-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
οι κριτές δεν είχαν διάθεση να ασχοληθούν καν με το συμβάν και γιατί τελικά δεν τιμωρήθηκε ο αμερικάνος.The Briton received a reprimand from the stewards over the incident
Ειναι -λεει- Βρετανος, οι κριτες -λεει- ασχοληθηκαν και -λεει- τον τιμωρησαν. Ποση ασχετοσυνη πλεον αυτο το EUROSPORT? ΠΟΣΗ???
(προσπαθωντας να απαντησω παρακατω, εκανα κατα λαθος edit και εσωσα σε αυτην τη δημοσιευση. Απεκατεστησα εν μερει τη δημοσιευση μου, χαρη στον Alba, που εκανε quote, και τον ευχαριστω )
-
Εσείς οι δύο από πάνω τα θέλετε τα ιταλικά σας μου φαίνεται!
-
Epic win inside stories
-
Θα ήθελα να μάθω τη στρατηγική που θα έχουν σε κάθε session οι Alonso και Raikkonen στο GP του Καναδά παρακαλώ .
Ripper εσύ έχεις τέτοια στοιχεία για τη McLaren? Δεν έχεις
-
-Ξερεις τον Alba στο 4tf? Μας εχει πεθανει.
-ε και;Παω να βαλω το κοτερο μου να κλαιει... -
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Θα ήθελα να μάθω τη στρατηγική που θα έχουν σε κάθε session οι Alonso και Raikkonen στο GP του Καναδά παρακαλώ .Ripper εσύ έχεις τέτοια στοιχεία για τη McLaren? Δεν έχεις
Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα και εγώ έναν Μερτσεντικό με νέα κατευθείαν από Brackley (Sindelfingen & Affalterbach αν χρειαστεί)
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
The Briton received a reprimand from the stewards over the incident
Ειναι -λεει- Βρετανος, οι κριτες -λεει- ασχοληθηκαν και -λεει- τον τιμωρησαν. Ποση ασχετοσυνη πλεον αυτο το EUROSPORT? ΠΟΣΗ???
Καμία ασχετοσύνη το EUROSPORT.....εσύ να ξεσκονίσεις τα αγγλικά σου για να μην μεταφράζεις άλλα αντ' άλλων και μου χρεώνεις πράγματα που δεν έγραψα.....
A propos....... ο Chilton δεν κλήθηκε καν για εξηγήσεις μετά το συμβάν (δηλώσεις Raikkonen).....Για να σου ανταποδώσω δε τη συμβολή σου στο να βγω από την πλάνη μου περί της εθνικότητας Chilton......θα σoυ τονώσω το ζωτικό σου ψεύδος με την παραδοχή μου ότι ο Raikkonen ήταν τόσο καταπληκτικός την Κυριακή....που αν οδηγούσε την RBR του Ric θα κέρδιζε και τον αγώνα......
-
Διαβασα καπου, ηδη απο την Κυριακη, για τα παραπονα του Κιμι ως προς την αρχικη αντιμετωπιση του Τσιλτον απο τους αγωνοδικες. Στο ιδιο αρθρο εγραφε οτι μετα εκαναν και του Τσιλτον αυστηρη επιπληξη οπως και στον Κιμι.
Αλλωστε το γραφει και το αρθρο που παρεθεσε ο kantoniou.
Αμφισβητεις αν τελικα εγινε επιπληξη ή λες οτι το αρθρο δεν το γραφει καν αυτο;
-
Πως 'σου χρεωσα πραγματα που δεν εγραψες', οταν παραθεσα ακριβως το σχολιο σου;
οι κριτές δεν είχαν διάθεση να ασχοληθούν καν με το συμβάν και γιατί τελικά δεν τιμωρήθηκε ο αμερικάνος.Εγραψες:
οι κριτές δεν είχαν διάθεση να ασχοληθούν καν με το συμβάν: Σωστό ή λάθος;
τελικά δεν τιμωρήθηκε: Σωστό ή λάθος;
ο αμερικάνος: Σωστό ή λάθος;Βρες τις απαντησεις, βγαλε το σκορ σου και πες μας μετα και που εχω κανει λαθος στη μεταφραση. Αν θελεις, εξηγησε το και στα ιταλικα, δεν εχω προβλημα.
Καλο το χιουμορ, καλο το θεμα Ναντο-Κιμι, καλο τα το flaming που συστηματικα προκαλεις για το ζητημα, αλλα περασες τη φαση του 'κανουμε χαβαλε και τρολαρουμε για να τσιγκλισουμε τους αλλους' και μπηκες στη φαση να κουραζεις αφορητα.
Ειτε εχεις εμμονη με το θεμα (προβλημα για σενα), ειτε εχεις πολυ ελευθερο χρονο και το ανακινεις συνεχως χωρις λογο (προβλημα για μας). -
Και μαλλον δεν σπικαρει και εγγλεζικα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Πρώτα να μάθετε την εννοιολογική διαφορά ανάμεσα στην παρατήρηση,νουθεσία,επίπληξη και τιμωρία και μετά να παραδίδετε μαθήματα ετυμολογίας στην αγγλική και στην ιταλική.
Δευτερευόντως να ρίξετε μια ματιά στο τι βαρύτητα έχουν,τι συνεπάγονται και πώς μεταφράζονται στο ποινολόγιο της FIA οι όροι reprimand,punish,sanction,penalise.....ecc
(Vettel has been reprimanded by the stewards for performing donuts ..... Maldonado has been handed a double punishment for his collision........Ricciardo has been handed a grid penalty............)
Eγώ πάντως παντού έγραψα για τιμωρία......η οποία βέβαια ουδέποτε επεβλήθη στον Chilton.Για τη ζέση με την οποία ασχολήθηκαν οι κριτές με τον Chilton παραπέμπω στις δηλώσεις Raikkonen (σε όποια γλώσσα τις καταλαβαίνει κανείς).
Τέλος αυτόν που κουράζει τον αγνοούμε και φυσικά δεν του απαντούμε.......προσωπικά τα σχόλια των σεσημασμένων βλακών τα προσπερνώ χωρίς καν να τα διαβάζω.........
Salut
-
και σχεδον μια εβδομαδα μετα ακομη μιλαμε για το αν ο da chilton χτυπησε το πισω ελαστικο η το πισω ελαστικο χτυπησε τον chilton ελεος..
-
Την παπαριά του την έκανε πάντως ο Raikkonen στο 26:00
http://www.canalplus.fr/c-sport/c-formu ... id=1079363
-
@Alba
Δε βλέπω τι σχέση έχει αυτό που γράφεις για FIA. Επειδή κάτι ξέρω από FIA, σου λέω ότι όλα είναι 'ποινές' (penalties) διαφορετικής βαρύτητας
'Reprimand' είναι ό,τι ελαφρύτερο υπάρχει, αυτό που λέμε 'επίπληξη' ας πούμε του τραβάνε το αυτί (που πήρε και ο ίδιος ο Raikkonen για το παρκάρισμα με τον Magnussen)
Και από εκεί και πέρα άλλες όπως cash penalties, stop & go, grid penalties κτλ. μέχρι τη σοβαρότερη που είναι exclusion (αποκλεισμός) συνήθως για σοβαρές τεχνικές παραβάσεις (πχ. τις πτέρυγες της Ferrari σε κάποια παλιά Μαλαισία)Στην περίπτωση αυτή από το δημοσίευμα του Eurosport (δεν ξέρω αν είναι ακριβές) είναι σαφές ότι και ασχολήθηκαν οι αγωνοδίκες (είπαμε, οι 'κριτές' είναι οι 'άνθρωποι της πίστας' με τις πορτοκαλί φόρμες) και επέβαλαν κάποια, έστω ελαφριά, ποινή άρα αναγνώρισαν φταίξιμο στον Chilton άρα δικαίως γκρινιάζει ο Raikkonen.
-
-
@nass
Δεν διαφωνώ σε αυτά που γράφεις (στην ελληνική πάντως η φράση 'τιμωρήθηκε με επίπληξη' είναι αντίστοιχης αθλιότητας και αγραμματοσύνης με το 'αποκαταστάθηκαν οι ζημιές' ). Ούτε έγραψα πουθένα ότι ο Chilton δεν φέρει ευθύνη........τις αφελείς δηλώσεις Raikkonen σχολίασα ,που τον αφήνουν εκτεθιμένο σε πολλά επίπεδα.Όποιος κατάλαβε.......κατάλαβε. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και από εκεί και πέρα άλλες όπως cash penalties, stop & go, grid penalties κτλ. μέχρι τη σοβαρότερη που είναι exclusion (αποκλεισμός) συνήθως για σοβαρές τεχνικές παραβάσεις (πχ. τις πτέρυγες της Ferrari σε κάποια παλιά Μαλαισία)Οι οποίες ήταν παράνομες στην Μαλαισία και μόλις έφτασαν Ευρώπη μαζέψανε και ήταν εντός κανονισμών.
#blastfromthepast
-
Πρώτα να μάθετε την εννοιολογική διαφορά ανάμεσα στην παρατήρηση,νουθεσία,επίπληξη και τιμωρία και μετά να παραδίδετε μαθήματα ετυμολογίας στην αγγλική και στην ιταλική.
(...)
Eγώ πάντως παντού έγραψα για τιμωρία......η οποία βέβαια ουδέποτε επεβλήθη στον Chilton.@Alba
Δε βλέπω τι σχέση έχει αυτό που γράφεις για FIA. Επειδή κάτι ξέρω από FIA, σου λέω ότι όλα είναι 'ποινές' (penalties) διαφορετικής βαρύτητας
(...)
Στην περίπτωση αυτή από το δημοσίευμα του Eurosport (δεν ξέρω αν είναι ακριβές) είναι σαφές ότι και ασχολήθηκαν οι αγωνοδίκες (...) και επέβαλαν κάποια, έστω ελαφριά, ποινή άρα αναγνώρισαν φταίξιμο στον Chilton άρα δικαίως γκρινιάζει ο Raikkonen.@nass
Δεν διαφωνώ σε αυτά που γράφειςΔηλαδή απλα βρισκεις διαφορα στις εννοιες 'τιμωρια' (που εγραψες εσυ) και 'ποινη' (που εγραψε ο nass, με τον οποιον συμφωνησες) Ειναι φανερο απο τον κανονισμο της FIA, που παραθεσε ο nass, οτι τα reprimands ειναι sanctions. Δεν ξερω πως το μεταφραζεις εσυ, αλλα η ερμηνεια που εδωσες ('τελικα δεν τιμωρηθηκε'), ειναι σαφως λαθεμενη. Και ασχοληθηκαν και τιμωρηθηκε.-
Επειδη στις ερωτησεις μου δεν απαντησες, θα σε παρακαλουσα, αν μπορεις, να το κανεις:
Εγραψες:
- οι κριτές δεν είχαν διάθεση να ασχοληθούν καν με το συμβάν: Σωστό ή λάθος;
- τελικά δεν τιμωρήθηκε: Σωστό ή λάθος;
- ο αμερικάνος: Σωστό ή λάθος;
- 'σου χρεωσα πραγματα που δεν εγραψες'. Πωτς γκενεντ ατο, οταν παραθεσα ακριβως το σχολιο σου;
================
Τέλος αυτόν που κουράζει τον αγνοούμε και φυσικά δεν του απαντούμε.......προσωπικά τα σχόλια των σεσημασμένων βλακών τα προσπερνώ χωρίς καν να τα διαβάζω.........
Επειδη κι εγω αγνοω τους σεσημασμενους, ειναι φανερο πως δεν σε εντασσω σε αυτην την κατηγορια. Το 'κουραζεις' το εγραψα επειδη, κατα τη γνωμη μου, το παρατεντωσες το θεμα, περα απο το προσωπικο μου οριο ενασχολησης με το φορουμ (να περναει η ωρα, να πειραζω καλοπροαιρετα τον 'αντιπαλο', να μαθαινω καμια πληροφορια και να κανω χαβαλε). Ειδικα στο Μονακο η επιμονη σου με τον Κιμι μοιαζει πλεον με εμμονη. Αποψη μου φυσικα, δεν εχω απαιτηση να δεχτεις την (φιλικη παντως) 'συμβουλη'.
Γενικα, για να μην επανελθω, με καλυψαν απολυτα οι Yugo, ripper και nass, τους οποιους και οριζω πληρεξουσιους μου για το παρον νημα.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Εγραψες:
...............................................................
το είπε ο ίδιος ο Raikkonen και αυτό το το διευκρίνισα
http://www.crash.net/f1/news/204879/1/r ... wards.html
και έχω πλέον την υπόνοια ότι δεν θα είχαν καν ασχοληθεί με τον Chilton,τον οποίο αναγκάστηκαν να επιπλήξουν σε δεύτερο χρόνο,προκειμένου να μην κατηγορηθούν για δυο μέτρα και σταθμά, αφού το Raikkonen ήταν αποφασισμένοι να τον κατσαδιάσουν λόγω της απουσίας του από το parade....... και την αφορμή τους την πρόσφερε το συμβάν με το Magnussen ........
Τα υπόλοιπα έχουν απαντηθεί επαρκώς........Σε κανένα δεν κάνει εντύπωση ότι η επίσημη ferrari,που έχασε πολύτιμους βαθμούς από το συμβάν, δεν κίνησε 'γη και ουρανό' για τιμωρία του Chilton,καλύπτοντας έτσι και τον οδηγό της, ενώ ο Raikkonen στις πρώτες του δηλώσεις μόλις κατέβηκε από το μονοθέσιο, ουσιαστικά κάρφωσε την ομάδα του που δεν τον ειδοποίησε για τα προσπεράσματα.......πράγμα που δεν χρειάζεται αν έχεις τη σιγουριά ότι ένήργησες όπως έπρεπε για να μην μπλέξεις.Το μόνο που λέω είναι ότι δεν πρόκειται για ένα κρυστάλλινα διάφανο περιστατικό και οι ευθύνες ή αβλεψίες..... μάλλον αφορούν περισσότερους του ενός των εμπλεκομένων.
2014 - Formula 1 Grand Prix De Monaco