-
Ενημέρωση για το πρόβλημα του θορύβου στο παράθυρο του οδηγού. Τελικά δόθηκε λύση στη Suzuki στην Κηφισίας. Αλλάχτηκε το λάστιχο της πόρτας που κινείται το παράθυρο και σταμάτησε ο θόρυβος. Είχε ελάχιστο τζόγο και γιαυτό ακουγόταν. Όποιος αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα ας απευθυνθεί εκεί.
-
Ενημέρωση για το πρόβλημα του θορύβου στο παράθυρο του οδηγού. Τελικά δόθηκε λύση στη Suzuki στην Κηφισίας. Αλλάχτηκε το λάστιχο της πόρτας που κινείται το παράθυρο και σταμάτησε ο θόρυβος. Είχε ελάχιστο τζόγο και γιαυτό ακουγόταν. Όποιος αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα ας απευθυνθεί εκεί.
Και μένα μου αλλάξαν πέρσι τα λάστιχα του παραθύρου όταν τους είπα για τον θόρυβο.
Δεν έγινε τίποτα όμως.
Μόνο όταν ψέκασα με σπρέυ λευκού λιθίου τις εσωτερικές ράγες του μηχανισμού του παραθύρου, αυτό σιώπησε.
-
Εγω με σπρευ σιλικονης.
Καο στο swift ειχε.
-
To ζουμί της οικονομίας με το ντίζελ scross . Θεσσαλονίκη Αθήνα με +32 βαθμούς 3 άτομα με μπαγκαζια κλίμα 22-23 βαθμούς διαρκώς με 140 στις 2300 στροφές το πολύ και κατανάλωση 5.2 λτ ! Αξία ανεκτίμητη....
Και κάποια σύγχρονα euro 6d diesel πανυγηριζουν αν γράψουν κάτω από 6 λτ!
Εγω για να γράψω 6 εθνική πρέπει να με κυνηγάει η τροχαία!
Μακράν το οικονομικότερο ντιζελ b-c suv crossover.
-
Ωπα φιλε tkin,τωρα ζηλεψα και γω που εχουμε τον ιδιο κινητηρα.
Με τι καύσιμο αυτο; Και τι λάδια φοράς;
140 πορεία τον τελευταίο καιρό έχω γύρω στα 5.8l/km άδειος ή μισό-μισό γεμάτος. Με πέρασες ρε παίκτη;
Το δικό μου έχει 202,000χλμ και φοράει λάδια G-energy(Gazprom) 0w30 c2.
-
Καθαρισε τα μπεκ σου
-
Eko avio και. MOTUL 8100 X-CLEAN FE 5W30. Έχω το δικινητο εγώ μήπως μιλάς για το 4*4?
Και είμαι για σέρβις τώρα δλδ έχω πολύ καμένα λάδια σε αυτές τις διαδρομές που περιγράφω.
-
Μηπως εκανες διαιτα το τελευταιο χρονικο διαστημα;
-
Η αλήθεια είναι ένα 5 κιλό το έχασα χιχιχ!
-
Gamoto, ψιλοξενέρωσα.
Τα μπεκ, lap,πήγα στις 150 κάτι χιλιάδες για καθαρισμό, με ρωτάει ο μάστορας τι έχει και του απαντώ τίποτα,απλά εναν καθαρισμό θέλω.Και με έδιωξε, χαχαχα. Τα μπεκ μου είπε τα πειράζουμε όταν και μόνο όταν έχουν θέμα,δηλαδή καπνός εξάτμιση,αστάθειες στη λειτουργία,υπερβολική κατανάλωση.
Εκο avio βάζω και εγώ και μερικές φορές elin crystal,tkin. Λάδι δεν αλλάζω,ο ρώσος είναι δυνατός. Μάλλον στις 202 χιλ κάποια μπέκ παραδίδουν το πνεύμα. Όταν απωλέσουν ψυχή, θα τα αλλάξω. Ευτυχώς η τουρμπίνα δεν ακούγεται καθόλου,όπως πάντα,αυτό είναι καλό σημάδι.
Την αγάπη σας.
-
Καλά ως τις 200000 χλμ εγώ θα έχω πιάσει την δεκαετία! Ε ας αλλάξουμε και κάνα μπεκ τότε δεν πειράζει! Μακάρι να πηγαίνει ως τότε με αυτή την σπιρτάδα που με πηγαίνει τώρα καιε αυτή την οικονομία. Πάντως η αλήθεια είναι 5.8 με 140 εθνική δεν το έχω δει ποτέ με καμιά συνθήκη αν μιλάμε για το δικινητο.
-
Τη δικούνα το vitara έχω.
Φιλε tkin σε πληροφορώ πηγαίνει τέζα,όπως την πρώτη μερα στις 200,000.
Λάστιχα ποια φοράς; Ξεκινάμε τωρα το κυνήγι μαγισσών,φταίει το μαγνητικό πεδίο,το χρώμα του αυτοκινήτου και άλλα τέτοια. Ειμαι σίγουρος φοράς λάστιχα με δείκτη κατανάλωσης Β.
-
Ρε συ ειχε πανσέληνο..... το σκεφτηκες αυτο;
-
vredestein satin 205 55 17 νομίζω c είναι στην οικονομία όχι b.
Αλλά έχουμε άλλο αμάξι ρε φίλος. Το scross έχει σίγουρα καλυτερο αεροδυναμικό συντελεστή βέβαια μάλλον είναι βαρύτερο του λόγω μεγέθους αλλά θεωρώ το βιταρα σαν πιο όρθιο ως σουβ καίει περισσότερο.
-
Michelin Primacy και Crossclimate και GY Effιcient Grip έχουν παίξει αρκετά στο φόρουμ. Αυτό που μπορώ να σου πω εγώ είναι ότι τα Crossclimate δεν έχουν το ίδιο καλό κράτημα σε στεγνή άσφαλτο όσο τα conti eco contact που είχε από το εργοστάσιο.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Μάλλον καταλήγω μεταξύ 2 των Michelin Pilot Sport 4 98Y XL ή των Primacy 4. Εαν υπάρχει κάποιος με εμπειρία θετική ή αρνητική θα με βοηθούσε.
-
luckies wrote:
Michelin Primacy και Crossclimate και GY Effιcient Grip έχουν παίξει αρκετά στο φόρουμ. Αυτό που μπορώ να σου πω εγώ είναι ότι τα Crossclimate δεν έχουν το ίδιο καλό κράτημα σε στεγνή άσφαλτο όσο τα conti eco contact που είχε από το εργοστάσιο.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Μάλλον καταλήγω μεταξύ 2 των Michelin Pilot Sport 4 98Y XL ή των Primacy 4. Εαν υπάρχει κάποιος με εμπειρία θετική ή αρνητική θα με βοηθούσε.
Δεν έχω παρακολουθήσει τη συζήτηση, αλλά τα Primacy 4 μου φαίνονται ποιο ταξιδιάρικα με πολύ χαμηλό θόρυβο και καλή άνεση. Θα σου κρατήσουν πολύ λογικά, και τα λοιπά. Τα Pilot Sport θα είναι ποιο στριφτερά σίγουρα. Μάλλον δεν θα τα έβαζα σε αυτοκίνητό μου γιατί δεν κάνω τέτοια οδήγηση, έβαλα τα Bridgestone 005 Turanza σε Β και είναι πολύ ποιο sport, αλλά με λογικότερη τιμή.
-
Αν διάβασα σωστά σε σχέση με τα conti eco contact που φοράει τώρα τα PS4 είναι άλλο επίπεδο. Θα νομίζεις πως οδηγείς άλλο αυτοκίνητο , τεράστια περιθώρια πρόσφυσης , άλλη αίσθηση στις στροφές ,καλύτερο στα φρένα, στην βροχή θα νομίζεις πως οδηγείς σε στεγνό. Και από οικονομία οι διαφορές θα είναι αμελητέες. Άσε που νομίζω πως θα είναι και καλυτερα σε άνεση από τα eco.
-
Αν και πλέον δεν το έχω το αυτοκίνητο τα Michelin Primancy 4 τα φόρεσα και τα οδήγησα για περίπου 25.000χλμ.Εν συγκρίσει με τα Conti η νύχτα με την μέρα.Εν συγκρίσει με τα Goodyear grip performance (τα 2α που έβαλα) που τα κράτησα περίπου 40.000 χλμ είναι πανω κάτω τα ίδια αλλά τα Goodyear εμφάνισαν σημάδια κούρασης από τα 20.000χλμ και μετα ενώ τα primancy μέχρι που το έδωσαν ηταν σαν καινούργια...Αθορυβα πολύ καλο φρενάρισμα πολυ καλά στην βροχή.Αρνητικο πιο ακριβά αλλά αξίζουν....
-
Αν και πλέον δεν το έχω το αυτοκίνητο τα Michelin Primancy 4 τα φόρεσα και τα οδήγησα για περίπου 25.000χλμ.Εν συγκρίσει με τα Conti η νύχτα με την μέρα.Εν συγκρίσει με τα Goodyear grip performance (τα 2α που έβαλα) που τα κράτησα περίπου 40.000 χλμ είναι πανω κάτω τα ίδια αλλά τα Goodyear εμφάνισαν σημάδια κούρασης από τα 20.000χλμ και μετα ενώ τα primancy μέχρι που το έδωσαν ηταν σαν καινούργια...Αθορυβα πολύ καλο φρενάρισμα πολυ καλά στην βροχή.Αρνητικο πιο ακριβά αλλά αξίζουν....
Ετσι ακριβώς, να αναφέρω μονο ότι βγήκε καινούργια έκδοση Goodyear και λένε ότι βγάζουν πολύ περισσότερα χιλιόμετρα από τα παλιά.
-
Καλά τα Michelin Pilot Sport 4 που προτάθηκαν από τα καλύτερα σε απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα αλλά....δεν υπάρχουν στην διάσταση μου 205 55 17 από ότι έψαξα , και από ότι διαβάζω κλασικά ως Michelin δεν βγάζουν χλμ και έχουν και λίγο τσιμπημενη κατανάλωση.
SUZUKI SX4 SCROSS