαν τα τζάμια, πιθανόν χρησιμοποιούσαν διαφορετικό τύπο γυαλιού.
-
έμενα ο μάστορας μου είπε ότι θα είναι ακριβός το ίδιο το παράγγειλε από την αντιπροσωπία και να θες να βάλεις διαφορετικό δεν γίνετε μόνο σε αυτό το χρώμα βγάζουν
-
Ο χρήστης alfa romeo 146 t.s έγραψε:
έμενα ο μάστορας μου είπε ότι θα είναι ακριβός το ίδιο το παράγγειλε από την αντιπροσωπία και να θες να βάλεις διαφορετικό δεν γίνετε μόνο σε αυτό το χρώμα βγάζουνΠότε βαζεις το καινουριο παρμπριζ??
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
έμενα ο μάστορας μου είπε ότι θα είναι ακριβός το ίδιο το παράγγειλε από την αντιπροσωπία και να θες να βάλεις διαφορετικό δεν γίνετε μόνο σε αυτό το χρώμα βγάζουν
Πότε βαζεις το καινουριο παρμπριζ??
αυτες τισ μερες θα ερθει δεν ξερω γιατι ρωτας
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Η πρασινίλα αν δέν κανω λάθος οφείλεται στην ίδια τη χημική σύνθεση του γυαλιού.Όντως στα παλιότερα αυτοκίνητα δέν πρασίνιζαν τα τζάμια, πιθανόν χρησιμοποιούσαν διαφορετικό τύπο γυαλιού.
Δεν είναι θέμα παλαιότητας γιατί το παλιό Mercedes W115 έχει πράσινα φιμέ.
Μάλιστα έχω δει και μερικά μοντέλα W115 που έχουν κρυφές αντιστάσεις στο πίσω τζάμι (φαίνονται μόνο αν κοιτάξεις προσεκτικά) αλλά λυπόμουν να σπάσω το πίσω παρμπρίζ για να βάλω καινούριο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μάλιστα έχω δει και μερικά μοντέλα W115 που έχουν κρυφές αντιστάσεις στο πίσω τζάμι (φαίνονται μόνο αν κοιτάξεις προσεκτικά) αλλά λυπόμουν να σπάσω το πίσω παρμπρίζ για να βάλω καινούριο.
Πολύ λεπτές και πυκνές;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πολύ λεπτές και πυκνές;
ναι ετσι ειναι,λεπτες πυκνες και κυματοειδης.Το εχω δει και σε παλια μερκ σε μπροστινο παρμπριζ.
-
Πόσες σελίδες χρειάζεται να γραφούν για το ράγισμα ενός παρμπρίζ ? 10-20-30 ?
Δηλαδή για ένα πχ στρόφαλο, μπιέλες, έμβολα αν χρειαστούν ελάφρωμα, ζύγισμα, καθάρισμα στις διόδους του λαδιού και τάπωμα θα χρειαστούν ας πούμε 100 ? 150 ?
-
32,56
Sent from Corsair's brick
-
Αντε με το καλο να κλεισει το θεμα.
-
Για να μπορέσεις να κοιμηθείς σαν άνθρωπος.
-
Πρόσεχε όμως γιατί εδώ μέσα υπάρχουν αρκετοί...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δυστυχώς φίλε δεν πρόκειται να ξαναγίνει όμορφο.Δυστυχώς
Λυπάμαι!χα0χ0αχ0α0χα0χα
-
Χθές το βράδυ βρήκα το αυτοκίνητο με σπασμένο το πίσω παρμπρίζ..
Λόγω του οτι δεν έχω θραύση κρυστάλλων είμαι τώρα σε ψάξιμο μεταχειρισμένου ή ακόμα και ολόκληρης τζαμόπορτας! Έχετε κάποιον υπ όψιν σας? Απο ένα τηλ στη carglass μου είπαν 290 ευρώ!!
-
Ξέρω αρκετούς αλλά στην Θεσσαλονίκη... Πάντως καλά θα κάνεις να προσθέσεις θραύση από εδώ και πέρα.
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Χθές το βράδυ βρήκα το αυτοκίνητο με σπασμένο το πίσω παρμπρίζ..
Λόγω του οτι δεν έχω θραύση κρυστάλλων είμαι τώρα σε ψάξιμο μεταχειρισμένου ή ακόμα και ολόκληρης τζαμόπορτας! Έχετε κάποιον υπ όψιν σας? Απο ένα τηλ στη carglass μου είπαν 290 ευρώ!!
Βαλε την Δευτερα και θραυση κρυστάλλων και να σου σπάσει την .... Τρίτη.......
ραγισμα παρμπριζ