-
Έχει κανείς κάποιον οδηγό με εικόνες ή βίντεο ή έστω προσωπική εμπειρία από το πως κατεβάζουμε την μπροστινή γρίλια από το FL?
Είχα προσπαθήσει μία φορά πριν 3 χρόνια που το πήρα και βρήκα σε κάποια σημεία 'αντιστάσεις' και φοβήθηκα να προχωρήσω.Κάποιο Link?
-
Στην απίθανη περίπτωση που κάποιος έχει αγοράσει το διαχωριστικό πλέγμα με part-number 990E0-61M48-000
https://auto.suzuki.gr/accessories/s-cross/metafora/5a93daf28d34752107b8a050
...και πλέον ΔΕΝ την θέλει/χρειάζεται, ενδιαφέρομαι για αγορά.
-
Καλησπέρα σας
Γενικά σε δρόμο με έντονη κίνηση αξίζει κανείς να το χρησιμοποιει ?
Συνήθως το απενεργοποιω κ αναρωτιέμαι εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να είναι μονιμα απενεργοποιημένο χωρίς να βάλω χέρι στο αμάξι
Ευχαριστώ
-
Σε εμενα λεει ποσο κερδιζω στα φανάρια με κλειστο μοτερ. Στις 7 ωρες κερδισα 3,5 λιτρα.
-
Καλησπέρα,
Έχω την έκδοση ,GLX, γίνεται να αγοράσω μια κάρτα κ να αποκτήσω navigation ?
Εάν ναι, υπάρχει καποιο καταστήμα που μπορώ να την αγοράσω ?
-
ή απο την Suzuki (κάνα 200αρι ισως και παραπάνω) ή από το ebay με €50 max.
-
... και εγώ που αγόρασα απο ebay δεν την χρησιμοποιώ. Όσο υπάρχει το android / iphone auto όπου σου έχει και τους τελευταίους χάρτες και την κίνηση, δεν χρησιμοποιώ τπτ άλλο.
-
Καλησπέρα,
Έχω την έκδοση ,GLX, γίνεται να αγοράσω μια κάρτα κ να αποκτήσω navigation ?
Εάν ναι, υπάρχει καποιο καταστήμα που μπορώ να την αγοράσω ?
Αν έχεις την GLX έχει κάρτα,θα έπρεπε να στη δώσουν με την αγορά του αμαξιού,αν δεν ήταν περασμένη ήδη στο info του αυτοκινήτου.
Εκτός αν θες να πάρεις μια κάρτα με καινούριους χάρτες ή δεν έχεις έκδοση GLX αλλά GL+.
-
Συγνώμη GL+ ήθελα να γράψω
Το android auto δυστυχώς δεν το βλέπω να δουλεύει καλά
-
Συγνώμη GL+ ήθελα να γράψω
Το android auto δυστυχώς δεν το βλέπω να δουλεύει καλά
μια χαρα δουλευει το αντροιντ οτο
καρτες απο ebay, Παρε οσο το δυνατον πιο προσφατες σε χαρτες, κανενα 30 πανε. αν παρεις απο αντιπροσωπεια θες 3 κατοσταρικα.
-
Καλησπέρα σε όλους,
Αρκετές φορές πάω για ψάρεμα και θα ήθελα να δένω στην οροφή τα καλαμια. Οι μπάρες της suzuki τι λένε από θόρυβο και κατανάλωση ? Σκοπεύω να της έχω μονιμα επάνω.
Δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθει ποτέ μπαγκαζερια.
-
Καλησπέρα σας,
Τελικα πηρα την παρακάτω Ουσιαστικά είναι κλονος της original ? Υπάρχει κίνδυνος να χαλάσω κάτι ?
Σας ευχαριστώ πολύ!!
https://www.amazon.de/-/en/Suzuki-Upgrade-Europe-2019-2020-39921-54PA4/dp/B07WMVZ4M6
-
Για να το λεει το γνωστο pimp my ride της suzuki καιδη προγραμματιστης, μαλλον οχι. Μια χαρα θα ειναι.
Υ.γ το ιδιο λενε και στις αντιπροσωπειες οι πωλητες, αλλα off the record ......σσσσσσσ
-
μια χαρα ειναι ΑΛΛΑ μαλλον την πατησες γιατι πηρες παλιους χαρτες.... 2020-2021 ειναι οι τρεχοντες, αυτο που πηρες κυκλοφορει στα 15 ευρωπουλα....
-
Παιδια καλησπερα ερωτηση..
εχω παρατηρησει οτι δεν σβηνει το αμαξι σε καθε σταση που κανω (φαναρι η αλλου) αλοτε σβηνει κ αλοτε οχι
μου δινει δλδ την εντυπωση οτι κατι εχει..
κ σημερα καποια στιγμη αναβοσβηνε η ενδειξη στο καντραν κ μετα απο κανα 5λαπτο εσβησε..
λετε να εχει θεμα κανας αισθητηρας η ετσι ειναι η λειτουργια του;;
υπαρχει περιπτωση να βλεπει αν εχεις φορτισμενη μπαταρια κ αναλογα να επεμβενει η οχι;; Σκεψεις κανω..
-
η κατασταση της μπαταριας ειναι το πρωτο κριτηριο του σταρτ στοπ, μετα στα σουζ βλεπεις τη ρυθμιση του κλιμα στα μενου,
-
Τι ρυθμιση;
αυτο το eco ειναι μονο για το clima ή και την λειτουργια του κινητηρα;
Θυμαμαι ειχε ενα eco , αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες.
-
Αυτο με το εκο κ το κλιμα δν το επιασα. Κ στο μενου δν θυμαμαι κατι. Δωσε μου τα φωτα σου!!
-
Όντως, βέβαια για Ελλάδα που τους θέλω δεν νομίζω να έχει αλλάξει κ κάτι. Το ελπίζω δηλαδή..
Από εδώ όμως δεν μπορώ να βάλω κάθε φορά τους τελευταίους ?
-
Αυτο με το εκο κ το κλιμα δν το επιασα. Κ στο μενου δν θυμαμαι κατι. Δωσε μου τα φωτα σου!!
στα μενου, οταν εισαι σταματημενος, της οθονης στο καντραν, εχει επιλογη για το κλιμα - πηγαινε πανω κατω να το βρεις. αναλογα τη ρυθμιση σου κραταει τον κινητηρα αναμενο ή τον σβηνει στα φαναρια, πχ. αν το εχεις στο κομφορτ το σταρτ στοπ θα δουλεψει μονο αν η θερμοκρασια στη καμπινα ειναι οκ, ενω στο εκο το αναποδο, θα σβησει ακομη και αν καιγεσαι μεσα απο τη ζεστα
SUZUKI SX4 SCROSS