-
Ποιο αυτοκίνητο από τα δύο θα αγοράζατε μεθαύριο κιόλας?
Ρίξτε την ψήφο σας παρακαλώ και βοηθήστε εμένα, το άβουλο πλάσμα -
Οποιο βγει δηλαδή θα το πάρεις?
-
Σεβρολε σκαρκ
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
Μάλλον δεν τα οδήγησες... πήγαινε και κάνε test drive και τα δύο, ζύγισε τα + και - και είμαι σίγουρος ότι θα βγάλεις άκρη.Κι'εγώ το ίδιο δίλημμα είχα.
-
Ο χρήστης Sufritos έγραψε:
Ρίξτε την ψήφο σας παρακαλώ και βοηθήστε εμένα, το άβουλο πλάσμαΩραίος....!
-
Το ενα δε βλεπεται μεσα το αλλο δε βλεπεται απ εξω..
-
Το clio μια χαρά βλέπεται μέσα έξω. Clio και από εμένα, πιο ευχάριστο στην οδήγηση, πιο όμορφο και με καλύτερο μοτέρ. Αν είχε και εξάρι θα ήταν άπαιχτο στην κατηγορία.
-
Αυστηρα μεταξυ των 2 μαλλον στην Κλειω θα πηγαινα αλλα πραγματικα ,και εχωντας περασει λιγη ωρα μεσα σε ενα ,ειναι σα πλαστικο παιχνιδι σχεδιαστικα,χωροταξικα και απο χρωματικες επιλογες...
-
Παίδες τα έχω οδηγήσει και τα δύο, το clio μου αρέσει περισσότερο να πω την αλήθεια, απλά δεν είναι κακό να παίρνεις και δεύτερες γνώμες...
-
Clio απο μενα που τα χω οδηγησει κ τα δυο(υποκειμενικα).
-
Ψήφισα Yaris... για να υπάρξει ανταγωνισμός... και μετά ξύπνησα...
-
Clio χωρίς 2η σκέψη.Για πάσης φύσεως λόγο!
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Το clio μια χαρά βλέπεται μέσα έξω. Clio και από εμένα, πιο ευχάριστο στην οδήγηση, πιο όμορφο και με καλύτερο μοτέρ. Αν είχε και εξάρι θα ήταν άπαιχτο στην κατηγορία.Συμφωνώ σε όλα εκτός από το μοτέρ, τα οποία και των 2 αυτοκινήτων είναι εξαιρετικά και ίσως τα καλύτερα της κατηγορίας.
Το θέμα της ομορφιάς είναι υποκειμενικό, προσωπικά το yaris θεωρώ ότι δε βλέπεται μέσα-έξω και τα πλαστικά του επίσης τα θεωρώ κατώτερα του clio. Στον αντίποδα, το yaris έχει πίσω δισκόφρενα, 6άρι κιβώτιο, 6ετή εγγύηση και καδένα ( για άλλους + για άλλους - ).
Μιας και ήμουν και εγώ σε παρόμοιο τρίλημμα (και το fiesta) τελικά κατέληξα στο clio και είμαι αρκετά ευχαριστημένος μέχρι τώρα.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
Και τα δύο πολύ καλά αυτοκίνητα αλλά με διαφορετικό image. Γιατί δεν παίρνεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα?
-
Κι εγώ λέω όποιο του αρέσει.
Προσωπικά το Clio αν και όμορφο, δεν με τραβάει τόσο πλέον. Από πάντα που θυμάμαι τον εαυτό μου προτιμούσα το πιο διακριτικό αυτοκίνητο παρά κάποιο πιο κραυγαλέο που έχει φτιαχτεί επίτηδες για να δείχνει όσο πιο σπορ γίνεται. Αν μιλούσαμε για κάποιο πολύ δυνατότερο ίσως για τα γούστα μου να ήταν ότι πρέπει η συγκεκριμένη εμφάνιση. Αλλά με τα 90 άλογα δεν με ενδιαφέρει αν δείχνει σπορ. Επίσης δεν μου αρέσουν καθόλοι οι συνδυασμοί με τα πολλά χρώματα που βάζει στο εσωτερικό αλλά και έξω(μάσκα-ζάντες). Ένα Clio 4 είχα δει και μου άρεσε σε φωτογραφία και ήταν ένα πολύ βασικό μοντέλο που τα είχε όλα μαύρα μέσα. Για τα υλικά δεν με ενδιαφέρει μιας και σε αυτήν την κατηγορία τιμής είναι δύσκολο να βρεθεί αμάξι που είναι πραγματικά προσεγμένο παντού. Συνήθως βάζουν σε μερικά σημεία που φαίνεται περισσότερο ωραία πλαστικά και όλα τα υπόλοιπα είναι σαφώς κατώτερα.
Σαν κινητήρες μπορεί να είναι παρόμοιοι σε απόδοση και στα 2 αυτοκίνητα. To Yaris όμως έχει καλύτερες επιδόσεις. Και είναι λογικό γιατί έχει μεγαλύτερη βοήθεια από το κιβώτιο. Δεν είναι η μία επιπλέον σχέση που μπορεί να δίνει λίγο καλύτερη κατανάλωση στο ταξίδι, αλλά οι υπόλοιπες από 3η έως 5η που είναι καλύτερα διατεταγμένες ώστε να αποδίδει.
Προσωπικά η καδένα σε σχέση με τον ιμάντα δεν μου κάνει μεγάλη διαφορά. Η αλλαγή του τελευταίου είναι ένα κόστος γύρω στα 300€ κάθε 5 χρόνια. Που και στα 6 να τον αλλάξεις δεν τρέχει τίποτα αν δεν έχει κάνει πάρα πολλά χιλιόμετρα.
Καταλήγω εκεί που ξεκίνησα. Όποιο του αρέσει...
Renault clio vs Toyota Yaris poll